Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Rowenta RH8870WO

7,4 Lees 10 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ashley 16-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Tevreden dat het een stofzuiger is zonder kabel, het lawaai is niet overdreven, lichtjes waardoor je een beter gezichtsveld hebt, minder puntje in de wendbaarheid bij dit toestel. Het is moeilijk om ermee te draaien in een bocht. Het oog mag ook wat, het design vind ik mooi!

Pluspunten

  • beperkt lawaai
  • snoerloos
  • lichtjes vooraan voor een beter gezichtsveld

Minpunten

  • wendbaarheid
Geschreven voor: Rowenta RH8870WO

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

samira 15-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Niet overtuigd

Algemene score

4,0
Momenteel ben ik nog niet overtuigd van deze nieuwe poetskameraad. Hij kan toch log uit de hoek komen en maakt toch wel wat lawaai. De driehoek is makkelijk om bijv. de trap te stofzuigen, maar ik geraak moeilijker in andere hoekjes van kamers. Ik mis de mogelijkheid om even de steel eraf te halen en snel met de buis in de hoekjes te gaan zoals bij een 'gewone' stofzuiger.
Geschreven voor: Rowenta RH8870WO

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Nele DW 14-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

goede handige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb een IRobot en wou een handige steelstofzuiger om o.a. de trap te stofzuigen of eens snel iets op te stofzuigen. Ik vind de Rowenta Air Force daarvoor een goeie degelijke stofzuiger. Een lichtgewicht, makkelijk te bedienen en neemt niet veel plaats in. Het enige nadeel vind ik het lawaai dat hij maakt. Omdat ik hem als extra stofzuiger gebruik, stoort het mij niet zo. Maar als "hoofd" stofzuiger zou het mij wel storen.

Pluspunten

  • 3-hoekige zuigmond
  • lichtgewicht
  • korte oplaadtijd
  • lange batterijduur
  • makkelijk te reinigen en op te bergen

Minpunten

  • geluid
Geschreven voor: Rowenta RH8870WO

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Xjuliekn 14-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Rowenta steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De stofzuiger is aan de zware kant maar zuigt heel goed. Hij is wel wat moeilijker om te besturen. Je moet er wat aan wennen.
Er wordt meer snel gestofzuigd bij ons.
Voor de grote poets neem ik wel de gewone stofzuiger.
Ook matten doet hij goed, zelf beter dan met de gewone stofzuiger. Wij zijn fan!

Pluspunten

  • Design
  • Batterij
  • Zuigkracht

Minpunten

  • Prijs
  • Moeilijker bestuurbaar
Geschreven voor: Rowenta RH8870WO

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Berlingo13 12-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideaal stofzuiger heel wendbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik ben zeker fan van dit toestel hij is erg wendbaar en gemakkelijk in gebruik voor elk moment van de dag.

Pluspunten

  • Wendbaar
  • Licht

Minpunten

  • Dat je moet opladen
Geschreven voor: Rowenta RH8870WO

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jesseren 08-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn eerste indruk viel super mee. Gemakkelijk en snel in elkaar te steken . Je kan er gemakkelijk mee stofzuiger, zelfs de hoeken. Wel zwaar om met de hand te gebruiken maar dit went wel snel, zeker omdat het snoerloos is en je geen vervelende stofzuiger moet meeslepen. Ideaal om snel het huis te stofzuigen. En zeker een pluspunt heel handig om op bergen en neemt weinig plaats in beslag.

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • makkelijk opbergbaar

Minpunten

  • zwaar
Geschreven voor: Rowenta RH8870WO

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Amij 07-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Tof toestel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn toestel om te gebruiken wanneer je even snel wat vuil wil opzuigen.
Wil je het hele huis stofzuigen raadt ik deze niet aan.

Pluspunten

  • hoge zuigkracht
  • Beweegt zich vlot
  • Verlichting

Minpunten

  • Zwaar
Geschreven voor: Rowenta RH8870WO

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

lesley391 03-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede 2e stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze steelstofzuiger is superhandig als 2e stofzuiger. Hoekjes en kantjes neemt hij niet perfect mee maar om zoals hier de slaapkamers tussenin te stofzuigen is hij perfect. Hij gaat ook voldoende lang mee, wat niet van alle steelstofzuigers gezegd kan worden. Is ook niet te zwaar en ziet er nog eens leuk uit ook. Hondenhaar neemt hij gemakkelijk op en het reservoir is voldoende groot dat je niet na 10min al moet gaan legen. Hij maakt wel evenveel lawaai als mijn gewone stofzuiger wat ik niet verwacht had. Zelfs mijn kinderen gebruiken hem. Af en toe discussie tussen de 2 jongste zoontjes wie mag stofzuigen nu! Wie had dat ooit gedacht! Benieuwd hoe lang dat zal duren.
Ik zou hem dus absoluut aanraden als 2e stofzuiger.

Pluspunten

  • lange automie

Minpunten

  • raakt minder goed in hoekjes
Geschreven voor: Rowenta RH8870WO

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Katrien 27-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gewoon goed, maar niet flexibel genoeg

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Aanrader voor matten!! Geschikt voor kleine ruimtes zoals appartementen, badkamer....niet geschikt voor een grote woning, om hiermee alles te doen. Hiervoor is het gewone type stofzuiger beter Makkelijk zonder snoer. Maar onmogelijk, door de vaste steel de trappen te doen. Batterij gaat zeer lang mee! Ook het geluid is zachter dan een andere stofzuiger. Zijn spitse punt prima in hoeken te gebruiken. Maar niet erg flexibel.

Pluspunten

  • goede batterij
  • Modern design
  • Snoerloos

Minpunten

  • Geen handstofzuiger
Geschreven voor: Rowenta RH8870WO

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Heidi 25-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel handige stofzuiger. Met zijn spitse punt gemakkelijk te gebruiken in de hoeken. Het lichtje voor onder andere onder kast is nuttig. Geen lastige snoer en geen zak.
Een tien voor gebruiksgemak!

Pluspunten

  • spits punt voor hoeken
  • snoerloos
  • lampje
  • wendbaar
Geschreven voor: Rowenta RH8870WO

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer