Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch BBH6256P1

Vergelijkbare producten

Bosch BCS1TOPNC

Bosch BCS1TOPNC Best Reviewed jun 2018
8,7 (89)

Bosch BBS1224NC

Bosch BBS1224NC Best Reviewed nov 2018
8,9 (76)
Bekijk alle Stofzuigers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 43 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BBH6256P1 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michael Weis 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi modern product dat meer dan voldoet aan de verwachting

Geschreven voor: Bosch BBH6256P1

Algemene score

8,0
Een mooi product, heeft voldoende accucappaciteit en zuigkracht voor een gezin met 3 jonge kinderen en 2 honden. De stofzuiger is mooi compact en past netjes in de meterkast waardoor we ruimte besparen. Het enige wat ik mis is een meegeleverde opberg/ophang mogelijkheid voor de bijbehorende systeemaccessoires. Maar os hiervan een absolute aanrader!

Pluspunten

  • compact
  • rechtop staand kunnen zuigen
  • accu duur
  • zuigkracht
  • ruimtebesparend

Minpunten

  • geen opbergruimte systeemaccessoires

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annette 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur en zuigkracht; stroef in elkaar zetten

Geschreven voor: Bosch BBH6256P1

Algemene score

7,0
Voor het stofzuigen prima. Dat wil zeggen: zuigt goed met meerdere standen, lange accuduur, middelgroot reservoir (geen zakken). Lastig onderdelen te wisselen. Is echt jammer! Niet zo licht als ik had verwacht.

Pluspunten

  • goede zuigkracht
  • lange accuduur

Minpunten

  • onderdelen wisselen heel lastig

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Jose 03-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6256P1

Algemene score

9,0
Het is een fijne stofzuiger, met veel zuigkracht. Heb deze gekocht omdat ik dagelijks wil stofzuigen omdat wij twee langharige honden en een kat hebben. Tot nu toe gaat dit prima
Vind het wel wat omslachtig om de steelstofzuiger om te bouwen voor bijv. mijn bankstel te zuigen.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • accuduur

Minpunten

  • hulpmiddelen wat lastig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rowan 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6256P1

Algemene score

10,0
Super fijne stofzuiger die echt heel goed zuigt. Heb al meerdere stofzuigers gehad maar deze zuigt het best. Hij is wel vrij zwaar, maar dit vind ik niet storend. Hij zuigt alle dierenharen uit mijn hoogpolige vloerbedekking.

Pluspunten

  • Zuigt heel hard
  • Fijn zonder snoer

Minpunten

  • Hij is best zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hulsman 26-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Enorme grote zuigkracht!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6256P1

Algemene score

8,0
Zuigt beter dan mijn vorige (Dyson), Hondenharen, kattenharen, tapijten, allemaal geen probleem
Gebruik hem ook in de kapsalon, super handig!
Enige nadeel is dat het niet heel snel tot kruimelzuiger om te bouwen is maar dit nadeel weegt niet op tegen de enorme zuigkracht!

Pluspunten

  • zuigt heel goed
  • handig op te laden
  • Handige parkeerstand

Minpunten

  • lastig ombouwen tot kruimelzuiger
  • niet de goedkoopste maar hij is het geld wel waard

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Danny 24-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BBH6256P1

Algemene score

7,0
Lichtgewicht stofzuiger, super goed voor laminaat maar ook vloerbedekking geen probleem. accu is alleen snel leeg op stand 3

Pluspunten

  • lichtgewicht

Minpunten

  • accu duur op stand 3

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Joyce 15-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Maakt elk persoon een cleaning freak!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6256P1

Algemene score

8,0
Vroeger had ik een hekel aan stofzuigen. Elke keer dat lompe ding pakken vervolgens stekker insteken en dan van kamer naar kamer meezuilen. Met de nieuwe Bosch animal maak ik elke dag schoon! De stofzuiger is gemakkelijk te pakken en te gebruiken, super wendbaar en goede accu duur.
Enige nadeel is dat het lang duurt om de accu weer op te laden.
Schoonmaken wordt weer een gemakkelijke klus met de Bosch stofzuiger !

Pluspunten

  • Accu radius
  • Wendbaar
  • Pakt elke haar/stof mee
  • Gemakkelijk te gebruiken

Minpunten

  • Lange oplaadtijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6256P1

Algemene score

9,0
Na mij grondig te hebben verdiept en het lezen van de reviews de bosch steelstofzuiger aangeschaft. Wat een super apparaat , vervangt met gemak de dyson met snoer! Geen last meer van een omvallende stofzuiger, overal tegen aanbotsen etc. Zuigkracht is echt heel goed zelfs op het karpet is stand twee voldoende. Heb de hulpstukken nog niet gebruikt dus geen idee hoe makkelijk of lastig het is om deze erop te klikken. Maar ik ben er tot dusverre erg blij mee

Pluspunten

  • Accuduur
  • Snoerloos
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annelies Haksteeg 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6256P1

Algemene score

10,0
Na diverse steelstofzuigers van diverse merken nu gekozen voor Bosch. Hadden we dit maar eerder gedaan!!
Wat een verademing, vorige steelstofzuigers van o.a. Electrolux en Nilfisk konden we maar een paar minuten gebruiken, en dan was de accu al leeg, of hij zat verstopt, of hij laadde niet op.
Met 2 honden en 2 papegaaien kun je niet zonder stofzuiger, de Bosch staat nu gewoon in een hoekje in de kamer en is constant gebruiksklaar,
Er zit een groot reservoir op wat heel makkelijk te reinigen is.
Verder zit bij deze o.a. een zuigslang, huisdierenborstel, en een draagriem voor als je meubels wil stofzuigen en nog meer handige hulpstukken.
Wij zijn nu heel erg tevreden met ons nieuwe Bosch-product!!

Pluspunten

  • groot reservoir
  • grote zuigkracht
  • zeer krachtige accu
  • huisdierenborstel + ombouw-accesoires

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

draadloos zuigen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6256P1

Algemene score

5,0
ik heb de stofzuiger pas kort in huis, ideaal ff snel zuigen, zuigkracht is oke, makkelijk wend/stuurbaar. ombouwen naar draagbare zuiger is nog wel even een ding maar dat zal beslist de nieuwigheid zijn.wel veiliger de trap te zuigen 1 hand vrij om je vast te houden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

A 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Athlet Zoo'o BBH6256P1

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6256P1

Algemene score

8,0
Werkt goed. Zuigkracht is fantastisch. Alle haren van onze hond en katten zijn binnen een mum van tijd verdwenen. Zwenkbaarheid is prima maar gaat wat stug. Is wel behoorlijk zwaar. Vormgeving is mooi. Ik heb hem nog maar kort, maar hij werkt geweldig.

Pluspunten

  • zuigkracht

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bart 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BBH6256P1

Algemene score

10,0
Dit is nummer twee al. De eerste beviel al heel goed. Deze doet het ook alweer prima. Nu een mooie die rood van kleur is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6256P1

Algemene score

8,0
Krachtige stofzuiger. Eerste levering hield de accu het maar 15 minuten vol, contact opgenomen en direct een nieuwe geleverd gekregen. De nieuwe werkt wel naar behoren en is erg fijn! door de hulpstukken ook gemakkelijk om je bank e.d. te zuigen.

Pluspunten

  • handige hulpstukken
  • handig te legen
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • redelijk zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Rob 07-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6256P1

Algemene score

8,0
Prima stofzuiger om snel even de boel op te frissen. Zuigt haren en zand heel goed op. ook de matten / vloerbedekking worden goed gezogen. Op tegels maakt het apparaat wel wat lawaai. Steel zou wat langer mogen zijn.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik, geen snoer
  • voldoende accu om huis te doen

Minpunten

  • relatief zwaar
  • komt niet onder de bank/kast

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Gerda 05-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hij doet wat hij moet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6256P1

Algemene score

9,0
Hij doet wat ik verwachtte dat hij moet doen. bij hoge turbostand wat zwaar tegen de vleug van het kleed te duwen.
Maar pakt wel alles goed op.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • handzaamheid
  • assesoires

Minpunten

  • Bij turbostand gaat het wat zwaar over tapijt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ScottD 12-09-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Krachtig maar houd de kruimels niet vast

Geschreven voor: Bosch BBH6256P1

Algemene score

4,0
In eerste instantie was ik helemaal weg van het apparaat. Krachtige stofzuiger. Maakt weinig geluid en is goed voor twee verdiepingen stofvrij te maken.
Echter wij hebben langharige katten waardoor de borstel vastraakt.
Ander nadeel is dat hij de iets grotere kruimels niet volledig opzuigt in het afvalreservoir. Als ik stop met stofzuigen en de stofzuiger in de laat wil zetten dan vallen alle kruimels eruit.
Hij ligt nu bij een reparatieservice provider om te kijken wat er aan de hand is

Pluspunten

  • Krachtig
  • Stil

Minpunten

  • Klein opvangreservoir
  • Lange haren zorgt voor vastlopen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Bianca 06-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Licht in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6256P1

Algemene score

10,0
Wij hebben deze zuiger gekozen als 2e zuiger, i.v.m de hondenharen en het knoeien van de kids, om het schoonmaken makkelijk bij te houden. Hij is zeer gemakkelijk in gebruik waardoor wij hem dagelijks gebruiken. Onder de bank e.d komt hij niet zonder hulpstukken. Dit is, niet zoals gedacht, nu onze enige zuiger die wij nog gebruiken. Zeker een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jingwen Liu 05-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6256P1

Algemene score

8,0
Mooi stofzuiger, en doet erg goed. Wij hebben lastig van de haar van ons hond, daarom heb we deze gekocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anja 17-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

perfecte stofzuiger voor een kattenhuishouden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6256P1

Algemene score

8,0
Perfecte stofzuiger voor een kattenhuishouden. Hij is makkelijk wendbaar en doet wat hij moet doen.
Op de turbo stand is de accu wel wat sneller leeg, maar stand 2 werkt ook perfect.
Ik wil niet meer wat anders.

Pluspunten

  • wendbaar
  • geen snoer
  • zuigt alle kattenharen op
  • laad snel op

Minpunten

  • op turbo stand accu snel leeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

sandra 11-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

steelstofzuiger

Geschreven voor: Bosch BBH6256P1

Algemene score

5,0
Ik heb gekozen voor dit apparaat omdat deze bij Bol.com goede reviews kreeg.
Ik wilde een draadloze ook vanwege de trap dan makkelijker te stofzuiger dit is gewoon niet makkelijk je moet te veel handelingen verrichten zoals de slang omzetten want met de gewone zuiger gaat dit niet lukken bovendien vind ik de stofzuiger erg zwaar ik heb een hond en met uitproberen komen er meteen haren in en vind ik het dan toch zeer lastig om het apparaat retour te zenden.
De vormgeving en kleur is wel prachtig maar voor mensen met reuma en of artrose toch vee te zwaar.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • degelijk apparaat

Minpunten

  • te zwaar
  • voor simpel de trap te stofzuigen word het lastig

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews