Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch BGS5ALL

8,8 Lees 68 reviews

Vergelijkbare producten

Rowenta Sledestofzugier zonder zak - X-treme Power Cyclonic Home & Car 4A RO6963

Rowenta Sledestofzugier zonder zak - X-treme Power Cyclonic Home & Car 4A RO6963

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 68 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lonneke 16-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ben geen fan van stofzak loze stofzuigers maar met een grote hond opkomst wel een uitkomst. Het legen van de stof container blijft vervelend met al het stof dat omhoog stuift. Weet dat er systeemen zijn geweest die hier een oplossing voor hadden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Saskia 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik wilde een stofzuiger die zo stil mogelijk was, een lang snoer had en zonder stofzuigerzak. Deze heb ik gevonden. Super blij mee. Werkt heerlijk en geen gezeur meer dat ik een hoop herrie maak.

Pluspunten

  • Stil
  • 11 meter snoer
  • zonder stof zak

Minpunten

  • duur maar kreeg 50,- retour, geen zakken meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suus de Graaff 15-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en functioneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit onze eerste zakloze stofzuiger, de eerste resultaten zijn goed. De container is makkelijk los te krijgen en is ook van degelijk materiaal gemaakt, Handig ook dat je als je per ongeluk iets opzuigt, zoals bv een stukje speelgoed of iets dergeljjks dit direct uit de container kunt halen. Fijne stofzuiger, goed wendbaar door de 4 wieltjes, handige hulpstukken voor bv bank, gordijnen en moeilijke hoekjes. De combi zuigmond waarmee je zowel parket als kleed kunt zuigen is tegenwoordig standaard en heeft deze dus ook. De losse parketborstel is wat mij betreft overbodig. Pluspunt is dat ie een stuk minder lawaai maakt dan onze vorige stofzuiger en toch nog een goede zuigkracht heeft.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht, laag geluid.
  • Geen dure stofzuigerzakken nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

g.beekmans 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stofzuiger sterk en stil en prima handelbaar

Algemene score

10,0
de stofzuiger is een bosch bgs5all is handelbaar en stil en sterk fijn stofzuiger prima voor mijn stenen vloer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.G.Sikkenga Bults 11-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch stofzuiger zonder stofzak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We waren op zoek naar een goede stofzuiger zonder stofzak wij denken deze te hebben gevonden in de Bosch bgs5all .
We hebben hem nu 2 weken en zijn er uiters content mee met name het geluid pakt zeer positief uit terwijl de zuigkracht ook goed is .

Pluspunten

  • Lengte van snoer is goed
  • Het lage decibel gehalte
  • Uitstekend instelbare zuigstang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Pascale 10-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goee zuigkracht en minimaal geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne stofzuiger, goed wendbaar, goede zuigkracht op zowel tapijt als op een plavuizen vloer. De twee extra zuigmonden functioneren prima. Makkelijk in gebruik en veel hygiënischer doordat deze stofzuiger geen zak heeft. Prima een goede aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Y.Muijs 09-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
omdat mijn vriendin hem heeft en hij werk goed.
daarom heb ik hem ook genomen .want ik was een Miele fan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicole 02-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Enorme zuigkracht en erg stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie, stille stofzuiger. Goede zuigkracht en makkelijk schoon te maken. Fijne, lange slang en snoer. Wel een beetje zwaar.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Actieradius

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Edje 01-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuigert

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zonder stofzak, stond goed aan geschreven. Heeft een goede zuigkracht, mondstuk is heel prettig. Slang ligt goed in de hand.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • geen zak

Minpunten

  • hebben we niet
  • hebben we ook niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Rstraus 29-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Supersterk en stil

Algemene score

9,0
De stofzuiger is heerlijk stil en makkelijk in gebruik, de filter is makkelijk schoon te maken en te houden.
De extra uitzet functie is ook erg handig als je handen of voeten te kort komt.

Pluspunten

  • Makkelijk in onderhoud
  • Stil
  • Sterke zuigkracht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 27-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Licht, makkelijk in gebruik,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Stofzuiger die doet wat het moet doen. Prima kwaliteit voor een goede prijs. Makkelijk in gebruik. Goed en eenvoudige bediening. Makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Han 25-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille, krachtige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stofzuiger is stil en heeft veel zuigkracht. Goed filter voor de uitgaande lucht. Snoer voor elektriciteit rolt zich automatisch op, zonder op een knop te hoeven drukken. Is geen draaitopstofzuiger, maar dit is geen probleem. Snoer voor elektriciteit zou best nog langer mogen. Vrij duur.

Pluspunten

  • stil
  • veel zuigkracht
  • goed filter uitgaande lucht

Minpunten

  • snoer voor electriciteit mag langer
  • vrij duur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Steef 21-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Goed apparaat, alles naar wens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Werkt naar behoren, stil krachtig
Precies wat ik zoek in een stofzuiger
Kan hem iedereen aanraden deze

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert 21-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stofzuiger Bosch BGS5ALL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede zuigkracht en een fijn acceptabel laag geluidniveau. Stofzuigerslang is ietwat aan de korte kant. zeker bij volledig uitgeschoven stang.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • geluidniveau

Minpunten

  • lengte stofzuigslang
  • uitvoering aan/uit knop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Duster 20-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Eerste indruk goed

Algemene score

7,0
Net even 5 minuten geprobeerd, maar de eerste indruk is goed.
Inderdaad best wel stil en niet te zwaar.
De rest moet ik nog gaan ontdekken.
De losse onderdelen kun je niet opbergen in de stofzuiger.

Pluspunten

  • geluid: vrij stil
  • geen stofzuigerzak nodig
  • niet te zwaar

Minpunten

  • toebehoren kun je niet opbergen in de stofzuiger

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Monique 17-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijk, zonder te veel toeters en bellen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk wendbaar, weinig geluid producerend en goed zuigende stofzuiger.
Stofzuiger is compleet met twee vloerborstels, 1 voor harde vloer en 1 voor tapijt, en nog twee opzetstukken nl. een bekledingsmondstuk en een mondstuk voor kieren.

Pluspunten

  • Aluminium stevige telescoopbuis
  • Goed wendbaar
  • Valt niet om

Minpunten

  • Formaat mocht iets kleiner zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Aankoop Bosch BGS5ALL 16-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prettige stofzuiger om mee te werken, zit ruim onder het wettelijke toegestane geluidsniveau en is prettig in het gebruik. Door de lange snoer kun je in een keer de hele woonkamer zuigen en de bovenverdieping.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bartje 14-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

stofzuiger Bosch BGS5ALL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima stil apparaat wat heerlijk zuigt ;-)
Vormgeving is wat groot maar dat komt door vangbak stof. e.e.a. werkt goed en boekje is ook helder.
verder twee zuigmonden wat ook prettig is . Kabel had paar meter langer gemogen

Pluspunten

  • stil
  • zuigkracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fam. Willemse 13-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

super stil

Algemene score

10,0
super stille stofzuiger, volgt goed tijdens het stofzuigen, groot bereik met snoer.
goede zuigkracht.

Pluspunten

  • stil
  • lang snoer
  • goed zuigkracht
  • weegt niet veel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gonnie Reijnders 13-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bosch stofzuiger zonder stofzak BGS5ALL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Degelijk, stil, geen stofzak nodig, wendbaar, grote actieradius en zeer goede zuigkracht. Met dank aan de verkoopster die veel verstand van zaken heeft waardoor ik de juiste aankoop heb gedaan.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Stil
  • geen stofzak nodig
  • Wendbaar
  • Zeer goede zuigkracht

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews