Bosch BGB8A32W - Reviews

Specificaties
Vermogen
650 watt
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
A energieklasse
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 148 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Elizabeth 04-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Nog steeds niet echt gewend

Algemene score

6,0
Na enkele maanden dagelijks gebruik, nog steeds niet echt gelukkig met deze stofzuiger. Het weinige geluid is een uitkomst maar de koppeling stang/zuigmond gaat nog steeds stroef en ik worstel als het ware met de stang. De stofzuiger zelf is wat aan de zware kant en ik ben regelmatig een hulpstuk kwijt doordat ze niet in een compartiment van het apparaat kunnen. Het is dat ie zo duur is anders had ik 'm al ingeruild voor een Miele.

Pluspunten

  • lang snoer
  • rustig

Minpunten

  • lastig te verwijderen hulpstukken
  • zwaar
  • geen compartiment voor hulpstukken

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Miranda Benders 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super Stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Net onze nieuw stofzuiger binnen. Uiteraard meteen gebruikt, zuigt goed en is heerlijk stil. Veel hulpstukken en een groot bereik door het lange snoer. Top!!

Pluspunten

  • Stil
  • Lang snoer
  • Goede zuigkracht

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Yolanda 09-06-2017
  • Product paar weken in bezit

mooi vormgeving

Algemene score

9,0
hele stille stofzuiger, ideaal, fijn lang snoer zodat je de hele etage in 1 keer kan doen. zuigkracht is super

Pluspunten

  • stil
  • lang snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 03-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede aktieradius

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede bereikbaarheid door het hele huis. Geluidsniveau toch iets hoger dan verwacht. Zuigkracht is goed. Goede uitrusting met alle bijgeleverde stukken. Helaas slechts 1 stofzak , voor de betaalde prijs zouden dat er minsten 5 mogen zijn. Ook de prijs van 1 nieuwe stofzak is aan de erg hoge kant.

Pluspunten

  • aktieradius
  • uitrusting

Minpunten

  • meegeleverde en prijs nieuwe stofzak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jee 31-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geruisloos, goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer stille maar toch krachtige stofzuiger. Jammer dat hulpstukken op de (verder heel fijne) zuigstang zitten en niet opgeborgen in de slede

Pluspunten

  • Stil
  • Fijne (lange) zuigstang
  • Lang snoer

Minpunten

  • opbergen hulpstukken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

EBroersma 29-01-2018

Stofzuigen was nooit eerder zo rustig in huis

Algemene score

10,0
De stofzuiger is licht en zuigt geweldig en toch is hij zo rustig. De kleur wit past echt bij deze witte gigant.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Vlam 20-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Net te zwaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg stil. zuigt uitstekend, handig de lange snoer. Maar in ons geval net te zwaar omdat we de trap op moeten.

Pluspunten

  • stl,
  • zuigkracht
  • snoerlengte

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barry 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeeeer stille stofzuiger!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze stofzuiger is zo stil, lekker hoor echt een aanrader! Vooral als je net een kindje heb kan je toch lekker zuigen en je kindje blijft lekker slapen.

Pluspunten

  • Makkelijk uit te schuiven steel
  • Zuigt krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leintje 10-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mondstuk maakt herrie!

Algemene score

6,0
Mooi design, stabiel in het voortbewegen, lekker lichte stang. Wel erg jammer dat het grote "normale" mondstuk met wieltjes enorm veel herrie maakt, meer herrie dan de motor. Daardoor gebruik ik nu alleen maar het mondstuk voor laminaat. Flinke misser vind ik.

Pluspunten

  • Stille motor
  • Mooi design

Minpunten

  • Mondstuk met wieltjes maakt veel lawaai
  • Hulpstukken vallen uit de houders in de stang
  • Duur

Reageer

Barbra 08-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik zocht de meeste stille stofzuiger en dat is hij ook! Echt geweldig! En ook al is de stofzuiger wat zwaarder dan andere stofzuigers die ik gehad heb, hij loopt zo soepeltjes achter je aan, dat je dat echt niet doorhebt. Ik moet 'm wel 1 verdieping ophoog dragen, maar dat is voor mij geen probleem (m'n boodschappentassen zijn veel zwaarder bijv).

De zuigkracht is ook echt geweldig en hij zuigt kattenharen van de kattenmanden op, die m'n vorige stofzuiger niet weg kreeg.

Ik vind het ook een voordeel dat je het filter/rooster thuis zelf kan wassen en geen nieuwe hoeft te kopen, die kosten toch ook weer 35 euro en dat spaar je nu 2x uit.

Pluspunten

  • heel stil! :-)
  • soepel in het volgen
  • extra lang snoer
  • super zuigkracht (zonder herrie)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ellen 07-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn stille stofzuiger

Algemene score

9,0
Het is een stille stofzuiger, wel wat zwaar en onhandig in het begin. Even wennen in het gebruik maar erg blij mee!

Pluspunten

  • Stil
  • Lang snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

H. de Graaf 07-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker stil voor een stofzuiger

Algemene score

8,0
Voor het eerst in mijn leven een stofzuiger waarvan het geluidsniveau acceptabel is.
De werking is zoals je van een Bosch mag verwachten. Maar voor al het aangename geluidsniveau is lekker.
Snoer is ook lekker lang en daarom hoef je niet snel van stopcontact te wisselen.

Pluspunten

  • Laag geluidsniveau
  • Lang aansluitsnoer

Minpunten

  • Niet de goedkoopste

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees Kleijmeer 07-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een stofzuiger die echt stil is.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een stofzuiger die echt stil is ongelofelijk maar waar.
De Bosch ProSilence maakt waar wat er van geschreven wordt.

Pluspunten

  • Fluisterstil
  • Langsnoer
  • Ziet er goed en vlot uit
  • Volgt de gebruiker als een goed opgeleide hond

Minpunten

  • niet goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lars 05-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille stofuiger met goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De stofzuiger is een stuk stiller dan onze vorige stofzuiger en heeft een erg goede zuigkracht. En met de bijgeleverde borstels kunnen alle oppervlakken in het huis goed schoongemaakt worden. Daarnaast maakt de lange kabel het niet meer nodig om steeds een ander stopcontact te moeten gebruiken.

Pluspunten

  • Geluid
  • Groot bereik
  • Zuigkracht
  • Borstels
  • Design

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nans 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille stofzuiger mega zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op tv zag ik de reclame en vond het alleen al op het oog een mooie stofzuiger. Nadat deze weer op voorraad was gelijk besteld. De volgende dag in huis en natuurlijk gelijk testen. Wat een geweldig apparaat. Hij is stil, vele mogelijkheden, mega zuigkracht, een geweldige handgreep en een mooie uitstraling. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Stil
  • Handige handvat
  • Vele mogelijkheden

Minpunten

  • Gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein Trinks 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stofzuiger voldoet aan de verwachtingen, mooi lang snoer van 15 meter zodat je overal makkelijk kunt komen. Behendig en super stil!

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Behendig
  • Lang snoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

makkelijke huisvrouw 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch BGB8A32W

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig stille stofzuiger die het op onze natuurstenen vloer goed doet.
Kan nu de hele dag zonder gemopper van de familie leden stofzuigen

Pluspunten

  • fijne handgreep voor onder de meubels
  • zuigt goed op de stenen vloer

Minpunten

  • kleine borstels moeten aan de stofzuiger stang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan de Jonge 03-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Eindelijk een stofzuiger waar ik niet met een gebogen rug hoef te zuigen, lekker lang snoer en lekker stil kortom een topper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Witteveen 03-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bosch Prosilence stofzuigerHij is echt prosi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger is echt Prosilence. Lekker langsnoer die goed weer oprolt. Licht van gewicht. De stofzuigerslang is bevorderlijk voor de goede houding tijdens het stofzuigen.

Pluspunten

  • Erg stil
  • licht van gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria Macdaniel; 03-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
weinig geluid en mooie vorm, goede zuigkracht en ook de snoerlengte is een groot voordeel. De stekker hoef ik nu niet halverwege te verwisselen.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • lang snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews