Samsung F400 Parquet Blue - Reviews

8,5 Lees 22 reviews
Specificaties
Vermogen
700 watt
Energielabel
A
Draadloos
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 22 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vincent 28-09-2016 Product paar weken in bezit

Geweldige Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ondanks dat we dezelfde dag nog met oude stofzuiger hadden gezogen zat de stofbak van de nieuwe aardig vol stof. Ook is het erg stil. Voor het geld zeer tevreden. Nu nog afwachten hoe lang hij het ook geweldig doet. harde vloeren borstel gebruik ik niet want deze heeft geen fijne hoek.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
H.C.Gunduz 15-09-2016 Product paar dagen in bezit

Very good and not noisy

Algemene score

10,0
Easy to clean vacuum cleaners. no bags needed. Not noisy compared to other vacuum cleaners, which is very good if you have a baby at home.

Pluspunten

  • silent
  • light

Minpunten

  • not strong
  • short cable

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Rene 04-09-2016 Product paar dagen in bezit

Top stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Afgelopen vrijdag de Samsung F400 gekocht. Wat een heerlijke stofzuiger en geen gezeur meer met die zakken. Echt een aanrader.
Onze zoon heeft met vrienden toen wij weg waren de doos gesloopt en weggegooid, geen streepjescode dus.
Hoop dat Samsung zo coulant is om ons toch het borstelpakket op te sturen.

Pluspunten

  • Geen zakken
  • Zuigt perfect

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Mopje 08-08-2016 Product half jaar in bezit

Zuigt slecht

Algemene score

7,2
Ik kan niet begrijpen, dat iedereen hem zo goed beoordeelt, die van mij zuigt nog geen kruimeltje hagelslag op met de parketborstel, moet steeds de slang ervan afhalen voor kleine kruimeltjes op te zuigen.
Ik had hem gekocht vanwege de goede revieuws.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Goed
ursula 01-06-2016 Product paar weken in bezit

prima stofzuiger

Algemene score

9,5
compacte, lichte, gebruiksvriendelijke stofzuiger. zuigt geweldig, ook de kattenharen! maakt weinig geluid tijdens gebruik. ik beveel hem iedereen aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
rphd 29-05-2016 Product paar dagen in bezit

mooie apparaat

Algemene score

8,0
Het is een erg mooi en comfortabel apparaat. Het is gebruiksvriendelijk. Ik vind het zelf een top product

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
PM61 28-05-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne stofzuiger

Algemene score

9,2
Eindelijk eens een steel die lang genoeg is voor grotere mensen, behoorlijke zuigkracht ondanks dat het maar 750 watt is, voldoende accesoires. Wendbaar, leuke vormgeving, makkelijk in bediening. Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Henk 18-05-2016 Product paar dagen in bezit

Samsung zakloze stofzuiger

Algemene score

9,0
Heerlijke stille stofzuiger, volgt je prima door het huis en zuigt als de bekende "Noorman"!
Duurzaamheid kan ik nog niks over zeggen omdat ik hem pas in bezit heb.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Eefje 16-05-2016 Product paar dagen in bezit

Uitstekende stofzuiger

Algemene score

9,0
Hij beweegt makkelijk achter je aan, is erg licht. Aanpassen zuigkracht werkt goed. Uitstekende stofzuiger! Het legen van de opvangbak gaat ook erg makkelijk.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Theo van Scharenburg 22-04-2016 Product paar dagen in bezit

Stofzuiger

Algemene score

8,2
Hij is zeer handelbaar en zelfs geluidarm
En door de lange stang is hij ook slim voor het zuigen van plafonds Zonder veel moeite onder het bed zuigen, en achter de radiatoren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Loes 17-04-2016 Product paar weken in bezit

Kwaliteit onderdelen is verminderd

Algemene score

6,2
De motorische kwaliteit is sterk verbeterd t.o.v. mijn vorige Samsung, maar op de plastic onderdelen, slang en mondstukken is erg bezuinigd, inferieure kwaliteit t.o.v. mijn vorige Samsung. Jammer!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Slecht
B 15-04-2016 Product paar dagen in bezit

Goede stofzuiger

Algemene score

7,5
Ondanks dat onze vorige Samsung stofzuiger (toen nog 1,5 keer zo duur) na 2,5 jaar defect was hebben we voor hetzelfde type gekozen. Makkelijk in gebruikt en werkt goed. (huishouden met twee kinderen en 3 katten)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende
Nickym 07-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over deze stofzuiger. Vooraf was ik wat sceptisch omdat de wattage erg laag is. Maar dit heeft absoluut geen gevolg voor de zuigkracht van deze stofzuiger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Ruben Gerrits 05-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Mooi ligt apparaat en werkt prima. De zuigkracht is goed en afneembare deel is makkelijk om los en vast te krijgen. Geen zakken of vieze lucht meer uit de stofzuiger.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
PatrickK 02-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Een paar dagen in huis, doet wat het moet doen. Itt vorige stofzuiger minder herrie en erg licht. Duurzaamheid kan ik nog weinig over zeggen, oogt voor die prijs redelijk sterk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Biglertje 01-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Stijlvolle kleine stofzuiger met een verrassend goede zuigkracht voor het beschikbare vermogen. Een gemakkelijk toegankelijke stofbak die prima is schoon te maken. Kortom, een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Jeroen Alexander 29-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Vandaag gekocht ziet er goed en netjes uit, niet meer zon achterlijk hard geluid omdat er geen zakken meer gebruikt worden. vindt de kat ook prettiger. Mooi een variabele slang lengte en goede lengte stroomsnoer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
ilja de jong 29-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Zuigkracht is erg goed en de stofzuiger is handig in gebruik. Nog maar net een dag in bezig, dus weet nog niet of hij duurzaam is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
waterman28 16-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Handige stofzuiger, licht, maakt weinig geluid (bij laag vermogen), makkelijk te demonteren om vuilcontainer te legen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
O Verheul 14-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Het is een knappe mooi uitziende stofzuiger die zeer goed zuigt.
De prijs kwaliteit zit prima op niveau.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews