Dyson Cinetic Big Ball Musclehead - Reviews

Specificaties
Model stofzuiger
slede
Vermogen
1300 watt
Energielabel
E
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roland 28-07-2016 Product maand in bezit

Uiterst tevreden.

Algemene score

9,8
We hebben nu de Big ball een maand en meteen bij het eerste gebruik merkte ik dat de zuigkracht enorm vooruit ging op onze vorige stofzuiger, wat overigens eentje met zak was. Het verschil met de vorige was meteen te merken toen ik klaar was, want bij de oude kon ik nog steeds wat vuil voelen als we op blote voeten rondliepen, dat was met de big ball zeker niet.
Hij gaat ook door de muslehead kop moeiteloos over van de houten vloer naar tapijt of een mat. Een ander pluspunt is dat er geen pluizen of haren aan de kop blijven zitten die je als je klaar bent met de hand er nog af moet plukken.
Al met al ben ik zeer tevreden over de aankoop en zou ik hem zeker aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 24-08-2017 Product paar weken in bezit

Dyson Cinetic Big Ball Musclehead

Algemene score

9,0
We hebben deze stofzuiger nu ruim een week in huis. We hebben een laminaat vloer en geen huisdieren. Wanneer we de stofzuiger hebben gebruikt, ziet de vloer er uit alsof we net hebben gedweild. Bij onze vorige stofzuiger bleef er altijd nog fijne stof achter; wanneer we met zo'n oranje vloerdoekje de vloer nogmaals deden na het stofzuigen, zat er altijd nog grijs stof aan dat doekje. Nu niet.
Het is wel een echte stofzuiger voor mannen. Ik ben een kleine vrouw en vindt hem onhandig in gebruik. Je moet hem echt vasthouden bij het handvat, even snel de slang uit de stang halen om een plint te zuigen of zo is lastig omdat de mond van de slang dik is, 5 cm, en van plastic is. Het leegmaken van de bak waar het opgezogen vuil in zit gaat makkelijk maar er blijft natuurlijk wel altijd fijnstof achter. Ik deed ook de filters van de droger en ons luchtverversingssysteem van het huis met de stofzuiger schoonmaken. Dat kan met de hulpstukken van Dyson ook maar die zijn erg groot. Je mag met deze stofzuiger ook geen glas of zo opzuigen. Wanneer je dus iets breekt moet je dat met je handen of een blik en veger opvegen.
Kortom, geweldige stofzuiger maar voor mannen en alleen voor vloeren.

Pluspunten

  • maakt de vloer uitstekend schoon
  • ziet er prachtig uit
  • mijn man zal voortaan stofzuigen

Minpunten

  • slangen zijn erg dik
  • handvat voor kleine handen onhandig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

merian vasbinder en jos van der heide 12-09-2017 Product paar weken in bezit

mooie kleur, goede zuigkracht, weinig onderhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het is een super stofzuiger mooie kleur mooie grote, fijne lengte van slang en hele fijne sterke zuigkracht. we hebben alleen 1 opmerking hij past niet onder de kast.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • onderhoud/legen
  • lengte
  • grote
  • weinig lawaai

Minpunten

  • past niet onder een dressoir kast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G van der Kaap 24-08-2017 Product paar weken in bezit

Fan van Dyson na een subliem schoon gevoel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onlangs heb ik mij door de verkoper van een groot elektronicaconcern laten overhalen om een Dyson Cinetic Big Ball stofzuiger aan te schaffen.
Hoewel ik de aanschafprijs iets aan de hoge kant vond, heb ik mij toch laten overtuigen door de, 'volgens de verkoper' uitstekende garantie voorwaarden die Dyson zou hanteren en de constant blijvende zuigkracht die het apparaat zou bezitten.
Thuisgekomen heb ik natuurlijk uit nieuwsgierigheid direct de Dyson stofzuiger uit de verpakking gehaald, en ben ondanks dat ik dezelfde dag reeds gestofzuigd had met mijn oude stofzuiger (die nu naar de boven verdieping verhuist) mijn nieuwe Dyson gaan proberen.
En inderdaad de verkoper had niets teveel beloofd, Ik heb mij verbaast over de hoeveelheid stof en zand die de Dyson (ondanks mijn vorige stofzuigbeurt) nog uit mijn vloerbedekking wist te toveren, en hoewel ik de Dyson Cinetic Big Ball,compact van formaat vindt, heb ik mij verwonderd over de zuigkracht die het apparaat weet te ontwikkelen, ook bij een redelijk vol filter na dagenlang gebruik.
Waar ik ook zeer over te spreken ben is de zogenaamde 'musclehead zuigmond' die zich automatisch aanpast aan het vloertype dat gezogen moet worden, ideaal !!
Ik ben nu enige weken in het bezit van de Dyson Cinetic Big Ball, en gebruik hem iedere dag (mede omdat ik huisdieren heb) naar volle tevredenheid.

Pluspunten

  • constant blijvende zuigkracht
  • zelf aan vloer oppervlak aanpassende zuigmond
  • snoerlengte
  • grote soepele wielen
  • filter zonder vuiligheid aan te raken te ledigen

Minpunten

  • vrij hoge aanschaf prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

c.langedijk 19-08-2017 Product paar dagen in bezit

zuigt elk oppervlak moeiteloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik heb hem gekocht vanwege een heel goed beoordeling door mijn zwager die hem al een paar maanden in zijn bezit heeft.De prijs was behoorlijk,maar dan krijg je er wat voor.
Ten eerste een garantie van 5 jaar.
Geen stofzakken moeten kopen omdat de zak vol is.
Heel hygienisch met het verwijderen van het stof.
Een lang snoer en een lange slang,zodat je niet overal inpluggen moet omdat de slang te kort is.
En je hoeft niet te kiezen over welk oppervlak je zuigt,want hij past zich automatisch aan.
Al met al een hel of a machine
Zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 19-08-2017 Product paar dagen in bezit

Uitstekende zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastisch product, zeer grote verbetering vergeleken met mijn vorige dyson, waarover ik al zeer tevreden was. Kost een paar centen, maar dan heb je ook wat.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Uitgebreide hulpmiddelen
  • Cashback

Minpunten

  • Tot nu toe nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frank 15-08-2017 Product paar dagen in bezit

Eens een Dyson altijd een Dyson

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na 13 jaar begon onze eerste Dyson DC19 wat te verslijten. Dan maar nieuwe Dyson gekocht en we zijn zeer tevreden over onze nieuwe aankoop. Iets wat goed is dan moet je niet veranderen.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • goede zuigkracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Korhan G. YUKSELEN 15-08-2017 Product paar weken in bezit

Perfekt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
de inrichting waardoorheen het product is zeer goed. Kwaliteit van het materiaal mooi
motorvermogen en zeer goede kwaliteit, echt
Het is echt heel goed trekt zelfs de meest minuscule stof

Pluspunten

  • tractie
  • licht

Minpunten

  • kamer toevoegingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mia 31-07-2017 Product paar dagen in bezit

Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne stofzuiger zuigt erg goed maakt alles zeeg goed schoon.
Ook voor op te bergen prima klein compact.
Ben er blij mee

Pluspunten

  • Zuigt zeeg goed
  • Lekker klein

Minpunten

  • Moet wennen aan de beweegbare borstel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

G. Tesselaar 29-07-2017 Product paar dagen in bezit

Dyson cinetic big ball

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Deze stofzuiger werkt heel goed, alleen zou hij wat zwenkbaarder kunnen. Ik vind het niet handig dat je het kleine ronde zuigborsteltje alleen op de lange steel van het zuigmondje voor kieren kunt bevestigen en gelijk op het handvat want ik stof ook mijn meubels en vensterbanken ermee af.

Ik heb weer voor een Dyson gekozen omdat mijn oude super was en die is 8 1/2 jaar meegegaan zonder enig mankement.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Jef 26-07-2017 Product paar weken in bezit

Dyson dc33c pro

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super stofzuiger. Doet wat ervan verwacht wordt. Gaat moeiteloos over van parket op gewone vloer en tapijt

Pluspunten

  • Zuigkracht

Minpunten

  • Geluid
  • Prijs

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Fred Eijmaal 17-07-2017 Product paar weken in bezit

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gewoon goed, daarom kies ik hiervoor, niet meer en niet minder. Technisch beter, krachtiger en ziet er ook nog eens leuk uit.

Pluspunten

  • mooi design
  • geen stofzuigerzak meer
  • krachtig
  • hanteerbaar
  • licht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophie De Ruydts 11-07-2017 Product paar dagen in bezit

Twijfels bij nieuwe Dyson bigball cin.abs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

3,0
Wij hebben altijd Miele in huis gehad. Na 12 jaar was het tijd voor een nieuwe stofzuiger .Krëfel Grimbergen heeft me overtuigd om de nieuwe Dyson Bigball Cin.Abs te kopen. Ik was op zoek naar de gemakkelijkste en simpelste stofzuiger van goede kwaliteit. Het feit dat ze geen stofzuigzakken meer zijn vond ik super. We waren echter verbaast toen we de doos opende en dat we zagen hoeveel verschillende accessoires er waren. Bij Miele kan je met één zuigmond quasi alles doen. Je moet gewoon functie tapijt of vloer inschakelen. voor de rest zitten er enkele stukken in de machine zelf. Hier moeten we een hele kast voorzien....De aan en uit knoppen bij Dyson zien er ook heel fragiel uit. Bij Miele kan je er met je voet op stampen zonder dat er nooit iets loskomt. Hier heb ik schrik dat ze vlug stuk gaan gaan dooe het fijne plastiek. Idem voor het knopje aan de filterzak die je moet openenen om de reservoire leeg te maken. Ik hoop dat deze vooroodelen het omgekeerde zullen bewijzen. Mvg Sophie De Ruydts

Pluspunten

  • klein en leuke vorm
  • geen zakken meer

Minpunten

  • fragiele stukken
  • te veel accessoires

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

M.J.te Brinke 11-07-2017 Product paar dagen in bezit

Goed doordacht en een vooruitgang met de oudere versie

Algemene score

10,0
Na 10 jaar een Dyson DC20 in gebruik te hebben, hebben we besloten een tweede aan te schaffen.
Helaas had mijn vrouw enkele nadelige punten wat ze bij de oude DC20 had, waaronder de zuigmond die regelmatig uit de bevestiging klapte als je b.v. onder vlakke oppervlakten wilde gaan zuigen, en de handvat die tussen de slang en de stang zit was vrij snel kapot.
We hebben nu gekozen voor de Dyson cinetic Big Ball Musclehead.
In de winkel waren we blij verrast, de minpunten die we bij de oude Dyson hadden, zijn flink aangepakt.
Zuigkracht is enorm, en 1 van de bijkomende voordelen zijn dat deze geen filters meer heeft die je telkens moet wassen.
Het leeghalen van de reservoir gaat via een handig systeem, bij de oude moest je namelijk de reservoir bak van de klep loshalen, dat is nu niet meer nodig.
Al met al ( afgezien van de prijs) een zeer goede en kwalitatief sterke stofzuiger, maar die ervaring hadden we al.
Ps, de oude werkt ook nog goed, en wordt nu gebruikt voor de bovenverdieping.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Geen filters

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer