Philips PowerPro Duo FC6172 rood - Reviews

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
steelzuiger
Type apparaat
steel-stofzuiger
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 39 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips PowerPro Duo FC6172 rood op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JeeLa 11-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Handig en snel in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerPro Duo FC6172 rood

Algemene score

8,0
Hoe het vroeger ging: stofzuiger uit de berging sleuren, snoer eruit trekken, vrij stopcontact zoeken, voorover gebogen met pijnlijke rug duwen op de stang om alle stof op te zuigen, de zware bak achter me aan sleuren (die vaak bleef haken achter hoekjes of de draad) , dan naar de volgende ruimte: weer een vrij stopcontact zoeken, enzovoort,...

Hoe het nu gaat: de Philips PowerPro Duo uit het stopcontact halen, en meteen beginnen stofzuigen. Rechtop, zonder pijnlijke rug. Knop "MAX" indrukken voor maximale zuigkracht, en zelf niet meer moeten drukken op de stang. Rustig achter de steelstofzuiger aanlopen en voelen (en zien dankzij doorzichtbaar reservoir) hoe alle stof krachtig opgezogen wordt. Ik was meteen verkocht!

Ook de afneembare kruimeldief maakt dat ik meteen alles bij de hand heb om alle oppervlakken te stofzuigen. Moeilijk bereikbare plaats, of een spinneweb aan het plafond? Hop, kruimeldief eraf en zuigen maar!

Enige nadeel: deze steelstofzuiger moet vrij lang laden (4 à 5 uur) om dan ongeveer 40 minuten mee te gaan. Maar als je hem elke keer meteen terug insteekt na gebruik, vormt dat niet langer een probleem.

Pluspunten

  • afneembare kruimeldief
  • licht in gebruik
  • ergonomische houding
  • draadloos
  • zonder stofzak

Minpunten

  • lange laadtijd
  • kan niet onder alle meubels

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

paneuropean 10-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Handig voor het kleindere werk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerPro Duo FC6172 rood

Algemene score

7,0
Handige stofzuiger voor de kleinere dagelijkse klusjes in huis docht geen waardige vervanger van de 'echte' stofzuiger. Hij is eigenlijk niet echt opgewassen tegen hondenharen van een grote Duitse herder.

Pluspunten

  • Handig
  • Compact
  • Draadloos
  • Makkelijk weg te bergen

Minpunten

  • Kleine opvangbak
  • Niet erg krachtig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rik 15-10-2019
  • Product gekocht

Niet goed

Geschreven voor: Philips PowerPro Duo FC6172 rood

Algemene score

1,0
Heb deze stofzuiger nu ongeveer 6 weken, ben zeer ontevreden! Het apparaat zuigt bij het eerste gebruik redelijk, echter zitten na 1 zuigbeurt allemaal haren in het ronddraaiende gedeelte van het mondstuk. Dit moet je daarna verwijderen door met een schaar of mes al deze haren door te knippen. Doe je dit niet, dan zuigt hij voor geen meter. Het opvanggedeelte van het vuil is zeer fragiel, wanneer je dit losklikt om het vuil te verwijderen moet je goed oppassen dat de clips die de 2 helften bij elkaar houden er niet afspringen. Wanneer het gebeurt vliegen ze werkelijk alle kanten op. Wanneer je na het verwijderen van het vuil de helften weer bij elkaar doet voelt het allemaal kwetsbaar. Het zuigen van stof en pluisjes gaat redelijk, maar wanneer de stukjes die je op wilt zuigen iets groter zijn, worden ze niet opgezogen. De hulpstukken zijn helemaal om te huilen, na ongeveer 1 minuut hoor je al onheilspellende geluiden van brekend en krakend plastic. Dat heb ik veiligheidshalve maar niet verder geprobeerd. Het geluid op de volle stand is een heel hoog schel geluid wat erg pijn doet aan de oren. Mijn vermoeden is dat dit apparaat niet goed ontwikkeld is, het is niet in een huis gebruikt door iemand van de ontwikkelafdeling. Mijn oude stofzuiger met zak en draad staat ondertussen weer beneden om te stofzuigen, boven staat dit apparaat nog om daar af en toe gebruikt te worden, maar iedere keer erger ik me weer als ik hem moet gebruiken. Echt een afrader! Ik ben tot nu toe meer bezig met het reinigen en onderhoud van het apparaat dan dat ik kan zuigen.

Pluspunten

  • Design
  • Batterijduur

Minpunten

  • Stevigheid
  • Materiaalgebruik
  • Borsteltje in de zuigmond
  • Onderhoud

Reageer

Lezs 20-10-2017

Mijn review

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerPro Duo FC6172 rood

Algemene score

10,0
Wat een geweldig ding! Hij doet qua zuigkracht niks onder voor mijn gewone stofzuiger, zelfs de hondenharen verdwijnen moeiteloos . Een ander voordeel is dat powerPro Duo heel wendbaar is, je komt dus overal makkelijk bij. Hij is niet zwaar, dus je tilt de stofzuiger zo naar boven , en je hebt snoer, wat echt ideaal is. voor mij nu al onmisbaar!

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Zeer wendbaar
  • Snoerloos
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alouatta 14-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Handig, maar niet zo krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerPro Duo FC6172 rood

Algemene score

8,0
We hebben de Power Pro Duo nu 2 weken in gebruik en de eerste indruk is goed.
Wat vooral opvalt is het gemak in gebruik. Hij is makkelijk rechtop te stockeren. Hij staat bij ons in een hoekje en wordt, met 2 jonge kruimelende kinderen, bijna dagelijks boven gehaald.
De kruimeldief wordt niet zo vaak gebruikt. Meestal is het makkelijker om de kruimels, van de tafel, op de grond te vegen en de volledige steelstofzuiger te gebruiken.
Het ledigen van de bak is ook supersimpel.

Enkel rozengeur? Toch niet...
De steelstofzuiger is makkelijk wendbaar, maar geeft toch een belastend gevoel op je pols. Dit vooral omdat, door de kruimeldief, het zwaartepunt vrij laag ligt. Door dat de kruimeldief zo laag ligt is het ook niet makkelijk om onder (lage) kasten te stofzuigen.
De voorwaartse beweging neemt het vuil vrij goed op. De achterwaartse beweging laat wat te wensen over. Dan wil er nogal eens wat vuil blijven liggen als de stukjes wat groter zijn (bv gedroogde modderklontjes van onder de schoenen).

Over het algemeen wel tevreden van de Power Pro Duo. Het gebruiksgemak maakt veel goed en om snel eens door de kamer te gaan ideaal.

Pluspunten

  • Snel
  • Draadloos
  • Ingebouwde kruimeldief

Minpunten

  • Niet zo krachtig
  • Moeilijk onder kasten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

NaomiVdG 13-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Tijd besparend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerPro Duo FC6172 rood

Algemene score

7,0
Deze steelstofzuiger spaart mij heel veel tijd met een pasgeboren baby. Op paar minuten tijd heb ik heel ons appartement gekuist, super gemakkelijk om nog even snel te stofzuigen wanneer je bezoek krijgt. Ook vind ik het fantastisch dat ik de babyfoon nog kan horen wanneer ik aan het stofzuigen ben. De afzonderlijk te gebruiken kruimeldief is dan weer ideaal om mijn zetel hondenharen vrij te maken. Het opvangbakje vind ik dan persoonlijk weer net iets te klein en moet ik regelmatig gaan leegmaken. Ook de positie van dit bakje vind ik niet erg praktisch want hierdoor geraak ik niet onder lage meubels.

Pluspunten

  • Tijd besparend
  • Snoerloos
  • Geluid

Minpunten

  • Opvangbakje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sylvers 12-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Prettig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerPro Duo FC6172 rood

Algemene score

7,0
De Philips powerpro duo is een ideale stofzuiger voor erbij. Wij gebruiken hem dagelijks om even de troep onder de tafel weg te zuigen met 2 kleine kinderen.

De steelstofzuiger heeft een goede accu, hoeft niet iedere keer aan de lader. Kan op iedere gewenste plek worden weggezet. Handig in gebruik doordat het ook als kruimelzuiger direct te gebruiken is. Is wendbaar, zeker onder oppervlakten door.

Nadeel is het grote en platte mondstuk, deze zuigt geen grotere stukken op, maar duwt deze vooruit. De wielen op het mondstuk zorgen dat hij net niet overal onderdoor kan (bank bv). Is ook vrij zwaar om op te tillen.

Al met al een zeer prettige stofzuiger voor snel en korte stofzuigbeurten en ongelukjes in huis!

Pluspunten

  • Accu
  • Makkelijk op te bergen

Minpunten

  • Mondstuk groot
  • Zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aniek1984 12-07-2017
  • Product paar weken in bezit

prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerPro Duo FC6172 rood

Algemene score

9,0
De Philips Powerpro Duo is heel handig in gebruik.
Hij zuigt zowel de houten vloer als het tapijt. Ook de overgang gaat soepel. Ik gebruik de kleine borstel voornamelijk voor de bank.

Ik laad de accu na elke gebruik op en heb nooit met een lege accu gezeten. Deze gaat lang genoeg mee. Het is makkelijk om de kruimeldief te (de)monteren waardoor ik deze vooral veel gebruik

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen
  • goede zuigkracht
  • lichtgewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KaZa 12-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Multifunctionele, handzame stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerPro Duo FC6172 rood

Algemene score

9,0
De power pro duo is een handzame stofzuiger, draadloos en multifunctioneel (kan ook als kruimeldief) worden gebruikt. Voor een steelstofzuiger heeft de power pro een hoge zuigkracht!

Met een peuter in huis, is het elke dag meerdere malen stofzuigen. De power pro is dan zo gepakt en komt makkelijk in alle hoeken en gaten. De stofzuiger is makkelijk te legen en goed schoon te houden. Wij zijn enthousiast!

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Moet opgeladen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cillatje 10-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Handzaam en prettig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerPro Duo FC6172 rood

Algemene score

8,0
Altijd gebruik gemaakt van een "gewone" stofzuiger. Maar vraag me nu af waarom ik nooit eerder een steelstofzuiger heb gekocht. Laden gaat snel, de stofzuiger is krachtig en is ook makkelijk te bedienen. Ook erg prettig dat er een losse kruimeldief inzit voor het snellere werk.

Pluspunten

  • handzaam
  • prettig in gebruik
  • goede batterij

Minpunten

  • wennen aan opladen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Melanie007 10-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Super handige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerPro Duo FC6172 rood

Algemene score

9,0
Super handig doordat het een lichte stofzuiger is. Hij draait makkelijk en zuigt krachtig. Doordat hij snoerloos is kan ik nu ook makkelijk boven stofzuigen. Met de bijgeleverde opzetstukken is dit apparaat voor alles te gebruiken

Pluspunten

  • Krachtig
  • Snoerloos
  • Accu gaat lang mee

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sarena21 09-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Makkelijk voor de kleine klusjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerPro Duo FC6172 rood

Algemene score

7,0
Hij is makkelijk in gebruik en snel te pakken omdat er geen snoer aan zit. Het hele huis lukt me niet om er met 1 accu lading te doen, voor kleine huizen ideaal. De kruimelzuiger in 1 is top en makkelijk voor het snelle zuigwerk. Wel mis ik mijn steel, als ik nu de randen/plinten wil schoonmaken moet ik eerst de kruimelzuiger er af halen wat erg onhandig werkt. Voor snel schoonmaken ideaal maar voor het echte grondig werk niet. Bij de kruimelzuiger zit een borstel speciaal voor dieren haren, die is echt top! Krijg mijn stoffen bank er mooi en snel schoon mee.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Borstel voor dieren haren
  • Zakloos
  • Snoerloos

Minpunten

  • Accu niet genoeg voor het hele huis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

laredo 09-07-2017
  • Product paar weken in bezit

handig in een gezin met kinderen

Geschreven voor: Philips PowerPro Duo FC6172 rood

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger maakt het leven van drukke ouders een stuk makkelijker! Hij is echt handig in een gezin met kinderen aangezien hij snel en goed de kruimels van de vloer kan zuigen. Vroeger moesten wij op onze knieën met een stoffer en blik dat is nu verleden tijd. Onze zoon van bijna 4 vindt het ook leuk om te helpen met deze stoere machine!

Pluspunten

  • Snel gepakt
  • Sterk genoeg

Minpunten

  • Valt soms om in de kast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Melanie 06-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Hanndig en snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerPro Duo FC6172 rood

Algemene score

9,0
Handig en snel apparaat

Deze stofzuiger is erg handig om mee te werken. Draadloos, kan makkelijk en snel z'n ding doen en geraakt vb.helemaal onder de bedden wat bij een gewone stofzuiger nogal moeilijk is. Ook de kruimeldief is erg handig, afklikken en de zetels zijn vb in een wip gedaan. Ik gebruik deze vooral voor boven,. Hij is misscchien iets minder krachtig dan een ouderwetse stofzuiger, ik krijg er vb beneden niet telkens al het zand mee weg die m'n zoontjes soms meebrengen na een bezoekje aan de zandbak. Maar zand is natuurlijk iets wat bij normale omstandigheden niet zomaar in huis komt. Hij is bij de maximum stand wel iets lawaaierig maar de nadelen wegen zeker niet op tegen het gebruikssgemak en de snelheid.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Souplesse
  • Gebruiksgemak
  • Snoerloos
  • Kruimeldief

Minpunten

  • Lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

prologic2005 05-07-2017
  • Product paar weken in bezit

volwaardig stofzuiger kwaliteit met alle voordelen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerPro Duo FC6172 rood

Algemene score

9,0
Geweldig concept om steelstofzuiger en kruimelzuiger samen te voegen tot één product.
We hebben namelijk twee jonge kinderen, en je raadt het al we gebruiken vaak de kruimelzuiger.
De naam zegt "kruimel" zuiger maar niets is minder waar, hij zuigt namelijk alles op !!
ben super tevreden met powerpro duo, en raadt ieder jong familie aan. We hadden namelijk een "normale" stofzuiger
maar om iedere keer de zware stofzuiger naar boven verdieping te sjouwen was niet te doen. gelukkig is de draadloze powerduo
heel makkelijk te gebruiken. Zelfs de kinderen kunnen hun eigen kamer stofzuigen !!

Pluspunten

  • zuigkracht
  • draadloos
  • gewicht
  • design

Minpunten

  • max knop is niet nodig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

johan73 05-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerPro Duo FC6172 rood

Algemene score

8,0
Sinds enige dagen gebruik ik dit apparaat, en het is werkelijk een zeer nuttige en makkelijke stofzuiger. Hij is makkelijk in gebruik en heeft voldoende power. Ideaal voor kleine karweitjes

Pluspunten

  • snelheid
  • zakloos
  • gemak

Minpunten

  • te luid geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tijne 05-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijn ding voor erbij

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerPro Duo FC6172 rood

Algemene score

7,0
Het is even wennen een steelstofzuiger, maar hij doet zijn werk prima.
Handig is ook de "ingebouwde" kruimeldief, handig met zo'n kleintje in huis.
Het tapijt wordt ook moeiteloos schoongemaakt, ook mede dankzij de roterende borstels.
Fijn ook geen zak die je moet legen, dus geen onnodige kosten of vieze geur.

Pluspunten

  • Kruimeldief inbegrepen
  • Zonder zak
  • Makkelijk wendbaar
  • Fijn voor erbij

Minpunten

  • Hoog geluid
  • niet zelfde als gewone stofzuiger

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

gerrianne 05-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Super handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerPro Duo FC6172 rood

Algemene score

9,0
Super handige lichte stofzuiger en kruimeldief in 1. Goede accu, hoop ook dat dit zo blijft. Voldoende vermogen, heeft ook een turbo knop. Ideaal met kinderen en katten!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

SalindaM 04-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Aanrader!

Geschreven voor: Philips PowerPro Duo FC6172 rood

Algemene score

8,0
Deze steelstofzuiger hebben we nu een week in ons bezit. Hij overtreft onze verwachtingen echt! De zuigkracht is goed, neem echt alles mee wat hij tegenkomt. Hij is zakloos, wat de nodige kosten aan zakken bespaard. De steel is vrij lang, waardoor mijn man met zijn lengte van 1.85m ook op een fijne manier kan stofzuigen. De bijgeleverde hulpstukken zorgen ervoor dat alle ondergronden gestofzuigd kunnen worden. De mogelijkheid om er een kruimeldief van te maken is ideaal, zodat ook bijv de tafel even snel schoongemaakt kan worden. Hij is wel wat aan de zware kant, dit levert in de toekomst hopelijk bijbehorende spierballen op. Hij is goed verplaatsbaar over de grond, waardoor de stofzuigermond alle stof in alle hoeken goed de baas is. Met een volle accu kunnen we 2 verdiepingen in mijn woning geheel stofzuigen. En als laatste staat het design van deze steelstofzuiger ook nog niet verkeerd in je woning. Conclusie: hier grote fans!

Pluspunten

  • Goede werking/zuigkracht
  • Accu gaat lang mee
  • Design
  • Kruimeldief en stofzuiger in 1

Minpunten

  • Zwaarte van de stofzuiger
  • Ophangmechanisme

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dnalor 04-07-2017
  • Product paar weken in bezit

KLEIN SNEL en GEMAKKELIJK

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips PowerPro Duo FC6172 rood

Algemene score

8,0
Dit is een leuke stofzuiger kruimeldief..
ik heb de stofzuiger voor de kleine tussendoor stofjes..
2 versnellingen, licht en een goede accuduur.

Dit is echt iets voor als je iets hebt laten vallen of een appartement hebt om te stofzuigen.
Het lijkt op niet veel maar voelt degelijk aan gemakkelijk te besturen en zuigt super.

Pluspunten

  • licht
  • zuigt goed

Minpunten

  • eigenlijk niks
  • tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews