Philips Performer Expert FC8723 - Reviews

Specificaties
Model stofzuiger
slede
Vermogen
650 watt
Energielabel
A
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

LadyLi 01-06-2017 Product paar weken in bezit

Uitstekende stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben zeer blij met dese stofzuiger! De zuigkracht is zeer goed, ik heb een hond die nogal wat haren verliest en dat ik geen probleem voor deze stofzuiger. Met name de bank en de auto weer als nieuw. De zuiger maakt ook weinig lawaai, zitten 2 opzet stukken bij en genoeg snoer.

Pluspunten

  • Hondenhaar zuigt met gemak op
  • Weinig geluid
  • Lang snoer

Minpunten

  • Buis is soms wat lastig (stug ) te verschuiven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem0008 01-06-2017 Product paar weken in bezit

Makkelijk in gebruik, erg stil

Algemene score

8,0
Het is een zeer fijne stofzuiger die erg makkelijk in gebruik is. Het apparaat is erg stil.
Handig is het handvat bovenop de stofzuiger.

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtige motor

Minpunten

  • Design
  • Hulpstukken kunnen niet opgeborgen worden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Linda 31-05-2017 Product paar weken in bezit

Weg met stof en kattenharen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben deze stofzuiger nu twee weken in gebruik en hij heeft onze verwachtingen volledig waargemaakt. Wat ons vooral opgevallen is, is dat het HEPA13 uitblaasfilter uitstekend werk verricht. Waar de vloer voorheen al vrij snel weer bedekt was met stofdeeltjes, is die nu stofvrij.

De diverse bijgeleverde zuigmondstukken zijn makkelijk te verwisselen en werken prima, ook voor het verwijderen van kattenharen van bijvoorbeeld meubels.

Verder uitermate tevreden over de lengte van het snoer, de werking van het op-/afrolmechanisme, de lengte van de steel en het totale design van de stofzuiger.

Enige minpuntje vonden wij de aansluiting van de stofzuigerslang op de steel. Het in elkaar klikken gaat een beetje stroef.

Maar al met al zijn wij erg blij met onze nieuwe aanwinst!

P.S. Omdat we de stofzuiger nog maar twee weken hebben, kunnen we nog niet echt iets zeggen over de duurzaamheid. Onze ervaring met Philips stofzuigers is dat dit wel goed zit.

Pluspunten

  • HEPA13
  • Design
  • Prijs-kwaliteitverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonhof 30-05-2017 Product paar weken in bezit

Wendbare sterke stofzuiger.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben deze stofzuiger voor de haren van de hond op te zuigen op lastige plekken en ons tapijt.

Daarvoor is deze stofzuiger geweldig hij heeft namelijk een enorme zuigkracht.

Pluspunten

  • Lange kabrl
  • Wenbaar
  • Zuigkracht

Minpunten

  • Niet kunnen instellen van de zuigkracht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Erwin 29-05-2017 Product paar weken in bezit

Prima stofzuiger in deze prijsklasse!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een prima stofzuiger. Licht in gewicht, het apparaat is makkelijk mee te slepen. Zuigkracht is goed, de snoer rolt makkelijk op. Het apparaat is ruim voldoende voorzien van accessoires.

Pluspunten

  • Licht en wendbaar
  • Snoer rolt makkelijk op
  • Goede zuigkracht
  • Mooi design

Minpunten

  • Wieltjes aan de borstel maken teveel lawaai
  • Zuigkracht kan niet ingesteld worden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IngridTV 27-05-2017 Product paar weken in bezit

Super fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg fijne en stabiele stofzuiger met goede zuigkracht en een lang snoer. Ik vind deze stofzuiger zeker een aanrader, ik zou niet meer anders willen!

Pluspunten

  • lang snoer
  • goede zuigkracht
  • ligt erg stabiel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anita 31-12-2016 Product paar dagen in bezit

grote zuigkracht

Algemene score

9,0
Mooie sterke betrouwbare Philips stofzuiger.Hij zuigt erg goed weinig lawaai.Robuust en handige draai top.

Pluspunten

  • lang snoer 8m.
  • wendbaar
  • robuust
  • ideaal met huisdieren

Minpunten

  • borstel is groot kan moeilijk onder de bank.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HVIS 06-09-2016 Product half jaar of langer in bezit

Op zich goed, maar geen electronische zuigkrachtregeling!

Algemene score

6,0
Ik had hiervoor een zakloze Philips: prima ding, maar t legen van de stofbak is een vies en naar werk. Dus wilde ik er een met grote stofzak. Na oriëntatie op internetleek dit n goede. In principe is-ie ook best goed. Maar t GROTE NADEEL is: je kunt de zuigkracht alleen aar regelen met n schuifje op de steel. Dan wordt er "valse lucht" naar binnen gezogen: dat verlaagt de zuigkracht , maar is moeilijk doseerbaar. Bovendien leidt dat tot een aanzienlijk harder en snerpend geluid. Geen draaiknop of schuif om het motorvermogen in te stellen dus. Zuigprestaties goed tot zeer goed, maar op kleden matig. Losse kleedjes is n ramp met dit ding.

Pluspunten

  • Zuigen op gladde vloer
  • Geluidsniveau (Normaal)
  • Wendbaarheid
  • Actieradius

Minpunten

  • Schuifje voor zuigkracht
  • Lawaai (schuif open)
  • Geen electr zuigregeling

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Luuc 03-06-2016 Product paar dagen in bezit

Goede stofzuiger

Algemene score

9,0
Prettige stofzuiger voor een mooi prijsje.
Zuigt als een tierelier en heeft geen enkel probleem met hondenharen of andere vuiltjes.
Heerlijk lang snoer (8m) en zeer wendbaar.
Het geluid is voor een stofzuiger zeer acceptabel.
Was een Bosch zonder zak gewend, nou die evenaart nog een F16 qua geluid dan.
Blij dat ik deze heb aangeschaft, nu maar hopen dat hij weer wat jaartjes meegaat.
Zeker een aanrader, zeker met de cashback actie en de inruilkorting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

>