Philips PowerPro Duo FC6162 - Reviews

Specificaties
Type/soort
steelzuiger
Draadloos
Ja
Kleur(en)
rood
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henniehennie 22-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Handige stofzuiger

Algemene score

8,0
Deze steelstofzuiger is gemakkelijk wendbaar.
De stofzuiger is gemakkelijk op te ruimen/even in een hoek neer te zetten
Gebruik zonder snoer is erg handig.
De handstofzuiger is er gemakkelijk af te halen en snel weer terug te plaatsen.
Geen stofzak nodig, gewoon on de afvalemmer legen en klik weer op het apparaat vast.
Is niet geschikt om een heel huis mee te zuigen. Maar ideaal voor in een bungalow, aparte eerkkamer, slaapkamer of caravan.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ladyarachnia 30-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer degelijke stofzuiger

Algemene score

7,8
Deze stofzuiger is vooral geschikt voor de snelle tussendoor klusjes, en voor mensen die klein behuisd zijn.

Doordat hij ook als kruimelzuiger te gebruiken is, is hij multi inzetbaar voor diverse klusjes.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

RogerThat 28-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima apparaat

Algemene score

8,5
Ik heb deze aangeschaft als aanvulling op de "normale" stofzuiger. Deze is gemakkelijker voor de kleine klusjes en doet zijn werk prima. Ook dat ie te gebruiken is zowel als stofzuiger als kruimeldief is zeer handig. Voldoende zuigkracht en accuduur. Mooie aanvulling dus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Denzanden 26-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Een aanrader

Algemene score

7,5
Prima stofzuiger, wendbaar en stil. Alleen wat lastiger om onder de bank te komen door zijn vormgeving.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

pien 24-07-2016
  • Product paar weken in bezit

Topper! aanrader!

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijk apparaat, zeer wendbaar. met een polsbeweging draai je hem gemakkelijk alle kanten op.
Geen gedoe met snoer, een geen zak meer nodig.
ook handig om de kruimeldief eraf te halen voor bijv in de auto.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lisa2912 21-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer prettig

Algemene score

8,7
Heb hem nog niet zo lang maar tot nu toe vind ik het een geweldig ding! Hij heeft een behoorlijke zuigkracht en is zeer wendbaar, een lange steel zodat ik gewoon rechtop kan stofzuigen. De kruimeldief gaat er gemakkelijk uit en is zeer handig. Al met al een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henniehennie 01-08-2016

hele handige stofzuiger voor "erbij"

Algemene score

8,0
Deze stofzuiger is erg handig in gebruik, gelijk pakken en geen last van een stofzuigerslang of een snoer.
Twee standen om te zuigen en echt ideaal is de handstofzuiger die je er even snel af kunt halen.
Geen stofzak nodig en je kunt meters ver zuigen omdat je niet aan eeen snoer vasthangt.
om het hele huis te zuigen, en grote vieze dingen, zou ik een gewone stofzuiger gebruiken. Deze is perfect om erbij te hebben. Heb je een vakantiehuisje, stacaravan of gewone caravan dan is dit echt een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Moedervandrie 30-07-2016

Multifunctioneel, gebruiksvriendelijk product

Algemene score

8,0
Heb deze steelstofzuiger nu een week in gebruik en moet zeggen dat ik er erg enthousiast over ben. Ik vond een kruimeldief altijd een beetje overbodig maar nu met dit 2 in 1 product heb ik ook een kruimeldief en dat vind ik toch een uitkomst. Vooral het stofzuigen van trappen is zeer handig met zo'n handstofzuiger. Gecombineerd is met de steelstofzuiger is het ook prettig stofzuigen. Het apparaat is licht en zeer wendbaar zodat je makkelijk alle hoekjes mee kunt nemen. Het aparte borsteltje is handig om stoelen en banken mee te zuigen. Met een hond in huis is dat een onmisbaar hulpstuk. Het design is mooi en de rode kleur hip. Wegzetten is heel makkelijk want het product blijft stevig staan. Legen van het stoffilter is kinderspel en de zuigkracht is prima. Er zit zelfs een knop op voor extra zuigkracht want soms heel handig is. Concluderend ben ik zeer tevreden met dit product of eigenlijk deze twee producten want je hebt een stofzuiger en een kruimeldief.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

ladyarachnia 30-07-2016

Zeer degelijke stofzuiger voor de tussendoor klusjes

Algemene score

8,0
Stofzuiger is vooral wat mij betreft bedoeld voor de snelle tussendoor klusjes.

Hij voldoet volledig aan de eisen die ik stel aan een dergelijk product.

Laat zich makkelijk hanteren en heeft voldoende zuigkracht.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Rogertje 28-07-2016

Prima!

Algemene score

10,0
Ik heb deze aangeschaft als aanvulling op de "normale" stofzuiger. Deze is gemakkelijker voor de kleine klusjes en doet zijn werk prima. Ook dat ie te gebruiken is zowel als stofzuiger als kruimeldief is zeer handig. Voldoende zuigkracht en accuduur. Mooie aanvulling dus!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Lisa2912 21-07-2016

Super handige stofzuiger

Algemene score

8,0
Werkt zeer prettig, heeft een goede zuigkracht en is wendbaar. De kruimeldief is makkelijk los te halen en doet het meer dan goed.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Piens 18-07-2016

Aanrader!

Algemene score

10,0
wat een super apparaat dit!
een paar steek woorden:
- soepele draaiing
- geen zak meer nodig
- goede zuigkracht
- geen gedoe met stekker
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

esra7 16-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Wendbaar en licht.

Algemene score

7,5
Wat opvalt is dat het een lichte steel stofzuiger is en enorm wendbaar. Goed naast een stofzuiger, niet in plaats van een stofzuiger.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Esra7 16-07-2016

Licht en wendbaar

Algemene score

8,0
Wat opvalt is dat het een lichte steelstofzuiger is en enorm wendbaar. Goed naast een stofzuiger, niet in plaats van een stofzuiger.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer