Bosch BGB8A32W - Reviews

Specificaties
Model stofzuiger
slede
Vermogen
650 watt
Energielabel
A
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 64 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yolanda 09-06-2017 Product paar weken in bezit

mooi vormgeving

Algemene score

9,0
hele stille stofzuiger, ideaal, fijn lang snoer zodat je de hele etage in 1 keer kan doen. zuigkracht is super

Pluspunten

  • stil
  • lang snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 03-06-2017 Product paar dagen in bezit

Goede aktieradius

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede bereikbaarheid door het hele huis. Geluidsniveau toch iets hoger dan verwacht. Zuigkracht is goed. Goede uitrusting met alle bijgeleverde stukken. Helaas slechts 1 stofzak , voor de betaalde prijs zouden dat er minsten 5 mogen zijn. Ook de prijs van 1 nieuwe stofzak is aan de erg hoge kant.

Pluspunten

  • aktieradius
  • uitrusting

Minpunten

  • meegeleverde en prijs nieuwe stofzak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jee 31-05-2017 Product paar dagen in bezit

Geruisloos, goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer stille maar toch krachtige stofzuiger. Jammer dat hulpstukken op de (verder heel fijne) zuigstang zitten en niet opgeborgen in de slede

Pluspunten

  • Stil
  • Fijne (lange) zuigstang
  • Lang snoer

Minpunten

  • opbergen hulpstukken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Elizabeth 06-09-2017 Product paar maanden in bezit

Even wennen

Algemene score

7,0
Voorheen altijd een Miele maar verleid door de "stille" kracht. En inderdaad,ik hoor nu de bel als de pakketbezorger komt. De hulpstukken zijn alleen wel lastig om te zetten; ik moet veel kracht zetten en hard trekken om ze van de stang af te krijgen. Dit ging bij de Miele toch wel heel wat makkelijker.

Pluspunten

  • rustig
  • lang snoer

Minpunten

  • duur
  • dure stofzakken
  • lastig te verwijderen hulpstukken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

marijke 28-08-2017 Product paar weken in bezit

Erg stil en handig in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb deze stofzuiger aangeschaft puur vanwege het weinige geluid, en dat is perfect hij is erg stil en zuigt goed. Extra lange snoer er aan is ook heel fijn. Ik had hem jaren eerder moeten aanschaffen. Wat een comfort, Ik ben met plezier aan het stofzuigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JJJoLLL 08-08-2017 Product paar dagen in bezit

Stil en grote reikwijdte.

Algemene score

10,0
Deze stofzuiger kan ik iedereen aanbevelen. We hebben m gekozen om z'n grote reikwijdte en weinig geluid bij het zuigen. Tevens voelt het erg licht tijdens het zuigen. Je hoeft weinig kracht te zetten. Al met al willen wij m niet meer kwijt. De extra zuigmonden kunnen aan de zuigstang bevestigd worden en zitten niet in het apparaat zelf. Dit is even wennen.

Pluspunten

  • Reikwijdte
  • Maakt weinig geluid

Minpunten

  • Accessoires op de zuigstang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zwieber 02-08-2017 Product paar dagen in bezit

eweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik kocht deze stofzuiger, omdat mijn vorige Bosch kapot ging. De vorige maakte ontzettend veel lawaai. Deze is een verademing, Je hoort "m haast niet.

Pluspunten

  • heerlijk stil
  • zuigt erg goed
  • rijdt makelijk
  • heeft een stootrand

Minpunten

  • nog niet gemerkt
  • wel prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lonneke vd Sanden 29-07-2017 Product paar weken in bezit

Flexible krachtige en stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger is heel flexibel in gebruik. Valt niet snel om en rijdt soepel mee. Hij is echt super stil dat ik moet wennen dat ik denk dat hij niet goed stofzuigt omdat hij geen herrie maakt. Maar hij heeft een goede zuigkracht. Ik ben nog wel volop aan het uitproberen waar welke voet het fijnste is. Ik vind het niet fijn om steeds te moeten wisselen op elk verschillend vloeroppervlak. Wat ik wel jammer vind is dat ik de kleine voetjes niet in de stofzuiger kwijt kan en los in de kast moet bewaren. Als ik dan de trap op wil en het kleine voetje erop wil doen moet ik eerst weer teruglopen naar de kast om dat voetje te halen. Maar goed. Als dat alles is...

Pluspunten

  • Stil
  • Hele goede zuigkracht

Minpunten

  • kleine voetjes niet in de stofzuiger op te bergen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Ruysscher 29-07-2017 Product paar weken in bezit

Hoe goed kan een stofzuiger zijn?

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg goed dus, het apparaat straalt een en al kwaliteit uit. De begint al bij het moderne design en eindigt bij een fluisterstille motor. Op de hoogste stand is deze wel goed hoorbaar maar de zuigkracht is dan enorm en vaak niet nodig. Onze voordeurmat kwam los van de grond.

Door 4 zwenk wieltjes rijdt de stofzuiger heerlijk licht en soepel. Ook fijn is dat de stang zowel in staande als liggende positie kan worden vastgezet aan de stofzuiger.

Het blijft natuurlijk een vervelend klusje, maar door deze stofzuiger is het allemaal wat leuker en aangenamer geworden.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Mooi ontwerp
  • 4 wieltjes, rijdt/zwenkt erg makkelijk

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeelenberg 27-07-2017 Product paar dagen in bezit

Stil, goede zuigkracht en lang snoer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteit, de cashback van €30,00, de lovende reviews, het model, de stille motor, de zuigkracht en het lange snoer.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Lang snoer
  • Veel hulpstukken
  • Rijdt soepel
  • Mooi moedel

Minpunten

  • Behoorlijk zwaar
  • Geen opbergvak voor de hulpstukken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

handige huisvrouw 26-07-2017 Product paar dagen in bezit

eindelijke een stille stofzuiger.

Algemene score

9,0
de tijger kan er van wakker worden. Ik krijg er zelf een fijg gevoel bij. je kunt normaal praten terwijl je stofzuigt

Pluspunten

  • stil
  • lang snoer

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Angelique Balfoort 23-07-2017 Product paar weken in bezit

geluid echt zacht, zuigkracht instelbaar, verstelbare stang

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De stofzuiger heb ik aangeschaft omdat het geluidsarm is, wat ook werkelijk zo is. Ik was aangenaam verrast door het vriendelijke gebruiksgemak en de vele extra's die geboden worden en ook nuttig zijn.

Pluspunten

  • trapsgewijs verstalbare stang
  • instelbare zuigkracht

Minpunten

  • behuizing trek haar aan (statisch)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miertje 21-07-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtige geruisloze design stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze stofzuiger gekozen, omdat mijn nichtje deze ook heeft en hij mij meteen gigantisch beviel. Mijn nichtje had een keizersnede gehad en ik hielp haar even de 6 weken door in de huishouding. Omdat mijn eigen stofzuiger zijn beste tijd gehad had, heb ik meteen deze besteld. Ligt fijn in de hand en is qua geluid echt stil, ondanks dat zijn zuigkracht zeer sterk is. Ik ben er zeer content mee en beveel dit product van Bosch daarom ook echt aan!🤗

Pluspunten

  • Ligt fijn in de hand
  • Zeer stil
  • Sterke zuigkracht
  • Ziet er ook nog eens mooi uit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ern 21-07-2017 Product paar weken in bezit

Genius stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijk rustig geluid. Prima zuigkracht. Ideaal lang snoer. Handige hulpstukken en fijne handgreep aan de stang.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Meerman 20-07-2017 Product paar dagen in bezit

Fluisterstil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stille stofzuiger met veel zuigkracht. Wat ook erg handig is, zijn de vier zwenkwielen, waardoor de stofzuiger makkelijk te manoeuvreren is.

Pluspunten

  • Stil
  • Wendbaar
  • Zuigkracht
  • Lang snoer

Minpunten

  • Opbergmogelijkheden accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ro Jansen 19-07-2017 Product paar weken in bezit

Slimste stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb mijn verbaast dat een stofzuiger zo stil kon zijn.
Een aanrader voor een goede stille stofzuiger met zuigkracht.

Pluspunten

  • Stil
  • Zeer wendbaar
  • Lang aansluitsnoer
  • Praktische handgreep op de slang.

Minpunten

  • Iets aan de zawaare kant
  • Zuigmondjes niet in de machine

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 18-07-2017 Product paar dagen in bezit

super stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ontzettend tevreden met de nieuwe stofzuiger. Was al bekend met de Bosch Free, maar deze uitvoering is boven verwachting goed. Echt stil en extra lang snoer, maakt het stofzuigen een stuk aangenamer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen Damen 17-07-2017 Product paar dagen in bezit

super stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Eindelijk stofzuigen en een fatsoenlijk gesprek voeren tegelijkertijd. Mooi vormgeving en superhandig handvat aan de steel.
15 meter snoer en alle accessoires die je nodig hebt.

Pluspunten

  • stil
  • vormgeving
  • compleet

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A.de Koning 17-07-2017 Product paar dagen in bezit

Goed apparaat!

Algemene score

9,0
Gekocht omdat deze de meest stille van allemaal zou zijn en inderdaad,geen herrie meer!!
Ziet er mooi uit en komt met genoeg hulpstukken om overal goed te kunnen stofzuigen.
Zuigkracht is minder dan we gewend waren maar gewoon genoeg.

Pluspunten

  • Geen herrie
  • Zier er mooi uit
  • Veel hulpstukken

Minpunten

  • Zuigkracht is oké-ish

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tigchelaar 17-07-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer stil en licht in gewicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger is super stil. Je hoort eigenlijk aleen het geluid van de luchtstroom bij de zuigmond. Van de motor is werkelijk niets te horen. Hij is iets groter dan onze vorige stofzuiger, maar toch veel lichter. Fijn wanneer je hem de trap op moet tillen. Je krijgt er veel accessoires bij en de bumper rondom is ook heel praktisch; geen beschadigingen meer aan je meubels.

Pluspunten

  • Geluid
  • Gewicht
  • Accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews