Bosch BBH6256P1 zwart, rood, zilver - Reviews

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
steelzuiger
Type
steel-stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 50 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BBH6256P1 zwart, rood, zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

tevreden oma 15-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prettige steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6256P1 zwart, rood, zilver

Algemene score

9,0
Fijne stofzuiger, makkelijk te hanteren, zelfs vanuit een rolstoel en zuigt goed, zonder veel lawaai. Geen ruzie meer met snoeren en slangen. Neemt weinig plek in en heeft handige extra hulpstukken voor bijvoorbeeld traptreden, meubels en interieur van de auto. Opladen gaat na de eerste keer snel en leegmaken ook. Met dit apparaat is stofzuiger eigenlijk best leuk! Heel blij mee!
Hoe duurzaam hij is, weet ik nog niet, maar ik hoop er lang en zuinig mee te mogen werken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael Weis 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi modern product dat meer dan voldoet aan de verwachting

Geschreven voor: Bosch BBH6256P1 zwart, rood, zilver

Algemene score

8,0
Een mooi product, heeft voldoende accucappaciteit en zuigkracht voor een gezin met 3 jonge kinderen en 2 honden. De stofzuiger is mooi compact en past netjes in de meterkast waardoor we ruimte besparen. Het enige wat ik mis is een meegeleverde opberg/ophang mogelijkheid voor de bijbehorende systeemaccessoires. Maar os hiervan een absolute aanrader!

Pluspunten

  • compact
  • rechtop staand kunnen zuigen
  • accu duur
  • zuigkracht
  • ruimtebesparend

Minpunten

  • geen opbergruimte systeemaccessoires

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Koen 08-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige steelstofzuiger met goede zuigkracht

Geschreven voor: Bosch BBH6256P1 zwart, rood, zilver

Algemene score

9,0
We hebben de stofzuiger nu een paar weekjes in bezit. Hij bevalt uitstekend. Heeft een sterke zuigkracht en zuigt goed op alle oppervlakte. Onze vorige stofzuiger was ook een Bosch Athlete, nadat we een klein uitstapje hadden gemaakt naar een Dirt Devil hebben we die maar snel weer retour gestuurd en weer voor een Bosch gegaan. Op alle fronten is het een beter apparaat. Groter reservoir dan de meeste, betere zuigkracht, makkelijker schoon te maken. Gebruiksvriendelijk apparaat waarbij je ook bijvoorbeeld goed banken, kasten en hoekjes of auto kunt stofzuigen doordat je er een slurf aan kan klikken.

Pluspunten

  • Grote reservoir
  • Flexibel te gebruik
  • Sterke zuigkracht
  • Makkelijk schoon te maken
  • Lang Accu gebruik

Minpunten

  • Kan niet makkelijk onder bank/bed zuigen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 27-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6256P1 zwart, rood, zilver

Algemene score

8,0
Je mag mij een kritische koper noemen, als bij wijze van spreke de verpakking mij al niet bevalt koop ik het product al niet. Je kunt me dus rustig geloven als ik zeg dat ik dit een prima product vind in relatie tot de prijs. Reden voor aankoop was dat mijn steelstofzuiger te zwaar was voor mij (artrose in de handen) en dat ik mij groen en geel ergerde aan het snoer waar ik menigmaal zowat over struikelde en de grote box zelf die eigenlijk niet echt wendbaar was en dus eigelijk altijd in de weg stond. Maar goed, nu de steelstofzuiger... Mooie frisse rode kleur, 3 standen zuigkracht die uitstekend werkt. De krachtigste stand zuigt zowat je laminaat op zo sterk. Ik heb 2 honden die het hele jaar door verharen, op kleed en laminaat neemt de stofzuiger alles op wat hij tegenkomt, op laminaat is de laagste stand voldoende (zuigt ook bv rijstkorrels probleemloos op), op tapijt middelste stand vanwege de korte haren. Stand 3 is eigenlijk niet eens nodig. Ermee werken was even wennen, voorheen had ik een gewone slede stofzuiger en de slang en stang til je regelmatig even op, dit doe je dus niet met dit type stofzuiger, je rijdt hem als een winkelwagentje door je huis. Hij komt nagenoeg op elke plek en zuigt schoon tot aan de muur. Onder bed en bank gaat dit niet zo makkelijk als met een steelstofzuiger, maar je komt een heel eind. Op stand 1 en 2 is het een relatief stil apparaat, veel stiller dan mijn meer dan dubbel zo dure steelstofzuiger van een topmerk. Schoonmaken is vrij eenvoudig. Aan het eind zet je hem een paar tellen op de turbostand en de borstels zijn direct haarvrij. Het vuilopvangtankje is groot genoeg om minimaal 2x mijn appartement te kunnen stofzuigen (ca. 70m2). Legen is kinderlijk eenvoudig en snel te doen, je kunt hem indien gewenst afspoelen en het filter kun je zelfs wassen op 30 graden. De accu is voor mij sterk genoeg om 3x het gehele appartement zeer nauwkeurig en rustig te kunnen stofzuigen. De LED indicators zijn duidelijk leesbaar en geplaatst aan de voorzijde. Het wordt geleverd met alle hulpstukken die je normaal gesproken nodig hebt, er zit zelfs een losse slang bij en een draagband die het mogelijk maken trappen en meubels eenvoudig te reinigen. Dit omzetten is een karweitje van 5 seconden. Fijn is trouwens dat jee een extra vervangingsborstel erbij krijgt. Oplaadtijd komt vrij nauwkeurig overeen met wat de fabrikant opgeeft. Enige nadeel dat ik eigenlijk kan vinden is dat de parkeerstand wat duidelijker hoorbaar en voelbaar had mogen vastklikken, nu staat het wat onstabiel. En een suggestie voor de volgende lichting: Misschien wat LED verlichting voorop? Verder, prima apparaat! De duurdere types van andere merken (ervaring mee) zijn echt niet beter. Mijn cijfer een 8 is terecht. Een 10 geef ik nooit, en bij een 9 moet ik compleet lyrisch zijn. Een 8 betekend voor mij meer dan dik tevreden en compleet happy.

Pluspunten

  • Wendbaar
  • Hoge zuigkracht
  • Accurduur (genoeg voor 1-gezinswoning)
  • Geluidsniveau
  • Prijs (Vergeleken met concurrenten)

Minpunten

  • Parkeerstand wat instabiel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Renaterianne 10-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch zoo Pro animal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6256P1 zwart, rood, zilver

Algemene score

9,0
Geweldig apparaat. Zuigt goed, makkelijk in elkaar te zetten. We hebben een droogloopmat en met de gewone stofzuiger is dit vreselijk. Deze zoog de haren er heel gemakkelijk af.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charm 12-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel handig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6256P1 zwart, rood, zilver

Algemene score

8,0
Ideaal! Met een (ver)harige hond in huis moet ik twee keer per dag stofzuigen. Dit apparaat is zoveel gemakkelijker en sneller gepakt dan een traditionele stofzuiger. Nu zie ik er niet meer zo tegen op.

Pluspunten

  • Gemak
  • Snoerloos

Minpunten

  • Accuduur

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

jeannette 11-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ook voor iemand met polsproblemen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6256P1 zwart, rood, zilver

Algemene score

10,0
ik draag een orthese voor mijn rechterpols, daardoor is stofzuigen lastig omdat je een hele slang en apparaat achter je aan moet slepen. Of erger een loodzware kurbi stofzuiger. Deze is licht en handig en ik ben verliefd op de wendbare zuigbek. Een echte aanrader ook voor iemand met minder kracht!!

Pluspunten

  • licht
  • wendbare zuigmond
  • huisdieren haarbostel
  • de vele extra's
  • minder geluid dan mijn oude stofzuiger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monkster 29-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Handig, maar kort handig

Geschreven voor: Bosch BBH6256P1 zwart, rood, zilver

Algemene score

7,0
Het is een handig ding, in gebruik zoals een bezem: even pakken en de boel is zo aan kant. Maar: duur (en je denkt geld terug te krijgen, maar pas op, voorwaarden zijn nogal strict) en de accu is op hoogste stand zo leeg (20 min) . En de hoogste stand zuigt ook veel wol van mijn wollen kleed af.

Pluspunten

  • Handzaam
  • Zuigt krachtig

Minpunten

  • Accu snel leeg
  • Duur
  • Ombouwen is even gedoe

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Gerda 23-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

mooi om te zien

Geschreven voor: Bosch BBH6256P1 zwart, rood, zilver

Algemene score

8,0
Nog steeds ben ik tevreden met de aankoop. Alleen is hij toch wat zwaarder dan ik dacht als je hem gebruikt! In de winkel test je hem alleen op een gladde ondergrond! Op kleed dan toch beetje moeilijker te gebruiken, ook al omdat je juist voor het kleed, de zuigkracht iets moet verhogen! Maar verder prima apparaat.

=================================================

Review van 05

Hij doet wat ik verwachtte dat hij moet doen. bij hoge turbostand wat zwaar tegen de vleug van het kleed te duwen.
Maar pakt wel alles goed op.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • Mooi design

Minpunten

  • Wat zwaarder in gebruik dan ik had verwacht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annette 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur en zuigkracht; stroef in elkaar zetten

Geschreven voor: Bosch BBH6256P1 zwart, rood, zilver

Algemene score

7,0
Voor het stofzuigen prima. Dat wil zeggen: zuigt goed met meerdere standen, lange accuduur, middelgroot reservoir (geen zakken). Lastig onderdelen te wisselen. Is echt jammer! Niet zo licht als ik had verwacht.

Pluspunten

  • goede zuigkracht
  • lange accuduur

Minpunten

  • onderdelen wisselen heel lastig

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Jose 03-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6256P1 zwart, rood, zilver

Algemene score

9,0
Het is een fijne stofzuiger, met veel zuigkracht. Heb deze gekocht omdat ik dagelijks wil stofzuigen omdat wij twee langharige honden en een kat hebben. Tot nu toe gaat dit prima
Vind het wel wat omslachtig om de steelstofzuiger om te bouwen voor bijv. mijn bankstel te zuigen.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • accuduur

Minpunten

  • hulpmiddelen wat lastig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rowan 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6256P1 zwart, rood, zilver

Algemene score

10,0
Super fijne stofzuiger die echt heel goed zuigt. Heb al meerdere stofzuigers gehad maar deze zuigt het best. Hij is wel vrij zwaar, maar dit vind ik niet storend. Hij zuigt alle dierenharen uit mijn hoogpolige vloerbedekking.

Pluspunten

  • Zuigt heel hard
  • Fijn zonder snoer

Minpunten

  • Hij is best zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hulsman 26-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Enorme grote zuigkracht!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6256P1 zwart, rood, zilver

Algemene score

8,0
Zuigt beter dan mijn vorige (Dyson), Hondenharen, kattenharen, tapijten, allemaal geen probleem
Gebruik hem ook in de kapsalon, super handig!
Enige nadeel is dat het niet heel snel tot kruimelzuiger om te bouwen is maar dit nadeel weegt niet op tegen de enorme zuigkracht!

Pluspunten

  • zuigt heel goed
  • handig op te laden
  • Handige parkeerstand

Minpunten

  • lastig ombouwen tot kruimelzuiger
  • niet de goedkoopste maar hij is het geld wel waard

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Danny 24-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BBH6256P1 zwart, rood, zilver

Algemene score

7,0
Lichtgewicht stofzuiger, super goed voor laminaat maar ook vloerbedekking geen probleem. accu is alleen snel leeg op stand 3

Pluspunten

  • lichtgewicht

Minpunten

  • accu duur op stand 3

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Joyce 15-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Maakt elk persoon een cleaning freak!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6256P1 zwart, rood, zilver

Algemene score

8,0
Vroeger had ik een hekel aan stofzuigen. Elke keer dat lompe ding pakken vervolgens stekker insteken en dan van kamer naar kamer meezuilen. Met de nieuwe Bosch animal maak ik elke dag schoon! De stofzuiger is gemakkelijk te pakken en te gebruiken, super wendbaar en goede accu duur.
Enige nadeel is dat het lang duurt om de accu weer op te laden.
Schoonmaken wordt weer een gemakkelijke klus met de Bosch stofzuiger !

Pluspunten

  • Accu radius
  • Wendbaar
  • Pakt elke haar/stof mee
  • Gemakkelijk te gebruiken

Minpunten

  • Lange oplaadtijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6256P1 zwart, rood, zilver

Algemene score

9,0
Na mij grondig te hebben verdiept en het lezen van de reviews de bosch steelstofzuiger aangeschaft. Wat een super apparaat , vervangt met gemak de dyson met snoer! Geen last meer van een omvallende stofzuiger, overal tegen aanbotsen etc. Zuigkracht is echt heel goed zelfs op het karpet is stand twee voldoende. Heb de hulpstukken nog niet gebruikt dus geen idee hoe makkelijk of lastig het is om deze erop te klikken. Maar ik ben er tot dusverre erg blij mee

Pluspunten

  • Accuduur
  • Snoerloos
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annelies Haksteeg 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6256P1 zwart, rood, zilver

Algemene score

10,0
Na diverse steelstofzuigers van diverse merken nu gekozen voor Bosch. Hadden we dit maar eerder gedaan!!
Wat een verademing, vorige steelstofzuigers van o.a. Electrolux en Nilfisk konden we maar een paar minuten gebruiken, en dan was de accu al leeg, of hij zat verstopt, of hij laadde niet op.
Met 2 honden en 2 papegaaien kun je niet zonder stofzuiger, de Bosch staat nu gewoon in een hoekje in de kamer en is constant gebruiksklaar,
Er zit een groot reservoir op wat heel makkelijk te reinigen is.
Verder zit bij deze o.a. een zuigslang, huisdierenborstel, en een draagriem voor als je meubels wil stofzuigen en nog meer handige hulpstukken.
Wij zijn nu heel erg tevreden met ons nieuwe Bosch-product!!

Pluspunten

  • groot reservoir
  • grote zuigkracht
  • zeer krachtige accu
  • huisdierenborstel + ombouw-accesoires

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

draadloos zuigen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6256P1 zwart, rood, zilver

Algemene score

5,0
ik heb de stofzuiger pas kort in huis, ideaal ff snel zuigen, zuigkracht is oke, makkelijk wend/stuurbaar. ombouwen naar draagbare zuiger is nog wel even een ding maar dat zal beslist de nieuwigheid zijn.wel veiliger de trap te zuigen 1 hand vrij om je vast te houden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

A 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Athlet Zoo'o BBH6256P1

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH6256P1 zwart, rood, zilver

Algemene score

8,0
Werkt goed. Zuigkracht is fantastisch. Alle haren van onze hond en katten zijn binnen een mum van tijd verdwenen. Zwenkbaarheid is prima maar gaat wat stug. Is wel behoorlijk zwaar. Vormgeving is mooi. Ik heb hem nog maar kort, maar hij werkt geweldig.

Pluspunten

  • zuigkracht

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bart 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BBH6256P1 zwart, rood, zilver

Algemene score

10,0
Dit is nummer twee al. De eerste beviel al heel goed. Deze doet het ook alweer prima. Nu een mooie die rood van kleur is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews