Inventum ST207RCA zwart, rood - Reviews

Specificaties
Vermogen
700 watt
Stofopvang
zakloos
Energieklasse
A energieklasse

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum ST207RCA zwart, rood op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tonny Stoopman 30-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede zuugkracht , mooi design oer hollands

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST207RCA zwart, rood

Algemene score

9,0
Het product ziet er goed uit en werkt ook goed en natuurlijk geen stofzakken nodig. Voor de prijs was ik betaald heb is het Top. Ik raad iedereen aan dit product te kopen

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Genoeg Snoer
  • Geen stofzakken nodig
  • Hulpstukken aan buis te klikken

Minpunten

  • Niet eens ondekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Denise 06-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beest van een stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST207RCA zwart, rood

Algemene score

10,0
Zuigt als een Beest!Is ook nodig hier op Bonaire waar het altijd stoffig is en de wind meestal waait.Rolt goed achter mij aan,is erg stil en heeft alles wat je nodig hebt aan accessoires.
Geen gedoe met stofzuigerzakken kopen en makkelijk schoon te maken.Kortom zo is stofzuigen nog leuk ook!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronnie 01-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST207RCA zwart, rood

Algemene score

10,0
Sterk, wendbaar, handzaam, mooi, handig mijn vrouw en ik zijn er superblij mee, makkelijk trap op trap af

Pluspunten

  • Wendbaar
  • Mooi

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marcel Bergen 28-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST207RCA zwart, rood

Algemene score

9,0
Prima stofzuiger. Weinig motorlawaai, goede zuigkracht. Fraai design. Gunstige prijs. Helaas was na een half jaar de rem van het oprolsysteem van het snoer defect. De stofzuiger werd telkens naar het stopcontact getrokken. Het oprolsysteem is wel vaker een probleem bij stofzuigers. Ook van andere merken. Door de goede service van Inventum kreeg ik na een week een nieuwe stofzuiger. Nu eens kijken of het oprolsysteem blijft voldoen....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Denise 29-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Slechte zuigkracht

Geschreven voor: Inventum ST207RCA zwart, rood

Algemene score

3,0
Mooie stofzuiger. Helaas constant verstopt en moeite met bijv mini stukjes lego op te zuigen.
Zonde van het geld! Ik ga een andere kopen.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

Beppie 18-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne stofzuiger ,lekjer licht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST207RCA zwart, rood

Algemene score

9,0
Fijne lichte stofzuiger, lekker lente snoer en je hoeft t maaar leeg te gooien, geen gedoe met zakken

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Esther 07-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST207RCA zwart, rood

Algemene score

8,0
Grote zuigkracht, makkelijk hanteerbaar. Steel is voor mij iets te kort. Handige accessoires erbij. Eenvoudige knoppen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Beppie 31-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger zonder zak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST207RCA zwart, rood

Algemene score

9,0
Mooie kleine maar krachtige stofzuiger e zonder zak top, snoer had wat langer gemogen , steel is mooi lang en de kleur is prachtig en licht in gewicht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JW 12-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi en licht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST207RCA zwart, rood

Algemene score

7,0
Een fijn apparaat om mee te zuigen maar.. de zuigmond is slecht, ik heb een universele zuigmond gekocht, en dat was gewoon goed. De zuigbuis had wel wat langer gemogen evenals het snoer, vandaar een 7 als beoordeling. Met de aanpassing van een goede zuigmond wordt het cijfer een 9.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • gewicht
  • uitstraling van het apparaat

Minpunten

  • zuigmond
  • lengte van het snoer
  • de zuigbuis mag langer

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Peter Merlijn 23-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

meer zuigkracht zou wel wenselijk zijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST207RCA zwart, rood

Algemene score

9,0
Mooie stofzuiger. Niet heel zwaar, alleen als je huisdieren heb is hij niet krachtig genoeg .... wel handig te gebruiken ... voor mensen die geen huisdieren hebben is het zeker een aanrader ... voor mensen met dieren zou meer zuigkracht wel wenselijk zijn

Minpunten

  • meer zuigkracht zou wel wenselijk zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Celina 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST207RCA zwart, rood

Algemene score

9,0
Goed stofzuigen. Niet zwaar,weinig geluid preciso goed. Toen had ik gekocht dacht ik...is goed koper als me niet goed bevalt koop ik een andere. Maar ik ben echt tevreden. Met de prijs en de kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

celina 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST207RCA zwart, rood

Algemene score

8,0
Heb niet zoveel kritiek, het is een goeie apparaat, mooie vorm, is makkelijk te verbergen en heeft zeker al mijn verwachtingen overtroffen!

Pluspunten

  • mooi design
  • krachtig

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer