Bosch BGB8A32W - Reviews

Specificaties
Vermogen
650 watt
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
A energieklasse

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 201 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Elizabeth 04-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Nog steeds niet echt gewend

Algemene score

6,0
Na enkele maanden dagelijks gebruik, nog steeds niet echt gelukkig met deze stofzuiger. Het weinige geluid is een uitkomst maar de koppeling stang/zuigmond gaat nog steeds stroef en ik worstel als het ware met de stang. De stofzuiger zelf is wat aan de zware kant en ik ben regelmatig een hulpstuk kwijt doordat ze niet in een compartiment van het apparaat kunnen. Het is dat ie zo duur is anders had ik 'm al ingeruild voor een Miele.

Pluspunten

  • lang snoer
  • rustig

Minpunten

  • lastig te verwijderen hulpstukken
  • zwaar
  • geen compartiment voor hulpstukken
Geschreven voor: Bosch BGB8A32W

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

I. Weeda 03-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Echt stiller

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij zijn inmiddels een paar dagen in het bezit van een Pro silent stofzuiger van Bosch. Omdat wij en onze kinderen het geluidsniveau van de vorige stofzuiger onacceptabel hoog vonden (en het stof zak klepje was afgebroken) hebben we gekozen voor deze stillere stofzuiger. Na wat kijk en vergelijk waren we er uit. Stiller, lang snoer en grotere stofzuigerzak. En de stofzuiger is echt veel stiller. Andere reviews hadden het ook over zwaar en prijzig. Dat vind ik inderdaad ook. De stofzuiger is wat zwaar en hij is aan de prijs, want alle plastic onderdelen kunnen sneller stuk (net als bij goedkopere stofzuigers), maar wat heerlijk dat we niet meer een vliegtuig door ons huis hebben vliegen. Dat maakt een heleboel goed. Hopelijk gaat de stofzuiger nog heel lang mee!

Pluspunten

  • Echt heel stil
  • Lang snoer
  • Grote stofzak
  • Makkelijk wendbaar
  • Stootbumper

Minpunten

  • Zwaar
  • Prijzig
Geschreven voor: Bosch BGB8A32W

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Harry Everts 20-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk stil. Een verademing!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geselecteerd op geluidsniveau in combinatie met energieverbruik. Tevens een lekker lang snoer waarmee je op veel plaatsen kunt komen zonder te wisselen van stopcontact!

Pluspunten

  • geluid
  • zuigkracht

Minpunten

  • klep van stofzak gaat beetje lastig open
Geschreven voor: Bosch BGB8A32W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam de Jong 08-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stilste stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Tijdens de zoektocht naar een nieuwe stofzuiger na veel wikken en wegen is de keuze gevallen op de Bosh BGB8A32W.
Stilste stofzuiger ooit gekocht, met behoud van goede zuigkracht.

Pluspunten

  • Stil
  • Lang snoer
Geschreven voor: Bosch BGB8A32W

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Miranda Benders 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super Stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Net onze nieuw stofzuiger binnen. Uiteraard meteen gebruikt, zuigt goed en is heerlijk stil. Veel hulpstukken en een groot bereik door het lange snoer. Top!!

Pluspunten

  • Stil
  • Lang snoer
  • Goede zuigkracht

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch BGB8A32W

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Yolanda 09-06-2017
  • Product paar weken in bezit

mooi vormgeving

Algemene score

9,0
hele stille stofzuiger, ideaal, fijn lang snoer zodat je de hele etage in 1 keer kan doen. zuigkracht is super

Pluspunten

  • stil
  • lang snoer
Geschreven voor: Bosch BGB8A32W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 03-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede aktieradius

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede bereikbaarheid door het hele huis. Geluidsniveau toch iets hoger dan verwacht. Zuigkracht is goed. Goede uitrusting met alle bijgeleverde stukken. Helaas slechts 1 stofzak , voor de betaalde prijs zouden dat er minsten 5 mogen zijn. Ook de prijs van 1 nieuwe stofzak is aan de erg hoge kant.

Pluspunten

  • aktieradius
  • uitrusting

Minpunten

  • meegeleverde en prijs nieuwe stofzak
Geschreven voor: Bosch BGB8A32W

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jee 31-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geruisloos, goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer stille maar toch krachtige stofzuiger. Jammer dat hulpstukken op de (verder heel fijne) zuigstang zitten en niet opgeborgen in de slede

Pluspunten

  • Stil
  • Fijne (lange) zuigstang
  • Lang snoer

Minpunten

  • opbergen hulpstukken
Geschreven voor: Bosch BGB8A32W

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nel 11-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger Bosch

Algemene score

9,0
De stofzuiger voldoet aan de eisen( hij is lekker stil) hij is alleen erg zwaar,en de opberg ruimte voor de hulpstukken ontbreken
Geschreven voor: Bosch BGB8A32W

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shena 07-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie stofzuiger met zeer weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een mooie stofzuiger met weinig geluid. Hij is makkelijk verplaatsbaar door zijn wieltjes. Tevens ziet hij er heel mooi uit (ik heb zelf een witte).Enige nadeel is het gewicht.

Pluspunten

  • Lange snoer
  • Weinig lawaai
  • Makkelijk te rollen

Minpunten

  • Te zwaar
Geschreven voor: Bosch BGB8A32W

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk 27-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot bereik, laag geluidsniveau maar erg lastig qua gebruik

Algemene score

6,0
Deze stofzuiger voldoet qua mogelijkheden goed maar valt qua gebruiksgemak erg tegen. Stofzuigen is met dit apparaat hard werken en zeker niet aan te bevelen voor oudere mensen of mensen met rugklachten. De beugel aan de zuigmond is onhandig en lomp, o.a. voor het stofzuigdn van het interieur van auto of caravan. Ook is het verwisselen van hulpstukken is voor ouderen of mensen met artrose. Informatie op de website m.b.t. de stofzuigerzakken is slecht te vinden. Ook is niet te vinden hoeveel zakken er in een doos zitten.

Pluspunten

  • Groot bereik door lang snoer
  • Laag geluidsniveau

Minpunten

  • Beugel aan zuigmond is onhandig en lomp
  • Stofzuigen is zwaar werk met dit apparaat
  • Verwisselen hulpstukken is niet gemakkelijk
Geschreven voor: Bosch BGB8A32W

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Dre 17-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bosch silence stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima stofzuiger. Zuigt dierenharen ook uitstekend. Zowel op parket als kleed. Goed geruisloos. Lekker lang snoer van 15 meter bereik.

Pluspunten

  • heel stil
  • zuigt prima
Geschreven voor: Bosch BGB8A32W

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Angela 14-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het product kun je op zijn maximale zuigkracht zetten en dan nog maakt hij niet veel geluid! Ik heb de stofzuiger nu een week in huis ben al erg tevreden ermee. Ook de verschillende stofzuigerkoppen werken prima! Op mijn harde vloeren laat het geen krassen achter! Wat natuurlijk het grootste voordeel is: je kunt lekker muziek luisteren tijdens het stofzuigen!

Pluspunten

  • Geen lawaai
  • Lang snoer

Minpunten

  • Geen opbergruimte in de stofzuiger
Geschreven voor: Bosch BGB8A32W

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel Vervaet 13-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker stil en toch krachtig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Benieuwd of de belofte dat stofzuigen nu stiller kon gebeuren, gelijk aan de slag gegaan. Ja inderdaad , dit apparaat is beduidend stiller dan mijn vorige. Met een hele goede stofzuigkracht en veel extra borstels. Ook het lange snoer van 15 meter maakte het stofzuigen veel aangenamer. Dus mijn eerste indruk is erg positief. Ik verheug me op de volgende keer..

Pluspunten

  • geluid
  • lang snoer

Minpunten

  • harde borstels
  • extra borstels los buiten apparaat bewaren
Geschreven voor: Bosch BGB8A32W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Klein Tiessink 13-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Pro silent stofzuiger is veel geadverteerd en is ook erg fluisterstil. Bovendien zuigt hij ook prima en is goed regelbaar. Wordt geleverd met verschillende extra hulpstukken voor onder kasten en stofzuiger is erg wendbaar. Het extra lange snoer is tevens erg makkelijk.
Geschreven voor: Bosch BGB8A32W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kroes 13-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stofzuiger , helemaal goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zuigt goed, mooi lang snoer zodat je niet steeds van stopcontact hoeft te wisselen.
En doet zijn werk naar behoren, dus een prima apparaat.
Geschreven voor: Bosch BGB8A32W

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sergio 11-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille Schoonmaker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijk hoe weinig geluid er uit de stofzuiger komt. De baby en de kat hebben er geen last van. Lekker in de avond stofzuigen gewoon omdat het kan :)

Pluspunten

  • Stil
  • Lang koord
  • Veel opzetstukken
  • Goede zuigkracht
  • verbazingwekkend wendbaar

Minpunten

  • wieltjes grote opzetstuk kunnen wat geluid maken
Geschreven voor: Bosch BGB8A32W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gesprek nog mogelijk op volle kracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
een degelijk apparaat met meer dan genoeg zuigkracht. zelfs op volle kracht kun je nog gewoon praten. het geluid van de inzuigende lucht van de slanguitgang is zelfs harder dan de motor. zeer tevreden

Pluspunten

  • stil
  • goede zuigkracht

Minpunten

  • iets zwaar
Geschreven voor: Bosch BGB8A32W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 10-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stille stofzuiger

Algemene score

9,0
Stofzuiger gekocht omdat vorige ook een Bosch was. Deze bevalt ook weer heel goed. Vooral dat hij zo weinig geluid maakt, maar ook goede zuigkracht.

Pluspunten

  • stil

Minpunten

  • kleine zuigmondjes kunnen niet in stofzuiger
Geschreven voor: Bosch BGB8A32W

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Tap 04-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer gemakkelijke stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De stofzuiger is stil en gemakkelijk te bedienen. De zuigkracht is uitstekend.
De wendbaarheid en de actieradius is buitengewoon goed.
Geschreven voor: Bosch BGB8A32W

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews