Bosch BGS5PERF IRSI - Reviews

Specificaties
Model stofzuiger
slede
Vermogen
750 watt
Energielabel
A
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 23 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cas 04-02-2017 Product half jaar of langer in bezit

energie zuinig als enige A

Algemene score

2,0
is idd. stil en energie zuinig nu een half jaar in bezit huis is nog nooit zo stoffig geweest (overall fijnstof).

Pluspunten

  • energie zuinig
  • stil
  • zuigt goed

Minpunten

  • fijnstof uitstoot
  • automatisch oprol snoer
  • te kleine wielen gaat overal heen
  • korte en er soepele slang knikt dubbel
  • blijft steken achter eigen snoer

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Een fijne en zuinige stofzuiger 18-06-2016 Product paar dagen in bezit

Prima stofzuiger

Algemene score

9,5
Wat een fijne stofzuiger is deze.
Bewust gekocht ivm zurigheid en de AAAA klasse's. Stille stofzuiger en wat heel fijn is, geen gedoe meer met de stofzakken.
Het net netsnoer is lekker lang, dus hoef nu niet steeds een andere stopcontact te zoeken.
Kortom een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa 21-04-2017 Product paar dagen in bezit

Sterk stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik houd van merk van bosch , het prijs iets duur , maar ik houd van zaadloos . Ik heb geprobeerd , hij doet schoon , sterk genoeg .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Emma 18-04-2017 Product paar weken in bezit

Goede stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb het product gekozen omdat hij veel beloofd. Gelukkig maakt hij dit ook waar! Hij is sterk en stil. Wel is hij wat groot. Dit is lastiger meenemen bij bijvoorbeeld het stofzuigen van de trap. Hij is op de vloer wel erg wendbaar en makkelijk mee te trekken. Het snoer schiet tijdens het zuigen wel af en toe het apparaat in.

Pluspunten

  • wendbaar
  • stil
  • veel zuigkracht

Minpunten

  • groot
  • Snoer schiet er soms in tijdens het zuigen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Fam, Hurrelbrink 18-04-2017 Product paar dagen in bezit

stofzuiger met weinig lawaai

Algemene score

9,0
Mooie stofzuiger maakt haast geen geluid, de slang is mooi en stevig en heeft een mooi en goed werkend kliksysteem.
Het het geen zakken meer maar een opvang bak wat makkelijk te ledigen is en ook weer makkelijk in de vergrendeling klikt.
Deze stofzuiger is wel prijzig maar het is elke euro waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 15-04-2017 Product paar dagen in bezit

Uitznderlijk stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben de stofzuiger nog maar net. Ja, hij zuigt schoon. Het is wel een flink apparaat. Maar wat een rust, je kunt gewoon naar muziek luitsteren terwijl je zuigt.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Zuigt goed

Minpunten

  • Groot apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Sukru Gundogdu 13-04-2017 Product paar weken in bezit

zeer stil en perfecte zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben er heel blij mee omdat ie niet veel geluid maakt en een hele goeie zuigkracht heeft en makkelijk leeg en schoon te maken.

Pluspunten

  • stil
  • sterk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jolanda 11-04-2017 Product paar dagen in bezit

Onze nieuwe stofzuiger de

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
We hebben dagelijks veel zand op op onze tegelvloer. Daarvoor hebben we deze stofzuiger, met sterke motor, nodig.
Na een aantal dagen merken we dat er wel degelijk voor en nadelen aan deze stofzuiger zijn. Het grootste voordeel is de stille motor en daarna de makkelijke manier om per ongeluk opgezogen dingetjes uit de stofcontainer te krijgen.
Irritant is dat het snoer in de machine terug rolt terwijl er gezogen wordt.

Pluspunten

  • zuigt goed schoon
  • geluidproductie laag
  • vuilcontainer snel te legen
  • opgezogen dingetjes makkelijk te verwijderen

Minpunten

  • Het snoer rolt op terwijl je aan het zuigen bent
  • machine is zwaar
  • duur

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Fred 11-04-2017 Product paar dagen in bezit

goede stofzuiger geld zeker waard

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede stofzuiger, soepele zwenkwielen en meerdere standen om optimaal te kunnen zuigen op verschillende ondergronden.

Pluspunten

  • mooie stofzuiger
  • goede zuigkracht voor verschillende ondergronden

Minpunten

  • zware stofzuiger

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kat 25-11-2016 Product paar weken in bezit

Stofzuiger Bosch BGS5PERF

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een krachtige stofzuiger, zakloos, geluid is niet storend. Geschikt voor alle type vloer en ook uitstekend voor de tapijt.
Zeer tevreden. Heb gekeken naar Dyson, maar tocht gekozen voor Bosch. Dyson is veel te luiddruchtig

Pluspunten

  • krachtig
  • stil
  • geschikt voor alle type vloer
  • goed voor tapijt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sandra 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Stil en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Tijdens het stofzuigen kun je elkaar gewoon verstaan! En de zuigkracht is prima zowel op tapijt als laminaat. De stofzuiger laat zich eenvoudig verplaatsen. Het is niet de lichtste stofzuiger, maar onze Dyson was zwaarder! Alleen het automatisch oprollen van het snoer vergt even wat handigheid.

Pluspunten

  • Stil
  • Goede zuigkracht
  • Zuinig
  • Prettig manouvreren

Minpunten

  • Automatisch oprollen van het snoer

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nico 12-11-2016 Product paar dagen in bezit

Een top stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op de 11e van de 11e een stofzuiger bij Mediamarkt Venlo gekocht. De start van het carnavalsseizoen, maar ook de start van een stofzuiger die onze oude Dyson ruimschoots verslaat. Wat een geluid, geen boze kinderen meer die hun geluidsdragers harder moeten zetten heerlijk. Wat een zuigkracht, ideaal met een hond en katten en onze kinderen met aanloop. We bevelen iedereen deze stofzuiger aan.

Pluspunten

  • Geluid
  • zuigkracht

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mimi 21-10-2016 Product paar weken in bezit

Super zakloze stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super stofzuiger. Past zich heel goed aan aan het te zuigen oppervlak. Zeer wendbaar. Makkelijk in gebruik en handig op te bergen. Met de verschillende meegeleverde borstels kun je kijken welke je zelf het fijnste vind. Ook erg handig......geen stofzuigerzakken meer!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. 20-10-2016 Product paar weken in bezit

Zuinige en geruisloze stofzuiger

Algemene score

9,0
Deze Bosch stofzuiger is zeer geruisloos en krachtig. Goeie lengte van het snoer. Rijd soepel op de wielen. En zeker heel fijn is dat deze enorm zuinig in verbruik is
Zeer goeie uitleg over verschillende modellen gehad. Enthousiast en bekwaam personeel. Zeer blij met deze aankoop. Zeker aan te bevelen.
Succes

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Soepel op de wielen
  • Lang snoer
  • Zeer laag in energie verbruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Reinders 07-10-2016 Product paar dagen in bezit

Stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer stil, diverse hulpstukken, 4 wieltjes voor makkelijk zwenkwerk. Fijne stofzuiger voor dagelijks gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bas 04-10-2016 Product paar maanden in bezit

Bosch BGS5PERF(ECT)

Algemene score

10,0
Perfecte stofzuiger. De stofzuiger is zeer stil, heeft een automatisch reinigende bouwstoffilter wat nog wel eens handig kan zijn als je huisdieren hebt. Ik zelf heb er twee en denk dat ik lang mag genieten van deze stofzuiger. Fantastisch product

Pluspunten

  • Stil
  • Goed voor als je huisdieren hebt
  • Zelfreinigend filter
  • Automatische zuigkrachtregeling
  • Ergonomisch handvat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 11-07-2016 Product paar weken in bezit

De stille kracht

Algemene score

7,7
Absoluut een geluidsarme stofzuiger met heel veel mogelijkheden. Makkelijk te legen stofbak en alles goed te reinigen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Dirk 27-06-2016 Product paar dagen in bezit

Bij het 1ste gebruik al merkbaar beter dan de Miele van 13 jaar oud.

Algemene score

8,7
We hebben na uitpakken onze nieuwe aanwinst getest en waren verbaasd over de hoeveelheid haren en stof, die uit onze Berber vrij kwamen. Die Berber was 2 dagen eerder met onze Miele nog gestofzuigd. Dus een hele vooruitgang. Een stille stofzuiger, die zuinigheid, kracht en een mooi uiterlijk verenigd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Adnan 02-06-2016

It's a power horse!

Algemene score

8,8
The suction capacity is really powerful! Super quiet. Little bit heavy. The metal pipe could be less heavier. The unit could be little bit smaller in size for less storage space. I got few scratches on it after a few usages. Overall I'm happy with it. The best value of money. Wish it was less expensive... :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ahmed 01-06-2016 Product paar dagen in bezit

ToP Machine!!!

Algemene score

9,2
ik heb van alles thuis gehad, Dyson,Miele enz... deze machine is echt niet te vergelijken !!! wat een power ! en de gekste is de geluid, ik kan me oren niet geloven echt niet, het is gewoon zo stil laat mij denken aan die hybride autos :). ook zeer makkelijk in gebruik + de functie de filter met een knop laten schudden voor het leeg maken ! gek uitvinding van Bosch !!! in een woord gewoon blind deze machine kopen en ervan genieten...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews