Bosch BBH22041 - Reviews

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
stofzuiger
Type
2-in-1 steel-/kruimelzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 31 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arie 16-12-2016
  • Product paar maanden in bezit

doet wat het moet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Twee voorgaande Philips steelstofzuigers hebben het begeven na 2 jaar met plezier gebruikt te hebben.
Wist dus wat ik kon verwachten. Maar deze Bosch overtreft m'n verwachtingen. Hij zuigt echt!!!!!!
Twee standen van zuigkracht en geluid, met roterende borstel. Kan helemaal plat onder het bed en tafeltje. Zuigt redelijk op laminaat en tegels in de lage stand. Zuigt geweldig op de hoge stand en zuigt goed op langpolig vloerkleed in deze stand. Oplaad tijd is inderdaad lang, maar na een uur laden, kan je toch alweer 15 min zuigen in de hoge stand!!!! Stof opvang is aan de kleine kant, maar heeft ook daarbij z'n voordelen dat hij goed blijft zuigen. Al met al de techniek gaat verder en verder en daar is dit een resultaat van. Na twee maanden nog steeds tevreden.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • plat te gebruiken

Minpunten

  • felle oplaad lampje
  • oplaad stekkertje
Geschreven voor: Bosch BBH22041

Reageer

Ben 01-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Gebuiksgemak

Algemene score

9,7
De steelstofzuiger is zeer gemakkelijk in gebruik.
Hij maakt beter schoon dan mijn vorige hand stofzuiger dat was een Dyson
Geschreven voor: Bosch BBH22041

Reageer

Kimon 21-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer goede steelstofzuiger

Algemene score

8,5
Mooi en zeer sterke steelstofzuiger.
Handig in gebruik en makkelijk schoon te houden.
Ook de haren van de hond gaan makkelijk van de map af.
Geschreven voor: Bosch BBH22041

Reageer

Happyhome 05-06-2016
  • Product maand in bezit

Awesome vacuum cleaner

Algemene score

10,0
This Bosch vacuum cleaner is really great. You just have to clean it every time you use it, but that's fine, 'cause you do want to get rid of the dirt, right?
Geschreven voor: Bosch BBH22041

Reageer

rob liefting 24-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

prima stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg handig! Had ik veel eerder moeten kopen. Heeft twee standen , 1. fluister stil zuigen 2. krachtig zuigen.

Pluspunten

  • licht gewicht
  • krachtig
Geschreven voor: Bosch BBH22041

Reageer

Piet 15-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handige hulp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super handig om snel iets op te zuigen.
Makkelijk in gebruik.
Ook te gebruiken als kruimeldief.
Extra handig: accu kan vervangen worden.
TOP product

Pluspunten

  • Neemt weinig ruimte in
  • Snel opgeladen
Geschreven voor: Bosch BBH22041

Reageer

Miranda 06-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Perfect voor ons huishouden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger is perfect voor ons huishouden. Je pakt me er makkelijk bij en zuigt erg krachtig. Geen gedoe meer met snoeren en stopcontacten.

Pluspunten

  • Snoerloos
  • Kracht
  • Gemak

Minpunten

  • Lange laadtijd
Geschreven voor: Bosch BBH22041

Reageer

Marnix 07-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bosch BBH22041 steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne steelstofzuiger met een goede zuigkracht. Houdt het lang vol op zijn batterij en ook makkelijk op te bergen door recht op staande stang. Hele apparaat kun je makkelijk uit elkaar halen en schoon maken zowel de borstel voor de vloer als het stofzuigerzakje. Ook handig dat je de accu los kunt bijbestellen.

Pluspunten

  • accutijd
  • schoonmaken

Minpunten

  • geen ophangbeugel
  • accu stekker zou handiger kunnen
Geschreven voor: Bosch BBH22041

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mw. Doeleman 03-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben, na een goedkoper merk, weer voor Bosch gekozen. Robuuste stofzuiger, kwaliteit van motor en onderdelen. Mooi uiterlijk! Erg tevreden.
Geschreven voor: Bosch BBH22041

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Carin 31-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte kwaliteit en formaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg blij met mijn nieuwe aankoop! Nu voor in mijn kleine studentenappartementje en later kan hij zo mee naar ons nieuwe huis als 'stofzuiger extra'. Met name handig om even snel te pakken omdat hij draadloos functioneert en soepel overal schoonmaakt.

Pluspunten

  • Draadloos
  • Snel opgeladen
  • Makkelijk te bedienen en te gebruiken
  • Je pakt hem er snel even bij om schoon te maken!
  • Kruimeldief en stofzuiger in 1
Geschreven voor: Bosch BBH22041

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

JP 28-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Steelstofzuiger handig en geen gezeul met zware stofzuiger.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
zeer efficient en doet wat het moet doen. erg handig in gebruik en lange accuduur zuigt uitstekend en geen geleur met zware lompe stofzuigers. voor mij niks anders meer

Pluspunten

  • licht gewicht
  • lange gebruiksduur
  • handig in gebruik

Minpunten

  • geen gevonden
Geschreven voor: Bosch BBH22041

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john 13-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed accu makkelijk in gebruik en lange gebruiksduur

Algemene score

9,0
gekocht om de kleine rommel op te zuigen en werkt prima en zeer makkelijk in gebruik en goede duur van batterij en als hij leeg raakt een nachtje opladen en je kan weer vooruit voor een tijdje ook makkelijk weg te zetten achter het gordijn weg uit het zicht.ook handig is de zuiger los van de stang te gebruiken

Pluspunten

  • accu duur
  • gebruiks gemak
  • ook zuiger los te gebruiken
Geschreven voor: Bosch BBH22041

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bosch BBH 22041 11-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

steelstofzuiger 2 in 1 Bosch BBH22041

Algemene score

8,0
Het is een krachtige stofzuiger die lekker in de hand ligt en er ook nog eens prachtig uitziet. Als je klaar bent zet je de stofzuiger recht op weg en blijft goed staan.

Pluspunten

  • krachtig zuigvermogen
  • blijft staan als je hem los laat
Geschreven voor: Bosch BBH22041

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mellenie 19-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind dat 'm echt super fijn vooral als je even snel iets wilt opzuigen. Geen geknoei met een snoer en super handig, staat niet gouw in de weg en super fijn dat het ook tegelijk een kruimeldief is. En ook heel fijn dat ie een stand heeft dat ie maar heel zacht gaat maakt ie niet zo veel lawaai.

Pluspunten

  • Geen snoer
  • Kruimeldief en Stofzuiger in een
  • Handig op te bergen
  • 2 standen, hard en zacht
Geschreven voor: Bosch BBH22041

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Rijpkema 18-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goeie zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Net opgehaald en meteen uitgeprobeerd. Perfecte zuigkracht. Had geen problemen met het opzuigen van de honden en kattenharen uit de stoffen stoelen. Enig minpuntje vind ik dat er geen breed zuigmondje voor op de kruimeldief bijzit.

Pluspunten

  • Goeie zuigkracht
  • Wendbaar

Minpunten

  • Geen breed zuigmondje op kruimeldief.
Geschreven voor: Bosch BBH22041

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marianne 17-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Steelstofzuiger 20.4 volt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zuigt goed vooral op de grootste stand. En fijn in gebruik geen kabel die meer in de weg zit. Wat een verademing. Heb deze gekocht omdat ik reuma het en een gewone stofzuiger lastig vind. Deze is veel lichter in gebruik.

Pluspunten

  • Licht in gebruik
  • Accu gaat toch lang mee op de hoogste stand
Geschreven voor: Bosch BBH22041

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan Kouwenhoven 16-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer prettig in gebruik goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn moeder van 85 erg blij gemaakt met deze handzame lichtgewicht hulp in de huishouding
doet wat er van hem verwacht word
staat nu in een hoekje om nieuwe energie tot zich te nemen voor de volgende klus

Pluspunten

  • prima zuigkracht
  • handzaam
  • laat zich soepel sturen

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch BBH22041

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handige steelstofzuiger / kruimeldief

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk om even snel wat kruimels weg te zuigen zonder gelijk de stofzuiger uit de kast te moeten pakken, als er kruimels op het tapijt liggen gebruik je de steel erbij, de zuiger op stand 2 dan draait de borstel ook mee.
Simpel om te legen door middel van een drukknop nadat je de kruimelzuiger los hebt geklikt van de steel.

Pluspunten

  • krachtige borstel
  • simpel in gebruik

Minpunten

  • losse zuigmond kan niet bevestigd aan het apparaat
  • borstel draait met alleen kruimelzuiger niet mee
Geschreven voor: Bosch BBH22041

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Danielle 20-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijk en snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Superhandig, pakt hem snel, heel wendbaar, niet te zwaar. Ideaal om boven te gebruiken of de auto even snel schoon te maken, met kleine kinderen pak je hem er zo even bij. Kan hem niet meer missen.
Geschreven voor: Bosch BBH22041

Reageer

B.Schrooders 03-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Robuust en gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prima zuigkracht, direct beschikbaar, geen gedoe met snoer en ruim voldoende zuigtijd. Daarnaast misstaat deze stofzuiger niet en kun je hem gewoon in t zicht laten staan. Neemt ook nog eens maar weinig ruimte in. Aanrader.

Pluspunten

  • Zuigt beter dan verwacht
  • zuigt langer dan verwacht
  • ziet er ook nog eens goed uit

Minpunten

  • beetje lastig "stekkeren".
Geschreven voor: Bosch BBH22041

Reageer

Toon meer reviews