Bosch BCH65RT25A - Reviews

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
stofzuiger
Type
steel-stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marlou 27-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijn als tweede stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
IK heb deze steelstofzuiger gekozen als extra stofzuiger omdat ik honden heb en het handig vind even snel het zand en hun haren op te zuigen. Daar is deze steelstofzuiger een krachtpatser in. Maakt wel veel lawaai op stand 3. maar perfect voor parket en stenen vloeren. Maar niet om onder banken etc te stofzuigen want dat kan hij niet. Zou het niet aanschaffen als enige stofzuiger.

Pluspunten

  • Krachtig
  • snel te pakken
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • veel lawaai op stand 3
  • kan niet onder stoelen etc. komen
Geschreven voor: Bosch BCH65RT25A

Reageer

Monique 08-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig snoerloos

Algemene score

7,0
Heb deze stofzuiger gekocht vanwege het snoerloze. Dit is er handig.
Ook is het gemakkelijk om mee te nemen, veel gemakkelijker dan een slede stofzuiger met slang en stang.
Nadelig is dat het geen kleine zuigmond heeft, voor de kleine gaten en hoekjes.
Dit mis ik echt!

Pluspunten

  • snoerloos
  • lichtgewicht
  • krachtig zuigvermogen

Minpunten

  • geen kleine zuigmond
  • kan niet langdurig stofzuigen
Geschreven voor: Bosch BCH65RT25A

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aaf 24-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handige steelstofzuiget

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk om schoon te maken en rechtop parkeren. Goede zuigkracht. Ziet er mooi uit en is heeft 3 standen zodat het voor alle vloeren te gebruiken is.

Pluspunten

  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Geschikt voor alle vloeren
  • Goede zuigkracht met 3 standen

Minpunten

  • Is wel wat zwaar in gebruik
  • Kan er niet mee onder mijn bed door
Geschreven voor: Bosch BCH65RT25A

Reageer

DT Biezemaat 06-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede accuduur

Algemene score

8,0
Ik heb bedandbreakfast , is het O zo makkelijk om de draadloze stofzuiger te pakken voor kruimels van het ontbijt op te zuigen, ideaal voor de kamer , Voorral dat je die op alle vloeren kan gebruiken . Ik ben er heel blij mee, geen stofzuigzakken dat is ook fijn .

Pluspunten

  • Geen stofzuigzak
  • Dat je hem zo kan pakken geen snoer

Minpunten

  • Dat je niet in de hoekjes kan komen .
Geschreven voor: Bosch BCH65RT25A

Reageer

Tristan 19-05-2017
  • Product paar weken in bezit

SUPER STOFZUIGER

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
easy to charge, plenty of time to vacuum the house, flexible to steer and crouch to get under beds. It even looks good and a simple process to dispose of the dirt without bags.

Pluspunten

  • very portable so easy to clean stairs too
  • plenty of charge time and quick to charge up
  • good suction and easy to control
Geschreven voor: Bosch BCH65RT25A

Reageer

Patrick 19-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede accu en zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een aantal "miskopen" nu een wat duurdere steelstofzuiger gekocht en dat is zijn prijs nu al meer dan waard geweest. Is wel wat zwaarder dan de vorige stofzuigers die wij hebben gehad. Maar heeft wel veel meer zuigkracht.

Pluspunten

  • Groot vuilresevoir
  • Goede motor
  • Snoerloos, dus kan overal makkelijk bij

Minpunten

  • Is wat zwaar
Geschreven voor: Bosch BCH65RT25A

Reageer

Rene W 15-05-2017

handig apperaat

Algemene score

8,0
Goede degelijke stofzuiger.
Makkelijk te gebruiken en zeer wendbaar.
Jammer dat het behalen van de 75 min. gedaan wordt door nog zachter te zuigen, niet door een zwaardere accu.
Geschreven voor: Bosch BCH65RT25A
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

F. en L. uit Leunen 01-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Hele goede zuigkracht, een goede accu en robuust !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Onze buren hadden dit apparaat gekocht en mochten hem uitproberen.
Wij waren direct verkocht.
We zijn naar de Mediamarkt gegaan en hebben hem ook gekocht, maar dan de zwarte.
Dit is echt een super accustofzuiger, wat dit apparaat uit het tapijt zoog was onvoorstelbaar.
Het tapijt zag er weer als nieuw uit.
Hij heeft 3 snelheden waarbij de uitneembare borstel in stand 2 en 3 meedraait. stand 1 is voor gladde vloeren.
Het afnemen van de steel lijkt zwaar maar is een handigheidje (voetje op de zuigmond, klemmen tussen de knieën, knopje indrukken en steel naar boven er uittrekken)
Hij lijkt duur maar je krijgt wel degelijk waar voor je geld.
De gehele stofzuiger is een degelijk apparaat qua stevigheid, veel degelijker dan andere merken.
Kortom : een aanrader voor wie een snoer beu is.
We hebben hem nu een week in huis en zijn super tevreden.

Pluspunten

  • goede zuigkracht
  • lange accuduur
  • robuust
  • met de accessoire set overal inzetbaar
  • borstel makkelijk uitneembaar om schoon te maken

Minpunten

  • steel afnemen gaat soms moeilijk = handigheidje
  • geen
  • geen
Geschreven voor: Bosch BCH65RT25A

Reageer

aLBERT 28-04-2017

Prachtige steelstofzuiger met GROTE zuigkracht !

Algemene score

10,0
De zuigkracht is zo uitstekend, en is precies wat we nodig hebben! Gelukkig zit er een 3-standen schakelaar op! Heeft een uitstekende accu van Li-ion die waarschijnlijk net als de steelstofzuiger lang mee gaat! Ook kun jeer heel lang mee zuigen. eN DAT HELEMAAL SNOERLOOS! Hier moet je wel 10 jaar mee kunnen doen want het is een uitstekende kwaliteit! makkelijk dat hij gewoon blijft staan en geen aparte standaard nodih heeft. Je kunt hem dus meteen pakken en zuigen! Heel blij met deze zuiger en zullen zeker reclame maken aan onze vrienden en kennissen!
Geschreven voor: Bosch BCH65RT25A
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Albert 26-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige steelstofzuiger met GROTE zuigkracht !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prachtige steelstofzuiger met GROTE zuigkracht! Dat is precies wat we nodig hebben. Je kan er ook lang mee zuigen als dat nodig is, maar voor de kruimels op te zuigen in de huiskamer waar we ook eten komt de accu natuurlijk niet in een week leeg. Dat spaart wel de levensduur van de accu, dus gaat wellicht wel 10 jaar mee! Hij kost wat meer dan de goedkopere styeelstofzuigers, maar zuigen te weinig naar ons zin. We wilden meteen een goede hebben. Dus meteen maar de BESTE gekocht!

Pluspunten

  • Groot stofreservoir
  • Kan langdurig achterelkaar gebruikt worden
  • Draadloos
  • Sterke en duurzame Li-Ion accu
  • Diverse zuigkracht standen

Minpunten

  • Jammer dat aCCESOIRES er niet bijgeleverd worden
Geschreven voor: Bosch BCH65RT25A

Reageer

Mayke Brekelmans 14-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

compact, snoerloos en zakloos

Algemene score

8,0
Zware stofzuigers jarenlang de trend (tot meer dan 2000 watt). Deze Bosch rekent af met het idee dat hoe zwaarder de machine hoe beter de zuigkracht. Deze Bosch neemt weinig ruimte in beslag, heeft een lange werktijd (75 minuten) en is bovendien zakloos.

Pluspunten

  • compact
  • goede zuigkracht

Minpunten

  • vrij prijzig
  • niet vergeten op te laden
Geschreven voor: Bosch BCH65RT25A

Reageer

Marlies 13-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Zo blij mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben twee honden en wilden een stofzuiger waarmee je even snel kan stofzuigen. Zo fijn zonder snoer!
Voor de plintjes pakken we de "gewone" stofzuiger.
Deze gebruiken we echt elke dag.
Zo krachtig dat je schrikt als je je matras stofzuigd!

Pluspunten

  • krachtig
  • geen zak

Minpunten

  • maakt lawaai, maar je bent snel klaar
Geschreven voor: Bosch BCH65RT25A

Reageer

Robert 22-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Handig en licht in gebruik en lange accu duur. Top!

Algemene score

10,0
Licht in gewicht, goede zuigmond, perfecte prestaties en met een accu duur die ruim voldoende is voor meerdere dagen. Top aanschaf!

Pluspunten

  • Prestatie
  • Hanteerbaarheid
  • Accu duur
  • Zuigmond
Geschreven voor: Bosch BCH65RT25A

Reageer

Benht44 28-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Gemak in gebruik

Algemene score

9,5
Zet de stofzuiger zonder lastige snoeren oprollen in de kast en hij blijft staan. Niet bukken om de volgende keer te kunnen gebruiken.
Zuigt ook nog perfect op alle ondergrond.
Geschreven voor: Bosch BCH65RT25A

Reageer