Bosch BGL35MOV22 - Reviews

Specificaties
Model stofzuiger
slede
Vermogen
600 watt
Energielabel
A
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 26 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Margo Rassin 17-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Compact model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ben in het algemeen tevreden over deze stofzuiger, het model is lekker compact en zuigt goed!
Een minpuntje is dat de zuigmond niet hanteerbaar is om te stofzuigen onder boxspringbedden, kasten ed.

Pluspunten

  • compact
  • moderne vormgeving
  • lengte snoer en energiezuinig

Minpunten

  • apparaat snel omgekanteld
  • zuigmond te robuust,zuigen onder kast niet mogelyk

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

iw grijpstra 04-08-2017
  • Product paar weken in bezit

stofzuiger.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
de stofzuiger maakt weinig geluid. heeft een lang snoer wat erg fijn is.
hij is klein en handzaam. hij was mooi geprijsd en we kregen ook nog eens 20 euro retour via bosch. een goede aankoop.
volgens de consumenten bond de beste stofzuiger m.b.t. prijs kwaliteit verhouding. wat we nu we hem in gebruik hebben zeker geloven.

Pluspunten

  • lang snoer
  • klein en compact
  • weinig geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Moontje 02-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Compact en handig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Compacte en handige stofzuiger. Makkelijk in gebruik. Grote stofzuigerzak. Mooie accessoires. Geluidsniveau normaal.
Ben er er erg tevreden over. Zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nonnie 01-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne stofzuiger, geluid is niet super hard, goede zuigkracht, handig in gebruik. Wisselende standen zijn ook handig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jannie de Paauw 31-07-2017

Onopvallend goed

Algemene score

8,0
Een stofzuiger is een 'dertien in een dozijn' product. Het is een grote opgave om iets toe te voegen aan alle bestaande ontwerpen. Daarin is Bosch toch wel geslaagd want met name het lage gewicht en de gebruiksvriendelijkheid vallen op. Bijkomend is dat je ook niet gestript wordt bij de aankoop van stofzuigerzakken.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Sanne 27-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Beoordeling BoschBGL35MOV22

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een goeie stofzuiger die goed zuigt en ben blij dat er ook gedacht is aan een speciaal filter voor allergieën en hij is niet zwaar en daardoor mobiel ook fijn dat het snoer lang is zodat je minder hoef te wisselen met stopcontacten en daardoor is het stofzuiger makkelijker ook is die gebruiksmakkelijk op laminaat door de zuigmond kortom heel veel kwaliteit voor een redelijke prijs in vergelijking met anderen merken stofzuigers die duurder waren en die precies de zelfde aanbevelen hadden ik zou hem zeker aan raden als je een goeie betaalbare stofzuiger zoekt die meer extra s kan dan gebruikelijke stofzuiger kan.

Pluspunten

  • Allergie filter
  • Zuigkracht
  • Prijs
  • Lengte snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

SanD 26-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede zuigkracht, lang snoer, lange steel, onderdelen makkelijk erop en eraf, maakt niet zo'n herrie en is licht wat fijn is op de trap.

Pluspunten

  • Licht in gewicht
  • Lange steel en kang snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjoerd 26-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

lichtgewicht

Algemene score

8,0
Hippe uitstraling, weinig herrie en lichtgewicht. Snelle levering, in de winkel niet op voorraad maar webshop wel

Pluspunten

  • lange snoer 10 m
  • lichtgewicht
  • weinig herrie

Minpunten

  • er zat geen extra zak bij
  • hulpstukken moeten los worden opgeborgen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Groot 26-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

compacte, lichtgewicht stofzuiger met regelbare zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een niet te grote, lichtgewicht stofzuiger met goede zuigkracht en heb dit gevonden in de Bosch BGL35MOV22. Bovendien tegen een goede prijs.

Pluspunten

  • lichtgewicht
  • compact
  • regelbare zuigkracht

Minpunten

  • geen opbergmogelijkheid voor de onderdelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marca 24-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk te monteren, goede zuigkracht. Duidelijke gebruiksaanwijzing (tekst Nederlands, plaatjes Engels).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 23-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne stofzuiger, handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding. De stofzuiger is geschikt voor allergieën en dus geschikt voor iedereen. Ik heb voor deze stofzuiger gekozen omdat hij goed uit de testen kwam. Ik ben blij dat ik voor deze stofzuiger heb gekozen.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Goede zuigkracht

Minpunten

  • aanschaf stofzuiger zak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Paul M. 20-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie (qua vormgeving en kleur) handelbare stofzuiger.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima stofzuiger qua prijs/prestatie Bosch BGL35MOV10 van onszelf. Zo ook hebben wij vandaag de Bosch BGL35MOV22/01 voor onze dochter aangeschaft vanwege de goede en prettige ervaring met deze stofzuiger.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra 19-07-2017

Prima stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Krachtige zuigkracht en makkelijk in gebruik kortom fijne stofzuiger maakt niet veel lawaai dus een aanrader

Reageer

.. 19-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Krachtige stofzuiger, mooi en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Bosch altijd een top merk, daarom ook voor gekozen.
Prijsklasse is gewoon goeie prijs voor deze stofzuiger.

Plus de filter erin is beter om stof van buitenaf mee te zuigen ook voor hooikoorts patiënten Zoals me vriend.

Top allemaal!

Pluspunten

  • Lekker licht
  • Goeie Zuigkracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 17-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne wendbare stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gewoon n fijne stofZuiger zuigt m'n vloerkleden hondenharen vrij!!! Het lange snoer zorgt ervoor dat ik de woonkamer in 1 keer kan door stofzuigen. Je hoort m bijna niet en is ontzettend wendbaar waardoor die feilloos achter me aan komt! Hij zuigt erg krachtig zowel op de harde vloer als op t tapijt! Vind alleen het voetstuk wat erg zwaar en groot maar daar leer je mee omgaan! Prima aankoop

Pluspunten

  • Krachtig
  • Stil
  • Lang snoer

Minpunten

  • Zwaar voetstuk
  • Losse elementen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoes 15-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne stofzuiger ook omdat er 2 ,verschillende borstels bij zitten en het geluid is maar minimaal. En de kleur vindt ik helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 15-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Stofzuiger met goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stofzuiger met eenvoudige bediening goede zuigkracht, grote bereikbaarheid. Eenvoudig en robuust. Goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Energieverbruik
  • Zuigkracht

Minpunten

  • Zware zuigmond

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Fam. Pasterkamp 14-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hadden het oude model en die was al top, nieuwe model is nog beter en nog stiller.
Langere stang en snoer

Pluspunten

  • Langere stang
  • Langer snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ben 13-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Compact en bijzonde licht in gewicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Opzoek naar een compacte stofzuiger, en dat is deze stofzuiger, bijzonder licht en met een grote stofzak en de lucht die hij uitblaast is superschoon speciaal opgelet, met een allergie van mijn huisdieren, en hij is heerlijk wendbaar en super in gebruik, dit is niet mijn eerste stofzuiger maar wel de beste stofzuiger maar zeker door het gewicht en zuiggeluid, echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dorus 12-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bosch bgl35mov22 stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prima zuig kracht ,klein en daardoor gemakkelijk hanteerbaar ,bruikbare hulpstukken , zuig standen veranderen.

Pluspunten

  • klein
  • zeer goede zuigkracht

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews