Bosch BGL8440 LABL - Reviews

8,8 Lees 174 reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 173 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ingrid 29-10-2016 Product paar weken in bezit

Goede stofzuiger, de details verpesten het

Algemene score

5,0
De stofzuiger zelf is krachtig en redelijk stil. Ook is hij licht van gewicht en daardoor makkelijk van de trap te dragen. De slang is stevig en kniekt niet. In de doos zit de normale zuigmond en ook een parketzuigmond. De 12 meter snoer (dus 15 meter actieradius) was een specifieke eigenschap waarop we deze stofzuiger geselecteerd hebben.

Echter, een aantal details maken het stofzuigen veel irritanter dan nodig.
- het snoeroprolsysteem werkt door een kort rukje aan het snoer te geven. Als dat per ongeluk gebeurt doordat je met het snoer ergens achter blijft hangen, gaat hij daarna oprollen (soms wordt de stofzuiger zelfs achteruit getrokken).
- de zuigmond is echt veel te zwaar en lomp. Veel van de voordelen van het lichte gewicht gaan verloren doordat je de hele tijd een zware klomp heen en weer aan het sleuren ben.
- de zuigmond laat zich niet van de tapijt naar harde vloer stand verstellen door op de knop te trappen (je hebt het idee dat je het hele ding kapot trapt).
- de zuigmondwielen maken na 4 zuigbeurten nu al een hels krijsend kabaal tijdens zuigen, die het geluid van de stofzuiger zelf ruim overstemmen.
- ook deze fabrikant vindt het een goed idee dat de accessoires met een clip aan de steel hangen. Waardoor je deze telkens verliest als je een keer onder een bank of stoel zuigt.
- de knop bovenop de stofzuiger voor het aan- en uitzetten geeft weinig gevoel of de stofzuiger nu aangeschakeld is of niet. Omdat het ook even duurt voordat de stofzuiger op toeren komt trap je soms meerdere keren.
- En, kunnen er nu echt niet wielen bedacht worden die over het eigen snoer heen rijden als dat in de weg ligt?

Ik raad deze stofzuiger niet aan, jammer dat er geen "niet tevreden, geld terug" mogelijkheid is.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • licht in gewicht
  • slang
  • lang snoer

Minpunten

  • de zuigmond
  • de zuigmond!
  • snoer oprol mechanisme
  • knullige bevestiging assecoires

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Peter 17-12-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker grote actieradius

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eindelijk een stofzuiger die goed zuigt en waarbij we niet steeds de stekker in aan ander stopcontact moeten steken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mario 19-01-2017 Product paar weken in bezit

Bosch BGL8440: goede totaalscore

Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

9,0
Na uitgebreide selectie waren voor ons van belang: zuigkracht harde vloer, energie, geluid/stilte, lengte snoer en gewicht. Deze Bosch scoort op al deze aspecten erg goed.

Pluspunten

  • geluid: 74 dB
  • energie: A
  • lengte snoer: 15m
  • zuigkracht harde vloer: A
  • gewicht: handig te dragen

Minpunten

  • zuigkracht tapijt: B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 17-01-2017 Product paar weken in bezit

Goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze stofzuiger nu 5 weken in gebruik en hij bevalt prima. Goede zuigkracht ook al is de zak bijna vol. Prettige bediening van aan/uitknop met toerenregeling en het in en uitschuiven van de buis verloopt ook heel soepel. Wat ook zeker handig is de 15 meter lange aansluitsnoer. Kortom een prima stofzuiger voor een nette prijs!!

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Bediening

Minpunten

  • Houder voor kleine borstel en smalle zuigmond.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marcel Hampsink 16-01-2017 Product paar weken in bezit

Zeer goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stofzuiger heeft een zeer goede zuigkracht.
Is goed wendbaar.
Makkelijke bediening en geen onzinnige dingen.
Verschillende merken geprobeerd in de winkel maar deze kwam als beste uit de test.
Geen spijt van deze aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Elzo 16-01-2017 Product paar weken in bezit

STIL EN GOEDE ZUIGKRACHT

Algemene score

8,0
Het is een stille stofzuiger met goede zuigkracht en een lang snoer van 15 meter waardoor wij de hele beneden verdieping kunnen stofzuigen vanuit een stopcontact. Wij hebben de stofzuiger te kort om de duurzaaamheid te bepalen. Tot op heden voldoet de stofzuiger aan de verwachting.

Pluspunten

  • STIL
  • ZUIGKRACHT
  • 15 METER SNOER
  • WENDBAAR

Minpunten

  • DURE STOFZAKKEN

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Beninho 14-01-2017 Product paar dagen in bezit

Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
15 meter kabel, zuinigheid, uitstoot minimaal (klasse A), flexibele slag, lichtgewicht. Prima in gebruik met diverse koppelstukken en aparte laminaatstaander

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Myrthe 11-01-2017 Product paar weken in bezit

Super goede stofzuiger!

Algemene score

9,0
Echt een hele fijne stofzuiger. Veel zuigkracht, zuinig, een lang snoer en voor degene die daar om geeft, zelfs energiezuinig. Enige minpunt vind ik dat ik hem snel om trek, omdat hij zo licht is. Dat is echter vast een kwestie van wennen.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Veel zuigkracht
  • Erg lang snoer
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Trekt hem snel om

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W A 10-01-2017 Product paar dagen in bezit

Compacte stofzuiger ,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Compacte , makkelijk wendbare stofzuiger die aanzienlijk minder lawaai maakt dan mijn vorige stofzuiger.
Fraaie vormgeving.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lenny 10-01-2017 Product paar weken in bezit

Lang snoer is ideaal

Algemene score

10,0
Ik heb weer voor een bosch gekozen omdat de stofzuiger erg fijn is, lekker soepel, en een lang snoer. Dus ik om overal. Onze dochter had de oudere bosch gebruikt om olijf olie mee op te ruimen. Dus nu maar weer een bosch genomen omdat hij goed zuigt en fijn werkt.

Pluspunten

  • lang snoer
  • mooie kleur
  • salng stevig

Minpunten

  • snoer oprolsysteem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kaya 09-01-2017 Product paar maanden in bezit

Prima stofzuiger

Algemene score

9,0
soft wielen zijn zeer handig in gebruik maakt geen herrie en is stil.
en de bumper is ook superhandig!

Pluspunten

  • stil
  • bumper

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem van Boesschoten 09-01-2017 Product paar weken in bezit

beoordeling Bosch stofzuiger

Algemene score

8,0
Ik heb via consumentengids voor uw product gekozen. Het apparaat voldoet aan mijn eisen, zuigt goed, is wendbaar, niet teveel geluid en het lange snoer vind ik heel handig. De stofzuiger is licht in gewicht en makkelijk op te tillen.
De zuigslang zou voor mij iets langer kunnen zijn, i.v.m. langere mensen.( zelf 1.90) Tevreden met de aankoop.

Pluspunten

  • zie bovenstaande

Minpunten

  • zie bovenstaande

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Claudia van den Goorbergh 09-01-2017 Product paar dagen in bezit

Krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super stofzuiger. Echte krachtpatser ,vrij stil ,heerlijk lange snoer. En met zijn 4 wielen lekker stabiel.

Pluspunten

  • Lange snoer
  • Flexibele slang
  • Sterke zuigkracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 09-01-2017 Product paar weken in bezit

Een topper onder de stofzuigers !

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Allereerst vind ik het een mooi apparaat om te zien. Dit is natuurlijk niet de reden dat ik het gekocht heb maar het is een leuke bijkomstigheid.
De stofzuiger is licht , bijna geluidsloos en heeft een enorme zuigkracht. Handig is ook dat er twee borstels bij zitten.

Pluspunten

  • Geluid is minimaal
  • Lichtgewicht
  • Vormgeving apparaat
  • Actieradius van 15 meter is ideaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 09-01-2017 Product paar dagen in bezit

Goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Doordat hij traploos instelbaar is, is hij echt ideaal voor iedere ondergrond.
Door het lange snoer een groto actieradius waardoor je zelden van stopcontact hoeft te wisselen.
Ook geschikt voor lange mensen gezien de lengte van de stang.

Pluspunten

  • Traploos instelbaar
  • Lange stang
  • Lang snoer(15mtr)
  • De extra zuigmond die erbij geleverd wordt

Minpunten

  • Grote van het aparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Wob 09-01-2017

Super machine. Mooi lang snoer en weinig lawaai

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Uitstekende machine. Lang snoer weinig lawaai, handig in gebruik. Incl hulpstukken , mooi ontwerp. Makkelijk verwisselbaar van hulpstukken

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daisy 08-01-2017 Product paar weken in bezit

stil, lang snoer en prettige ergonomische stang: aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik zocht een stille stofzuiger met voldoende zuigkracht. Ik ben erg tevreden over de In'Genius. Pluspunten: stil, fijn lang snoer waardoor je niet vaak hoeft om te schakelen naar een ander stopcontact, prettige ergonomische stang waardoor je niet veel hoeft te bukken. Aanrader!

Pluspunten

  • stil
  • ergonomische stang
  • lang snoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mathilde 08-01-2017 Product paar dagen in bezit

Prima stofzuiger niet te zwaar en zuigt heel goed.

Algemene score

9,0
Zeer goede stofzuiger die niet te zwaar is. Met name het lange snoer was voor mij belangrijk om deze stofzuiger te kiezen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Annabel 07-01-2017 Product paar dagen in bezit

Prettige, goede stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stofzuiger werkt prettig door de lange steel en actieradius van 15 meter.
Steel is bovendien makkelijk te hanteren door de handgreep. Is stil en zuigt erg goed. Ziet er mooi uit!

Pluspunten

  • Lange steel
  • Is stil in gebruik
  • Actieradius van 15 meter!
  • Zuigkracht is prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lauran 07-01-2017 Product paar dagen in bezit

stofzuiger

Algemene score

7,0
stofzuiger doet wat men ervan mag verwachten, jammer dat er in de folder
€ 30.00 via refund is omschreven en dat dit in de praktijk slechts € 20.00 is.

Minpunten

  • refund folder € 30.00 in de praktijk € 20.00

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews