Bosch BGL8508 blauw, zilver - Reviews

Best Reviewed jun 2019 Bosch BGL8508 blauw, zilver
Best Reviewed - juni 2019
Specificaties
Vermogen
750 watt
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
A energieklasse

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 79 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGL8508 blauw, zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fam Leeuw 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

schoon huis

Geschreven voor: Bosch BGL8508 blauw, zilver

Algemene score

9,0
goedendag,
Na veel snuffelen c.q. luisteren naar de enthousiaste verkoper waren we bijna overstag een Dyson te kopen.
Thuis gekomen vonden we toch dat dat apparaat meer op een kermisattractie leek dan op een echte stofzuiger!!
Uiteindelijk kwamen we toch uit op s'werelds beste stofzuiger van dit moment: de Bosch BGL8508/12,
En jawel,een echte stofzuiger,degelijk wat betreft stang-slang-snoer-zuigvoet en kleine accessoires en zuigkracht en niet te vergeten de Petrol kleur!!
Met drie honden hebben we nu al echt het idee dat het huis schoon is en schoon voelt !!
Met vriendelijke groet
Fam Leeuw Eindhoven

Pluspunten

  • grote zuigkracht
  • Volgt goed

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 06-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtige stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8508 blauw, zilver

Algemene score

9,0
Sinds gisteren een nieuwe stofzuiger, Bosch Ingenius BGL8508. Wat een heerlijk krachtige stofzuiger. Vloerbedekking komt weer tot "nieuw leven", alle troep er weer uit. Machine is vrij stel en zeer wendbaar. Handige opzetstukken, maar vooral de verschillende standen voor zuigkracht zijn erg handig in ons huis met verschillende soorten vloerbedekking.
Nu merk ik goed het verschil met onze vorige oude stofzuiger. Had ik dit maar eerder geweten, dan had ik eerder deze Bosch gekocht!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

de Regt 07-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Krachtig, comfortabel toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8508 blauw, zilver

Algemene score

9,0
Van alle concurrenten en Bosch-modellen vond ik dit de beste aankoop. Het toestel is vanwege zijn vier wielen enorm wendbaar en in combinatie met het lange snoer kun je overal komen zonder van stopcontact naar stopcontact te hoeven wisselen. Het apparaat is makkelijk te bedienen met de grote knop op het toestel en het heeft een enorme zuigkracht. Een toptoestel dat ik zeker iedereen zou aanraden!

Pluspunten

  • Enorm krachtige motor
  • Heeft een lang snoer
  • Meerdere opzetstukken
  • Slang makkelijk in hoogte te verstellen
  • Goed wendbaar

Minpunten

  • Geen opbergplaats voor opzetstukken in stofzuiger

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

G&J 10-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Bosch BGL8508 Fijne Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8508 blauw, zilver

Algemene score

9,0
Na jarenlang een mooie Siemens te hebben gehad, zijn we overgestapt naar een Bosch. Deze stofzuiger is een echte verbetering ten opzicht van ons vorig model. Zowel de zuigkracht als handelbaarheid van het apparaat zorgen voor makkelijk gebruik en een stofvrije omgeving.

De stang is makkelijk af te stellen en de wieltjes werken erg fijn op onze houten vloer, zonder dat er krassen ontstaan. Het feit dat het snoer 15 meter is zorgt er ook voor dat je niet telkens de stekker eruit moet trekken.

Onze katten zijn nog steeds een beetje bang voor de stofzuiger, maar wij zijn er erg blij mee!

Pluspunten

  • Handvat stang
  • Zuigkract
  • Opzetstukken
  • Lang snoer
  • weinig geur

Minpunten

  • redelijk zwaar
  • stekker gaat niet altijd in 1 keer naar binnen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Anna 31-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8508 blauw, zilver

Algemene score

9,0
Licht, comfortabele stofzuiger. Lang snoer, rijdt fijn en soepel. Fijne borstels. Kortom, een stofzuiger om aan te bevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nils 30-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8508 blauw, zilver

Algemene score

10,0
De stofzuiger werkt erg goed. Krachtig en stil. daarnaast no eens 10 jaar garantie op de motor. Wij zijn erg tevreden.

NIls

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fred 27-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zuigt als een tierelier

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8508 blauw, zilver

Algemene score

8,0
Hij doet zijn werk perfect, lekker geruisloos en makkelijk in gebruik. Wat een degelijk gebouwd apparaat.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • stil

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ester 29-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede compacte stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8508 blauw, zilver

Algemene score

9,0
Zeer compact, zuigkracht eenvoudig aan te passen en veel hulpstukken meegeleverd, waarbij de snoerlengte zeer handig is om in een keer het huis vanaf de begane grond tot zolder te zuigen

Pluspunten

  • Compact
  • Zuigkracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jos tuin 20-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8508 blauw, zilver

Algemene score

10,0
een gigantische stofzuiger met een heerlijk lang snoer en een gigantische zuigkracht (regelbaar). prijs / kwaliteit is zeer goed en wat mij opviel bij div. aanbieders dezelfde prijs.

Pluspunten

  • duidelijke overeenkomst
  • zeer snelle levering (1 Dag)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 20-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch BGL8508 In'genius ProPerformance - Stofzuiger met zak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8508 blauw, zilver

Algemene score

8,0
Het is een mooie stofzuiger, het is wendbaar, heeft een lange kabel die automatisch inrol wanneer je aan het snoer trekt, helaas geen knop om dit te laten doen. Geen regelbare lucht in het handvat je zal zelf aan de aan/uitknop moet draaien wat zuigkracht betreft, voor de oudere kan dit een probleem geven. kwalitatieve stevige hulpstukken zuigmond is qua gewicht vrij zwaar, en zuigt erg goed! De prijs kwaliteits- verhouding is zeker goed te noemen, zeker met de € 30,00 cashback actie van Bosch Top!

Pluspunten

  • mooie stofzuiger
  • wendbaar
  • Lang snoer
  • Sterke zuigkracht
  • 5 liter stofzak

Minpunten

  • Zuigmond vrij zwaar
  • geen regelbare lucht in handvat

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kees van Houtum 31-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne grote actieradius

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8508 blauw, zilver

Algemene score

9,0
We hebben deze gekozen, Voor de actieradius door de lange snoer, de fijne geweven zuigslang, de stille motor. Mijn vrouw wil geen zakloze omdat die meestal een rare zuigmond hebben. Ook is het legen van de de zuiger dan erg vies.

Pluspunten

  • Actieradius
  • Geweven zuigslang

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Trees 02-07-2019

fantastisch goede hulp in de huishouding

Geschreven voor: Bosch BGL8508 blauw, zilver

Algemene score

10,0
ziet er mooi uit, weinig lawaai, wordt niet warm, fijn lang snoer, zuigt enorm goed op ons hoogpolig tapijt! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Cindy 01-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch Ingenius

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8508 blauw, zilver

Algemene score

8,0
Voorheen had ik een Philips stofzuiger. Die viel zwaar tegen. Sinds paar weken een Bosch Ingenius gekocht. Zuigkracht is super, lekker wendbaar en stabiel. Wat ik erg prettig vind, is dat de snoer lekker lang is. Je kan bijna de hele woonkamer door. Ik ben erg tevreden ermee.

Pluspunten

  • lange snoer
  • zuigkracht goed
  • stabiel, valt niet snel om

Minpunten

  • geluidsniveau iets te hard

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Johnwesley 22-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel blij verrast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8508 blauw, zilver

Algemene score

10,0
Ik was een beetje sceptisch omdat we niet zulke goede ervaringen hebben met stofzuigers.
Hij is net bezorgd en we hebben hem meteen geprobeerd en ik was zo blij om te zien en te horen hoe goed deze zuigt. De kleden op de kinderkamer zijn in een oogwenk schoon. Ik hoop dat we er nog lang van mogen genieten.

Pluspunten

  • Lange kabel
  • Hele goede zuigkracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

dwightvben 17-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk een stofzuiger die zuigt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8508 blauw, zilver

Algemene score

9,0
inmiddels vier stofzuigers verder. allen zakloos van 80 tot 250 euro. deze stofzuiger met zak zuigt eindelijk alles op, wat een power! alle mondstukken standaard meegeleverd en nu met cashback actie. super tevreden!

Pluspunten

  • zuigkracht
  • accessoires
  • garantie

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

An 13-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zuigkracht gaaf

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8508 blauw, zilver

Algemene score

10,0
Kocht altijd Bosch apparatuur en heb drie jaar geleden een ander merk stofzuiger gekocht. Nu toch weer terug bij Bosch, en zonder spijt. Het is een eerlijk apparaat, d.w.z. dat bij verstopping kan ik dit zelf kan verhelpen. De zakken neem ik op de koop toe. Het is een echte aanrader, zeker wanneer je dieren hebt, mijn huisgenoten en ik vinden hem TOP!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rimpy 11-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De stofzuiger laat zich prettig hanteren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8508 blauw, zilver

Algemene score

8,0
Van een ander merk een paar maanden lang de zakloze stofzuiger geprobeerd. We konden er niet aan wennen. Leek half werk te leveren, mistte gewoon zuigkracht. Dan is deze stofzuiger een verademing, gewoon weer ouderwets goed stofzuigen. Doet wat hij moet doen. En het geluid valt ook nog mee.

Pluspunten

  • prima zuigkracht
  • goede hulpstukken
  • degelijke uitstraling

Minpunten

  • gewicht, maar het valt mee.
  • per ondergrond, soms een ander hulpstuk nodig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans de Vries 11-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8508 blauw, zilver

Algemene score

9,0
Veel zuigkracht bij harde en zachte vloerbedekking soorten.
Had meer db geluidsoverlast verwacht, maar dat is alleen waarneembaar bij volle zuigkracht. Stofzuiger blijft krachtig zuigen bij lagere zuigkracht. prijs-kwaliteit is absoluut in verhouding. Het is lang gelden dat ik zo'n krachtige stofzuiger heb gehad.

Pluspunten

  • zuigkracht gemakkelijk in te stellen
  • stevige zuigslag blijft in juiste vorm

Minpunten

  • geluidoverlast bij volle zuigkracht
  • wendbaarheid stofzuiger

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Karin 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede, krachtige stofzuiger.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8508 blauw, zilver

Algemene score

8,0
Erg fijne stofzuiger. Zeer krachtig! Wendbaar, lang snoer.
De hulpstukken (borstel en smal op zetstuk) zijn te bevestigen op de stang. Deze stoot je er wel wat makkelijk af. Maar kan je alleen indien je ze gebruikt eraan klikken. Tot dusver erg tevreden. Fijne parketborstel (standaard meegeleverd)

Pluspunten

  • Slang
  • Lange snoer
  • Erg krachtige stofzuiger

Minpunten

  • bevestiging hulpstuk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Danman 07-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtpatser met comfort classen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8508 blauw, zilver

Algemene score

8,0
Wij hebben deze krachtpatser een aantal weken in huis en zijn zeer tevreden met onze keuze. Heeft een aantal standen waarbij je harde ondervloeren of tapijt gemakkelijk schoonmaakt. 15 meter snoer is helemaal het einde. Zonder problemen kom je in alle hoeken en gaten.

Pluspunten

  • Super zuigkracht
  • 15 meter kabel
  • Stootrand om de stofzuiger
  • robuuste slang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews