Bosch BGL8ZOOM - Reviews

Specificaties
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
B energieklasse
Type/soort
stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Chris 25-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Cats & Dogs

Algemene score

7,0
Gekocht voor special turbo borstel voor de honden en kattenharen, helaas werkt deze borstel niet op harde vloer. In winkel duidelijk aangegeven dat we harde vloer hebben. Had beter de silecio kunnen kopen.

Pluspunten

  • robuust
  • lang snoer

Minpunten

  • turboborstel werkt niet op harde vloer
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOOM

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paula 08-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger Bosch zoom voor dieren haren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben er blij mee! Zuigt prima! En sterke zuigkrachten en verschillende mogelijkheden. Wel een ouderwetse buitenkant
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOOM

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

18-03-2018 18-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch BGL8ZOOM geweldige stofzuiger voor dierenharen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer fijne stofzuiger met een echte rolborstel die alle haren opzuigt .
Lekker lang snoer en een stofzuiger met goede zwenkwielen en goede zuigkracht.
Ik ben zeer tevreden en raad echt deze stofzuiger iedereen aan.

Pluspunten

  • goede zuigkract
  • lekker lang snoer
  • goede stofzuiger met 4 zwenkwielen
  • De haren borstel fantastisch

Minpunten

  • Alles plastic maar dat is bij alle stofzuigers
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOOM

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Raymond Otten 17-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger voor het verwijderen van hondenharen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij waren speciaal op zoek gegaan naar een stofzuiger met voldoende zuigkracht om de vele hondenharen (van 2 Border Collies) op diverse ondergronden te kunnen verwijderen. Eerst was ons een (best wel prijzige) stofzuiger geadviseerd waarvan ik de naam niet zal noemen omdat dit een Dyson was.
Na die gekocht te hebben ... hebben we die meteen na enkele dagen teruggebracht; dat werkte dus niet.

Daarna werd ons de Bosch BGL8Zoom ((Pro Animal) geadviseerd die we ook gekocht hebben.
We hebben nu eindelijk een stofzuiger gevonden, die doet wat we er van verwachten. De verkoper zei het al; het is de Ferrari onder de stofzuigers. Misschien bedoelde hij ook de kleur en de prijs, maar in ieder geval de kwaliteit!

Pluspunten

  • zuigkracht is prima en goed regelbaar.
  • Makkelijk voor diverse soorten ondergrond.
  • Verwijdert hondenharen perfect.
  • Heerlijk dat 15m snoer.
  • Maakt weinig geluid

Minpunten

  • Is wat aan de prijs, ondanks €30 retour
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOOM

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Gonzalez 03-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima stofzuiger voor huisdieren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prima stofzuiger voor als je dieren in huis hebt zuigt goed en makkelijk in gebruik lange snoer ook altijd makkelijk enige min punt is eigenlijk de prijs

Pluspunten

  • zuigkracht
  • perfect voor als je dieren hebt
  • lage snoer
  • beweegbaar

Minpunten

  • geluid mag wat zachter
  • Hoge Prijs
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOOM

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Palm 19-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Haalt alle hondenharen weg van de vloerbedekking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger is erg goed vooral als je een hond hebt die veel haar verliest. Met een gewone stofzuiger kan je niet zo makkelijk die haren opzuigen, door de ronddraaiende borstel worden de haren als het ware van de vloerbedekking getrokken en opgezogen. De zuigkracht is ondanks de kleine stille motor erg krachtig. De filters zijn ook erg goed,

Pluspunten

  • Hondenharen opzuigen
  • Veel zuigkracht
  • Schone lucht

Minpunten

  • Valt snel om
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOOM

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelly 19-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ideaal voor huishouden met huisdieren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben voor deze stofzuiger gekozen omdat wij 2 harige katten hebben waardoor het elke keer een kriem is om de bank te stofzuigen. Met deze stofzuiger gaat het een stuk beter. Ook voor onze laminaat is de stofzuiger meer dan voldoende. Kracht is voldoende en hij is makkelijk in gebruik. Gaat erg soepel. Geluid is ook een stuk minder in vergelijking met onze oude (Dyson). Bovendien krijg je er veel attributen bij zodat je een alles in 1 stofzuiger hebt.

Pluspunten

  • Minder luidruchtig dan een Dyson
  • Haalt de haren van de katten goed uit de bank

Minpunten

  • Stofzuigerzak nodig
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOOM

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Annet 07-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Doet wat hij belooft en is prettig om mee te werken, goede bereikbaarheid, zuigstang voldoende in te stellen.

Minpunten

  • wel een prijzige machine
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOOM

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

rennie van dodewaard 28-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prima stofzuiger waar voor je geld mooie stille goede zuigkracht je ruikt hem niet alle honden haren zijn in een keer weg
niet te duur echt waar voor je geld ziet er mooi uit goed wen baar en ook op harde vloeren goed regelbaar

Pluspunten

  • goed voor honden haren
  • lang snoer
Geschreven voor: Bosch BGL8ZOOM

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer