Bosch BBH22041 - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Model stofzuiger
steel
Draadloos
Ja
Nat en/of droog
droog
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 19 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arie 16-12-2016 Product paar maanden in bezit

doet wat het moet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Twee voorgaande Philips steelstofzuigers hebben het begeven na 2 jaar met plezier gebruikt te hebben.
Wist dus wat ik kon verwachten. Maar deze Bosch overtreft m'n verwachtingen. Hij zuigt echt!!!!!!
Twee standen van zuigkracht en geluid, met roterende borstel. Kan helemaal plat onder het bed en tafeltje. Zuigt redelijk op laminaat en tegels in de lage stand. Zuigt geweldig op de hoge stand en zuigt goed op langpolig vloerkleed in deze stand. Oplaad tijd is inderdaad lang, maar na een uur laden, kan je toch alweer 15 min zuigen in de hoge stand!!!! Stof opvang is aan de kleine kant, maar heeft ook daarbij z'n voordelen dat hij goed blijft zuigen. Al met al de techniek gaat verder en verder en daar is dit een resultaat van. Na twee maanden nog steeds tevreden.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • plat te gebruiken

Minpunten

  • felle oplaad lampje
  • oplaad stekkertje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Kimon 21-06-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer goede steelstofzuiger

Algemene score

8,5
Mooi en zeer sterke steelstofzuiger.
Handig in gebruik en makkelijk schoon te houden.
Ook de haren van de hond gaan makkelijk van de map af.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Happyhome 05-06-2016 Product maand in bezit

Awesome vacuum cleaner

Algemene score

10,0
This Bosch vacuum cleaner is really great. You just have to clean it every time you use it, but that's fine, 'cause you do want to get rid of the dirt, right?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob liefting 24-04-2017 Product paar dagen in bezit

prima stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg handig! Had ik veel eerder moeten kopen. Heeft twee standen , 1. fluister stil zuigen 2. krachtig zuigen.

Pluspunten

  • licht gewicht
  • krachtig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Piet 15-04-2017 Product paar dagen in bezit

Handige hulp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super handig om snel iets op te zuigen.
Makkelijk in gebruik.
Ook te gebruiken als kruimeldief.
Extra handig: accu kan vervangen worden.
TOP product

Pluspunten

  • Neemt weinig ruimte in
  • Snel opgeladen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 06-04-2017 Product paar dagen in bezit

Perfect voor ons huishouden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger is perfect voor ons huishouden. Je pakt me er makkelijk bij en zuigt erg krachtig. Geen gedoe meer met snoeren en stopcontacten.

Pluspunten

  • Snoerloos
  • Kracht
  • Gemak

Minpunten

  • Lange laadtijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ben 01-07-2016 Product paar dagen in bezit

Gebuiksgemak

Algemene score

9,7
De steelstofzuiger is zeer gemakkelijk in gebruik.
Hij maakt beter schoon dan mijn vorige hand stofzuiger dat was een Dyson

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.Schrooders 03-05-2017 Product paar weken in bezit

Robuust en gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prima zuigkracht, direct beschikbaar, geen gedoe met snoer en ruim voldoende zuigtijd. Daarnaast misstaat deze stofzuiger niet en kun je hem gewoon in t zicht laten staan. Neemt ook nog eens maar weinig ruimte in. Aanrader.

Pluspunten

  • Zuigt beter dan verwacht
  • zuigt langer dan verwacht
  • ziet er ook nog eens goed uit

Minpunten

  • beetje lastig "stekkeren".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mandy 02-05-2017 Product paar dagen in bezit

Zuigt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hij zuigt goed vooral op de gladde vloeren maar mijn gestoffeerde trap zuigt hij ook prima en je pakt hem even makkelijk

Pluspunten

  • Zuigt goed
  • Je pakt hem even makkelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Roel van Dooren 30-04-2017 Product paar weken in bezit

Goede zuigkracht en handig in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onlangs hebben we deze handstofzuiger gekocht voor in ons appartement. En wat een goede beslissing! We zijn erg te spreken over de zuigkracht van de stofzuiger, de wendbaarheid en daarbij gebruiksgemak. Daarnaast is het apparaat makkelijk en snel schoon te maken. Aanrader dus!

Pluspunten

  • Wendbaar
  • Goede zuigkracht
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ha.Gr. 28-02-2017 Product paar weken in bezit

Stofzuiger met stijl

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Krachtig en mooi weer gegeven in vorm en uitstraling! Doet wat'ie moet doen. Super handig met geïntegreerde "kruimeldief", werkt als een malle!

Pluspunten

  • Mooi en handig tegelijk
  • voor kleine vloeropppervlakken
  • vvoor traptreden en onder lage meubelstukken

Minpunten

  • nog niet gevonden
  • n.v.t.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 25-02-2017 Product paar dagen in bezit

Handig en licht in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met zijn zuigkracht en flexibiliteit is hij niet alleen erg handig voor de kleine zuigklusjes, maar ook erg geschikt voor de grotere.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • 2 zuigkracht standen
  • Snoerloos
  • Handige opbergstand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger 23-02-2017 Product paar dagen in bezit

Prima zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima zuigkracht.
Flexibele zuigmond, perfect bestuurbaar.
Aantrekkelijk geprijsd.
Wel een lange oplaadtijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk 18-02-2017 Product paar dagen in bezit

perfecte stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ben blij met de aankoop, zuigt uitstekend, makkelijk te hanteren, na een nacht opladen voldoende tijd om te zuigen, maak niet te veel geluid dus prima mee te werken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Irma K 16-02-2017 Product paar dagen in bezit

GOEDE ZUIGKRACHT

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Met 2 honden en 1 kat moet je een goede stofzuiger hebben. Met deze draadloze Bosch met goede zuigkracht is het eenvoudig elke dag even snel de kamer te stofzuigen. En de ingebouwde kruimeldief is echt een uitvinding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bertus 11-02-2017 Product paar weken in bezit

Grandioos apparaat

Algemene score

9,0
Makkelijk en betrouwbaar in gebruik en een lange gebruikers tijd met de accu en zeer snel schoon te maken

Pluspunten

  • Licht in gebruik
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eussen 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

makkelijk te bedienen en handig met ingewerkte kruimelzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijke in gebruik , zeer zwenkbaar, goede zuigkracht en door kruimeldief makkelijk overal te gebruiken, doordat hij bijna helemaal plaat kan ook voor minder makkelijk bereikbare plaatsen te gebruiken.

Pluspunten

  • goede zuigkracht
  • losse krachtige kruimeldief
  • zwenkbaar, makkelijk in de hand
  • kan zeer plat behouden worden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joyce 01-07-2016 Product paar dagen in bezit

De Bosch BBH22042 is perfect

Algemene score

9,0
Prima stofzuiger, uitstekende zuigkracht en licht, wat een gemak! Slechts kort in gebruik maar nu al zeer enthousiast. Met name "het even snel erbij pakken" is ideaal. De zuigtijd is voldoende voor kamer, keuken en slaapkamer, enige punt van kritiek, de oplaadtijd duurt wel lang.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marianne M 30-06-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer tevreden mee!

Algemene score

9,3
Deze steelstofzuiger ligt lekker in de hand hoewel hij iets zwaarder is dan mijn voorgaande steelstofzuiger, maar hij is dan ook veel krachtiger. Ook is de accuduur veel langer, ik kan het hele huis er mee doen. Het viel me ook op dat hij veel stiller is. Daarnaast vind ik hem erg mooi vormgegeven. Hoe hij op de lange termijn presteerd moet nog blijken, maar vooralsnog ben ik er zeer tevreden mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer