Bosch BGL8ZOOM rood, zilver - Reviews

Specificaties
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
B energieklasse
Type/soort
stofzuiger
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGL8ZOOM rood, zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paula 08-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger Bosch zoom voor dieren haren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOOM rood, zilver

Algemene score

9,0
Ben er blij mee! Zuigt prima! En sterke zuigkrachten en verschillende mogelijkheden. Wel een ouderwetse buitenkant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Joan 29-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stofzuiger Bosch BGL8ZOOM

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOOM rood, zilver

Algemene score

9,0
Fantastische stofzuiger met 15 meter lang snoer!!!
Speciaal voor honden- en poezenharen: werkt grandioos met speciale ronddraaiende turbo-borstel waarmee je na afloop met kliksysteem de binnenborstel er uit kan halen en de haren eraf !
Top!

Pluspunten

  • lang snoer
  • speciale borstel voor haren
  • pittige rode kleur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DS 19-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOOM rood, zilver

Algemene score

8,0
Fijne stofzuiger met 15 mtr lange snoer, hoogste wattage van 850 watt. ProAnimal, bionicfilter, xxl capaciteit, veel hulpstukken standaard bijgeleverd. Lichtgewicht stofzuiger met enorm veel zuigkracht.

Pluspunten

  • 15 mtr radius
  • Veelheid aan bijgeleverde hulpstukken.
  • Bijgeleverd Bionic filter
  • Speciale zuigmond voor katten- en hondenharen.
  • Extra verlengd (in hoogte) handvat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard 01-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Echt een hele goede stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8ZOOM rood, zilver

Algemene score

9,0
Stuk stiller dan onze vorige stofzuiger; roterende borstel in de zuigmond; lekker lang snoer. Zuigt super en de zuigmond is te sturen. De stofzuiger heeft ons vertrouwen gewonnen.

Pluspunten

  • zuigkracht in combinatie met roterende borstel
  • lang snoer

Minpunten

  • best zwaar om trappen mee op en af te loopen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoon Schouw 10-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige stofzuiger die de haren goed opzuigt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOOM rood, zilver

Algemene score

8,0
Een goed merk die bekend staat om zijn degenlijkheid .
Dat betrouwbaar is en een goede prijs / kwalitijd verhouding heeft.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Stil

Minpunten

  • Geen Kleine zuigmondje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

renate 06-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

goede stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOOM rood, zilver

Algemene score

10,0
geweldige stofzuiger raad hem zeer zeker aan, lange stroomkabel goede zuigkracht. en ze gaan over het algemeen zeker 5 a 6 jaar mee zonder problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Florenzio 31-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele goede zuig kracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOOM rood, zilver

Algemene score

10,0
Deze stofzuiger is heel erg fijn een goed zuig kracht en lang snoer echt iets voor als je een grote ruimte wilt schoonmaken evht een aanrader!!!

Pluspunten

  • Goed zuigkracht
  • Lang snoer
  • Groot stofzak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie 28-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een echte aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOOM rood, zilver

Algemene score

9,0
Wat een geweldige aankoop. Stille stofzuiger die echt alle kattenharen opzuigt. Pluspunt is het lange snoer.kan nu hele appartement zonder van stopcontact te wisselen zuigen.

Pluspunten

  • Stil
  • Goede zuigkracht
  • Lang snoer
  • Uitstekend voor katteharen verwijderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect voor tapijt

Geschreven voor: Bosch BGL8ZOOM rood, zilver

Algemene score

9,0
Door de extra turbo zuigmond (extra bijgeleverd) worden haren en pluisjes direct van het tapijt afgevoerd en dat scheelt aanzienlijk veel tijd.
Deze machine is el iets luidruchtiger dan de witte pro silence maar door de extra zuigmond wel een aanrader voor gebruik bij huisdieren.

Pluspunten

  • Extra zuigmond met draaiende borstel
  • Borstel extra te regelen
  • Compleet apparaat voor alle zuigklusjes

Minpunten

  • Iets meer geluid door gebruik extra zuigmond

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karin 19-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOOM rood, zilver

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht vanwege mijn huisdier (kat) en hoogpolig tapijt in de huiskamer.
Hij doet wat ik had verwacht, de stoffen kattenmand is in een handomdraai haarvrij. SUPER.
Daarnaast is die in vergelijking tot mijn vorige stofzuiger (Miele) een stuk lichter en stiller.
Daarnaast is de langere snoer van 15 meter echt een uitkomst.
Kortom, AANRADER

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Langere snoer

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

h.f.m. van kempen 09-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stofzuiger, die echt naar mijn zin en tevredenheid zuigt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOOM rood, zilver

Algemene score

8,0
omdat ik een hond en 2 katten heb is een goede stofzuiger onontbeerlijk, en die heb ik nu dus, dank zij mijn Bosch stofzuiger sta ik weer lachend in het leven, en mijn dieren ook

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

karin 03-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compact, krachtig en zeer compleet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOOM rood, zilver

Algemene score

9,0
gezocht naar een stofzuiger met goede zuigkracht in verband met haren en pluisjes die door het hebben van huisdieren meer aanwezig zijn dan wanneer je die niet hebt. De zuigkracht is enorm. Er zitten diverse borstels bij waaronder 1 speciaal voor huishoudens met huisdieren. Deze heeft een roterende borstel. Daarnaast voldoende hulpstukken voor bijvoorbeeld het stofzuigen van de bank.

Pluspunten

  • zeer goede zuigkracht
  • compact
  • zeer lang snoer van 15mtr
  • meerdere hulpstukken
  • speciale huisdierenborstel voor de vloer

Minpunten

  • hij maakt meer herrie ( invergelijk met vorige)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris 25-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Cats & Dogs

Geschreven voor: Bosch BGL8ZOOM rood, zilver

Algemene score

7,0
Gekocht voor special turbo borstel voor de honden en kattenharen, helaas werkt deze borstel niet op harde vloer. In winkel duidelijk aangegeven dat we harde vloer hebben. Had beter de silecio kunnen kopen.

Pluspunten

  • robuust
  • lang snoer

Minpunten

  • turboborstel werkt niet op harde vloer

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

18-03-2018 18-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch BGL8ZOOM geweldige stofzuiger voor dierenharen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOOM rood, zilver

Algemene score

10,0
Zeer fijne stofzuiger met een echte rolborstel die alle haren opzuigt .
Lekker lang snoer en een stofzuiger met goede zwenkwielen en goede zuigkracht.
Ik ben zeer tevreden en raad echt deze stofzuiger iedereen aan.

Pluspunten

  • goede zuigkract
  • lekker lang snoer
  • goede stofzuiger met 4 zwenkwielen
  • De haren borstel fantastisch

Minpunten

  • Alles plastic maar dat is bij alle stofzuigers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Raymond Otten 17-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger voor het verwijderen van hondenharen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOOM rood, zilver

Algemene score

9,0
Wij waren speciaal op zoek gegaan naar een stofzuiger met voldoende zuigkracht om de vele hondenharen (van 2 Border Collies) op diverse ondergronden te kunnen verwijderen. Eerst was ons een (best wel prijzige) stofzuiger geadviseerd waarvan ik de naam niet zal noemen omdat dit een Dyson was.
Na die gekocht te hebben ... hebben we die meteen na enkele dagen teruggebracht; dat werkte dus niet.

Daarna werd ons de Bosch BGL8Zoom ((Pro Animal) geadviseerd die we ook gekocht hebben.
We hebben nu eindelijk een stofzuiger gevonden, die doet wat we er van verwachten. De verkoper zei het al; het is de Ferrari onder de stofzuigers. Misschien bedoelde hij ook de kleur en de prijs, maar in ieder geval de kwaliteit!

Pluspunten

  • zuigkracht is prima en goed regelbaar.
  • Makkelijk voor diverse soorten ondergrond.
  • Verwijdert hondenharen perfect.
  • Heerlijk dat 15m snoer.
  • Maakt weinig geluid

Minpunten

  • Is wat aan de prijs, ondanks €30 retour

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Gonzalez 03-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima stofzuiger voor huisdieren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOOM rood, zilver

Algemene score

8,0
prima stofzuiger voor als je dieren in huis hebt zuigt goed en makkelijk in gebruik lange snoer ook altijd makkelijk enige min punt is eigenlijk de prijs

Pluspunten

  • zuigkracht
  • perfect voor als je dieren hebt
  • lage snoer
  • beweegbaar

Minpunten

  • geluid mag wat zachter
  • Hoge Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Palm 19-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Haalt alle hondenharen weg van de vloerbedekking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOOM rood, zilver

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger is erg goed vooral als je een hond hebt die veel haar verliest. Met een gewone stofzuiger kan je niet zo makkelijk die haren opzuigen, door de ronddraaiende borstel worden de haren als het ware van de vloerbedekking getrokken en opgezogen. De zuigkracht is ondanks de kleine stille motor erg krachtig. De filters zijn ook erg goed,

Pluspunten

  • Hondenharen opzuigen
  • Veel zuigkracht
  • Schone lucht

Minpunten

  • Valt snel om

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelly 19-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ideaal voor huishouden met huisdieren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOOM rood, zilver

Algemene score

8,0
Wij hebben voor deze stofzuiger gekozen omdat wij 2 harige katten hebben waardoor het elke keer een kriem is om de bank te stofzuigen. Met deze stofzuiger gaat het een stuk beter. Ook voor onze laminaat is de stofzuiger meer dan voldoende. Kracht is voldoende en hij is makkelijk in gebruik. Gaat erg soepel. Geluid is ook een stuk minder in vergelijking met onze oude (Dyson). Bovendien krijg je er veel attributen bij zodat je een alles in 1 stofzuiger hebt.

Pluspunten

  • Minder luidruchtig dan een Dyson
  • Haalt de haren van de katten goed uit de bank

Minpunten

  • Stofzuigerzak nodig

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Annet 07-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOOM rood, zilver

Algemene score

8,0
Doet wat hij belooft en is prettig om mee te werken, goede bereikbaarheid, zuigstang voldoende in te stellen.

Minpunten

  • wel een prijzige machine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

rennie van dodewaard 28-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOOM rood, zilver

Algemene score

9,0
prima stofzuiger waar voor je geld mooie stille goede zuigkracht je ruikt hem niet alle honden haren zijn in een keer weg
niet te duur echt waar voor je geld ziet er mooi uit goed wen baar en ook op harde vloeren goed regelbaar

Pluspunten

  • goed voor honden haren
  • lang snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer