Bosch BBH21830L - Reviews

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
stofzuiger
Type
2-in-1 steel-/kruimelzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yvonne 28-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super handige hulp in huishouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We waren al langere tijd opzoek naar een steel stofzuiger om dagelijks, snel zonder teveel gedoe, de rommel van onze huisdieren op te ruimen. Deze draadloze stofzuiger maakt deze klus heel eenvoudig. Hij is gemakkelijk erbij gepakt en weer opgeruimd. De zuigkracht is prima heeft af en toe wat moeite met grote stukken. De zwenkkop is ook ideaal.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • zwenkkop
  • afneembare kruimeldief
  • snoerloos
  • snel opgeladen

Minpunten

  • heeft af en toe moeite met grote stukken vuil
Geschreven voor: Bosch BBH21830L

Reageer

Saar 25-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Super handig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na veel vergelijken voor de bosch gekozen en een perfecte keus. Ik kan er met een opgeladen accu precies het hele huis stofzuigen. Ideaal met kinderen die veel kruimelen. Ook een groot voordeel dat de accu opgeladen is binnen 5 uur.

Pluspunten

  • Korte oplaadtijd

Minpunten

  • Kruimelzuiger klikt soms moeizaam in de stofzuiger
Geschreven voor: Bosch BBH21830L

Reageer

Ivonne 25-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Apparaat nog maar kort in gebruik, maar ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben. Zuigkracht is goed, Handig in gebruik. Stevige parkeerstand. Het in elk elkaar zetten na aankoop is erg simpel. Duidelijke gebruiksaanwijzing voor montage, gebruik en schoonmaken. De kleine kruimelzuiger is snel en handig van de steel te verwijderen. Buiten dat is het een erg mooi apparaat om te zien, je hoeft hem niet in een kast te zetten omdat het zo lelijk is. De tijd zal uit moeten wijzen of de prestaties goed blijven.

Pluspunten

  • Stevige parkeerstand
  • Geen oplaadstation, stekker zo in het stopcontact
  • Mooi design
  • Kruimeldief is simpel van de steel te halen
  • Licht gewicht
Geschreven voor: Bosch BBH21830L

Reageer

janchik 15-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige accuzuiger

Algemene score

10,0
Ik heb deze steelstofzuiger gekocht bij A & O, omdat deze firma een ongelooflijk goede klantenservice heeft en daardoor doen wat zij beloven, hetgeen ikzelf heb ondervonden bij eerder aangeschafte producten. Daarnaast zijn zij het goedkoopst door hun cashback.
V.w.b. de stofzuiger zelf had ik nooit verwacht dat een accuzuiger zo een goede zuigkracht zou hebben. Ik had de dag ervoor nog met mijn eco slede stofzuiger het hele huis gedaan, dus ik verwachtte niet veel stof en vuil te zuigen met deze Bosch. Ik was stomverbaasd toen ik zag hoeveel vuil deze Bosch nog van het laminaat en de tapijten wist te verwijderen. Die elektrische rolborstel in de voet haalt werkelijk ieder haartje van de tapijten. De accutijd en sterkte is meer dan voldoende. Ben zeer tevreden, had ik veel eerder moeten doen i.p.v. die zogenaamde door de EU goedgekeurde eco ramp zuiger. Blijkt toch weer dat Bosch de beste Li-Ion accu ervaring heeft.

Pluspunten

  • snel opgeladen
  • accutijd meer dan voldoende
  • goede zuigkracht
  • perfecte rolborstel
  • goede prijs/kwaliteit

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch BBH21830L

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MaHo90 02-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn vrouw wilde graag een nieuwe stofzuiger, het liefst een handzaam model die snel te pakken is. Hier voldoet deze Bosch BBH21830L volledig aan. Het apparaat is krachtig genoeg om dagelijks te gebruiken. Het feit dat je de kruimeldief los kunt gebruiken is daarnaast ook ideaal. De accuduur is wat aan de lage kant en het opladen duurt in verhouding lang. Echter kunnen wij alles stofzuigen op 1 lading en is de stofzuiger weer vol wanneer we hem nodig hebben. Maar wij hebben dan ook geen grote oppervlakte in ons appartement. Wel mis ik een beugel waarop dit type is op te hangen tijdens het laden, in plaats hiervan wordt er een losse adapter meegeleverd. Over de duurzaamheid valt nog weinig te zeggen daar wij de stofzuiger pas een maand in gebruik hebben.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Stil
  • Handzaam
  • Losse kruimeldief

Minpunten

  • Korte accuduur
  • Lange laadtijd
  • Geen beugel om op te hangen tijdens het laden
Geschreven voor: Bosch BBH21830L

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Jacqueline 08-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super aanwinst in het huishouden. Valt me ook enorm mee hoevaak hij moet opladen. Zuigkracht is prima, zuigt alles op, ook kattengrind. Heb mijn oude stofzuiger weg kunnen doen. Het accessoirekit van bol.com past er helaas niet op, eentje via Bosch zelf gekocht (passen alleen op de kruimeldief, niet op de mond van de stofzuiger) en nu kan ik ermee afstoffen en de auto stofzuigen etc.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk weg te zetten

Minpunten

  • Past niet onder de bank of het bed
  • Er zit geen ophangsysteem bij
Geschreven voor: Bosch BBH21830L

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ado 17-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compleet en flexibel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze combinatie kruimeldief/stofzuiger hebben we gekocht omdat we niet continu met een snoer willen rondlopen in huis. Handig om kleine afval resten mee op ruimen en ook snel over schakelen naar een complete snoerloze stofzuiger. Hij werkt lekker wendbaar en doet prima waarvoor hij bedoeld is. De zuigkracht had wel iets groter gemogen maar is prima voor deze prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • wendbaar
  • licht gewicht
  • lange accuduur
  • stevig kwaliteit

Minpunten

  • laadtijd
  • zuigkracht
Geschreven voor: Bosch BBH21830L

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wittetoren 14-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heerlijk een goed werkende 2 in 1, zowel als steelstofzuiger als handstofzuiger te gebruiken. Snel apparaat, zuigkracht is prima

Pluspunten

  • neemt dierenharen en stof, vuil moeiteloos op
  • wendbaar en licht in gewicht
Geschreven voor: Bosch BBH21830L

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MW38 14-06-2018

Mooie stofzuiger.

Algemene score

8,0
Dit is een prima snoerloze stofzuiger om te gebruiken naast de reguliere stofzuiger.
Ik gebruik hem om een paar keer per dag kruimels van de kinderen weg te halen en om rotzooi van de papegaaien weg te halen. Daar de stofzuiger er mooi uitziet kan hij prima in de woonkamer blijven staan waardoor je hem snel erbij pakt.
Super van deze stofzuiger is dat je de borstel los kunt halen en dan makkelijk alle haren welke in de roterende borstel komen te zitten kunt verwijderen. Extra mondstuk is super! Fijn dat hij een geïntegreerde kruimeldief heeft. Goede gebruikstijd.
Geschreven voor: Bosch BBH21830L
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

De huishouyd 18-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop voor de huishouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stofzuiger is eenvoudig en licht in het gebruik om dagelijks even de vloer na te lopen wat met 2 katten toch soms wel nodig is. Het bespaart ook veel tijd om niet steeds de stofzuiger (slangen en steel) met snoer overal naar toe te slepen, zoals naar de verdieping.

Pluspunten

  • Lange accu duur
  • prima zuigkracht
  • wendbaar tussen kasten en meubels

Minpunten

  • nog geen
Geschreven voor: Bosch BBH21830L

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

De huishouyd 15-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop voor de huishouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stofzuiger is eenvoudig en licht in het gebruik om dagelijks even de vloer na te lopen wat met 2 katten toch soms wel nodig is. Het bespaart ook veel tijd om niet steeds de stofzuiger (slangen en steel) met snoer overal naar toe te slepen, zoals naar de verdieping.

Pluspunten

  • Lange accu duur
  • prima zuigkracht
  • wendbaar tussen kasten en meubels

Minpunten

  • nog geen
Geschreven voor: Bosch BBH21830L

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roy 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stofzuiger

Algemene score

9,0
Voor het eerst een draadloze stofzuiger aangeschaft en ik ben er erg over te spreken. Een aanrader voor mensen zonder groot huishouden!

Pluspunten

  • Makkelijk te gebruiken
Geschreven voor: Bosch BBH21830L

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wendy 07-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker licht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze stofzuiger is lekker licht, je tilt hem zo op. Met al die kattenharen is dit een aanwinst die ik elke dag ga gebruiken. Makkelijk te legen en ook de uitneembare kruimeldief is handig in het gebruik.

Pluspunten

  • licht
  • wendbaar

Minpunten

  • geen opbergmogelijkheid mondstuk kruimeldief
Geschreven voor: Bosch BBH21830L

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Christien 11-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ideaal om ernaast te hebben

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze steelstofzuiger is een goed product om naast de stofzuiger erbij te hebben. Mocht je even vlug een kleinere oppervlakte willen zuigen dan neem je dit lichtgewicht die met de makkelijkere draaivoet overal bijkan. Vlug een trap, auto of bv bank afzuigen dan neem je de kruimeldief die ingesloten zit. Goede en voldoende zuigkracht!

Pluspunten

  • Makkelijk overal te gebruiken
  • Lichtgewicht

Minpunten

  • Geen houder om hem in te stalen bij het opladen
Geschreven voor: Bosch BBH21830L

Reageer

IB 03-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig die Bosch snoerloze steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke stofzuiger. Je kunt hem zo pakken zonder gedoe met snoer, stang of slang. Zuigkracht is prima en hij is zeer wendbaar. Niet zwaar in gebruik. Heb hem pas maar ben er nu al heel blij mee.

Pluspunten

  • zuigt prima, goed wendbaar en niet zwaar
  • zo te pakken en geen gedoe met snoeren en slangen

Minpunten

  • (nog) geen gevonden
Geschreven voor: Bosch BBH21830L

Reageer

R.Vos 05-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top aankoop. Zuigt goed en is fijn in gebruik. We hadden dit al veel eerder moeten doen. Grote stofzuiger wordt niet meer veel gebruikt. Alleen nog af en toe voor de hoogpolige mat. Daar heeft deze atofzuiger toch een beetje moeite mee.

Pluspunten

  • Zuigt goed
  • Fijn in gebruik
  • Makkelijk te legen

Minpunten

  • Duur accu opladen
Geschreven voor: Bosch BBH21830L

Reageer

A.Karayazan 26-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Geweldige steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik had mij verdiept in allerlei reviews. En had vervolgens besloten om de laguna blauw steelstofzuiger te kopen. Deze is echt super licht een heel erg fijn om naar boven te brengen. Ik heb een kleintje en vind het prettig dat deze lang mee kan. Ik gebruik deze elke dag. Het is ook super fijn dat die snel opgeladen word. Dat scheelt enorm.
Geschreven voor: Bosch BBH21830L

Reageer

Yvonne 02-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Erg goede zuigkracht en makkelijk handteerbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik zocht iets voor erbij te hebben speciaal voor het kattengrind tussendoor weg te zuigen, zodat ik niet telkens mijn gewone stofzuiger naar boven hoef te sjouwen, ik had al een kruimeldief maar dat werkte niet voldoende, deze steelstofzuiger werkt ideaal, hij zuigt alles goed op en kun je in een hoekje zetten, waardoor je hem makkelijk even kunt pakken, ik ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Neemt weinig plaats in

Minpunten

  • Niets gevonden
Geschreven voor: Bosch BBH21830L

Reageer

B en H 01-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Overtreft de verwachting, echte zuigkracht, handig model.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Overtreft de verwachting, echte zuigkracht en een handig slank model en is dan ook de prijs waard vinden we.

Pluspunten

  • slank
  • sterk
  • mooi
  • kwalitatief goed

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Bosch BBH21830L

Reageer

Tevreden Bosch bezitter 15-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik raad iedereen deze stofzuiger aan. Zie je een rommeltje pak je even de kruimeldief. Maken de kinderen een rommel pak je zo even de stofzuiger en klaar. Super fijn in gebruik, lekker wendbaar, niet te zwaar. Ideaal
Geschreven voor: Bosch BBH21830L

Reageer

Toon meer reviews