Philips Performer Compact FC8377/09 - Reviews

8,3 Lees 16 reviews
Specificaties
Vermogen
750 watt
Energielabel
A
Draadloos
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 16 reviews

8,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jokry 09-08-2016 Product paar weken in bezit

Compacte krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Fijn compact model dat goed wendbaar is. Prima zuigkracht voor zo'n compact model, boven verwachting. De lange handgreep is even wennen als je, zoals ik, klein van stuk bent. Het bevestigen van de hulpstukken is niet altijd even logisch en een NL gebruiksaanwijzing is niet bijgevoegd. De geïntregeerde borstel voegt wat mij betreft niets toe. Doordat de haren te kort zijn raakt het mondstuk het te zuigen oppervlak en kan krassen veroorzaken. Een z.g.n matrasborstel is helaas niet bijgevoegd.

Pluspunten

  • Zuigkracht

Minpunten

  • Onpraktische hulpstukken

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Lou72 04-08-2016 Product paar dagen in bezit

Klein maar krachtig

Algemene score

8,7
Mooi design, kleine stofzuiger met verbazingwekkende kracht. Erg handig dat de stang in lengte te verstellen is, met mijn 1.80 echt een uitkomst. Ook de geïntegreerde borstel is perfect.
Ik ben er erg tevreden over, enige minpunt is de prijs. Die vind ik aan de hoge kant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
doggie 03-08-2016 Product paar dagen in bezit

FC8377 Performer Compact Goede Stofzuiger

Algemene score

8,0
Goede zuigkracht is erg wendbaar. Alleen bij scherpe bochten valt hij om. Erg handig zijn de bijgeleverde hulpstukken, ik gebruik ze weinig. Leuke verlichting als hij aanstaat. Snoer wel iets aan de korte kant maar voor de rest geen problemen ondervonden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Liesje4 02-08-2016 Product paar weken in bezit

Compacte stofzuiger

Algemene score

7,5
Deze stofzuiger is klein, licht, wendbaar en heeft een aantal handige hulpstukken, waarmee je op een makkelijke manier veel kan stofzuigen.
Het is een stofzuiger die ik zeker kan aanraden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
lapje1973 01-08-2016 Product paar dagen in bezit

handige compacte stofzuiker

Algemene score

9,0
wat een leuke stofzuiger, inclusief verlichting.
de zuigkracht is enorm. hij is enorm wendbaar, af en toe zo wendbaar dat hij af en toe op zijn kant valt.
de geintegreerde borstelkop is zeer handig zodat je geen losse onderdelen hoeft aan te koppelen.
ook het zakje met korrels voor een frisse lucht ruikt aangenaam.
het snoer is helaas wel wat aan de korte kant, maar met een stopcontact in het midden van je kamer kom je een heel eind.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
maggy 01-08-2016 Product paar weken in bezit

Heel fijn apparaat

Algemene score

9,0
Prettig te hanteren stofzuiger, veel accessoires . Dat maakt het apparaat multi functioneel. Krachtig. Klein, licht. 1 minpuntje is t wat kortere snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Boer68 28-07-2016 Product paar weken in bezit

Een Compacte Topper met veel handigheidjes...

Algemene score

10,0
Deze Philips Performer Compact Stofzuiger met zak FC8377/09 is echt een TOPPER! Het is een hele lichte en compacte stofzuiger die toch degelijk aanvoelt. De zuigkracht van deze Compacte stofzuiger is meer dan uitstekend en door het TriActive-mondstuk wordt het stof en vuil langs de kanten en hoeken goed verwijdert. Door zijn lange en verstelbare stang is de stofzuiger ook zeer geschikt voor lange mensen. De zachte borstel geïntegreerd in het handvat is echt een uitkomst, net als het meegeleverde verlengstuk voor lastig bereikbare plaatsen. Deze Compacte stofzuiger is echt een AANRADER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
pboonstra 27-07-2016 Product paar weken in bezit

Lekker wendbaar & krachtig stofzuigertje

Algemene score

8,0
Prima kracht/formaat. Prima wendbaar, vol met alle hulpstukken zoals je verwacht (en meer). Nog niet bekend hoe duurzaam hij is, maar lijkt tegen een stootje te kunnen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
vari 26-07-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne hulp in de huishouding

Algemene score

8,8
Deze stofzuiger vervangt mijn oude Philips Mobilo, even wennen aan het lichte gewicht, maar daardoor volgt hij perfect. Fijn, al die hulpstukken en zeker de kleine zuigmond met blauw borsteltje die direkt aan de steel zit zodat ik hem meteen kan gebruiken voor mijn bankstel bijvoorbeeld. Zuigkracht is heel groot.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
BJ100 26-07-2016 Product paar weken in bezit

Verrassend veel zuigkracht

Algemene score

8,3
Het is een kleine, wendbare stofzuiger met verrassend veel zuigkracht. Dit is met name goed zichtbaar bij de inloopmat. Haren van huisdieren worden goed opgezogen.
Heel handig is de opzetborstel in de steel. Deze is simpel over het uiteinde van de steel te plaatsen. Je hebt m altijd bij je. Wel jammer is dat het andere opzetstuk (smalle opening) bij de stofzuigerzak zit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
BarbaraD 24-07-2016 Product paar weken in bezit

Compacte goed zuigende stofzuigerhttp://www.philips.nl/c-p/FC8377_09/performer-compact-stofzuiger-met-zak#see-all-benefits

Algemene score

8,5
Compacte lichte stofzuiger, prima zuigkracht, op gladde en vloerbedekking ondergrond zuigt hij ook bv poezenharen krachtig op, incl stofzakken voor een jaar, energieklasse A en vangt al het fijnstof op dus geschikt voor mensen met allergie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
lady76 23-07-2016 Product paar dagen in bezit

Compact en lichtgewicht

Algemene score

7,8
Zuigt prima. Is compact en erg licht, rijdt gemakkelijk. Ligt lekker in de hand, alleen het zuigkracht verstelknopje zit dicht bij de hand waardoor het makkelijk verschuift. Alle accessoires zien er wel wat fragiel uit. Ben heel benieuwd hoe lang dit mee zal gaan, eer dit niet meer werkt of kapot gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Joop 23-07-2016 Product paar weken in bezit

Compacte stofzuiger met veel mogelijkheden

Algemene score

7,3
Deze compacte stofzuiger doet wat hij moet doen: zuigen! Door zijn compacte formaat is hij makkelijk handelbaar en op te bergen. De zuigkracht is alleen via een groter te maken gat op de steel te regelen (en dus niet electronisch). Het geluid van de stofzuiger is dus constant, de zuigkracht niet. De slang is mijns inziens te fragiel en klapt soms dubbel! Dat lijkt me niet de bedoeling. De stofzak is groot genoeg maar het snoer mocht wel wat langer voor een iets groter bereik. Maar door het compacte formaat was dit denk ik niet mogelijk. Wat handig is is de ingebouwde uitschuifbare borstel op de steel. Die kan er dus niet van af vallen. Nadeel is wel dat de haren vrij kort zijn en je dus makkelijk met de steel tegen dingen aan komt (en mogelijk kunt beschadigen).

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Hanneke1966 22-07-2016 Product paar dagen in bezit

Klein en handig

Algemene score

7,5
Een kleine stofzuiger. Ik vind hem handig als 2e stofzuiger om boven te zetten. Erg licht daarom valt hij snel om tijdens het zuigen. Te korte snoer, deze had wel langer mogen zijn. nu moet ik steeds de stekker verplaatsen naar een andere stopcontact.
De prijs vind ik daarom iets te hoog.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed
Marijke 20-07-2016 Product paar dagen in bezit

Handig apparaat

Algemene score

8,5
Het is een fijn licht apparaat met goede zuigkracht. Minpunten: kort snoer en schuifje voor instelling zit te dicht bij handvat waardoor je het snel schuift.
Pluspunten: Handige assecoires, goede zuigkracht, licht in gebruik, rolt fijn.
Tip: een handvat midden op het apparaat maakt het tillen nog makkelijker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
xmarloesx 19-07-2016 Product paar dagen in bezit

Klein maar fijn

Algemene score

9,2
Ik heb de stofzuiger zojuist voor het eerst gebruikt. Ik moet zeggen....wat een fijn ding zeg! Enorme zuigkracht en het blauwe borsteltje vind ik ideaal! Ik heb gelijk mijn luxaflex 'even' gezogen. Alle randjes van mijn kasten ook meegenomen, dat doe je anders niet. Tot zo ver ben ik erg tevreden. Eén minpuntje....de stofzuiger gaat wel snel op zijn kant/rug, maar dat is niet zo heel erg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend