Dyson V7 Motorhead Fuchsia/Nikkel - Reviews

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
steelzuiger
Type apparaat
steel-stofzuiger, 2-in-1 steel/kruimelzuiger
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Dyson V7 Motorhead Fuchsia/Nikkel op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

3,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robert 08-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top ding!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson V7 Motorhead Fuchsia/Nikkel

Algemene score

9,0
In tegenstelling tot wat hieronder wordt beweerd gaat de accu lang genoeg mee om ons appartement van 90m2 mee stof te zuigen. Je kan hem ook gebruiken als kruimeldief, ideaal. Met de meegeleverde montageset kan hem netjes ophangen. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Accuduur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Ann 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dyson V7 moterhead

Geschreven voor: Dyson V7 Motorhead Fuchsia/Nikkel

Algemene score

1,0
Batterij leeg na 5 minuten op maximale stand en na 5 tot 7 minuten op spaarstand.
Kan je dus niets mee aanvangen. Teruggebracht naar de winkel gezien onbruikbaar.

Minpunten

  • batterij leeg na 5 minuten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Dyson Benelux 31-12-2018

Beste Ann,

Hartelijk dank voor uw terugkoppeling, het spijt ons om te horen dat u niet tevreden bent met het apparaat.
Graag vermelden wij dat het apparaat voor algemeen gebruik het beste op de normale stand kan staan gezien de accuduur hierbij langer is.

Het apparaat zal namelijk 30 minuten zonder gemotoriseerde borstel mee moeten gaan en 20 minuten met gemotoriseerde borstel.

Tevens gaat het nieuwe V10 Cyclone nog langer mee dan de V7.

Met vriendelijke groet,
Arjen

Reageer

S 23-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dyson

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson V7 Motorhead Fuchsia/Nikkel

Algemene score

8,0
Handig om te gebruiken.
Weinig gewicht dus handig te gebruiken.
De accuduur had alleen wel iets langer gemogen

Minpunten

  • Accuduur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lechat Ann 10-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Niet goed dus neit komen.

Geschreven voor: Dyson V7 Motorhead Fuchsia/Nikkel

Algemene score

1,0
Batterij werkt 5 minuten, op lage kracht 6 tot 7 minuten.
Dus teruggebracht en veel duurdere versie gekocht waar batterij absoluut ook niet doet wat men belooft.

Minpunten

  • Batterijduur 5 mintuten
Dyson Benelux 24-12-2018

Beste mevrouw Lechat,

Net zoals bij onze andere modellen kunnen we aangeven hoelang de batterij moet meegaan voordat u recht heeft op een vervanging.
Graag ontvangen we per de volgende kanalen uw persoonlijke informatie zodat we dit recht kunnen zetten.
Help@dyson.nl / be
0800 0206203

Mvg,


Bart
Dyson

Reageer

Ann Lechat 22-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Batterij duur maximaal 5 minuten dus waardeloos.

Geschreven voor: Dyson V7 Motorhead Fuchsia/Nikkel

Algemene score

1,0
Zeker niet aan te bevelen.
Er wordt beloofd bij aankoop dat het 20 minuten werk maar na maximaal opladen en bij gebruik op gewone stand en deels turbostand maximaal 5 minuten batterij.
Volkomen waardeloos.
Verkoopster beloofde me 20 minuten...
Als trouwe Dyson gebruiker een grote ontgoocheling.
Dyson Benelux 24-12-2018

Beste mevrouw Lechat,

Bedankt voor uw review.

Het spijt ons te vernemen dat u dit ervaart.

Uw V7 zou aan de volgende autonomietijden moeten voldoen:

Zonder gemotoriseerde hulpstukken: 30 minuten
Met gemotoriseerde hulpstukken: 20 minuten
In de max-modus: 6 minuten.

Indien dit bij u niet het geval, is er sprake van een productiefout en kunnen we dit voor u oplossen.
Graag ontvangen we in dit geval uw schrijven of oproep via 1 van de volgende kanalen:
Help@dyson.nl / be
0800 0206203

Mvg,

Bart
Dyson

Reageer

Vervoort 10-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Battery

Geschreven voor: Dyson V7 Motorhead Fuchsia/Nikkel

Algemene score

2,0
Gekocht voor draadloos gebruik.maar batterij gaat 7min en 31 mee.zeker geen 30 min.dit is zeker een minpunt.

Pluspunten

  • Genoeg zuigkracht

Minpunten

  • Batterij max 7min 31 sec
Dyson Benelux 23-05-2018

Beste Vervoort,

Bedankt voor het schrijven van uw review. Het spijt me te horen dat u niet tevreden bent over de accuduur van uw Dyson V7 Motorhead.
De gebruiksduur is al volgt:
Zonder gemotoriseerde hulpstukken: 40 minuten
Zonder gemotoriseerde hulpstukken: 30 minuten
Met gemotoriseerde vloerzuigmond: 20 minuten
In de max-modus: 6 minuten.

Het zou kunnen dat u de machine steeds in de MAX stand gebruikt, waardoor er aanzienlijk meer van de batterij gevraagd wordt en deze dus ook minder lang aan een stuk werkbaar is. Onze machines worden in de MAX stand geleverd, het is mogelijk dat u dit daarom niet eerder opmerkte.
De normale stand biedt ruim voldoende zuigkracht voor de dagelijkse schoonmaak, enkel voor hardnekkiger vuil is het aangewezen de machine even in de MAX stand te zetten.

Als het toestel dat niet haalt is er iets mis met de batterij, en wil ik u graag helpen.
U kunt contact opnemen met de Dyson klantenservice via:
Nederland: 0800 0206 203
België: 0800 392 08

Met vriendelijke groeten,
Dyson Benelux

Reageer