Miele Complete C3 Parquet EcoLine - Reviews

Specificaties
Model stofzuiger
slede
Vermogen
800 watt
Energielabel
A
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 7 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pierrott 08-02-2016 Product kwartaal in bezit

Algemene score

5,0
Mijn 10 jaar oude Miele stofzuiger was toe aan vervanging,
Mijn keuze viel op de Miele complete C3 Parquet Ecoline, 800 watt. Energiezuinig!!
Een ramp GEEN zuigkracht, o.a. koekkruimels worden niet opgezogen maar de borstel schuift ze verder, dus borstel optillen en dan opzuigen. De parketvloer zuigen duurt driemaal langer dan ik gewend was, dus ik verbruik meer energie dan bij de oude van 1600 watt.
Heb een kokos inloopmat met de nieuwe Miele zijn de pluisjes niet te verwijderen vanwege de slechte zuigkracht.
Ik mis het automatisch uitschakelen bij de parkeerstand.
Enige pluspunt is de lange snoer.
Al met al zo slecht dat ik nog de verkrijgbare Miele met 1600 watt ga aanschaffen.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Goed

Reageer

vlieg72 12-08-2017 Product paar dagen in bezit

Prima stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima stofzuiger. Lang snoer dus grote actieradius. Mooie, fijne, beweegbare parquet borstel erbij. Prima zuigkracht (ik heb alleen harde vloeren, dus niet bij vloerbedekking uitgetest)

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Goede zuigkracht
  • Fijne grote, zachte, beweegbare borstel

Minpunten

  • Nog niet ontdekt, net in bezit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lise 22-07-2017 Product half jaar of langer in bezit

Zeer ontevreden over deze stofzuiger

Algemene score

6,0
Wij hebben deze stofzuiger 2 jaar geleden gekocht. Na een 6-tal maanden was de zuigkracht al veel verminderd. Niet veel later ging het opwindsysteem voor de draad stuk waardoor we een klem moeten gebruiken want de draad rolt anders op tijdens het stofzuigen. En vandaag brak gewoon de plastic buis in twee terwijl ik met een tapijt aan het zuigen was! Nog nooit gehoord dat zoiets kon! (en ik ben geen sterke vrouw). Dit was een stofzuiger van meer dan 200 €. De garantie is natuurlijk net verlopen....

Pluspunten

  • Goede brede borstel
  • De juiste accessoires

Minpunten

  • Zwak materiaal
  • Korte levensduur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Slecht
Officiele reactie van Miele 24-07-2017

Beste Lise, wat vervelend dat de stofzuiger mankementen vertoond. Zou je via ons e-mail adres webcare@miele.nl je gegevens willen zenden? We komen graag met je in contact. Mvg,

Reageer

Wilhelmien 16-07-2017 Product half jaar of langer in bezit

Fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik stofzuig bijna dagelijks om de katten haren uit huis te houden. De stofzuiger is wendbaar en heeft voldoende zuigkracht.

Pluspunten

  • wendbaar
  • zuigkracht voldoende

Minpunten

  • kort snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mahen 30-05-2017 Product paar dagen in bezit

Goed wendbaar, niet zwaar, lang snoer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een niet te zware stofzuiger, die goed wendbaar is, en met het lange snoer kom je een heel eind.
De bijgeleverde parketborstel draait makkelijk mee alle kanten op en komt in de kleine hoekjes. Bijgeleverde kleine borstels zitten handig onder de klep op de stofzuiger, dus altijd bij de hand. Lange steel, prettig voor grote mensen. Verschillende zuigkrachten mogelijk. Geluid mag van mij nog wel wat zachter.

Pluspunten

  • lang snoer
  • lange steel
  • goed wendbaar
  • veel verschillende borstels
  • zuigkracht instelbaar

Minpunten

  • geluid mag nog zachter

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie stofzuiger, zuigt goed en maakt weinig lawaai, handig en niet zwaar. Makkelijk standaard voor de slang. Goed opgeborgen hulpstukken zoals plintborstel en meubelborsteltje. Verschillende vermogens makkelijk te switchen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Beijert 02-10-2016 Product half jaar of langer in bezit

Grote zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zuigkracht is makkelijk in te stellen mbv de plus- en minknoppen. Bij een lege zak is de hoogste zuigstand zelfs veel te hoog; een geluidsvriendelijke middenstand is dan prima.
Randen en hoekjes zijn ook goed te zuigen met de gewone stofzuigermond.
Heerlijk lang snoer, dat zich ook weer heel goed oprolt.
Stofzuigerzak is prijzig, maar gaat daarentegen door zijn volume enorm lang mee.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • geluid
  • lang snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer