Philips Performer Expert FC8723 - Reviews

Specificaties
Vermogen
650 watt
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
A energieklasse

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 46 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pietje777 20-04-2018

Veel zuigkracht

Algemene score

8,0
Mooie krachtige stofzuiger voor de prijs. Soms blijft vuil voor de borstel liggen. Even optillen en weg
Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Rene124 28-02-2018

beste stofzuiger

Algemene score

10,0
Meerdere duurdere merken gehad door de jaren heen
maar deze bevalt meer dan prima.

prima prestaties!
Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Mirvink 01-01-2018

Weinig zuigkracht en onhandig in gebruik

Algemene score

2,0
Weinig zuigkracht. Prijs kwaliteit valt mij hierin tegen. Wij hebben altijd Philips stofzuigers gehad maar deze is duidelijk qua kwaliteit niet zo goed als we gewend zijn. Weinig zuigkracht en grote onhandig voetstuk. Qua gewicht is die wel duidelijk lichter als de vorige. Ook de stofzuigerslang vind ik niet handig als je deze van de stang verwijderd loopt deze recht af en niet schuin. Niet handig met stofzuigen van trap en plinten etc.
Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Advanced1957 30-09-2017

Doet zijn werk goed

Algemene score

8,0
Een goede degelijke stofzuiger voor alle dag zonder frutsels en tierlantijntjes. voor een prima prijs
Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

JvanW 25-09-2017

Matige stofzuiger

Algemene score

4,0
De stofzuiger doet wat hij moet doen....zuigen....(en op een parketvloer is dat al gauw ok) maar daar is het wel mee gezegd. Het gebruiksgemak is ver te zoeken. Na een paar maanden rolt het snoer niet meer goed op, de stofzuiger buis schiet steeds uit de vergrendeling als je iets kracht moet zetten en de stofzuiger volgt slecht (ligt regelmatig op de kop omdat hij wendingen niet goed kan volgen) hij is dus zeer instabiel.
Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

LadyLi 01-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Uitstekende stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben zeer blij met dese stofzuiger! De zuigkracht is zeer goed, ik heb een hond die nogal wat haren verliest en dat ik geen probleem voor deze stofzuiger. Met name de bank en de auto weer als nieuw. De zuiger maakt ook weinig lawaai, zitten 2 opzet stukken bij en genoeg snoer.

Pluspunten

  • Hondenhaar zuigt met gemak op
  • Weinig geluid
  • Lang snoer

Minpunten

  • Buis is soms wat lastig (stug ) te verschuiven
Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem0008 01-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Makkelijk in gebruik, erg stil

Algemene score

8,0
Het is een zeer fijne stofzuiger die erg makkelijk in gebruik is. Het apparaat is erg stil.
Handig is het handvat bovenop de stofzuiger.

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtige motor

Minpunten

  • Design
  • Hulpstukken kunnen niet opgeborgen worden
Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Linda 31-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Weg met stof en kattenharen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben deze stofzuiger nu twee weken in gebruik en hij heeft onze verwachtingen volledig waargemaakt. Wat ons vooral opgevallen is, is dat het HEPA13 uitblaasfilter uitstekend werk verricht. Waar de vloer voorheen al vrij snel weer bedekt was met stofdeeltjes, is die nu stofvrij.

De diverse bijgeleverde zuigmondstukken zijn makkelijk te verwisselen en werken prima, ook voor het verwijderen van kattenharen van bijvoorbeeld meubels.

Verder uitermate tevreden over de lengte van het snoer, de werking van het op-/afrolmechanisme, de lengte van de steel en het totale design van de stofzuiger.

Enige minpuntje vonden wij de aansluiting van de stofzuigerslang op de steel. Het in elkaar klikken gaat een beetje stroef.

Maar al met al zijn wij erg blij met onze nieuwe aanwinst!

P.S. Omdat we de stofzuiger nog maar twee weken hebben, kunnen we nog niet echt iets zeggen over de duurzaamheid. Onze ervaring met Philips stofzuigers is dat dit wel goed zit.

Pluspunten

  • HEPA13
  • Design
  • Prijs-kwaliteitverhouding
Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonhof 30-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Wendbare sterke stofzuiger.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben deze stofzuiger voor de haren van de hond op te zuigen op lastige plekken en ons tapijt.

Daarvoor is deze stofzuiger geweldig hij heeft namelijk een enorme zuigkracht.

Pluspunten

  • Lange kabrl
  • Wenbaar
  • Zuigkracht

Minpunten

  • Niet kunnen instellen van de zuigkracht.
Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tonho 30-05-2017

Erg fijne stofzuiger met veel kracht.

Algemene score

8,0
Een erg fijne stofzuiger. De kabel is erg lang waardoor je niet iedere keer de stekker hoeft te verplaatsen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Erwin 29-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima stofzuiger in deze prijsklasse!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een prima stofzuiger. Licht in gewicht, het apparaat is makkelijk mee te slepen. Zuigkracht is goed, de snoer rolt makkelijk op. Het apparaat is ruim voldoende voorzien van accessoires.

Pluspunten

  • Licht en wendbaar
  • Snoer rolt makkelijk op
  • Goede zuigkracht
  • Mooi design

Minpunten

  • Wieltjes aan de borstel maken teveel lawaai
  • Zuigkracht kan niet ingesteld worden
Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Santman1000 29-05-2017

Een uitstekend product in deze prijsklasse

Algemene score

8,0
Stofzuiger is licht, dus makkelijk in gebruik. Snoer rolt goed op. De stofzuiger heeft een goede zuigkracht. Bij het gebruik van de grote borstel op vloerbedekking maken de wieltjes aan de borstel te veel lawaai.
Er zitten voldoende accessoires bij de stofzuiger.

Het design van de stofzuiger is modern. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

IngridTV 27-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Super fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg fijne en stabiele stofzuiger met goede zuigkracht en een lang snoer. Ik vind deze stofzuiger zeker een aanrader, ik zou niet meer anders willen!

Pluspunten

  • lang snoer
  • goede zuigkracht
  • ligt erg stabiel
Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ennovy1971 26-05-2017

goeie stofzuiger

Algemene score

10,0
goeie stofzuiger, glijdt soepel over de vloer, snap alleen niet waarom er 2 borstels op de stofzuigermond zit [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Anita 31-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

grote zuigkracht

Algemene score

9,0
Mooie sterke betrouwbare Philips stofzuiger.Hij zuigt erg goed weinig lawaai.Robuust en handige draai top.

Pluspunten

  • lang snoer 8m.
  • wendbaar
  • robuust
  • ideaal met huisdieren

Minpunten

  • borstel is groot kan moeilijk onder de bank.
Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BvdS 31-10-2016

Prima stofzuiger!

Algemene score

10,0
Ik heb de stofzuiger nu bijna een maand, en ben er alleen maar tevreden over. Hij beschikt over voldoende zuigkracht, en de steel is ook voor een langer iemand lang zat.
Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Flowertje 20-10-2016

Goede stofzuiger

Algemene score

8,0
Goede stofzuiger met voldoende zuigkracht. Makkelijk is gebruik. verlengbuis voldoende lang om rug te ontlasten. Licht gewicht.
Minpuntje is dat de verschillende mondstukken niet op te bergen zijn bij het toestel. Waardoor het ongemakkelijk is te gebruiken!
Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

HVIS 06-09-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Op zich goed, maar geen electronische zuigkrachtregeling!

Algemene score

6,0
Ik had hiervoor een zakloze Philips: prima ding, maar t legen van de stofbak is een vies en naar werk. Dus wilde ik er een met grote stofzak. Na oriëntatie op internetleek dit n goede. In principe is-ie ook best goed. Maar t GROTE NADEEL is: je kunt de zuigkracht alleen aar regelen met n schuifje op de steel. Dan wordt er "valse lucht" naar binnen gezogen: dat verlaagt de zuigkracht , maar is moeilijk doseerbaar. Bovendien leidt dat tot een aanzienlijk harder en snerpend geluid. Geen draaiknop of schuif om het motorvermogen in te stellen dus. Zuigprestaties goed tot zeer goed, maar op kleden matig. Losse kleedjes is n ramp met dit ding.

Pluspunten

  • Zuigen op gladde vloer
  • Geluidsniveau (Normaal)
  • Wendbaarheid
  • Actieradius

Minpunten

  • Schuifje voor zuigkracht
  • Lawaai (schuif open)
  • Geen electr zuigregeling
Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Luuc 03-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede stofzuiger

Algemene score

9,0
Prettige stofzuiger voor een mooi prijsje.
Zuigt als een tierelier en heeft geen enkel probleem met hondenharen of andere vuiltjes.
Heerlijk lang snoer (8m) en zeer wendbaar.
Het geluid is voor een stofzuiger zeer acceptabel.
Was een Bosch zonder zak gewend, nou die evenaart nog een F16 qua geluid dan.
Blij dat ik deze heb aangeschaft, nu maar hopen dat hij weer wat jaartjes meegaat.
Zeker een aanrader, zeker met de cashback actie en de inruilkorting.
Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jamie1 16-04-2016

Prima stofzuiger

Algemene score

8,0
Goede stofzuiger. makkelijk te gebruiken met lange snoer. Heel stil en licht maar toch krachtig. Het enige wat ik minder vond is de accessoire houder - die is niet handig.
Geschreven voor: Philips Performer Expert FC8723
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Toon meer reviews