Bosch BBH21830L - Reviews

Specificaties
Type/soort
stofzuiger
Laadtijd
5 uur
Bedrijfstijd
36 min
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yvonne 28-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super handige hulp in huishouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We waren al langere tijd opzoek naar een steel stofzuiger om dagelijks, snel zonder teveel gedoe, de rommel van onze huisdieren op te ruimen. Deze draadloze stofzuiger maakt deze klus heel eenvoudig. Hij is gemakkelijk erbij gepakt en weer opgeruimd. De zuigkracht is prima heeft af en toe wat moeite met grote stukken. De zwenkkop is ook ideaal.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • zwenkkop
  • afneembare kruimeldief
  • snoerloos
  • snel opgeladen

Minpunten

  • heeft af en toe moeite met grote stukken vuil

Reageer

Saar 25-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Super handig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na veel vergelijken voor de bosch gekozen en een perfecte keus. Ik kan er met een opgeladen accu precies het hele huis stofzuigen. Ideaal met kinderen die veel kruimelen. Ook een groot voordeel dat de accu opgeladen is binnen 5 uur.

Pluspunten

  • Korte oplaadtijd

Minpunten

  • Kruimelzuiger klikt soms moeizaam in de stofzuiger

Reageer

Ivonne 25-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Apparaat nog maar kort in gebruik, maar ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben. Zuigkracht is goed, Handig in gebruik. Stevige parkeerstand. Het in elk elkaar zetten na aankoop is erg simpel. Duidelijke gebruiksaanwijzing voor montage, gebruik en schoonmaken. De kleine kruimelzuiger is snel en handig van de steel te verwijderen. Buiten dat is het een erg mooi apparaat om te zien, je hoeft hem niet in een kast te zetten omdat het zo lelijk is. De tijd zal uit moeten wijzen of de prestaties goed blijven.

Pluspunten

  • Stevige parkeerstand
  • Geen oplaadstation, stekker zo in het stopcontact
  • Mooi design
  • Kruimeldief is simpel van de steel te halen
  • Licht gewicht

Reageer

Roy 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stofzuiger

Algemene score

9,0
Voor het eerst een draadloze stofzuiger aangeschaft en ik ben er erg over te spreken. Een aanrader voor mensen zonder groot huishouden!

Pluspunten

  • Makkelijk te gebruiken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wendy 07-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker licht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze stofzuiger is lekker licht, je tilt hem zo op. Met al die kattenharen is dit een aanwinst die ik elke dag ga gebruiken. Makkelijk te legen en ook de uitneembare kruimeldief is handig in het gebruik.

Pluspunten

  • licht
  • wendbaar

Minpunten

  • geen opbergmogelijkheid mondstuk kruimeldief

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Christien 11-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ideaal om ernaast te hebben

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze steelstofzuiger is een goed product om naast de stofzuiger erbij te hebben. Mocht je even vlug een kleinere oppervlakte willen zuigen dan neem je dit lichtgewicht die met de makkelijkere draaivoet overal bijkan. Vlug een trap, auto of bv bank afzuigen dan neem je de kruimeldief die ingesloten zit. Goede en voldoende zuigkracht!

Pluspunten

  • Makkelijk overal te gebruiken
  • Lichtgewicht

Minpunten

  • Geen houder om hem in te stalen bij het opladen

Reageer

IB 03-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig die Bosch snoerloze steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke stofzuiger. Je kunt hem zo pakken zonder gedoe met snoer, stang of slang. Zuigkracht is prima en hij is zeer wendbaar. Niet zwaar in gebruik. Heb hem pas maar ben er nu al heel blij mee.

Pluspunten

  • zuigt prima, goed wendbaar en niet zwaar
  • zo te pakken en geen gedoe met snoeren en slangen

Minpunten

  • (nog) geen gevonden

Reageer

R.Vos 05-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top aankoop. Zuigt goed en is fijn in gebruik. We hadden dit al veel eerder moeten doen. Grote stofzuiger wordt niet meer veel gebruikt. Alleen nog af en toe voor de hoogpolige mat. Daar heeft deze atofzuiger toch een beetje moeite mee.

Pluspunten

  • Zuigt goed
  • Fijn in gebruik
  • Makkelijk te legen

Minpunten

  • Duur accu opladen

Reageer

A.Karayazan 26-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Geweldige steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik had mij verdiept in allerlei reviews. En had vervolgens besloten om de laguna blauw steelstofzuiger te kopen. Deze is echt super licht een heel erg fijn om naar boven te brengen. Ik heb een kleintje en vind het prettig dat deze lang mee kan. Ik gebruik deze elke dag. Het is ook super fijn dat die snel opgeladen word. Dat scheelt enorm.

Reageer

Yvonne 02-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Erg goede zuigkracht en makkelijk handteerbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik zocht iets voor erbij te hebben speciaal voor het kattengrind tussendoor weg te zuigen, zodat ik niet telkens mijn gewone stofzuiger naar boven hoef te sjouwen, ik had al een kruimeldief maar dat werkte niet voldoende, deze steelstofzuiger werkt ideaal, hij zuigt alles goed op en kun je in een hoekje zetten, waardoor je hem makkelijk even kunt pakken, ik ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Neemt weinig plaats in

Minpunten

  • Niets gevonden

Reageer

B en H 01-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Overtreft de verwachting, echte zuigkracht, handig model.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Overtreft de verwachting, echte zuigkracht en een handig slank model en is dan ook de prijs waard vinden we.

Pluspunten

  • slank
  • sterk
  • mooi
  • kwalitatief goed

Minpunten

  • geen
  • geen

Reageer

Tevreden Bosch bezitter 15-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik raad iedereen deze stofzuiger aan. Zie je een rommeltje pak je even de kruimeldief. Maken de kinderen een rommel pak je zo even de stofzuiger en klaar. Super fijn in gebruik, lekker wendbaar, niet te zwaar. Ideaal

Reageer

K VISSER 08-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

compact en handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
handig in gebruik en snoerloos , ideaal voor allerlei ruimtes en in het bijzonder op trappen
zou evt wel zo makkelijk om direct een extra oplader bij te verkrijgen

Reageer