Bosch BGS5ALL - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Model stofzuiger
slede
Vermogen
700 watt
Energielabel
A
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 43 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M Jacobs 20-07-2017 Product paar maanden in bezit

'stille' krachtige stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn eisen voordat ik hem kocht: geluid en zak loos en kracht waarmee hij zuigt. Geslaagd! Mijn schoonzusje sprong gisteren bij en vroeg me wat er aan de hand was, ze dacht dat hij kapot was omdat hij zo stil was. Ze vroeg me wat er aan de hand was en toen ze aan de gang ging bleek dat hij wel heel goed stof zoog. Ze heeft het wel 6 keer gezegd, beter compliment kun je niet krijgen. Verder vind ik hem niet te zwaar, goed hanteerbaar en dus heel prettig in gebruik, zowel voor mijn tapijt tegels als mijn tegelvloer.

Pluspunten

  • geluid
  • zonder zak
  • wendbaar
  • voor meerdere vloersoorten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Edwin 21-06-2017 Product paar weken in bezit

Gewoon goed!

Algemene score

9,0
Hiervoor een Dyson, maar deze zuigt beter en is stiller.... pas gekocht, dus hopen dat de Duitse degelijkheid wordt waargemaakt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rina 31-05-2017 Product paar maanden in bezit

Zeer goede, krachtige en stille zuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nieuwe zakloze stofzuiger gekocht ivm hondenharen. Deze zuiger doet wat hij belooft: goed schoon zuigen, is stil, lang oprolsnoer, zwenkt goed mee.
Ondanks enkele "minpuntjes" de beste zuiger tot nu toe!

Pluspunten

  • stil
  • lang oprolsnoer
  • zuigt zelfs heel goed hondenharen
  • laat geen geur achter
  • mooie vorm

Minpunten

  • gewicht
  • houder met hulpstukken valt van zuigstang

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

van der Eijk 13-05-2017 Product paar dagen in bezit

Bosch Relaxx'x stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ECHT stil! Ging eigenlijk voor een heel ander merk maar door proef te draaien in de winkel waren we snel om! Stuk stiller en een Hepa filter voor het fijnstof. Verder zwenkt de stofzuiger handig mee tijdens het zuigen. De zuigmond ligt solide op de vloer. Filter makkelijk schoon te maken. Kortom, goede keuze!

Pluspunten

  • stil
  • rolt makkelijk met je mee

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

J. Bos 11-05-2017 Product paar dagen in bezit

Stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind het een prima product. Ik had een Dyson stofzuiger. Qua stofzuigen was deze prima maar hij maakt veel lawaai. Ik heb een gehoorbeschadiging en moest telkens met autoplastieken (gehoorbeschermers) in stof zuigen.
Nu had gelukkig mijn zoon zijn stofzuiger stuk en zo ontstond er voor mijn een goede reden de Bosch te kopen en hem onze stofzuiger te geven.
Ik kan niet anders zeggen dan zeer tevreden.

Pluspunten

  • Stil
  • goede zuigwerking

Minpunten

  • Kleine mondstuk kan niet "kantelen"
  • Klemstuk hulpstukken valt regelmatig van de stang.
  • Handgreep en zuigstang houder onlogisch

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Huysarts 09-05-2017 Product paar dagen in bezit

Soepel en stil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer fijne stofzuiger met onstelbare zuigkracht. Stuk stiller dan mijn vorige! Hoop hier lang plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Stil
  • Soepel rollend
  • Zelfreinigende filter

Minpunten

  • Oprollen van snoer pas na helemaal uittrekken
  • Aan de grote kant

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Yvonne 08-05-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer krachtige stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij kochten de stofzuiger vanwege de beloofde prestaties. Deze maakt de stofzuiger ruim waar. De stofzuiger is erg stil en heeft een enorme zuigkracht. De prijs/kwaliteit ligt ruim in verhouding gezien de prestaties.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • stil
  • stabiel door de 4 wielen
  • grote diameter slang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant BCC zeist 03-05-2017 Product paar weken in bezit

Stil en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Fijne stofzuiger. Erg stil en krachtig. Ruim stofreservoir. Wel jammer dat het apparaat behoorlijk zwaar is. Zowel het voorttrekken als het tillen de trap op vergt de nodige kracht.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Krachtig

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 30-04-2017 Product paar dagen in bezit

goede zuigkracht, lekker stil en wendbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
we waren op zoek naar een goede, stille en zakloze stofzuiger. Na een testje in de winkel besloten we de Bosch te kiezen. Ook thuis (op het parket) voldeed hij aan de verwachtingen. We kunnen hem aanbevelen.

Pluspunten

  • stil
  • wendbaar
  • goede zuigkracht
  • zelfreinigend filter

Minpunten

  • groot

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jolanda M 25-04-2017 Product paar weken in bezit

Degelijke krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een degelijke oersterke stofzuiger met enorme zuigkracht. Kan tegen een stootje, vrij stil en groot bereik door de lange kabel.

Pluspunten

  • degelijk
  • groot bereik

Minpunten

  • hulpstuk voor de bank
  • zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Edwin 24-04-2017 Product paar weken in bezit

Zeer stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De stofzuiger is heel stil terwijl hij wel goed zuigt. Hij heeft een lang snoer. De opvangbak voor het stof is makkelijk te legen.

Pluspunten

  • heel stil
  • zuigkracht instelbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Neijmeijer 21-04-2017 Product paar dagen in bezit

Prima stofzuiger.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zocht naar een echte goede stofzuiger. Mag iets duurder zijn maar dan ook met bijpassende kwaliteiten. Gelukt! verrassend stil en goede zuigkracht. Goede actieradius.

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtig
  • Lengte stang

Minpunten

  • Wat lastig hulpstukken verwisselen.
  • strips onderzijde zuigmond laat snel los

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Corien 11-04-2017 Product paar dagen in bezit

Fantastische zuigkracht !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel blij met m'n nieuwe stofzuiger. Een zakloze stofzuiger was een vereiste. Deze maakt bijna geen geluid maar zuigt fantastisch.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Linda 10-04-2017 Product paar dagen in bezit

Veel zuigkracht, stil een makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne stofzuiger. Nog niet veel gebruikt maar eerste ervaring is positief. Robuust apparaat, veel zuigkracht, wendbaar en lekker lang snoer. Jammer dat de hulpstukken niet echt goed kunnen worden opgeborgen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

S.R 03-04-2017 Product paar dagen in bezit

Super stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een geweldige stofzuiger!!! Hij heeft een enorme zuigkracht en is erg stil. Door het lange snoer werk je snel zo het huis door ipv stekker steeds in een ander stopcontact te moeten doen. Ook was het voor mij een pluspunt dat hij zeer geschikt is voor mensen met een allergie de uitgestoten lucht is schoner dan de lucht in huis. Filter reinigt zichzelf dus daar ook geen omkijken naar. Lekker handig hoeft geen zak in. Het is gewoon een super stofzuiger!!!! Waarom ik een 9 als cijfer geef en geen 10 is dat de stofzuiger groot is en hierdoor wat lastiger is om op te bergen.

Pluspunten

  • Sterke zuigkracht
  • Goed voor mensen met een allergie

Minpunten

  • Formaat groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

SANDRA 01-04-2017 Product paar dagen in bezit

Heel stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een fijn stofzuiger. Zuig heel goed en maakt niet veel geluid. Kortom een prima stofzuiger en een aanrader.

Pluspunten

  • Het geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diana akkermans 29-03-2017 Product paar dagen in bezit

goed stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
lange kabel.lange steel.rustig in geluid.en nog mooi ook.makkelijk in onderhout.volgt goed je bewegingen.voor deze stofzuiger zeer goed van prijs

Pluspunten

  • lange kabel
  • stil in geluid
  • lange steel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Andre van Heulen 29-03-2017 Product paar dagen in bezit

Stille, wendbare en krachtige stofzuigers

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vandaag een nieuwe stofzuiger gekocht bij BCC.
Prima geholpen door een vakkundige stofzuiger-expert bij BCC in Vlaardingen.
Vele modellen bekeken en uitgeprobeerd.
Deze Bosch BGS5ALL stak er met kop en schouders bovenuit
En met de Cashback-actie ook nog een voordelige keus

Pluspunten

  • erg stil
  • wendbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

susan 27-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

mooi en sterk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een zakloze stofzuiger die enorm krachtig zuigt, niet teveel lawaai maakt en er nog prachtig uitziet ook!
De witte Bosch BGS5ALL. Ik ben er heel blij mee

Pluspunten

  • kracht
  • rustig
  • mooi design in t wit
  • robuust

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

soraya lagendijk-telkamp 25-01-2017 Product paar maanden in bezit

zakloze stofzuiger

Algemene score

9,0
Fantastische zakloze stofzuiger van Bosch. Mooie vorm en kleur en super makkelijk in het gebruik. Doet zeker niet onder voor een Dyson, is zelfs sterkte en geruislozer. Zou geen andere stofzuiger meer willen.

Pluspunten

  • automatische knop schoonmaak filter
  • super zuigkracht
  • stil
  • lekker lang snoer

Minpunten

  • iets te zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews
>