Bosch BGS5A33S - Reviews

Best Reviewed mei 2017 Bosch BGS5A33S
Best Reviewed mei 2017
Specificaties
Model stofzuiger
slede
Vermogen
700 watt
Energielabel
A
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 18 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

bos 02-04-2017 Product paar dagen in bezit

Lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede zuigkracht bij zo weinig geluid moest tweemaal kijken of er wel degelijk enige zuigkracht is maar hij voldoet aan de hoge verwachtingen.
Het vervangt men oude Bosch die na 12 jaar word vervangen en het eigenlijk nog steeds goed doet alleen die stofzuigerzakken steeds weer vergeten te kopen dat deed ons tot deze koop besluiten.

Pluspunten

  • geluid
  • rolt makkelijk achter je aan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SeM 30-05-2017 Product paar weken in bezit

erg stil en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is erg stil en krachtig. Hiermee wordt het stofzuigen stuk makkelijker en sneller. Ik raad dit product aan.

Pluspunten

  • stil
  • krachtig
  • ergonomisch

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rein 21-05-2017 Product paar weken in bezit

Perfect zuigende en zeer stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prijs-kwaliteit verhouding zeer acceptabel. Mooi design!! Op termijn voordelig gezien geen stofzuigerzakken. Sterk zuigende en toch geruisloze stofzuiger. Een aanrader!!!!

Pluspunten

  • Perfecte zuigkracht
  • Zeer stil
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 19-05-2017 Product half jaar of langer in bezit

goede zuigkracht, vele accessoires, mooi design

Algemene score

10,0
deze stofzuiger onder stofzak is prima handzaam, goed bereik door een lang snoer. Het design is erg mooi en stofzuigen is ineens niet meer zo vervelend. Maar bovenal zuigt de stofzuiger echt al het stof.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • bereik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Francine Tummers 30-04-2017 Product paar weken in bezit

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb een bisch bga5sa33s gekocht en ik moet zeggen hij zuigt inderdaad heel goed ik heb 2 honden die veel verharen dus moet elke dag zuigen. Chapou voor deze stofzuiger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Aad Verboom 24-04-2017 Product paar weken in bezit

Fantastisch apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Verrassende stofzuiger die met zijn lage wattage een enorme zuigkracht heeft. Zeer solide en super stil. Geen stofzak nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo 01-04-2017 Product paar dagen in bezit

BOSCH Relaxx'x

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uitstekende zuigkracht, weinig lawaai ( slechts 66db ) energie zuinig en veel accessoires. Daarbij ook nog een mooi design. Mijn vorige stofzuiger was ook een Bosch waar ik jaren lang plezier van heb gehad. Vandaar dat mijn keuze wéér op Bosch viel

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Stil
  • Energiezuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 02-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Toch jammer

Algemene score

7,0
Werkelijk een prachtige machine, geluidsarm en dat is echt waar, hier overdrijft de reclame niet. Echter toch wel een dure machine waar overduidelijk bezuinigd is op de zuigmond en met name de wieltjes. Deze zijn in de korte periode dat wij de machine gebruiken al totaal vastgelopen op haren die tussen het rol mechaniek komen. Kosten bezuinigd op een essentieel onderdeel, erg jammer en zeker een breekpunt om een nieuwe aan te schaffen. Maar zuigen dat kan deze machine.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • lang snoer

Minpunten

  • wieltjes zuigmond waardeloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

Richard 12-11-2016 Product paar dagen in bezit

Doen wat het belooft

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie reclame op tv met een tijger. Leuk denk je dan. Maar blijkt het gewoon te kloppen. Muisstil, waanzinnige zuigkracht, ergonomisch en nog mooi om naar te kijken. Top!

Pluspunten

  • Muisstil
  • enorme zuigkracht
  • mooi ontwerp

Minpunten

  • Materiaal slang kon beter voor dit bedrag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mevr. 15-09-2017 Product paar maanden in bezit

slechte zuigtkracht

Algemene score

3,0
zuigt veel te weinig , daardoor is werktijd veel langer. Kabel rolt niet goed terug. terug gegaan naar leverancier, maar deze zeggen dat er niets aan de hand is met deze stofzuiger.

Minpunten

  • kabel rolt moeizaam terug
  • slechte zuigtkracht
  • prijs kwaliteit klopt niet

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Richard 20-06-2017 Product half jaar of langer in bezit

Perfecte machine slecht rij mechaniek

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Perfect machine, doet wat het belooft. is er erg stil zuigt perfect. Een minpunt: er is duidelijk bezuinigd op het rij mechaniek. plastieken "klik vast" wielen die snel verstopt raken. Dit laat net zien dat ondanks een zeer goede techniek toch gerekend wordt op een middelmatige levensduur

Pluspunten

  • sterke zuigkracht
  • echt zeer stil

Minpunten

  • plastic wieltjes draai mechaniek snel verstopt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Reighn 09-11-2016 Product paar dagen in bezit

Hij is geruisloos, goede zuigkracht en wendbaar.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit gekozen omdat hij zakloos is, het bespaart geld aan stofzuigerzakken .
Makelijk de filter te reinigen door de selfclean functie.

Pluspunten

  • De lange snoer.
  • Met verschillende opzetstukken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Van der Spek 02-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prima stofzuiger, zeer laag decibel

Algemene score

10,0
Is prettig in gebruik en zeer geruisloos. Prettig op maat te stellen zuigstang, geen stofzuigerzakken meer. Reinigt zichzelf.

Pluspunten

  • geluid
  • vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Tijssen 02-11-2016 Product paar dagen in bezit

geluidsniveau

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooi goed werkend maar vooral heel stille stofzuiger. Je zou bijna voor je plezier gaan stofzuigen.

Pluspunten

  • laag geluidsniveau
  • zuigkracht
  • lang snoer

Minpunten

  • geen markering einde snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Geertruida 14-10-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldig stille stofzuiger

Algemene score

9,0
De Bosch BGS5A33S gekocht en geen spijt van gehad. Ik ging kijken voor een stofzuiger die stil was en zakloos. Deze sprong eruit. Handige mondstukken erbij en duidelijke gebruiksaanwijzing. Top!

Pluspunten

  • stil, 66 dB
  • mooi uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Slosser 12-10-2016 Product paar dagen in bezit

Krachtige zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Naar een zuigbeurt van het karpet in mijn woonkamer met de Siemensstofzuiger nog eens met mijn nieuwe Bosch BGS5A33S nagezogen.
Het stofreservoir zat nog eens half vol met achtergebleven hondenharen.
Dus machine is krachtig, geluidloos en handig in gebruik,
Aanbevelenswaardig.

W.S.

Pluspunten

  • Decibels zuiger is zeer stil
  • zuigkracht

Minpunten

  • greep om zuiger te tillen zit fout

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel Reinaerts 05-10-2016 Product paar dagen in bezit

fluisterzachte stofzuiger, fraai design , lang snoer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
fraai modern design, lekker licht en fluisterzacht / lang snoer tot 11 meter actieradius. Vorige model van Bosch ook gekocht en nu de opvolger, dus dik tevreden. Voorheen altijd Miele stofzuigers gehad, echter Bosch doet zeker niet onder voor Miele of Dyson. Laatste 2 merken zijn ietwat over het paard getild !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 29-07-2016

Echt heel stil

Algemene score

8,0
De stofzuiger is echt heel stil , maar wat ik mis is een borsteltje om mijn trap te stofzuigen . Die is ook niet te bestellen . En ik vindt het ook lastig om mijn grove kleed goed te stofzuigen .
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer