Bosch BGS5320R - Reviews

9,0 Lees 22 reviews
Laagste prijzen
Specificaties
Vermogen
700 watt
Energielabel
A
Draadloos
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 22 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Servaas 12-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fluisterstille zakloze Bosch stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een geweldig mooi ding, en stil!
Bij het demonstreren bleek dat de machine de hik had, maar zei de verkoper 'dat heeft te maken met het loskloppen van het stof'.
En een lange steel want ik ben 1,96m.
Ben dus heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bart Lemmens 01-11-2016 Product paar dagen in bezit

stille zakloze Bosch stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
werkt fantastisch en doet wat hij aangeeft. wij zijn heel blij met onze aankoop. heerlijk geen zakken meer. makkelijk schoon te maken en handig in gebruik.

Pluspunten

  • stil
  • goede zuigkracht

Minpunten

  • niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
hendrik 31-10-2016 Product paar weken in bezit

zuiggoed en is lekker stil

Algemene score

9,0
mooi stofzuiger en is vooral heel stil en er is natuurlijk geen stof zak meer nodig. de bak waar de stof in komt is zeer handig leeg en schoon te maken. de stof zuiger is zeer makkelijk in gebruik. kortom een zeer goede stofzuiger

Pluspunten

  • zeer stil
  • geen stof zak
  • handig schoon te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Maria 31-10-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eindelijk een goede stofzuiger in huis. Deze Bosch maakt geen lawaai en rolt soepel. De bijgeleverde borstel is vriendelijk voor onze planken vloer. De stofzuiger is inderdaad Sterk, schoon en stil zoals de reclame beweert. En ook nooit meer stofzakken kopen betaalt zich straks terug. Daarnaast kozen wij voor een duurzaam product.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Paul 22-10-2016 Product paar dagen in bezit

Stille stofzuiger met sterke zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat en stille stofzuiger met sterke zuigkracht. Ook voorzien van lange snoer waardoor ik maar een stopcontact nodig heb!

Pluspunten

  • sterke zuigkracht
  • stil
  • lange snoer
  • geen stofzuigerzak meer nodig
  • handige telescoopsteel

Minpunten

  • hulpstukken kunnen niet in de stofzuiger zelf

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
oosterhof 13-10-2016 Product paar dagen in bezit

Super fijne stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ondanks dat hij zo groot is, is die prima van gewicht, maakt nauwelijks geluid vergeleken met vele andere stofzuigers en het zuigvermogen is perfect en ideaal met mijn beesten en kids.

Pluspunten

  • zacht van geluid
  • zwenkwieltjes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
j. van marrewijk 10-10-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer stil, zoals beloofd bij aanschaf!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor mij is de stofzuiger zonder stofzak een nieuwe ervaring, maar ik ben er heel enthousiast over. De Bosch-stofzuiger is geruisloos en gebruiksvriendelijk. Een aanrader, ook gezien de prijs-kwaliteietverhouding.

Pluspunten

  • geruisloos
  • ideaal zonder stofzak

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Ben Nillezen 06-10-2016 Product paar dagen in bezit

makkelijk in gebruik en goede stofzuiger

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit en eenvoudig in gebruik, meerdere hulpstukken en geen zakken en/of filters meer nodig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Agnes 02-10-2016 Product paar dagen in bezit

stofzuiger

Algemene score

8,0
Handzaam, lange snoer wat erg prettig is.
Stofzuiger maakt bij het zuigen van het parket, meer lawaai dan verwacht.

Pluspunten

  • lange snoer
  • geen stofzuiger zakken meer nodig
  • stofvrij bij de moter
  • gemakkelijk schoon te maken,
  • filter kan 'gewoon' onder de kraan

Minpunten

  • parket zuigen:meer lawaai dan verwacht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
wm van Dartel 29-09-2016 Product paar dagen in bezit

stofzuiger

Algemene score

10,0
ben zeer tevreden over mijn aankoop vind het een geweldige stofzuigen en makkelijk in gebruik. BOSCH bedankt dat ik van u product gebruik kan maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Peter 29-09-2016 Product paar dagen in bezit

Reukloze handzame goed te hanteren en instelbare stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed te hanteren, m.n. op de trappen, en goede instelbare zuigkracht. Geen gedoe met stofzakken en vrij van "stofgeurtjes". Voldoet volledig aan onze verwachtingen en sluit aan bij het gekregen advies.

Pluspunten

  • hanteerbaar
  • licht in gewicht
  • compleet
  • geen stofzakken (geurtjes)
  • goede en ruime zuigkracht

Minpunten

  • uitkijken met te hard aan de snoer trekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Helma Kroon van der Heiden 03-08-2016 Product maand in bezit

Puur Geluk

Algemene score

10,0
Deze stofzuiger maakt het stofzuigen tot een moeiteloze, fijne handeling en mijn hond blijft eindelijk rustig in zijn mand liggen. De stofzuiger is: STIL, zuigkracht van een F16,lang snoer, makkelijk schoonmaken. Geen vieze luchtjes. (ik heb nl. een hond). Je stofzuigt met plezier. Heb al diverse stofzuigers (zonder zakken) gehad maar hier word je blij van. Ik had er al ervaring mee opgedaan bij mijn dochter. Mijn zusje heb ik m meteen aanbevolen. Zij is er met haar tinnitus heel gelukkig mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Nancy Mohan 04-07-2016 Product paar dagen in bezit

Prima stofzuiger

Algemene score

9,0
Wij zijn echt erg leuk geholpen in de winkel. Voor aankoop hebben wij veel vergeleken maar teruggegaan voor de aardige verkoper bij BCC. Mijn complimenten! Apparaat werkt ook voortreffelijk en voldoet aan alle eisen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Greet 29-06-2016 Product paar dagen in bezit

Sterke en Stille Stofzuiger

Algemene score

8,0
Een stofzuiger met een voor ons ongekende zuigkracht.
No nonsense. Een paar bruikbare assecoires.
Een prachtige lange stofzuigersteel, goed voor lange mensen, bereik van 11 meter snoer. Wij zijn er blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Marcel 29-06-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch Relaxx'x

Algemene score

9,5
Dit is een krachtige en stille stofzuiger met een lange snoer. Zeer wendbaar en volgens de specificaties energie vriendelijk. Tot op heden nog zeer tevreden met deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jan Jacob 26-06-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer geruisloog en zuigt ook nog geweldig

Algemene score

8,7
Hadden eerst een Dyson maakte teveel lawaai.
De Bosch is zeer geruisloos kunnen mekaar weer verstaan en ondanks het stofzuigen TV blijven kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Mooi en robust 23-06-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi en robust

Algemene score

8,5
Mooie vorm heeft deze stofzuiger, veel zuigkracht zelfs tot onder het tapijt, en met de maximale zuigkracht kun je een stoel mee verschuiven, toch knap.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Smits 19-06-2016 Product paar dagen in bezit

Prijs-kwaliteit

Algemene score

9,0
Een goede stofzuiger met veel zuigkracht. Een praktische vormgeving en door de 4 wieltjes erg wendbaar en volgt dus goed. De opvangbak is makkelijk los en vast te zetten en de filter is makkelijk te reinigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Froukje 19-06-2016 Product paar dagen in bezit

van levenslang Miele naar Bosch stofzuiger!

Algemene score

7,3
geen stofzuiger zakken, energiearm en schoner deed me me tot deze aankoop besluiten. Eerlijk is eerlijk...het is wel even wennen met het schoonmaken van de stofbak.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Henk Zielhuis 13-06-2016 Product paar dagen in bezit

Onverwachte kwaliteiten

Algemene score

9,3
Toen we de Bosch geluidarme stofzuiger in gebruik namen werden we verrast door het lage geluidsniveau enerzijds en de hoge zuigkracht anderzijds. Na één keer zuigen moest ik de opvangbak al legen....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Toon meer reviews