Bosch BGL35MOV22 - Reviews

Specificaties
Vermogen
600 watt
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
A energieklasse

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sab 28-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Licht gewicht stofzuiger met zak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Lichtgewicht stofzuiger, vind de zuigkracht wel tegen vallen. En de bijgeleverde laminaat borstel is zeer onhandig, als deze niet strak op de vloer is zuigt hij gewoon niet goed. Je staat krom stof te zuigen om de borstel goed te houden. De laminaat borstel is 15 cm korter dan de bijgeleverde combiborstel die een veel betere knik heeft en daarom kun je hier wel normaal rechtop stofzuigen. Alleen de combiborstel heeft veel hardere borstelharen.

Pluspunten

  • Kleine lichtgewicht stofzuiger
  • Makkelijk hanteerbaar
  • Grote wielen

Minpunten

  • Laminaatborstel
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

iw grijpstra 04-08-2017
  • Product paar weken in bezit

stofzuiger.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
de stofzuiger maakt weinig geluid. heeft een lang snoer wat erg fijn is.
hij is klein en handzaam. hij was mooi geprijsd en we kregen ook nog eens 20 euro retour via bosch. een goede aankoop.
volgens de consumenten bond de beste stofzuiger m.b.t. prijs kwaliteit verhouding. wat we nu we hem in gebruik hebben zeker geloven.

Pluspunten

  • lang snoer
  • klein en compact
  • weinig geluid
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Moontje 02-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Compact en handig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Compacte en handige stofzuiger. Makkelijk in gebruik. Grote stofzuigerzak. Mooie accessoires. Geluidsniveau normaal.
Ben er er erg tevreden over. Zeker aan te bevelen.
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Groot 26-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

compacte, lichtgewicht stofzuiger met regelbare zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een niet te grote, lichtgewicht stofzuiger met goede zuigkracht en heb dit gevonden in de Bosch BGL35MOV22. Bovendien tegen een goede prijs.

Pluspunten

  • lichtgewicht
  • compact
  • regelbare zuigkracht

Minpunten

  • geen opbergmogelijkheid voor de onderdelen
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bianca 17-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne wendbare stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gewoon n fijne stofZuiger zuigt m'n vloerkleden hondenharen vrij!!! Het lange snoer zorgt ervoor dat ik de woonkamer in 1 keer kan door stofzuigen. Je hoort m bijna niet en is ontzettend wendbaar waardoor die feilloos achter me aan komt! Hij zuigt erg krachtig zowel op de harde vloer als op t tapijt! Vind alleen het voetstuk wat erg zwaar en groot maar daar leer je mee omgaan! Prima aankoop

Pluspunten

  • Krachtig
  • Stil
  • Lang snoer

Minpunten

  • Zwaar voetstuk
  • Losse elementen
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 12-06-2017
  • Product paar weken in bezit

bijzonder stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben deze stofzuiger speciaal aangeschaft omdat onze buren zeurden over het geluid van onze stofzuiger. wij blij met de zuigkracht onze buren blij (nu kunnen ze uitslapen)!

Pluspunten

  • stil
  • zuigt prima
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kdw 19-02-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Bosch stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een goede stofzuiger.
Slang klik meganisme in stofzuiger is lam schiet er zo uit.
Verder goed zuigende stofzuiger ook voor parket en een regelbaar toerental.
Op tijd filters vernieuwen om een goede zuigkracht te houwen.

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Goed zuigend

Minpunten

  • Lam geworden klik meganisme slang in stofzuiger.
  • Snoer op rol haspel niet krachtig na gebruik.
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jelmer 11-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede stofzuiger met hoge zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De stofzuiger is mooi licht, zuigt goed, heeft groot actieradius en rijdt goed achter je aan. De borstel voor zowel harde vloer als tapijt is goed van kwaliteit, makkelijk te switchen van stand en met de wisselende zuigstanden is het zuigen van tapijt en meubels heel fijn.
Ik ging voor een zakloze stofzuiger, maar ging met deze jongen naar huis. De lage prijs, goede zuigkracht, het gewicht en het feit dat zakloze stofzuigers blijkbaar veel worden teruggebracht naar de winkel met klachten en de hoge prijs (vanaf 250 heb je een oke stofzuiger) was voor mij de reden voor deze stofzuiger.
Gisteren gebruikt en echt top! Alleen jammer dat je de opzetstukjes nergens in kan doen. Ik ging er vanuit dat dit tegenwoordig standaard is...

Pluspunten

  • Licht
  • Klein en goed op te bergen
  • Goede zuigkracht
  • Verschillende zuigstanden

Minpunten

  • Opzetstukjes niet in de stofzuiger te bewaren
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Margo Rassin 17-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Compact model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ben in het algemeen tevreden over deze stofzuiger, het model is lekker compact en zuigt goed!
Een minpuntje is dat de zuigmond niet hanteerbaar is om te stofzuigen onder boxspringbedden, kasten ed.

Pluspunten

  • compact
  • moderne vormgeving
  • lengte snoer en energiezuinig

Minpunten

  • apparaat snel omgekanteld
  • zuigmond te robuust,zuigen onder kast niet mogelyk
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Nonnie 01-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne stofzuiger, geluid is niet super hard, goede zuigkracht, handig in gebruik. Wisselende standen zijn ook handig.
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hilbrand 31-07-2017

Onopvallend goed

Algemene score

8,0
Een stofzuiger is een 'dertien in een dozijn' product. Het is een grote opgave om iets toe te voegen aan alle bestaande ontwerpen. Daarin is Bosch toch wel geslaagd want met name het lage gewicht en de gebruiksvriendelijkheid vallen op. Bijkomend is dat je ook niet gestript wordt bij de aankoop van stofzuigerzakken.
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sanne 27-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Beoordeling BoschBGL35MOV22

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een goeie stofzuiger die goed zuigt en ben blij dat er ook gedacht is aan een speciaal filter voor allergieën en hij is niet zwaar en daardoor mobiel ook fijn dat het snoer lang is zodat je minder hoef te wisselen met stopcontacten en daardoor is het stofzuiger makkelijker ook is die gebruiksmakkelijk op laminaat door de zuigmond kortom heel veel kwaliteit voor een redelijke prijs in vergelijking met anderen merken stofzuigers die duurder waren en die precies de zelfde aanbevelen hadden ik zou hem zeker aan raden als je een goeie betaalbare stofzuiger zoekt die meer extra s kan dan gebruikelijke stofzuiger kan.

Pluspunten

  • Allergie filter
  • Zuigkracht
  • Prijs
  • Lengte snoer
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

SanD 26-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede zuigkracht, lang snoer, lange steel, onderdelen makkelijk erop en eraf, maakt niet zo'n herrie en is licht wat fijn is op de trap.

Pluspunten

  • Licht in gewicht
  • Lange steel en kang snoer
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjoerd 26-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

lichtgewicht

Algemene score

8,0
Hippe uitstraling, weinig herrie en lichtgewicht. Snelle levering, in de winkel niet op voorraad maar webshop wel

Pluspunten

  • lange snoer 10 m
  • lichtgewicht
  • weinig herrie

Minpunten

  • er zat geen extra zak bij
  • hulpstukken moeten los worden opgeborgen
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marca 24-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk te monteren, goede zuigkracht. Duidelijke gebruiksaanwijzing (tekst Nederlands, plaatjes Engels).
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 23-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne stofzuiger, handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding. De stofzuiger is geschikt voor allergieën en dus geschikt voor iedereen. Ik heb voor deze stofzuiger gekozen omdat hij goed uit de testen kwam. Ik ben blij dat ik voor deze stofzuiger heb gekozen.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Goede zuigkracht

Minpunten

  • aanschaf stofzuiger zak
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Paul M. 20-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie (qua vormgeving en kleur) handelbare stofzuiger.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima stofzuiger qua prijs/prestatie Bosch BGL35MOV10 van onszelf. Zo ook hebben wij vandaag de Bosch BGL35MOV22/01 voor onze dochter aangeschaft vanwege de goede en prettige ervaring met deze stofzuiger.
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra 19-07-2017

Prima stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Krachtige zuigkracht en makkelijk in gebruik kortom fijne stofzuiger maakt niet veel lawaai dus een aanrader
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22

Reageer

.. 19-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Krachtige stofzuiger, mooi en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Bosch altijd een top merk, daarom ook voor gekozen.
Prijsklasse is gewoon goeie prijs voor deze stofzuiger.

Plus de filter erin is beter om stof van buitenaf mee te zuigen ook voor hooikoorts patiënten Zoals me vriend.

Top allemaal!

Pluspunten

  • Lekker licht
  • Goeie Zuigkracht
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoes 15-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne stofzuiger ook omdat er 2 ,verschillende borstels bij zitten en het geluid is maar minimaal. En de kleur vindt ik helemaal top
Geschreven voor: Bosch BGL35MOV22

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews