Bosch BGS5ALL - Reviews

Specificaties
Vermogen
700 watt
Stofopvang
zakloos
Energieklasse
A energieklasse

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 74 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roel 20-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

stil grote zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het is een fijne stofzuiger en stil het meeste geluid komt uit de zuigmond, er hadden beter 2 zwenkwielen onder kunnen zitten hij rijd daardoor alle kanten op

Pluspunten

  • grote zuigkracht
  • stil

Minpunten

  • 2 achterste hadden beter vaste wielen kunnen zijn
  • standaard zuigmond te zwaar
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M. de Bree 04-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Miskoop

Algemene score

4,0
De stofzuiger zuigt zo hard dat hij zich vastzuigt in het tapijt en de vloerkleden. Stofzuigermond is alleen met heel veel kracht te verplaatsen.
Op de laagste stand lukt het wel maar dan zuigt hij niets op.
Ben al een maand bezig om via de servicedienst een andere stofzuigermond te pakken te krijgen maar lukt niet.
Ik kan er dus mijn tapijt en vloerkleden niet goed mee stofzuigen.
Zie er telkens tegen op om te moeten srofzuigen omdat het veel te zwaar is.
Zeker voor iemand met rugklachten.
De harde vloer gaat wel goed met de parketborstel.
De houder met de hulpstukken valt om de haverklap van de buis op de grond.
Zal andere stofzuiger moeten aanschaffen voor het tapijt.

Pluspunten

  • Parketborstel voor harde vloer

Minpunten

  • Telescoopbuis te kort voor lange mensen
  • Zuigt zich vast in het tapijt en/of vloerkleed
  • Hulpstukken vallen steeds op de grond
  • Snoer rolt na drie mnd. niet meer goed op
  • Standaard stofzuigermond veel te zwaar
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

John 20-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
we zochten een makkelijk handteerbare stofzuiger en deze voldoet daar helemaal aan. Hele sterke zuigkracht en makkelijk te reinigen

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • zeer wendbaar

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 10-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stil en sterk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne stofzuiger die stil zijn werk doet. Krachtig genoeg om zowel parket en een kleed mee te zuigen.
Opzetstuk voor de vloer gebruiken wij de smalle voor. Met de grote zuigmond trekt hij snel vacuum.
Wanneer je regelmatig de emmer leegt blijft hij sterk zuigen.
Het 'kloppen' van de emmer werkt aardig wanneer je geen prullenbak bij de hand hand hebt.

Pluspunten

  • stil
  • krachtig
  • klein op te bergen

Minpunten

  • standaard zuigmond niet praktisch
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Aad 27-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zakloze stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
na jaren een luidruchtige ook zak-loze stofzuiger nu een waar zelfs de kat niet voor wegloopt. Verder een die met speciale borstel voor houten vloer een genot om te stofzuigen ;-)

Pluspunten

  • stil
  • grote inhoud

Minpunten

  • accessoires blijven niet klemmen op de buis
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Roel 20-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote zuigkracht

Algemene score

9,0
Het is een fantastische stofzuiger en ook stil er komt uit de zuigmond bijna meer geluid dan van de stofzuiger zelf, alleen de combizuigmond is in verhouding erg zwaar

Pluspunten

  • stil
  • grote zuigkracht

Minpunten

  • nvt
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Lonneke 16-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ben geen fan van stofzak loze stofzuigers maar met een grote hond opkomst wel een uitkomst. Het legen van de stof container blijft vervelend met al het stof dat omhoog stuift. Weet dat er systeemen zijn geweest die hier een oplossing voor hadden.
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Saskia 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik wilde een stofzuiger die zo stil mogelijk was, een lang snoer had en zonder stofzuigerzak. Deze heb ik gevonden. Super blij mee. Werkt heerlijk en geen gezeur meer dat ik een hoop herrie maak.

Pluspunten

  • Stil
  • 11 meter snoer
  • zonder stof zak

Minpunten

  • duur maar kreeg 50,- retour, geen zakken meer.
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suus de Graaff 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en functioneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit onze eerste zakloze stofzuiger, de eerste resultaten zijn goed. De container is makkelijk los te krijgen en is ook van degelijk materiaal gemaakt, Handig ook dat je als je per ongeluk iets opzuigt, zoals bv een stukje speelgoed of iets dergeljjks dit direct uit de container kunt halen. Fijne stofzuiger, goed wendbaar door de 4 wieltjes, handige hulpstukken voor bv bank, gordijnen en moeilijke hoekjes. De combi zuigmond waarmee je zowel parket als kleed kunt zuigen is tegenwoordig standaard en heeft deze dus ook. De losse parketborstel is wat mij betreft overbodig. Pluspunt is dat ie een stuk minder lawaai maakt dan onze vorige stofzuiger en toch nog een goede zuigkracht heeft.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht, laag geluid.
  • Geen dure stofzuigerzakken nodig
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g.beekmans 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stofzuiger sterk en stil en prima handelbaar

Algemene score

10,0
de stofzuiger is een bosch bgs5all is handelbaar en stil en sterk fijn stofzuiger prima voor mijn stenen vloer
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.G.Sikkenga Bults 11-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch stofzuiger zonder stofzak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We waren op zoek naar een goede stofzuiger zonder stofzak wij denken deze te hebben gevonden in de Bosch bgs5all .
We hebben hem nu 2 weken en zijn er uiters content mee met name het geluid pakt zeer positief uit terwijl de zuigkracht ook goed is .

Pluspunten

  • Lengte van snoer is goed
  • Het lage decibel gehalte
  • Uitstekend instelbare zuigstang
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Pascale 10-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goee zuigkracht en minimaal geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne stofzuiger, goed wendbaar, goede zuigkracht op zowel tapijt als op een plavuizen vloer. De twee extra zuigmonden functioneren prima. Makkelijk in gebruik en veel hygiënischer doordat deze stofzuiger geen zak heeft. Prima een goede aankoop.
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Y.Muijs 09-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
omdat mijn vriendin hem heeft en hij werk goed.
daarom heb ik hem ook genomen .want ik was een Miele fan.
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicole 02-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Enorme zuigkracht en erg stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie, stille stofzuiger. Goede zuigkracht en makkelijk schoon te maken. Fijne, lange slang en snoer. Wel een beetje zwaar.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Actieradius

Minpunten

  • Zwaar
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Edje 01-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuigert

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zonder stofzak, stond goed aan geschreven. Heeft een goede zuigkracht, mondstuk is heel prettig. Slang ligt goed in de hand.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • geen zak

Minpunten

  • hebben we niet
  • hebben we ook niet
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Rstraus 29-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Supersterk en stil

Algemene score

9,0
De stofzuiger is heerlijk stil en makkelijk in gebruik, de filter is makkelijk schoon te maken en te houden.
De extra uitzet functie is ook erg handig als je handen of voeten te kort komt.

Pluspunten

  • Makkelijk in onderhoud
  • Stil
  • Sterke zuigkracht
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 27-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Licht, makkelijk in gebruik,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Stofzuiger die doet wat het moet doen. Prima kwaliteit voor een goede prijs. Makkelijk in gebruik. Goed en eenvoudige bediening. Makkelijk schoon te maken.
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Han 25-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille, krachtige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stofzuiger is stil en heeft veel zuigkracht. Goed filter voor de uitgaande lucht. Snoer voor elektriciteit rolt zich automatisch op, zonder op een knop te hoeven drukken. Is geen draaitopstofzuiger, maar dit is geen probleem. Snoer voor elektriciteit zou best nog langer mogen. Vrij duur.

Pluspunten

  • stil
  • veel zuigkracht
  • goed filter uitgaande lucht

Minpunten

  • snoer voor electriciteit mag langer
  • vrij duur
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Steef 21-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Goed apparaat, alles naar wens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt naar behoren, stil krachtig
Precies wat ik zoek in een stofzuiger
Kan hem iedereen aanraden deze
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert 21-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stofzuiger Bosch BGS5ALL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede zuigkracht en een fijn acceptabel laag geluidniveau. Stofzuigerslang is ietwat aan de korte kant. zeker bij volledig uitgeschoven stang.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • geluidniveau

Minpunten

  • lengte stofzuigslang
  • uitvoering aan/uit knop
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews