Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips PowerPro Expert FC9725/09

8,8 Lees 8 reviews

Vergelijkbare producten

Bosch BGS4USIL73

Model stofzuiger
slede
Vermogen
700 watt
Energielabel
A
Bosch BGS4USIL73
8,7 (16)

Miele Blizzard CX1 Red EcoLine

Vermogen
800 watt
Energielabel
A
Draadloos
Nee
Miele Blizzard CX1  Red EcoLine
8,5 (4)

Bosch BGS5PERF IRSI

Model stofzuiger
slede
Vermogen
750 watt
Energielabel
A
Bosch BGS5PERF IRSI
9,0 (15)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Odiee1 26-10-2014 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Toen ik een paar weken geleden voor de eerste keer ging stofzuigen met deze Philips stofzuiger, dacht ik dat gaat nooit goed, dat ding zuigt niet. Hij maakt namelijk veel minder geluid dan mijn 9 jaar oude philips stofzuiger.
Maar niets is minder waar. Deze stofzuiger zuigt goed en maakt daarbij gewoon veel minder herrie.

Wat erg handig is, zijn de knopjes op de stang en de stang van de stofzuiger zelf. Vele malen ergonomischer dan de traditionele stofzuigerstang. Hierdoor sta je veel minder gebukt en meer rechtop. Stofzuiger aanzetten is heel simpel door een knopje op een handvat aan de stofzuiger stand. Op dit handvat zitten ook knopjes om de zuigkracht te regelen.

Aan de stand zit een opzetstuk, waar 2 extra zuigstukken opgezet kunnen worden. Aan de ene kant vind ik dit heel erg handig, zo heb ik altijd een borsteltje bij de hand om bijvoorbeeld de trap mee te stofzuigen. Aan de andere kant, had ik dit misschien liever in een vakje aan de stofzuiger zelf gehad.

Al met al echt een aanrader deze Philips FC9725

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
heididj 23-10-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
een heerlijke stofzuiger om mee te werken.
een grote stofbak die makkelijk te legen en te reinigen is.
en een heerlijke afstandsbediening waarmee je de kracht kan in stellen en de stofzuiger even uit kan zetten.
de kracht van de stofzuiger is ook heel goed.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Nicky80 19-10-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Prima stofzuiger. Hij is lekker licht en de afstandsbediening op de slang is ideaal. Hiermee kun je hem aan/uit zetten en harder of zachter doen. Het stofreservoir is makkelijk te legen. Voor mij is het snoer lang genoeg. Ook is de borstel prettig waarmee je makkelijk langs de plinten of rond de poten van bv een tafel kunt stofzuigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
saed 17-10-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Deze stofzuiger is echt ideaal, je hebt geen zak nodig, ligt lekker in de hand , heeft een infrarood afstandsbediening in het handvat verwerkt zodat je zonder te bukken aan en uit kan zetten maar ook de kracht van het zuigen kan regelen. een min punt is .... je hebt geen ingebouwd vakje waar je de extra opzetborstels in kan bewaren, deze heb je er dus los bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ursula1971 16-10-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Zuigt goed en maakt weinig lawaai. Ik ben er blij mee! Alleen jammer van de korte slang en snoer. Verder prima ding!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Sjietah 13-10-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Sinds enkele weken stofzuig ik met de Philips PowerPro Expert FC9725/09 stofzuiger zonder stofzak. In het begin was het wennen. Mijn oude stofzuiger was een Miele van 11 jaar oud. De Philips stofzuiger is veel lichter, waardoor hij wat ‘goedkoop’ aan kan doen. Echter is dit veel makkelijker als je bijvoorbeeld de trap moet stofzuigen of naar de bovenverdieping moet dragen. Ook zit er een bedieningspaneel op de handgreep. Dit vind ik prettig want als met mama met jonge kinderen wordt er regelmatig tijdens het stofzuigen wat gevraagd of hebben ze wat ‘nodig’. Je kunt het veel makkelijker aan/uitzetten. De zuigkracht is zeer goed en er zit een mondstuk met zijborstels aan. We wonen in een huis met veel ‘hoekjes’, dus echt ideaal. Ook is het ideaal dat je in de stofemmer ziet wat je hebt opgezogen. Zo heb ik al playmobil kunnen redden van de kliko. De stofemmer is makkelijke te legen en schoon te maken. Ook vind ik het een voordeel dat je het filter gewoon kunt afspoelen en hiervoor geen dure filters aan hoeft te schaffen. De opbergplaats voor extra opzetstukken is niet handig. Die monteer je aan de slang aan de buitenkant dit stofzuigt niet fijn. Ze liggen bij mij los in de kast. Kortom, ik vind het een echte stofvreter en daarbij heeft hij energieklasse A, ook mooi meegenomen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
cbdkl 12-10-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
De stofzuiger FC9725 is een goede zuiger. Erg handig in gebruik je hoeft niet te bukken om hem harder of zachter te laten zuigen en uit zetten is ook heel makkelijk met de aan en uit knop op het handvat. Handvat is fijn om vast te houden.Het mondstuk heeft ook borstels aan de zijkant wat fijn is om langs plint te zuigen.
Nadeel dat de hulpstukken niet zijn op te bergen in stofzuiger maar aan het handvat geklemd zitten. Wat niet optimaal is. En de slang is voor mij net te kort.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
milasa 05-10-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Vormgeving is super. Stofzuiger weegt niet zwaar, makkelijk mee te nemen naar een verdieping hoger. Stofzuiger maakt weinig lawaai en draai is erg goed. Snoer is lang. Ook makkelijk te bedienen bovenaan de stang, harder/zachter en uitknop.
Enige minpuntje tot nu toe zijn de hulpstukken, deze zitten bovenaan de stang bevestigd en met zuigen komen deze steeds tegen je bovenbeen aan.
Makke

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend