Bosch BGL8508 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 20 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

de Regt 07-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Krachtig, comfortabel toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Van alle concurrenten en Bosch-modellen vond ik dit de beste aankoop. Het toestel is vanwege zijn vier wielen enorm wendbaar en in combinatie met het lange snoer kun je overal komen zonder van stopcontact naar stopcontact te hoeven wisselen. Het apparaat is makkelijk te bedienen met de grote knop op het toestel en het heeft een enorme zuigkracht. Een toptoestel dat ik zeker iedereen zou aanraden!

Pluspunten

  • Enorm krachtige motor
  • Heeft een lang snoer
  • Meerdere opzetstukken
  • Slang makkelijk in hoogte te verstellen
  • Goed wendbaar

Minpunten

  • Geen opbergplaats voor opzetstukken in stofzuiger

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

G&J 10-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Bosch BGL8508 Fijne Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jarenlang een mooie Siemens te hebben gehad, zijn we overgestapt naar een Bosch. Deze stofzuiger is een echte verbetering ten opzicht van ons vorig model. Zowel de zuigkracht als handelbaarheid van het apparaat zorgen voor makkelijk gebruik en een stofvrije omgeving.

De stang is makkelijk af te stellen en de wieltjes werken erg fijn op onze houten vloer, zonder dat er krassen ontstaan. Het feit dat het snoer 15 meter is zorgt er ook voor dat je niet telkens de stekker eruit moet trekken.

Onze katten zijn nog steeds een beetje bang voor de stofzuiger, maar wij zijn er erg blij mee!

Pluspunten

  • Handvat stang
  • Zuigkract
  • Opzetstukken
  • Lang snoer
  • weinig geur

Minpunten

  • redelijk zwaar
  • stekker gaat niet altijd in 1 keer naar binnen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

dutchmen1980 01-10-2017

Absurd goed apparaat

Algemene score

10,0
Heb de afgelopen jaren de nodige stofzuigers versleten. Groot huid, kinderen, huisdieren, eigenlijk alles erop en eraan. Maar dit apparaat is buitengewoon absurd goed.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Tineke Komen 27-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Toppertje

Algemene score

9,0
Wat een top stofzuiger, deze rolt niet om maar volgt je overal. De kracht van de stofzuiger verwijderd alle stof, haren etc. De voerbedekking komt er weer als nieuw uit te zien!

Pluspunten

  • Super schoon en stofvrij
  • Rolt simpel achter ja aan, ook door langere snoer

Minpunten

  • Hulp stukken aan de stang, dat is lastig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ella 26-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Fantastische stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger maakt de klus een stuk gemakkelijker, hij schuift het vuil niet voor je uit en je kan een natuurlijke houding aannemen door het handvat. Ik had eerder niet gedacht dat ik een goede stofzuiger zo belangrijk kon gaan vinden.

Pluspunten

  • grote zuigkracht
  • meerdere opzetstukken
  • lang snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corry 20-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Betrouwbare kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze inmiddels tweede Bosch Stofzuiger is weer een nieuwere generatie van betrouwbare kwaliteit. De zuigkracht is uitstekend, op zowel harde als ook zachte ondergrond. Er is goed nagedacht over de ergonomie: een lange steel, zeker door de extra greep aan de bovenzijde van de steel. Zeker aan te raden voor langere mensen.
De slang is onverwoestbaar. Andere merken hebben nog te maken met een spiraalvormige slang. Deze Bosch heeft een met stof omwikkelde slang die er voor zorgt dat de levensduur extra lang is.

Pluspunten

  • Lange steel
  • Sterke slang
  • Lange actieradius

Minpunten

  • Hulpstukken niet op te bergen in stofzuiger zelf

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 19-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Top zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze stofzuiger uitgekozen vanwege alle A scores die op het milieulabel stonden en hij maakt het zeker waar. Doordat ik een huisstofmijtallergie heb is het van belang een stofzuiger te hebben die weinig stof/vuile lucht weer uitstoot. Ik merk dat de stofzuiger goed zijn werk doet. wat verder nog fijn is zijn de rubberen stootranden rondom en de draaiknop bediening om de zuigkracht hoger te zetten. Maar ook op de laagste stand zuigt hij prima. Hij is zeker zijn geld waard.

Pluspunten

  • Geluid
  • Stootrand
  • Regelbare zuigkracht
  • Fijne parketborstel
  • Lang snoer

Minpunten

  • Niet goedkoop, maar je betaald voor kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patricia 06-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb een tweede stofzuiger erbij gekocht .
Ik heb nu voor boven en beneden een stofzuiger.
Ideaal voor de dagelijkse bezigheden.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Lekker veel actiradius

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra SCHOONderbeek 04-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Perfecte zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zojuist mijn eerste Bosch stofzuiger gekocht bij BCC. Natuurlijk direct gemonteerd. Het in elkaar zetten van deze Bosch stofzuiger is een fluitje van een cent. Meteen de stofzuiger uitgeprobeerd, de bediening ervan spreekt voor zich. In één woord een zeer fijne stofzuiger waar ik nog heel veel plezier aan ga beleven. Nooit geweten dat stofzuigen ook leuk kan zijn!

Pluspunten

  • extra zuigmond
  • 15 meter lang snoer
  • gemakkelijk in te stellen zuigkracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ankie 01-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Licht en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Licht in gebruik met mega zuigkracht. Bovendien zuinig en gebruiksvriendelijk
Ik had voorheen een miele en heb absoluut geen spijt van mijn switch naar de bosch In'genieus.
Zo wordt stofzuigen een waar plezier

Pluspunten

  • Licht
  • Krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonard 30-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

prima stofzuiger, lekker lang snoer, geweldige zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het lange snoer en de zuigkracht spraken me super aan. En ook de cashback actie maakte het nog super leuk.

Pluspunten

  • 15 meter snoer
  • zuigkracht

Minpunten

  • flink apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

fam Stokkers 30-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij zijn blij met deze stofzuiger. De stang is verstelbaar en dus perfect aan je houding aan te passen, daarbij een fijne stille motor met een goede zuigkracht (zelfs met een bijna volle zak) en een geweldig lang snoer !!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Elly 28-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We zochten een nieuwe stofzuiger die zowel op harde vloeren als op tapijt zijn werk goed doet. Deze Bosch 8508 stofzuiger met een 4 x A-beoordeling voldoet erg goed op beide ondergronden en overtreft onze verwachtingen. Er wordt een aparte borstel bijgeleverd voor harde vloeren. Deze werkt prettig. Je kunt ook de normale zuigmond gebruiken, maar die is groter en zwaarder. Werkt ook prima, maar toch.
Nog niet eerder zo'n krachtige stofzuiger gehad. Je krijgt veel waar voor je geld. Ook het ergonomische handvat is super in het gebruik. Ik kan alleen maar enthousiast zijn over deze stofzuiger. Een aanrader.

Pluspunten

  • 15 meter snoer
  • ergonomisch handvat
  • aparte borstel voor harde vloeren
  • geluidsarm
  • heel goede zuigresultaten

Minpunten

  • het is een vrij groot apparaat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans Heeren 23-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stofzuiger Bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het lange kabel aan de stofzuiger is het meer dan waard om te gaan voor deze stofzuig, waarbij ik het niet eens heb over de stofzuiger zelf.

Pluspunten

  • Very long kabel
  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Die zijn er niet/

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Pocahonta 11-06-2017

Uitstekende zuigprestatie !

Algemene score

10,0
Enorme zuigkracht bij een laag energie verbruik, zuigmond / stang met greep gemakkelijk in gebruik en alles blijft goed in elkaar zitten tijdens het gebruik. Ook indien er onder meubels wordt gezogen. Fijn dat er een lang netsnoer aan zit maar minder fijn als je een kort stukje nodig hebt en dat weer moet inrollen. Het inrollen begint pas op het moment dat je de volle 15 meter eerst hebt afgerold.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

mevr kievit 07-06-2017
  • Product paar weken in bezit

bosch stofzuiger BGL8508

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
de zuigkracht is prima maar het geluid valt tegen volgens de reclame hoor je haast niets maar hij maakt best wel leven.

Pluspunten

  • hij is niet zo zwaar
  • en hij zuigt goed

Minpunten

  • het geluid valt tegen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Koppenol 05-06-2017
  • Product paar weken in bezit

stille sterke krachtptaser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bij BCC uitgezocht, met zeer deskundige begeleiding. Fors uitgevallen Bosch model, zwenkt zeer soepel op de wieltjes. Extra hoog handvat vind ik prettig omdat ik 1,97 meter lang ben.
Eenvoudige functies instelbaar met 1 grote knop. Op Auto-stand zeer rustig geluid. En 15 meter snoer !!
Minder handig: 2 zuig hulpstukken passen niet meer in de stofzuiger zelf, maar zitten met een klemmetje nu aan de buis.

Pluspunten

  • 15 m snoer
  • zwenk-wieltjes

Minpunten

  • hulpstukjes aan de buis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sandra 03-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Gweldig krachtige en mooie stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De stofzuiger is als eerste een lust voor het oog....(want dat is voor mij altijd zeer belangrijk). Daarnaast is hij zeer stevig, van goede kwaliteit en dan dat lange snoer: de hele kamer stofzuigen vanuit 1 stopcontact....geweldig! De stofzuigerslang ziet er elegant uit ipv een oersaaie grijze plastic slang. Zuigkracht top. Echt een aanrader: een mooie ,krachtige en stille stofzuiger. Had hiervoor een Bosch free e en die doet nu zijn werk in de garage (en dat na 7 jaar dienst). Top stofzuigers.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Krachtig
  • Ziet er mooi uit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yokibeer 31-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot zuigvermogen, stille kracht,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stofzuiger met de beste zuigresultaten op verschillende soorten ondergrond in ons huis en vrijwel geluidarm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P.B. 04-01-2017
  • Product paar weken in bezit

De stilste stofzuiger die er bestaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
In navolging van een kennis met positieve ervaring deze stofzuiger gekocht na het defect raken van onze vorige.
Deze Bosch is bijzonder stil maar zuigt daarintegen zeer goed

Pluspunten

  • Stil
  • Wendbaar
  • Lang snoer
  • Zuigt goed
  • Veel zuigmonden

Minpunten

  • Snoeroprolling zonder knop
  • Veel losse hulpstukken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer