Bosch Readyy’y BBH22042 - Reviews

8,9 Lees 22 reviews
Best Reviewed jul 2016 Bosch Readyy’y BBH22042
Best Reviewed juli 2016
Specificaties
Model stofzuiger
steel
Draadloos
Ja
Nat en/of droog
droog
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 22 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maarten 26-07-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch Readyyý BBH22042

Algemene score

8,0
De stofzuiger nu een aantal keer gebruikt en hij werk naar behoren. Bij de eerste keer even goed opletten dat je ook daadwerkelijk de "stofzuigerstand" aanzet. Er zitten namelijk 2 standen op. Als kruimeldief zuigt hij niet echt.

Verder zijn we erg blij met het feit dat hij geen oplaadstation heeft. Je kan de stofzuiger dus op elk gewenste plek wegzetten en ergens anders opladen.

Over de duurzaamheid kan ik na een paar dagen gebruik weinig zeggen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Babz 22-07-2016 Product paar weken in bezit

verrassende zuigkracht

Algemene score

9,0
als 2e stofzuiger gekocht voor mijn dochter, zodat ze haar kamer iets makkelijker schoon houdt. Verrassende zuigkracht en praktisch in gebruik, mooi en handig met de kruimeldief. We gebruiken hem ju allebei :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Bosch BBH22042 13-07-2016 Product paar weken in bezit

Bosch BBH22042

Algemene score

8,3
Ik heb deze Bosch snoerloze stofzuiger bij de mediamarkt bewust uitgezocht vanwege de wens om snoerloos en stofzakloos te kunnen stofzuigen. Zeer fijn te hanteren en zuigcapaciteit is goed. Voelt solide en ergonomisch aan. Het geluidsniveau is prima. Accu gaat zeker 3 beurten mee.
Het enige wat ik nu ervaar is dat de hondenharen in de borstel vastloopt. Zou het dus niet aanraden als u een huisdier heeft met lang/halflang haar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Anoniem 12-07-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldig dingetje

Algemene score

9,0
Net gekregen en meteen getest. Wat een gemak ! Voor krappe hoeken is de afzonderlijke kruimelzuiger best lastig, maar dat is eigenlijk altijd wel zo met kruimelzuigers. Eindelijk die vervelende draad kwijt en makkelijk op te bergen. Vraag me alleen af hoe je de lange steel kan bevestigen ? Er zit een schroef en verbinding bij, iemand ?

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Jan 05-07-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastisch !

Algemene score

10,0
Dit apparaat is zeer (zuig)krachtig, handig in het gebruik en toepasbaar op elke oppervlakte in en rond het huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Harm 04-07-2016 Product paar dagen in bezit

Alles schoon

Algemene score

8,5
Fijn apparaat die ook de alle laatste haren van de katten uit het tapijt haalt. Verder is het heel handig om de apparaten los van elkaar te gebruiken zonder een stroomdraad. Je komt nu in alle hoeken en gaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Peter 25-06-2016 Product paar dagen in bezit

Verrassend mooi en handig

Algemene score

8,3
Een draadloze stofzuiger pak je sneller. Goed te "sturen" en mooie materialen. Voelt degelijk aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Floris11 22-06-2016 Product paar dagen in bezit

bosch stofzuiger

Algemene score

8,5
Nieuwe stofzuiger gehaald voor erbij, natuurlijk niet kunnen wachten om hem uit te proberen en wat blijkt is al wat opgeladen dus, proberen. vanochtend nog met oude zuiger gestofzuigd dus de verwachtingen waren niet zo hoog, echter wat een verbazing wat zit er in de filter niet verwacht wat daar al in zat. helemaal tevreden dus, alleen nu wachten tot hij 16 uur geladen heeft :-)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
joyce 19-06-2016 Product paar dagen in bezit

heerlijke stofzuiger

Algemene score

10,0
heerlijke stofzuiger super makkelijk in gebruik! ook mijn hoogpolig tapijt kan die makkelijk aan, de kruimelzuiger is snel en makkelijk af te nemen voor de plinten een hoekje van het plafond en de trap.
batterij gaat ook lang mee !

en niet al te onbelangrijk hij ziet er mooi uit! niet een stofzuiger die achterin een hoekje gestopt moet worden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
MrPaker 18-06-2016 Product paar dagen in bezit

werkt goed

Algemene score

8,5
Hij is niet zwaar. Daarom is het makkelijk om hem te gebruiken. Hij zuigt heel goed. In een paar minuten, was het mogelijk tapijten in onze woonkamer helemaal schoon te maken. Ik ben tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Ouwereus 14-06-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk in gebruik

Algemene score

8,7
Paar dagen in bezit, dus kan nog niet veel over duurzaamheid zeggen.
Apparaat zuigt goed en is makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Sita 13-06-2016 Product paar dagen in bezit

ligte steelstofzuiger met één hand te bedienen

Algemene score

8,5
Daar ik problemen met mijn hand heb is het lastig om met een gewone stofzuiger te werken, of het snoer zit vast of de stofzuiger blijft achter de deurpost of stoelen hangen.
Met deze steelstofzuiger en kruimeldief is het alles in één hand zonder snoer!
De accu is groot genoeg om mijn hele huis te doen en hij weegt niet te zwaar, wat met één hand ook wel belangrijk is.
Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop en zal nooit meer een "gewone stofzuiger" kopen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
vd Molen 13-06-2016 Product paar dagen in bezit

Top apparaat!!

Algemene score

10,0
Wat onze gewone philips stofzuiger niet uit het kleed krijgt, zuigt deze fijne handzame stofzuiger zo op.
Super apparaat!! Licht in de hand en er handig als je kinderen en huisdieren hebt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
schna008 10-06-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch steelstofzuiger BBH22042

Algemene score

9,0
Apparaat had eerder uitgevonden moeten worden; zuigt bijna uit zichzelf en houdt zichzelf zelfs staande door zijn eigen voetsteunen. Kind kan de was doen met deze krachtige, mooi vormgegeven, prijstechnische gunstige en kwalitatieve goede snoerloze accu-steelstofzuiger, die ook nog eens uitermate geschikt is voor de ergernis van hondbezitters, die continu geconfronteerd worden met ronddwarrelend haar van hun huisvriend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
AKI 09-06-2016 Product paar dagen in bezit

Doet makkelijk dat wat het moet doen

Algemene score

9,2
Deze stofzuiger gekocht ivm hond in huis en devele kleine beetje stofzuigen.
Je pakt deze stofzuiger gemakkelijk, zowel voor de vrloer (gehele stofzuiger) of alleen tafe (kleine stofzuiger). Makkelijk te bewegen en gaat lang genoeg mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
johan 09-06-2016 Product paar weken in bezit

Nooit meer anders

Algemene score

9,2
Wat een makkelijke stofzuiger is dit. Geen snoer maar gewoon pakken en overal kunnen komen ipv altijd maar rekening te houden hoe lang het snoer is. Zuigkracht is perfect en is erg makkelijk om schoon te maken. Kortom, super tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Martijn 08-06-2016 Product paar dagen in bezit

BBH22042 prima ding !

Algemene score

10,0
super handig in gebruik , werkt en zuigt volledig naar verwachting wellicht boven verwachting , mooie vormgeving , handig ook dt je stofzuiger van de steel kan halen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jp 04-06-2016 Product paar dagen in bezit

Perfect apparaat

Algemene score

9,0
Zeer handig voor snel even bij te werken als je wat geknoeid hebt maar ook om snel even een ruimte te stofzuigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
topstfzuiger 26-05-2016 Product paar dagen in bezit

Top stofzuiger makkelijk zonder snoer en stofzuigerzakken

Algemene score

10,0
Na slechts twee maal gebruik, ben ik heel blij met de aanschaf van deze stofzuiger, veel handiger als mijn normale Bosch stofzuiger. Die staat nu werkeloos in de kast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Studentje 21-05-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch, tres bien!

Algemene score

7,8
Licht gewicht, moeilijke plekken goed bereikbaar en kwaliteit voor een acceptabele prijs. Laad snel op en is ergonomisch, goed voor de rug dus! Ik zeg doen! Aanrader!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Goed
Toon meer reviews