Dyson DC62 Pro - Reviews

Specificaties
Nat en/of droog
droog
Type/soort
steelzuiger
Zuigkracht (maximaal)
28 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 35 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Carla 14-09-2017 Product paar weken in bezit

Krachtige en zeer handige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is een erg handige stofzuiger!
Na 40 jaar met een snoer-stofzuiger te hebben gewerkt is dit een geweldige machine!

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Makkelijk op te bergen
  • Geen gedoe met snoeren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marjan 14-09-2017 Product paar weken in bezit

super stofzuiger, eindelijk niet constant overal kattenhaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
super stofzuiger, eindelijk niet constant overal kattenhaar, niet goedkoop maar scheelt zoveel frustratie en losse handdeel is ideaal voor stoelen en banken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 11-09-2017 Product paar weken in bezit

Handig in gebruik

Algemene score

8,0
handig in gebruik, helaas wel korte accuduur. Goede zuigkracht, je pakt hem sneller dan dat je bij een gewone stofzuiger zou doen, voor als je even iets wilt stofzuigen, is deze heel handig. Fijn om geen snoer te hebben. Voetjes die erbij zitten zijn makkelijk en snel af te wisselen, er zit een voetje bij die handig is voor alle kleine hoekjes

Pluspunten

  • Handig en snel in gebruik
  • Zuigkracht
  • Geen snoer
  • Meerdere voetjes

Minpunten

  • Korte accuduur
  • Bakje zit snel vol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

dillien 31-08-2017 Product paar maanden in bezit

HANDIG IN GEBRUIK EN ONGELOOFLIJKE ZUIGKRACHT

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
toestel altijd bij de hand en zeer practisch in gebruik zuigkracht nagenoeg evengoed als grote stofzuiger. redelijk prijzig maar zijn geld meer dan waard

Pluspunten

  • handig
  • zuigkracht

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 31-08-2017 Product paar dagen in bezit

Perfecte machine voor even snel stofzuigen!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben ook een gewone dyson stofzuiger maar deze dc 62 pro is echt ideaal met die borstelkop ivm onze 2 katten haalt veel meer haar weg als de gewone stofzuigen en hij is ideaal om even snel te stofzuigen dan hoef je niet dat lerp mee te zeulen voor bijv. De trap

Pluspunten

  • Gewicht
  • Turbo stand
  • Roterende borstel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 30-08-2017

handig, klein en snel te gebruiken

Algemene score

8,0
Deze Dyson is erg handig in gebruik voor dagelijks gebruik. We gebruiken de gewone bijna niet meer.
Hij maakt wel wat veel geluid. De batterij is wel snel leeg.
Kan ik iedereen aan bevelen.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • handig in gebruik

Minpunten

  • geluid
  • accu snel leeg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lien 29-08-2017 Product paar weken in bezit

Ergonomisch ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Dyson snoerloze stofzuiger is mijn beste aankoop ooit!
Heel praktisch in gebruik, goeie accuduur en heel tijdbesparend doordat je snel overal aan en bijkunt om te stofzuigen.

Pluspunten

  • Goeie accuduur
  • Ergonomisch ontwerk
  • Makkelijk overal te gebruiken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 25-08-2017 Product paar dagen in bezit

Stofzuigen is een feestje :-)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Als trotse bezitter van een DC37C Stofzuiger van Dyson heb ik gekozen voor deze Dyson DC62 Pro.

Eens een Dyson altijd een Dyson. De stofzuigers zijn niet goedkoop, maar de stofzuigers zijn het echt waard.

De Dyson steelstofzuiger heb ik nu een week in huis, maar is echt zo'n goede keuze! Licht en super fijne accessoires erbij.

Pluspunten

  • gemak
  • zuigkracht
  • meegeleverde accessoires

Minpunten

  • Maakt redelijk wat geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Saskia 24-08-2017 Product paar weken in bezit

Onmisbaar in ieder huishouden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geen snoer, geen gezeul meer op de trap met een zware stofzuiger en geen stofzuigerzakken meer. Multifunctioneel door de opzet-stukken zodat je ook makkelijk je auto, tafel en plafond kan schoonmaken. Na 1 maand gebruik al onmisbaar.
Ik kan maar 1 nadeel vinden en dat is de accuduur.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • gewicht
  • snoerloos
  • opzetstukken
  • geen stofzuigerzak nodig

Minpunten

  • accuduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieve 24-08-2017 Product paar dagen in bezit

super handig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
geweldige zuigkracht , heel handig als je zowel dieren als kleine kinderen in huis hebt ,
zijn prijs helemaal waard !

Pluspunten

  • handigheid / wendbaarheid
  • lediging reservoir

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G.M van Dijk 17-08-2017 Product paar weken in bezit

Top ding.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb hem nu ongeveer een week in gebruik. Na even wennen echt een aanrader. Haren van het kleed borsteld/zuigt hij er zo uit. Kleden lijken als nieuw. Dit lukte met mijn oude niet. Omdat de accu niet zo heel lang meegaat( per zuigbeurt) ben ik veel minder tijd bezig ermee omdat ik veel sneller overal langs heen zuig. Dit kan ook vanwege de goede zuigkracht. Ook op de harde vloer zuigt hij fantastisch goed. Handig ook de kleine zuigborstel erbij voor bijv. de banken en trap. Minpuntje toch de accu duur. Had langer gemogen. Maar bovenal een goede aankoop. Blij mee!

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Tijdwinst
  • Zuigt goed haren op
  • Compact
  • Licht gewicht

Minpunten

  • Accu duur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

manon 16-08-2017 Product paar weken in bezit

handig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ziet er goed uit, zoals alle dyson producten. Handig in gebruik voor even snel en handzaam te stofzuigen na het eten (met kinderen voornamelijk) of de trappen en vloerkleed. We zijn erg tevreden!

Minpunt: aardig aan de prijs en maakt een hoop kabaal.

Pluspunten

  • ziet er goed uit
  • handig ophang systeem met opzetstukken
  • handzaam

Minpunten

  • aardig prijzig
  • maakt een hoop kabaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingrid Heerkens 16-08-2017 Product paar dagen in bezit

Super Snoerloze steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De stofzuiger is licht, er zitten meerdere zuigmonden bij, als kruimeldief voor de trap helemaal super, accu duur prima, kan de plafond balken ermee stofzuigen, kortom jammer dat ik zo lang getwijfeld heb, had ik veel eerder moeten kopen. De steel had wat langer mogen zijn, vandaar geen 10. Het feit dat er geen stofzak én een filter inzet maakt dat er ook geen nare stofzuiger geurtjes te ruiken zijn, dat is wel heerlijk!

Pluspunten

  • Kruimeldief
  • Geen stofzak
  • Anti allergisch
  • Goed voor boven je hoofd werken!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

linda 15-08-2017 Product paar dagen in bezit

makkelijke stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het is een geweldige stofzuiger die zeer gemakkelijk in het gebruik is en zeer weinig plek inneemt
hij is handig met het ophangmechanisme die je zeer eenvoudig zelf kunt ophangen
verder zit er duidelijke uitleg bij waar alles voor dient en hoe het bedient moet worden
zeer goed product

Pluspunten

  • makkelijk
  • goede zuigkracht

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merijn M 13-08-2017 Product paar dagen in bezit

Super handig en snel gebruiksklaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een stofzuiger zonder al het gesleur. Dit is de oplossing en met zijn twee snelheden te gebruiken op elk opervlak . Gedaan met snoeren en op zoek te gaan naar een stopcontact . Mijn partner zegt me net zeker toe te voegen dat het zeer handig is om de auto te reiningen. Fanfastisch toch!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fernanda 11-08-2017 Product paar weken in bezit

Handig formaat, licht gewicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bevalt tot nu toe goed, licht gewicht, handig op te bergen, weinig ruimt nodig,enig min puntje, je kunt maar ongeveer een half uurtje stofzuigen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A.Visser 09-08-2017 Product paar weken in bezit

Heel handig deze Dyson DC62 Pro

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds een tijdje deze stofzuiger in bezit en tot nu toe erg tevreden.
Geen gedoe met slangen en stofzakken.
Zeer krachtig en heel handig. Door behendigheid van het apparaat gebruik je hem nu veel sneller, dus vaker dan een andere stofzuiger. Ben tot nu toe een zeer positieve gebruiker!

Pluspunten

  • Heel handig
  • Erg licht
  • Zeer krachti

Minpunten

  • Tot nu toe geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Niels 08-08-2017 Product paar dagen in bezit

Fantastische stofzuiger!

Algemene score

9,0
Dit apparaat hadden we veel eerder moeten aanschaffen. Met zoveel gemak even stofzuigen, en genoeg accu om snel het hele huis mee te pakken. Ligt lekker in de hand en pak je heel snel even van de wand. Met dit apparaat wordt stofzuigen weer leuk ( aldus de man des huizes ). We hadden al een dyson stofzuiger op 220V en een I-robot, en dit apparaat is een ware aanvulling daarop!

Pluspunten

  • Veel zuigkracht
  • Eenvoudig in gebruik
  • lichtgewicht
  • Geld waard t.o.v. andere steelstofzuigers

Minpunten

  • Opvangreservoir snel vol
  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peejee 07-08-2017 Product paar weken in bezit

Goede zuigkracht, handelbaar en licht van gewicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne handelbare stofzuiger met een geweldige zuigkracht. Handig voor lastig bereikbare hoeken en lekke licht van gewicht. Ook voor het zuigen van de auto is hij ideaal. Kortom een goed

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Gewicht
  • Handelbaar
  • Redelijke zuigtijd met een acculading

Minpunten

  • Erg veel lawaai
  • muurbevestiging geen aansluiting oplader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ilse 03-08-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer krachtige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat mijn oude snoerloze stofzuiger van een ander merk defect was in de garantieperiode kreeg ik de kans een ander toestel te kiezen. Ik koos voor de dyson DC62 pro. Ik stond versteld van de zuigkracht. De enige nadelen zijn de eerder beperkte batterij en het lawaai.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews