Bosch BGB8A32W - Reviews

Specificaties
Vermogen
650 watt
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
A energieklasse

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 180 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Elizabeth 04-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Nog steeds niet echt gewend

Algemene score

6,0
Na enkele maanden dagelijks gebruik, nog steeds niet echt gelukkig met deze stofzuiger. Het weinige geluid is een uitkomst maar de koppeling stang/zuigmond gaat nog steeds stroef en ik worstel als het ware met de stang. De stofzuiger zelf is wat aan de zware kant en ik ben regelmatig een hulpstuk kwijt doordat ze niet in een compartiment van het apparaat kunnen. Het is dat ie zo duur is anders had ik 'm al ingeruild voor een Miele.

Pluspunten

  • lang snoer
  • rustig

Minpunten

  • lastig te verwijderen hulpstukken
  • zwaar
  • geen compartiment voor hulpstukken

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Harry Everts 20-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil. Een verademing!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geselecteerd op geluidsniveau in combinatie met energieverbruik. Tevens een lekker lang snoer waarmee je op veel plaatsen kunt komen zonder te wisselen van stopcontact!

Pluspunten

  • geluid
  • zuigkracht

Minpunten

  • klep van stofzak gaat beetje lastig open

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam de Jong 08-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stilste stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Tijdens de zoektocht naar een nieuwe stofzuiger na veel wikken en wegen is de keuze gevallen op de Bosh BGB8A32W.
Stilste stofzuiger ooit gekocht, met behoud van goede zuigkracht.

Pluspunten

  • Stil
  • Lang snoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Miranda Benders 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super Stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Net onze nieuw stofzuiger binnen. Uiteraard meteen gebruikt, zuigt goed en is heerlijk stil. Veel hulpstukken en een groot bereik door het lange snoer. Top!!

Pluspunten

  • Stil
  • Lang snoer
  • Goede zuigkracht

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Yolanda 09-06-2017
  • Product paar weken in bezit

mooi vormgeving

Algemene score

9,0
hele stille stofzuiger, ideaal, fijn lang snoer zodat je de hele etage in 1 keer kan doen. zuigkracht is super

Pluspunten

  • stil
  • lang snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 03-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede aktieradius

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede bereikbaarheid door het hele huis. Geluidsniveau toch iets hoger dan verwacht. Zuigkracht is goed. Goede uitrusting met alle bijgeleverde stukken. Helaas slechts 1 stofzak , voor de betaalde prijs zouden dat er minsten 5 mogen zijn. Ook de prijs van 1 nieuwe stofzak is aan de erg hoge kant.

Pluspunten

  • aktieradius
  • uitrusting

Minpunten

  • meegeleverde en prijs nieuwe stofzak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jee 31-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geruisloos, goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer stille maar toch krachtige stofzuiger. Jammer dat hulpstukken op de (verder heel fijne) zuigstang zitten en niet opgeborgen in de slede

Pluspunten

  • Stil
  • Fijne (lange) zuigstang
  • Lang snoer

Minpunten

  • opbergen hulpstukken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Plezierig stofzuigen 23-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger met vele kwaliteiten

Algemene score

8,0
De stofzuiger heeft de mogelijkheden en de kwaliteit zoals beloofd,mooi lang snoer ,weinig lawaai en veel vloersoorten ondergaan met vreugde het stof vrij maken zij blij :wij blij.
Zo kunnen wij weer jaren vooruit.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Weinig geluid
  • Plezierig stofzuigen
  • Goed behandeling van verschillende v,oer soorten
  • Blije bezitters

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

stofzuiger 23-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille stofzuiger

Algemene score

9,0
Bosch vertelt op de tv dat deze stofzuiger bijna stil is in gebruik, ik moet werkelijk erkennen dat het zo is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Aly 22-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger

Algemene score

9,0
Een echt krachtige stofzuiger die eens een keer niet zo herrie maakt. Hij doet wat er is beloofd. Geweldig

Pluspunten

  • zuigkracht
  • geluidsniveau

Minpunten

  • gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Becht 22-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger fluisterzacht en met plezier stofzuigen

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger gekozen vanwege geluidsniveau, het overtreft mijn verwachtingen. De stofzuiger is een plezier om mee te zuigen door het lage geluidsniveau. De vele hulpstukken zijn prettig vooral de parketborstel is prima.

Pluspunten

  • geluidsniveau
  • lengte van snoer

Minpunten

  • gewicht had iets minder kunnen zijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Shena 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na veel twijfelen toch gekozen voor de bosch prosilence BGB8A32W. Het apparaat ziet er mooi uit. Het maakt zeer weinig lawaai ( handig voor de baby's) ,heeft een lange snoer, stootranden en is zeer makkelijk in gebruik. Het enige nadeel is het gewicht. Voor de rest niets op aan te merken

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Lange snoer
  • Stoot randen
  • Makkelijk in gebruik
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Gewicht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mary 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een geweldig apparaat met verstelbare stang en heeeeeel lang snoer met zeer goede service van Coolbleu

Pluspunten

  • stil
  • verstelbare steel
  • zeer lang snoer
  • veel accesoires
  • sterke zuigkracht

Minpunten

  • helemaal niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques Romers 16-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne stille stofzuiger die goed zuigt, je moet er even aan wennen, want omdat hij stiller is heb je het gevoel dat hij niet zo hard zuigt, maar dat is niet zo.
Alleen het grote mondstuk vind ik log en zwaar, gebruik ik dus niet meer.
Stofzuiger ziet er ook nog mooi uit en heeft een geweldig lang snoer van 15 m. wat echt super is.

Pluspunten

  • stiller dan andere stofzuigers
  • lange snoer van 15 m.

Minpunten

  • grote mondstuk, log en zwaar.
  • Jammer dat er nog stofzakken in moeten!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

corma kwadijk 14-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker stil en toch krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onze huidige stofzuiger is versleten. Bovendien is deze zakloze stofzuiger erg vies geworden.
We hebben keukenapparatuur van Bosch en die bevalt erg goed. Vandaar de keuze voor Bosch.
Daarnaast is het heel prettig dat de nieuwe stofzuiger zuinig, stil en toch krachtig is.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig krachtig

Minpunten

  • toch weer een zak

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

nel 12-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
fijne stille stofzuiger die ook nog eens goed zuigt de stofzuiger is ook mooi om te zien en er zitten veel hulpstukken bij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stofzuiger fanaat 11-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ge-wel-dig stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb mijn leven al veel stofzuigers gebruikt, maar de Bosch BGB8A32W is naar mijn mening een van de beste die er is! De stofzuiger maakt zeer weinig geluid waardoor de stofzuiger ideaal is voor als je bijvoorbeeld de buren niet wilt storen! De stofzuiger is zeer handig in gebruik, hierdoor bereik je ook plekken waar je met een gewone stofzuiger niet kan komen! Ik raad iedereen aan deze stofzuiger te kopen, het is namelijk de beste die er is!

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Weinig geluid
  • Beste stofzuiger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch stofzuiger 11-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Moeilijk om een keus te maken onder alle Bosch stofzuigers maar hebben toch voor deze gekozen, geweldig apparaat die het stofzuigen extra leuk maakt, zeer zuinig is, echt heel stil, lang snoer en een prachtige uitstraling.

Pluspunten

  • lang snoer
  • zeer zuinig
  • stille stofzuiger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertus 10-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sociaal correct apparaat (vriend)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Tijdens het stofzuigen kunnen werkzaamheden/gesprekken en andere sociale bezigheden - door het fluisterstille acteren van mijn vriend de stofzuiger - gewoon doorgaan. Heerlijk schoon zonder irritatie.

Pluspunten

  • Fluisterstille optreden
  • mooie vormgeving
  • handig handvat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

DF 06-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Robuuste en superstille stofzuiger. Een aanrader !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vooral het lage geluidsniveau is een verademing. Het relatief lage vermogen van de motor doet niets af aan het zuigvermogen.

Pluspunten

  • Laag geluidsniveau
  • Wendbaarheid
  • Zuigvermogen
  • Enorm groot bereik door lang snoer

Minpunten

  • Te veel hulpstukken
  • Handvat slang bemoeilijkt stozuigen in de auto.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews