Miele Blizzard CX1 Parquet EcoLine - Reviews

Specificaties
Vermogen
900 watt
Stofopvang
zakloos
Energieklasse
A energieklasse

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fatiha 20-10-2016
  • Product paar weken in bezit

Top stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een hele krachtige stofzuiger. Je kunt de zuigkracht aanpassen, als je bijvoorbeeld een tapijt wilt stogzuigen. Ook is de parket functie echt een pluspunt. Ik heb zelf parket in huis die door mijn vorige stofzuiger beschadigd is. Met de Mielle CX1 helemaal geen last van gehad. Mijn parket bleef mooi en alle stof verdween als sneeuw voor de zon. Echt een hele goede stofzuiger. Ik raad het iedereen aan die parket heeft. Er zitten veel borstels bij. Wazrdoor je kunt afwisselen voor tapijt, tegels ect.

Pluspunten

  • Parket functie
  • Zuigkracht aanpassen
  • Diverse borstel bijgeleverd

Minpunten

  • Zwaar
  • Groot
Geschreven voor: Miele Blizzard CX1 Parquet EcoLine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie. Oosterhout 07-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Wat zijn we blij met deze stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een geweldige stofzuiger. Heel krachtig ondanks laag energieverbruik. De parket borstel is echt heel fijn draait ook soepel mee in de hoekjes. Verder niet veel geluidsoverlast. En makkelijk te reinigen. Kortom een aanrader!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Parket borstel
Geschreven voor: Miele Blizzard CX1 Parquet EcoLine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 21-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede stofzuiger

Algemene score

9,0
Een fijnere stofzuiger dan de Samsung die hij vervangt. Miele gebruikt degelijke (plastic) onderdelen. Lijkt allemaal tegen een stootje te kunnen. De zuiger is wendbaar en heeft een goede zuigkracht. Met vele opzetstukken geschikt voor alle soorten te zuigen ondergronden. Ietwat zwaar met de trap op gaan. Het schoonmaken is makkelijk en zonder knoeien te doen.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Wendbaar
  • Degelijk

Minpunten

  • Kort snoer
  • Iets zwaar
Geschreven voor: Miele Blizzard CX1 Parquet EcoLine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karin 20-10-2016
  • Product paar weken in bezit

goede zakloze stofzuiger,makkelijk wendbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Deze Miele stofzuiger heeft een goede zuigkracht en maakt hierbij weinig geluid.Het apparaat is vrij groot en zwaar maar wel makkelijk wendbaar tijdens het zuigen.Heeft veel hulpstukken en telescoopbuis,dit is handig in het gebruik.Groot pluspunt,hij is zakloos en de grote stofopvangbak is eenvoudig schoon te maken waarbij het fijnstof apart wordt opgevangen.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • geluid
  • grote opvangbak

Minpunten

  • zwaar
  • groot
Geschreven voor: Miele Blizzard CX1 Parquet EcoLine

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Paul 10-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Even iets anders

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

5,0
Het is mijn mening dat Miele de beste keus is voor een huishouden met huisdieren.

Maar:
-na maanden in gebruik te zijn, zit een huisdierengeur toch uiteindelijk in het apparaat, ondanks het reinigen van alle onderdelen.
-zoals vaker beschreven is het snoer te kort. Hoe kan zo iets bij een topmodel als bezuiniging gebruikt worden.
-Het bovenliggende handvat zorgt er voor dat de zuigslang te kort is. Het apparaat moet over de zelfde aantal meters vaker meegetrokken worden, en, (dit alleen bij mij natuurlijk) waardoor hij tegen een van mijn hakken aanrijd.
-Na een kleine reparatie mijnerzijds, kwam ik er achter dat het systeem om de stofbak vast te houden wel een heel vergezocht, amateuristische, fragile constructie is. Ik hoop voor iedereen dat het heel blijft.
-Ik denk dat de achterste wielen beter statisch hadden kunnen zijn, het apparaat volgt wel maar laat daar wel zijn eigen stijl in zien.
-en als laatste: en dit geld voor de vele Miele`s die in hier voor heb gehad, en alle anderen in de wereld: Waarom bestaan er nog steeds stofzuigers ( en zeker de duurdere ) die NIET over zijn eigen snoer heen rijdt, maar het snoer MEE gaat slepen.
Ik wil niet flauw doen maar als ik samen met een paar mensen zou brainstormen hoe een stofzuiger zou moeten werken, dan zou dit het eerste zijn waar ik aan zou denken. Dat is bij Miele in al die tijd nog niet gebeurd, schijnbaar.

Ondanks deze ergernissen zal Miele voor mij wel de beste keuze blijven maar dan wel wegens gebrek aan beter.

Pluspunten

  • Grote zuigkracht

Minpunten

  • Kort Snoer
  • Korte zuigslang
Geschreven voor: Miele Blizzard CX1 Parquet EcoLine

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Karadnz 26-10-2016
  • Product paar weken in bezit

Wow wat een zuigkracht

Algemene score

8,0
Hoi,

Ik heb deze stofzuiger een aantal weken getest. Ik moet eerlijk zeggen dat ik erg tevreden over ben en dat had ik niet verwacht want ik had geen hoge verwachtingen van een stofzuiger zonder zak omdat ik daar eerder geen goeie ervaringen mee heb. Echter, ik heb wel gemerkt dat het reinigen van deze stofzuiger erg gemakkelijk is. Dat is erg fijn want ik gebruik de stofzuiger dagelijks. De zuigkracht is gigantisch. We hebben een kleine in huis die maar al te graag zelf probeert te eten en als er dan rijst op de grond komt, hele plakkerige rijst op bijvoorbeeld het tapijt, Dan weet ik dat deze stofzuigen zelfs die rijst er af kan krijgen met geen enkele moeite. Dus minder zorgen voor mama en de kleine kan lekker zijn gang gaan.
Ik moet wel zeggen dat de zuigkracht zo groot is dat ik wel per se de kracht lager moet instellen als ik bijvoorbeeld het tapijt stofzuig, maar ons hele huis heeft parket en deze stofzuiger is daar heel erg geschikt voor. Dankzij de speciale viltjes glijdt hij over het pakket en wankelt niet en valt ook niet om als het over een drempeltje rijdt.

Verder vind ik tot de stofzuiger erg makkelijk schoon te houden is niet alleen het bak en de filter, zelfs. de borstels is gemakkelijk schoon te houden. Het houdt geen enkele haar vast alles wordt naar binnen gezogen. Daarbij vind ik het ook erg belangrijk dat een stofzuiger geen nare geuren verspreid en ik mag je vertellen dat dat hierbij niet gebeurd.

Tot slot heb ik wel een aandachtspunt. Ik vind dat de stang te zwaar is.

Pluspunten

  • Behoorlijke zuigkracht
  • Lange snoer (1etage woning)
  • Geen nare luchtjes die vrijkomen
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • De stofzuiger kan tegen een stootje /wankelt niet

Minpunten

  • De stang is zwaar
Geschreven voor: Miele Blizzard CX1 Parquet EcoLine

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Thea 13-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen voor een Miele na een eenmalig uitstapje naar een ander merk en blij met deze Miele, goede zuigkracht, licht te hanteren met de parketborstel en doordat het een zakloze is geen last meer van nare geur door hondenharen omdat ik nu makkelijk en vaak kan legen.

Pluspunten

  • zakloos
  • zuigt licht

Minpunten

  • kort snoer
Geschreven voor: Miele Blizzard CX1 Parquet EcoLine

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Carmen 20-10-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eindelijk een zakloze stofzuiger van Miele.
Heel stabiel door de 4 wielen, eenvoudig te legen stofreservoir met apart filter voor fijnstof waardoor het minder 'stuift' bij het legen. Door de regelbare zuigkracht op alle ondergronden plezierig in gebruik. Goede borstels onder de voet waardoor je hem zorgeloos kan gebruiken op parket maar ook op een kwetsbare gietvloer.

Pluspunten

  • Stabiliteit
  • Zuigkracht
  • Veel verschillende opzetborstels op het apparaat

Minpunten

  • Snoerlengte
Geschreven voor: Miele Blizzard CX1 Parquet EcoLine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer