Bosch BBH22041 - Reviews

Specificaties
Type/soort
steelzuiger
Kleur(en)
blauw
Accu type
Nikkel-Metaalhydride (NiMH)
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 25 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arie 16-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

doet wat het moet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Twee voorgaande Philips steelstofzuigers hebben het begeven na 2 jaar met plezier gebruikt te hebben.
Wist dus wat ik kon verwachten. Maar deze Bosch overtreft m'n verwachtingen. Hij zuigt echt!!!!!!
Twee standen van zuigkracht en geluid, met roterende borstel. Kan helemaal plat onder het bed en tafeltje. Zuigt redelijk op laminaat en tegels in de lage stand. Zuigt geweldig op de hoge stand en zuigt goed op langpolig vloerkleed in deze stand. Oplaad tijd is inderdaad lang, maar na een uur laden, kan je toch alweer 15 min zuigen in de hoge stand!!!! Stof opvang is aan de kleine kant, maar heeft ook daarbij z'n voordelen dat hij goed blijft zuigen. Al met al de techniek gaat verder en verder en daar is dit een resultaat van. Na twee maanden nog steeds tevreden.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • plat te gebruiken

Minpunten

  • felle oplaad lampje
  • oplaad stekkertje

Reageer

Ben 01-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Gebuiksgemak

Algemene score

9,7
De steelstofzuiger is zeer gemakkelijk in gebruik.
Hij maakt beter schoon dan mijn vorige hand stofzuiger dat was een Dyson

Reageer

Kimon 21-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer goede steelstofzuiger

Algemene score

8,5
Mooi en zeer sterke steelstofzuiger.
Handig in gebruik en makkelijk schoon te houden.
Ook de haren van de hond gaan makkelijk van de map af.

Reageer

Happyhome 05-06-2016
  • Product maand in bezit

Awesome vacuum cleaner

Algemene score

10,0
This Bosch vacuum cleaner is really great. You just have to clean it every time you use it, but that's fine, 'cause you do want to get rid of the dirt, right?

Reageer

rob liefting 24-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

prima stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg handig! Had ik veel eerder moeten kopen. Heeft twee standen , 1. fluister stil zuigen 2. krachtig zuigen.

Pluspunten

  • licht gewicht
  • krachtig

Reageer

Piet 15-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handige hulp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super handig om snel iets op te zuigen.
Makkelijk in gebruik.
Ook te gebruiken als kruimeldief.
Extra handig: accu kan vervangen worden.
TOP product

Pluspunten

  • Neemt weinig ruimte in
  • Snel opgeladen

Reageer

Miranda 06-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Perfect voor ons huishouden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger is perfect voor ons huishouden. Je pakt me er makkelijk bij en zuigt erg krachtig. Geen gedoe meer met snoeren en stopcontacten.

Pluspunten

  • Snoerloos
  • Kracht
  • Gemak

Minpunten

  • Lange laadtijd

Reageer

Mellenie 19-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind dat 'm echt super fijn vooral als je even snel iets wilt opzuigen. Geen geknoei met een snoer en super handig, staat niet gouw in de weg en super fijn dat het ook tegelijk een kruimeldief is. En ook heel fijn dat ie een stand heeft dat ie maar heel zacht gaat maakt ie niet zo veel lawaai.

Pluspunten

  • Geen snoer
  • Kruimeldief en Stofzuiger in een
  • Handig op te bergen
  • 2 standen, hard en zacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Rijpkema 18-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goeie zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Net opgehaald en meteen uitgeprobeerd. Perfecte zuigkracht. Had geen problemen met het opzuigen van de honden en kattenharen uit de stoffen stoelen. Enig minpuntje vind ik dat er geen breed zuigmondje voor op de kruimeldief bijzit.

Pluspunten

  • Goeie zuigkracht
  • Wendbaar

Minpunten

  • Geen breed zuigmondje op kruimeldief.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marianne 17-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Steelstofzuiger 20.4 volt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zuigt goed vooral op de grootste stand. En fijn in gebruik geen kabel die meer in de weg zit. Wat een verademing. Heb deze gekocht omdat ik reuma het en een gewone stofzuiger lastig vind. Deze is veel lichter in gebruik.

Pluspunten

  • Licht in gebruik
  • Accu gaat toch lang mee op de hoogste stand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan Kouwenhoven 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer prettig in gebruik goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn moeder van 85 erg blij gemaakt met deze handzame lichtgewicht hulp in de huishouding
doet wat er van hem verwacht word
staat nu in een hoekje om nieuwe energie tot zich te nemen voor de volgende klus

Pluspunten

  • prima zuigkracht
  • handzaam
  • laat zich soepel sturen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handige steelstofzuiger / kruimeldief

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk om even snel wat kruimels weg te zuigen zonder gelijk de stofzuiger uit de kast te moeten pakken, als er kruimels op het tapijt liggen gebruik je de steel erbij, de zuiger op stand 2 dan draait de borstel ook mee.
Simpel om te legen door middel van een drukknop nadat je de kruimelzuiger los hebt geklikt van de steel.

Pluspunten

  • krachtige borstel
  • simpel in gebruik

Minpunten

  • losse zuigmond kan niet bevestigd aan het apparaat
  • borstel draait met alleen kruimelzuiger niet mee

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Danielle 20-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijk en snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Superhandig, pakt hem snel, heel wendbaar, niet te zwaar. Ideaal om boven te gebruiken of de auto even snel schoon te maken, met kleine kinderen pak je hem er zo even bij. Kan hem niet meer missen.

Reageer

B.Schrooders 03-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Robuust en gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prima zuigkracht, direct beschikbaar, geen gedoe met snoer en ruim voldoende zuigtijd. Daarnaast misstaat deze stofzuiger niet en kun je hem gewoon in t zicht laten staan. Neemt ook nog eens maar weinig ruimte in. Aanrader.

Pluspunten

  • Zuigt beter dan verwacht
  • zuigt langer dan verwacht
  • ziet er ook nog eens goed uit

Minpunten

  • beetje lastig "stekkeren".

Reageer

Mandy 02-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Zuigt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hij zuigt goed vooral op de gladde vloeren maar mijn gestoffeerde trap zuigt hij ook prima en je pakt hem even makkelijk

Pluspunten

  • Zuigt goed
  • Je pakt hem even makkelijk

Reageer

Roel van Dooren 30-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede zuigkracht en handig in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onlangs hebben we deze handstofzuiger gekocht voor in ons appartement. En wat een goede beslissing! We zijn erg te spreken over de zuigkracht van de stofzuiger, de wendbaarheid en daarbij gebruiksgemak. Daarnaast is het apparaat makkelijk en snel schoon te maken. Aanrader dus!

Pluspunten

  • Wendbaar
  • Goede zuigkracht
  • Makkelijk schoon te maken

Reageer

Ha.Gr. 28-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Stofzuiger met stijl

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Krachtig en mooi weer gegeven in vorm en uitstraling! Doet wat'ie moet doen. Super handig met geïntegreerde "kruimeldief", werkt als een malle!

Pluspunten

  • Mooi en handig tegelijk
  • voor kleine vloeropppervlakken
  • vvoor traptreden en onder lage meubelstukken

Minpunten

  • nog niet gevonden
  • n.v.t.

Reageer

Kees 25-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handig en licht in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met zijn zuigkracht en flexibiliteit is hij niet alleen erg handig voor de kleine zuigklusjes, maar ook erg geschikt voor de grotere.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • 2 zuigkracht standen
  • Snoerloos
  • Handige opbergstand

Reageer

Ger 23-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima zuigkracht.
Flexibele zuigmond, perfect bestuurbaar.
Aantrekkelijk geprijsd.
Wel een lange oplaadtijd.

Reageer

Dirk 18-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

perfecte stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ben blij met de aankoop, zuigt uitstekend, makkelijk te hanteren, na een nacht opladen voldoende tijd om te zuigen, maak niet te veel geluid dus prima mee te werken

Reageer

Toon meer reviews