Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch BGL8410 LABL

8,9 Lees 38 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 38 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kim de Jong 12-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heeft een geweldige zuigkracht en rolt heel soepel mee door de 4 wendbare wielen. Zonder van stopcontact te wisselen kan ik het hele huis stofzuigen. Mooi design en uiterst stil! Handgreep/mondstuk is een beetje moeilijk uit de telescoopbuis te krijgen en door de harde zuigkracht is de telescoopbuis met stofzuigermond soms wat zwaar te hanteren.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Stil
  • Soepel wendbaar
  • Mooi design
  • 15m bereik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Hofman 14-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Stil, zuigkracht, groot beriek, mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stil en toch geweldige zuigkracht, lang bereik door lang snoer (15m!) en een korte maar heel stevige slang. Mijn vorige stofzuigers waren van Miele, maar daar knikten de slang continu.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • Stil
  • vormgeving
  • bereik door lang snoer

Minpunten

  • geen opbergvak voor de opzetstukken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 25-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne stofzuiger: goede zuigkracht en ideaal lang snoer!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima stofzuiger, makkelijk te verstellen zuigkracht dmv draaiknop, ideaal zo'n lang snoer (kan het hele huis op 1 stopcontact doen)!

Pluspunten

  • Verstelbare zuigkracht dmv draaiknop
  • Ideaal lang snoer van 15 meter
  • 4 wieltjes onder stofzuiger: rolt prima
  • 2 (3) opzetstukken blijven prima zitten op de buis
  • Handig handvat om stang heen en weer te bewegen

Minpunten

  • Laminaat borstel zuigt fijn stof niet goed op
  • (Maar andere borstel wel!) dus pluspunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 23-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Stofzuiger bgl8410

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie stille stofzuiger geen stof uitstoot een plezier om te gebruiken beveel hem iedereen aan tevens is de stofzuiger niet zwaar en alle hulpstukken bij de hand

Pluspunten

  • Stil
  • Uitstoot
  • Design

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martroo 16-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bosch BGL8410

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig product, stil en superlicht. 15 meter snoer en zuigt geweldig met veel goede attributen.
Is een echte aanrader

Pluspunten

  • Licht
  • 15 meter snoer
  • Stil
  • Zuigt geweldig
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 22-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lang snoer, geruisloos, perfecte zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Lang gezocht naar een stofzuiger die energiezuinig is, lang snoer heeft (maar liefst 15 meter) en de perfecte zuigkracht heeft en ergonomische handgreep.
Vandaag gevonden en meteen in gebruik genomen. Stofzuigen met Bosch is nu weer leuk. Happy!

Pluspunten

  • lange acceleratie van maar liefts 15 meter
  • geruisloos
  • perfecte zuigkracht
  • ergonomische stang
  • meubelborstel

Minpunten

  • Geen minpunten ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 28-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Flexibel met groot bereik

Algemene score

8,0
De looks zijn goed. De stofzuiger ziet er modern en degelijk uit. De bijgeleverde hulpstukken maken het gebruik extra makkelijk. De slang beweegt goed mee en de stofzuiger volgt prima. De pool van het tapijt lijkt weer als nieuw en ook het parket gaat snel en goed. Een fijn lang snoer dat makkelijk uit- en inrolt geeft een bereik tot wel 15 meter !! De machine is niet al te zwaar (voor op de trap). Al met al een prima koop.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • hulpstukken
  • snoerlengte
  • volgt goed
  • slang kan niet knikken

Minpunten

  • niet de zwaarste maar ook niet de lichtste
  • kunststof buitenzijde krast snel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Onsvieren 15-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Robuust maar gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heeft een robuuste uitstraling maar dat wil niet zeggen dat hij lastig hanteerbaar is. Juist integendeel; vrij licht (gewicht) makkelijk wendbaar. Hij zuigt krachtig. Fijne stevig slang en een zeer aanvaardbaar geluidsniveau.

Pluspunten

  • Stevige slang
  • lang snoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

sluiten8 14-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Top apparaat

Algemene score

8,0
Lang snoer, handige slang met handgreep, zowel voor harde vloeren als tapijt.
Het geluidsniveau zou nog iets lager mogen maar dan betaal je ook meer.

Pluspunten

  • harde vloeren EN tapijt
  • lang snoer

Minpunten

  • niet super stil

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Hart 12-01-2017
  • Product paar weken in bezit

zeer wendbaar en licht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goede prijs kwaliteits verhouding zuigt goed met name vloerbedekking kortom,

een fijne lichte stofzuiger

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Naomi 07-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Licht in gewicht, goed wendbaar en ik ben erg blij met de grote actieradius. Pluspunt vind ik ook de twee soorten opzet borstels voor de grote oppervlakken. Goede aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Victor 07-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede zuigkracht en actieradius

Algemene score

9,0
Mooie stofzuiger met een goede zuigkracht voor zowel laminaat als tapijt. Het snoer van 15 meter en de telescoopbuis maken het mogelijk om een hele verdieping te zuigen en een volledige trap zonder van stopcontact te wisselen.

Pluspunten

  • Actieradius
  • Zuigkracht
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Zuigkracht niet vanaf greep te verstellen
  • Afmeting

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Mareitje 06-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Top stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze mooie stofzuiger heeft een flinke zuigkracht. Hij is licht en wendbaar. De stang is heel prettig en dat maakt het stofzuigen makkelijker.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nancy van den Akker 05-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige hele goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
vanwege de goede zuigkracht.
Het gemakkelijk werken van de stofzuiger
Ideale lengte van de electriciteitsnoer.
Zeer goede flexibele stofzuiger slang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paola 05-01-2017
  • Product paar weken in bezit

stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een geweldige stofzuiger met een lange snoer waardoor ik mijn hele benedenverdieping kan stofzuigen zonder dat ik iedere keer een ander stopcontact moet zoeken omdat de snoer te kort zou zijn. Hij doet precies dat wat er beloofd is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik Jacobs 04-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

licht, atil en kRACHTIG

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vorig model Bosch stofzuiger erg tevreden vervangen voor Bosch BGL8410.
Vooral de actieradius en handzaamheid hebben mij gericht doen aanschaffen van deze stofzuiger, niet gekeken naar andere merken.
erg tevreden

Pluspunten

  • aktieradius
  • kracht
  • handzaamheid

Minpunten

  • slang wat lomp of kolossaal

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Caroline de Bliek 04-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Groot gebruiksgemak

Algemene score

9,0
Sterke punten zijn de goede zuigkracht op diverse ondergronden en dat bij een laag energieverbruik. Bewust gekozen is ook voor de slang die extra beschermd is. Andere merken/modellen hebben de bekende geribbelde slang die na een tijd gaat scheuren. Deze slang is duurzamer en dat is een pluspunt. Minpunt: de kleur, je moet houden dan dit type blauw, meer keuze in kleuren of een neutralere kleur zou aan te bevelen zijn

Pluspunten

  • laag energieverbruik
  • duurzame slang

Minpunten

  • kleur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

j. Klomp 03-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

15 meter snoer en goede zuigkracht

Algemene score

10,0
Fijn 15 meter snoer niet meer van stopcontact naar stopcontact. Een hele goede zuigkracht. Zelfs de kat moest wennen aan het stille geluid van deze stofzuiger. Ik ben zeer tevreden over deze stofzuiger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huisman 02-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zeer fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een hele fijne stofzuiger onderandere door het lange snoer van maar liefst 15 meter!
Een fijn handvat en een zeer grote zuigkracht waardoor het leuk is om te stofzuigen.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Handvat
  • Grote zuigkracht
  • Makkelijk op te bergen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Laura 31-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede zuigkracht en lage db

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De stofzuiger heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. De stofzuiger werkt goed op tapijt met een hond in huis een must. Het geeft weinig lawaai en ziet er daarnaast ook nog mooi uit. Voor mij was ook de lengte van de 15 meter snoer belangrijk.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit
  • Goed met tapijt
  • Zacht geluid
  • 15 meter lange snoer
  • Opbergmogelijheid van de buis aan de stofzuiger

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews