Dyson V 7 Motorhead Extra - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Raymond 11-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Praktisch, MAAR

Algemene score

6,0
Een draadloze stofzuiger is heel praktisch, MAAR de volgende punten zijn te noteren:
* autonomie is max. 10 min., max. 4 min. met de gemotoriseerde borstel
* de verschillende accessoires zijn NIET compatibel met de sledestofzuigers; bewust marketingtruukje en puur bedrog;
* geen aanduiding van batterij: valt ineens stil; en dan staat u daar..

Minpunten

  • autonomie + geen waarschuwing
  • accessoires niet compatibel
Geschreven voor: Dyson V 7 Motorhead Extra

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Pmmtje 18-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Waardeloos!

Algemene score

1,0
Deze stofzuiger is in een woord waardeloos te noemen. Dit ding zuigt niet. Stof zuigt hij niet op maar veegt hij samen en zandkorrels en koekkruimels zijn te zwaar en neemt hij ook niet op.
Mijn bezem van de Action maakt mijn huis 100x beter schoon dan dit product. Erg jammer want voor de geld had ik wel 200 bezems kunnen kopen....

Pluspunten

  • Draadloos

Minpunten

  • Zuigkracht
Geschreven voor: Dyson V 7 Motorhead Extra

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Dyson Benelux 19-04-2018

Beste,

Bedankt voor uw review. Het spijt me te horen dat je niet tevreden bent over het apparaat. Het lijkt erop dat u er iets defect is aan uw vloerzuigmond, of gebruikt u de Motorhead zuigmond op harde/gladde vloeren.
De Motorhead vloerzuigmond is speciaal ontworpen voor tapijten en vloerkleden.
Mocht u harde/gladde vloeren hebben, werkt een Fluffy vloerzuigmond met zachte roller beter voor die ondergrond.

Ik verzoek u dan ook vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met onze Helpdesk op één van onderstaande gratis nummers. Op die manier kunnen we bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Nederland: 0800 0206 203
België: 0800 392 08

Met vriendelijke groet,
Dyson Benelux

Reageer

svankl 16-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Perfecte stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super goede en fijne stofzuiger. Vanwege mijn rugklachten is het stofzuigen met deze Dyson een hele verademing, hij stofzuigt namelijk heel licht. En het is ideaal dat je hem zo pakt en gelijk aan de slag kan gaan.

Pluspunten

  • Stofzuigt licht
  • Snoerloos
  • Accuduur
Geschreven voor: Dyson V 7 Motorhead Extra

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Helma 12-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Hoge zuigkracht en super makkelijk.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij zijn al oud en onze gewone dyson werd toch wat zwaar voor ons. We besloten deze te verkopen en nog alleen een V7 te nemen. We zijn er erg tevreden over.

Pluspunten

  • Zuigt goed
  • Ligt
  • Kan er de hele woning mee door

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Dyson V 7 Motorhead Extra

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D.v.E. 10-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger, wel kleine accu

Algemene score

6,0
Handige en fijne stofzuiger. Wel had ik de accu (tijd van zuigen) langer geschat. Hij kan max. 10 minuten zuigen waardoor ik nog niet eens de benedenverdieping kan stofzuigen, waardoor je een altijd een extra stofzuiger moet hebben staan.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Geen snoer

Minpunten

  • Kleine accu, max 10 minuten.
Geschreven voor: Dyson V 7 Motorhead Extra
Dyson Benelux 14-02-2018

Beste,

Bedankt voor het schrijven van uw review. Het spijt me te horen dat u niet tevreden bent over de accuduur van uw Dyson V7 Absolute. Dit kan te maken hebben met het feit dat het toestel nog in de MAX-stand staat. Dit kunt u bovenaan op het toestel aanpassen met de schuifknop.

De gebruiksduur is als volgt:
Zonder gemotoriseerde hulpstukken: 30 minuten
Met gemotoriseerde vloerzuigmond: 20 minuten
In de max-modus: 6 minuten.

Mocht dit niet geval zijn, wil ik u vriendelijk verzoeken om contact op te nemen met de Helpdesk op één van onderstaande gratis telefoonnummers:
Nederland: 0800 0206 203
België: 0800 392 08

Met vriendelijke groeten,
Dyson Benelux

Reageer

Helma Lips 30-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ik ben heel blij met mijn Dyson V7

Algemene score

10,0
Wij hadden een gewone dyson daar waren we ook heel blij mee, we zijn overgestapt op de V7 omdat die voor ons bejaarde makkelijker in gebruik zijn.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Makkelijk in gebruik
  • Licht
  • Krijg makkelijk de beneden verdieping gezuigt.

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Dyson V 7 Motorhead Extra

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abc 22-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Aanvankelijk tevreden maar dan...

Algemene score

3,0
Aanvankelijk erg tevreden maar na enkele weken steeds vaker haperingen. Apparaat helemaal schoonmaken filter wassen en laten drogen en dan doet ie het weer....voor 10 minuten. Maar dan begint het gedonder weer zuigkracht neemt dan alternerend toe en af. In huis genomineerd voor miskoop van het jaar.

Pluspunten

  • Klein handig weg te hangen in meterkast

Minpunten

  • Erg storingsgevoellig
Geschreven voor: Dyson V 7 Motorhead Extra

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Slecht
Dyson Benelux 03-01-2018

Beste,

Dank voor uw review.

Wij vinden het ook zeer vervelend voor u als de Dyson na enkele minuten weer een pulserend geluid maakt. Pulseren kan eigenlijk alleen maar door een verstopping komen. Soms gebeurt het wel eens dat er stof tussen de scharnieren van het klepje tussen de stofbak en de steel komt. Dit klepje zorgt er voor dat stof niet uit de stofbak terug kan vallen. Echter, als het vast zit blokkeert het de luchtstroom en slaat de motor af. Het klepje zit in het grijze buisje dat vast zit aan de stofbak. U kunt dit met een vinger los duwen. Het zou helemaal vrij moeten kunnen bewegen. Kunt u dit eens proberen?

Mocht dit het probleem niet verhelpen zou ik u graag willen vragen om contact met ons op te nemen. U heeft namelijk 2 Jarige Garantie op uw Dyson dit geldt voor alle bijhorende onderdelen behalve de wasbarefilter. kunt u contact opnemen met de klantenservice, via 0800-0206203 Nederland of België 0800-39208). We helpen u dan graag verder.

Vriendelijke groet,

Dyson Benelux

Reageer