Bosch BGS5222R - Reviews

8,4 Lees 10 reviews
Specificaties
Model stofzuiger
slede
Vermogen
700 watt
Energielabel
A
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews

8,4

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

VLBB 24-11-2016

Stil, wendbaar. Prima stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stofzuiger nu ruim een week in huis. In eerste instantie moesten we even wennen aan het gevaarte. Hij is behoorlijk aan de maat namelijk. Na gebruik zijn we verkocht. Prima wendbaar, stil en zuigt goed. Ook m.b.t. dierenharen werk hij perfect. Opzetborstels zijn eenvoudig om t wisselen. Stofzuiger is makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • wendbaar
  • zuigkracht

Minpunten

  • vrij groot
J. Meijer 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

Erg stil en super lang koord

Algemene score

9,0
De Bosch Relaxx's ProSilence is een robuuste maar stille zaklopen stofzuiger met een goed stof filter. Hij is erg gemakkelijk in gebruik door de 4 zwenkwieltjes. Hij is dus gemakkelijk opzij te schuiven. De steel is extra lang zodat je goed rechtop kan blijven staan. Het 11 meter lange snoer geeft je een enorme actie radius zonder snel van stopcontact te hoeven wisselen. De zuigkracht is traploos in te stellen. Alles bij elkaar een geweldige stofzuiger.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Erg stil
  • Zijwaarts te verplaatsen door de 4 zwenkwieltjes
  • Grote opvang bak
  • Zakloos

Minpunten

  • Beetje zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Monique 15-11-2016 Product paar dagen in bezit

Stille, krachtige luxe

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne krachtige stofzuiger, makkelijk wendbaar en stil. Bovendien een charmante verschijning. Net nieuw dus geen oordeel over duurzaamheid mogelijk

Pluspunten

  • Krachtig
  • Wendbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
EricaBaal 14-11-2016 Product paar dagen in bezit

fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stofzuiger maakt erg weinig geluid voor een stofzuiger wat even wennen is want blijkbaar meet je de prestaties van een stofzuiger toch een beetje af aan het lawaai.
Uitnemen stofreservoir makkelijk, reinigen filter ook erg makkelijk.
Het lange snoer is ideaal, en ook de buis is lang dus niet bukken onder het stofzuigen.
Apparaat is wel zwaar, dat is even wennen maar rijdt daardoor wel stabiel achter je aan ( ook mede door de vier zwenkwielen eronder)

Pluspunten

  • gemak
  • lang snoer
  • lange buis
  • volgt goed
  • makkelijk leegmaken

Minpunten

  • gewicht
  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Hoekie 10-11-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer stille stofzuiger met grote afvalbak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze stofzuiger gekozen omdat hij zeer stil is en een lange snoer heeft. En omdat bosch
een goed merk is ik heb meerdere artikelen van het merk bosch en ben zeer tevreden een dikke 9 voor de stofzuiger

Minpunten

  • Een beetje zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
tevrede consument 08-11-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer tevreden consument

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
2 dagen eerder een stofzuiger gekocht de BGS6PRO4, die bevalt zo goed, dat ik er nog een voor boven heb gekocht. Een iets lichtere qua motor de BGS5222R, maar deze zuigt ook nog de mat van de vloer. Ik ben blij dat ik voor Bosch heb gekozen zeer goede kwaliteit en niet zo duur. En ook nog geluidsarm.

Pluspunten

  • grote zuigkracht
  • weinig geluid
  • lange snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Simone 05-11-2016 Product paar weken in bezit

Fijn maar ook wat kleine minnetjes

Algemene score

7,0
Ik vind het een fijne stofzuiger: voordelen: lang snoer, weinig lawaai, solide
nadelen: ik vind de stang met voet nog best wel zwaar vergeleken met mijn oude stofzuiger, daar moet ik even aan wennen. De voet voor harde vloeren (die ik heb) is wel een stuk lichter, maar om mijn hoogpolige tapijt te zuigen moet ik die weer wisselen, dat vind ik minder handig. Snoer rolt niet in door een druk op de knop, maar door een kort rukje te geven. Daar moet ik nog even aan wennen, maar werkt wel prima.

Pluspunten

  • lang snoer
  • weinig lawaai

Minpunten

  • vrij zware stang/voet

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Hans 04-11-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker stil, handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zoekend naar een stille stofzuiger, kwamen we bij deze van Bosch uit. En hij bevalt prima, zowel qua volume als qua gebruikersgemak. De stofzuiger volgt je dankzij de vier zwenkwielen, opruimen is makkelijk dankzij de telescoop-stang, hulpstukken altijd bij de hand, legen van het reservoir is ook zo gepiept.

Pluspunten

  • Stil
  • Wendbaar
  • Eenvoudig in gebruik
  • Zuinig

Minpunten

  • Tikje zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
VLBB 02-11-2016

Stil, wendbaar. Prima stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stofzuiger nu ruim een week in huis. In eerste instantie moesten we even wennen aan het gevaarte. Hij is behoorlijk aan de maat namelijk. Na gebruik zijn we verkocht. Prima wendbaar, stil en zuigt goed. Ook m.b.t. dierenharen werk hij perfect. Opzetborstels zijn eenvoudig om t wisselen. Stofzuiger is makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • wendbaar
  • zuigkracht

Minpunten

  • vrij groot
vds 24-10-2016 Product paar dagen in bezit

Weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede zuigkracht en lekker stil. In sommige reviews gelezen over een 'korte, stugge zuigslang', maar daar hebben wij geen last van.

Pluspunten

  • stil
  • zuigkracht

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende