Bosch BGL8410 LABL - Reviews

8,8 Lees 11 reviews
Specificaties
Vermogen
650 watt
Energielabel
A
Draadloos
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anna 09-12-2016 Product paar weken in bezit

Stil, sterk en lenig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een erg fijne stofzuiger. In de eerste plaats doet hij zijn werk prima, hij zuigt echt tien keer zo goed als mijn oude exemplaar, een goedkope stofzuiger die maar zes jaar meeging. Verdere pluspunten zijn het lage geluidsniveau, de extra handgreep ( fijn voor de rug!) en het snoer van 15 meter. Dat is erg handig, ik kan een groot deel van ons huis in 1 keer doen. Ik had vroeger een Bosch optima en ben blij dat ik weer voor dezelfde hoge kwaliteit heb gekozen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
E.lohn 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

Flexible mondstuk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg fijne stofzuiger een snoer van 15 meter ook erg handig ,lekker lange stang je staat niet krom en het mondstuk veert meer flexibel werkt erg prettig het geluid valt ook erg mee ,goede zuigkracht ben erg tevreden

Pluspunten

  • Aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Ton 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

makkelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekozen op basis van advies door de verkoper.
Een goede keuze. de stofzuiger doet precies wat ik ervan had verwacht.

Pluspunten

  • draaid makkelijk
  • lange snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
oostvogels 03-12-2016 Product paar weken in bezit

Geweldige zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze stofzuiger gekozen vanwege de optimale zuigkracht en het handige handvat aan de lange steel zodat ik met mijn hernia-klachten, recht kan blijven staan en heel de kamer kan stofzuigen zonder rugpijn! Ook het 15 meter lange snoer is superfijn.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • handvat
  • 15 mtr snoer
  • energiezuinig

Minpunten

  • gewicht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Marboro 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goed en mooi vormgegeven apparaat.

Algemene score

9,0
Mooie en prettig werkende stofzuiger. Hij loopt op rolletjes en is zeer wendbaar. Een zachte stootrand zorgt dat er geen beschadigingen aan meubilair optreden. Hij is stil en heeft een goed zuigkracht. Goed voorzien van hulpstukken, incl. een speciale parketborstel.
Aanrader

Pluspunten

  • snoer van 15 meter, maakt de actieradius prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Peter 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Degelijke kwaliteit

Algemene score

8,0
De stofzuiger is simpel in gebruik lawaai arm en prima accessoires. Mooi design en prima prijs! Voor onze nieuwe houten vloer voldoet de zuig kop goed. De zuigkracht is prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Marco 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Stil, super zuigkracht, parket borstel inclusief. Door een bereik van 15 meter een stopcontact nodig voor 1 verdieping.

Pluspunten

  • bereik 15 m
  • zuigkracht
  • stil
  • energie zuinig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
M. Hempenius 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch stofzuiger Ingenius fantastisch schoon

Algemene score

9,0
Na deze stofzuiger eerst te hebben uitgeprobeerd in de winkel van aankoop heb ik deze aangeschaft. In een huis vol met trapjes heb ik een stofzuiger nodig die niet te zwaar is. De stofzuiger zuigt prima, ook de haren van de kat van het tapijt is geen probleem. Met het lange snoer kan ik nu ook achter elkaar doorgaan. Eerlijk gezegd vind ik het wel even wennen met het omschakelbare vloermondstuk, deze is wel wat zwaar bij het optillen op de trappen terwijl de stofzuiger zelf licht is.
Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen, heb de stofzuiger pas een dag.

Pluspunten

  • de stofzuiger is draagbaar op de trappen
  • zuigt zeer schoon
  • het lange snoer

Minpunten

  • omschakelbare vloermondstuk is wat zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
oediet doebe 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

stofzuiger mooi ,prachtig en zuigt goed en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ja ik beveel dit product aan een ider is zeer zuinig en makelijk te bedienen
en gebruiks duur is voor een heel lange tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Martin 19-11-2016 Product paar dagen in bezit

top apparaat

Algemene score

10,0
Prima zuigkracht, lekker lang snoer zodat je overal bij kan, stofzuigen terwijl de televisie aanstaat is geen probleem meer, het apparaat is superstil.

Pluspunten

  • stil
  • lang snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Kim de Jong 12-08-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heeft een geweldige zuigkracht en rolt heel soepel mee door de 4 wendbare wielen. Zonder van stopcontact te wisselen kan ik het hele huis stofzuigen. Mooi design en uiterst stil! Handgreep/mondstuk is een beetje moeilijk uit de telescoopbuis te krijgen en door de harde zuigkracht is de telescoopbuis met stofzuigermond soms wat zwaar te hanteren.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Stil
  • Soepel wendbaar
  • Mooi design
  • 15m bereik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend