Bosch BGL35MOV22 wit, rood - Reviews

Specificaties
Vermogen
600 watt
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
A energieklasse

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGL35MOV22 wit, rood op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sab 28-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Licht gewicht stofzuiger met zak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22 wit, rood

Algemene score

6,0
Lichtgewicht stofzuiger, vind de zuigkracht wel tegen vallen. En de bijgeleverde laminaat borstel is zeer onhandig, als deze niet strak op de vloer is zuigt hij gewoon niet goed. Je staat krom stof te zuigen om de borstel goed te houden. De laminaat borstel is 15 cm korter dan de bijgeleverde combiborstel die een veel betere knik heeft en daarom kun je hier wel normaal rechtop stofzuigen. Alleen de combiborstel heeft veel hardere borstelharen.

Pluspunten

  • Kleine lichtgewicht stofzuiger
  • Makkelijk hanteerbaar
  • Grote wielen

Minpunten

  • Laminaatborstel

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

iw grijpstra 04-08-2017
  • Product paar weken in bezit

stofzuiger.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22 wit, rood

Algemene score

8,0
de stofzuiger maakt weinig geluid. heeft een lang snoer wat erg fijn is.
hij is klein en handzaam. hij was mooi geprijsd en we kregen ook nog eens 20 euro retour via bosch. een goede aankoop.
volgens de consumenten bond de beste stofzuiger m.b.t. prijs kwaliteit verhouding. wat we nu we hem in gebruik hebben zeker geloven.

Pluspunten

  • lang snoer
  • klein en compact
  • weinig geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Moontje 02-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Compact en handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22 wit, rood

Algemene score

9,0
Compacte en handige stofzuiger. Makkelijk in gebruik. Grote stofzuigerzak. Mooie accessoires. Geluidsniveau normaal.
Ben er er erg tevreden over. Zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Groot 26-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

compacte, lichtgewicht stofzuiger met regelbare zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22 wit, rood

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een niet te grote, lichtgewicht stofzuiger met goede zuigkracht en heb dit gevonden in de Bosch BGL35MOV22. Bovendien tegen een goede prijs.

Pluspunten

  • lichtgewicht
  • compact
  • regelbare zuigkracht

Minpunten

  • geen opbergmogelijkheid voor de onderdelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bianca 17-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne wendbare stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22 wit, rood

Algemene score

8,0
Gewoon n fijne stofZuiger zuigt m'n vloerkleden hondenharen vrij!!! Het lange snoer zorgt ervoor dat ik de woonkamer in 1 keer kan door stofzuigen. Je hoort m bijna niet en is ontzettend wendbaar waardoor die feilloos achter me aan komt! Hij zuigt erg krachtig zowel op de harde vloer als op t tapijt! Vind alleen het voetstuk wat erg zwaar en groot maar daar leer je mee omgaan! Prima aankoop

Pluspunten

  • Krachtig
  • Stil
  • Lang snoer

Minpunten

  • Zwaar voetstuk
  • Losse elementen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 12-06-2017
  • Product paar weken in bezit

bijzonder stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22 wit, rood

Algemene score

8,0
Wij hebben deze stofzuiger speciaal aangeschaft omdat onze buren zeurden over het geluid van onze stofzuiger. wij blij met de zuigkracht onze buren blij (nu kunnen ze uitslapen)!

Pluspunten

  • stil
  • zuigt prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

H. Beerding 16-09-2020

Prima stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22 wit, rood

Algemene score

8,0
Werking is uitstekend alleen viel de actieradius wat tegen. We dachten dat 10 m de snoerlengte was maar deze was slechts 7 meter de ontbrekende 3 meter was de lengte van de slang + zuigbuis [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Pauline 26-08-2020

Bosch stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22 wit, rood

Algemene score

10,0
Wat een gemakkelijke handige superzuinige machine die werkelijk alle stof van vloer tot lades wegzuigt. Een aanrader [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

? wat mag dit betekenen? 09-08-2020

stofzuiger met fijn lang snoer

Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22 wit, rood

Algemene score

6,0
stofzuiger zuigt prima en heeft een lang snoer zodat ik niet steeds een verlengsnoer hoef te gebruiken of een ander stopcontact moet gebruiken. Helaas ligt de stofzuiger nog wel eens op de kop of op de zijkant [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Kees en Wilma 15-06-2020

tweede zelfs beter

Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22 wit, rood

Algemene score

10,0
Onze tweede Bosch bijn hetzelfde model, oude is bij de verbouwing helaas kapot gegaan, begrijpelijk daar is hij niet voor, nu een nieuwer model wat gelukkig een langer snoer heeft, geweldige stofzuiger voor huishoudelijk gebruik, licht en mooie felle rode kleur, zie ik hem achter mij ook goed. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Patricia 10-06-2020

Bevalt goed

Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22 wit, rood

Algemene score

8,0
Licht gewicht, goede zuigkracht. Goede aankoop. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

ronald 06-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stofzuiger met stofzak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22 wit, rood

Algemene score

10,0
zuinig ,krachtige zuig kracht,werkt licht en convertabel alleen maakt wel wat meer geluid maar hij werkt heel prettig en soepel het verbaasde mij de zuigkracht voor deze prijs een topper van een stofzuiger

Pluspunten

  • zeer krachtig
  • lang bereik

Minpunten

  • maakt veel geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Carine 19-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig en niet zwaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22 wit, rood

Algemene score

10,0
Deze stofzuiger is licht in gewicht, handig, lang snoer en prima toebehoren, blij dat ik hem kocht, een aanrader!

Pluspunten

  • lichtgewicht
  • prima zuigkracht
  • goed wendbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carry 08-11-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Het wordt bijna leuk om te stofzuigen hiermee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22 wit, rood

Algemene score

9,0
Lekker stille, maar zeer krachtige stofzuiger met eenvoudige bediening. Gemakkelijk op te bergen. Kleden stofzuigen zonder moeite!

Pluspunten

  • ideaal voor kleden
  • lekker stil
  • krachtige motor
  • slang en voet gemakkelijk af te koppelen

Minpunten

  • met voet past ie net niet onder lagere kast door
  • snoer had iets langer gemogen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kdw 19-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Bosch stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22 wit, rood

Algemene score

8,0
Een goede stofzuiger.
Slang klik meganisme in stofzuiger is lam schiet er zo uit.
Verder goed zuigende stofzuiger ook voor parket en een regelbaar toerental.
Op tijd filters vernieuwen om een goede zuigkracht te houwen.

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Goed zuigend

Minpunten

  • Lam geworden klik meganisme slang in stofzuiger.
  • Snoer op rol haspel niet krachtig na gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jelmer 11-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede stofzuiger met hoge zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22 wit, rood

Algemene score

8,0
De stofzuiger is mooi licht, zuigt goed, heeft groot actieradius en rijdt goed achter je aan. De borstel voor zowel harde vloer als tapijt is goed van kwaliteit, makkelijk te switchen van stand en met de wisselende zuigstanden is het zuigen van tapijt en meubels heel fijn.
Ik ging voor een zakloze stofzuiger, maar ging met deze jongen naar huis. De lage prijs, goede zuigkracht, het gewicht en het feit dat zakloze stofzuigers blijkbaar veel worden teruggebracht naar de winkel met klachten en de hoge prijs (vanaf 250 heb je een oke stofzuiger) was voor mij de reden voor deze stofzuiger.
Gisteren gebruikt en echt top! Alleen jammer dat je de opzetstukjes nergens in kan doen. Ik ging er vanuit dat dit tegenwoordig standaard is...

Pluspunten

  • Licht
  • Klein en goed op te bergen
  • Goede zuigkracht
  • Verschillende zuigstanden

Minpunten

  • Opzetstukjes niet in de stofzuiger te bewaren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Margo Rassin 17-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Compact model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22 wit, rood

Algemene score

8,0
Ben in het algemeen tevreden over deze stofzuiger, het model is lekker compact en zuigt goed!
Een minpuntje is dat de zuigmond niet hanteerbaar is om te stofzuigen onder boxspringbedden, kasten ed.

Pluspunten

  • compact
  • moderne vormgeving
  • lengte snoer en energiezuinig

Minpunten

  • apparaat snel omgekanteld
  • zuigmond te robuust,zuigen onder kast niet mogelyk

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Nonnie 01-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22 wit, rood

Algemene score

9,0
Fijne stofzuiger, geluid is niet super hard, goede zuigkracht, handig in gebruik. Wisselende standen zijn ook handig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hilbrand 31-07-2017

Onopvallend goed

Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22 wit, rood

Algemene score

8,0
Een stofzuiger is een 'dertien in een dozijn' product. Het is een grote opgave om iets toe te voegen aan alle bestaande ontwerpen. Daarin is Bosch toch wel geslaagd want met name het lage gewicht en de gebruiksvriendelijkheid vallen op. Bijkomend is dat je ook niet gestript wordt bij de aankoop van stofzuigerzakken.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sanne 27-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Beoordeling BoschBGL35MOV22

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22 wit, rood

Algemene score

8,0
Ik vind het een goeie stofzuiger die goed zuigt en ben blij dat er ook gedacht is aan een speciaal filter voor allergieën en hij is niet zwaar en daardoor mobiel ook fijn dat het snoer lang is zodat je minder hoef te wisselen met stopcontacten en daardoor is het stofzuiger makkelijker ook is die gebruiksmakkelijk op laminaat door de zuigmond kortom heel veel kwaliteit voor een redelijke prijs in vergelijking met anderen merken stofzuigers die duurder waren en die precies de zelfde aanbevelen hadden ik zou hem zeker aan raden als je een goeie betaalbare stofzuiger zoekt die meer extra s kan dan gebruikelijke stofzuiger kan.

Pluspunten

  • Allergie filter
  • Zuigkracht
  • Prijs
  • Lengte snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews