Philips PowerLife FC8322 - Reviews

Specificaties
Model stofzuiger
slede
Vermogen
750 watt
Energielabel
B
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 15 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Onvoldoende
  • Onvoldoende
  • Voldoende
  • Onvoldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R Spruit 09-06-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Philips Powerlife gaat niet lang mee

Algemene score

6,0
Na mijn eerste review kan ik zeer kort zijn over de Powerlife. Inmiddels niet meer in bezit. Dus gekozen voor een ander merk die wel aanmerkelijk duurder was. De powerlife kostte dan weliswaar nog geen €90,=, maar goedkoop blijkt dus duurkoop te zijn.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Slecht

Reageer

Rita 05-05-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

lichtgewicht (on) handig

Algemene score

5,0
Mijn vorige Philips Rio stofzuiger na 3 x maken en 16 jaar trouwe dienst helaas niet meer te repareren. Dus ik wilde perse een Philips. Ben over deze helaas niet zo tevreden. Zit een erg kort snoer aan, die telkens uit het stopcontact vliegt.
Daarnaast is zijn pluspunt lichtgewicht ook zijn minpunt. Hij valt telkens om. Achteraf gezien had ik beter paar tientjes meer uit kunnen geven voor een beter uitgeruste stofzuiger. Nog een pluspunt: zuigkracht is prima!

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Rotterdammert1962 19-02-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Philips Powerlife geen aanrader

Algemene score

5,0
Jammer dat mijn eerdere review over dit product niet meer te lezen is op deze website! Stofzuigers zijn net printers aan het worden, zijn goedkoop maar de levensduur wordt steeds korter. Afgezien dat de Powerlife wel in gewicht licht is vindt ik dit product niet aan te raden. Hij mag dan wel klein zijn, maar attributen zoals een zuigmond zitten aan de buitenkant bevestigd. Vallen er continue af! Een zachte borstel wordt niet meegeleverd, dus er zelf maar één aangeschaft. Het snoer is te kort om een ruimte in een keer te kunnen stofzuigen. Het oprollen van het snoer wordt na verloop van tijd een gevecht, want dit functioneert niet meer naar behoren. De koppeling tussen slang en de stofzuiger zelf ging stuk, en af en toe schiet deze eruit! De motor begon een geluid te produceren als of je naast een vliegtuig stond. Inmiddels weer op miraculeuze wijze opgehouden. De inhoud van de stofzuigerzakken is niet groot, zeker met huisdieren is deze om de haverklap vol, dus meer kosten. Wel een goede zuigkracht, maar dat mag ook wel met 1900 Watt.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Wel licht in gebruik

Minpunten

  • Geen zachte borstel aanwezig
  • Te kort snoer
  • Te kleine stofzuigerzakken inhoud
  • Te compact
  • Geen opbergvak attributen

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Billy23 26-10-2016

Prima stofzuiger!

Algemene score

8,0
Prima stofzuiger die licht in gewicht is zodat hij gemakkelijk de trap mee op te nemen is. Het enige minpunt is dat het snoer te kort is waardoor ik 3x van stopcontact moet wisselen om de benedenverdieping te stofzuigen. De extra lange stang is ook ideaal!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Madeinyello2 07-06-2016

Goeie fijne stofzuiger voor een fatsoenlijke prijs.

Algemene score

10,0
Fijne tamelijk stille stofzuiger. Doet t goed óók met kattenharen op vloerbedekking. Minpuntje: geen meegeleverde accessoires.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Greet74 15-02-2016

Een mooie design stofzuiger met uitstekende eigenschappen

Algemene score

10,0
Ik had een nieuwe stofzuiger nodig. Gekozen voor een Nederlands product. Heb al jarenlang goede ervaringen met producten van Philips. Mooie vormgeving en prima gebruiksgemak.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Dabberd 22-01-2016

Goede kwaliteit- prijs verhouding

Algemene score

8,0
Twee opmerkingen over de stofzuiger: het snoer had langer gekund en de schuif op. De stofzuigerstang schuift te licht. Hij staat ongewild open tijdens het stofzuigen.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Dirk34 04-11-2015

Perfecte prijs / kwaliteit verhouding

Algemene score

10,0
Gebruik deze stofzuiger nu een maand en bevalt uitermate goed. Hij is gemakkelijke in gebruik en licht dus gemakkelijk om mee te nemen als ik de trap op moet. Veel zuigkracht en vangt dus veel stof. Energiezuinig dus geen hoge energie rekening.

Kortom kan deze zeker aan raden!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

edomega63 18-10-2015

licht en goedkoop, dus heb ik er 2 gekocht.

Algemene score

10,0
lichtgewicht en goedkoop in aanschaf. het snoer is net te kort om zonder van wandcontactdoos te wisselen de gehele woonkamer te stofzuigen.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Anoniem 14-10-2015

Fijne lichte stofzuiger

Algemene score

8,0
Deze stofzuiger is lekker licht in gebruik en zuigt goed. Het geluid zou minder mogen maar is niet storend.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Animal 23-09-2015

Uitstekende stofzuiger

Algemene score

8,0
Ik mis alleen de hulpstukken, het smalle pijpje en het kleine voetje,
die vond ik altijd zo handig voor de trap en zo
De stofzuiger is niet zo zwaar en het snoer niet te kort
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

RDUJA 12-09-2015

handige kleine stofzuiger

Algemene score

6,0
Gekocht als extra stofzuiger voor bovenverdieping. Zuigt goed, alleen jammer dat snoer aan de korte kant is. Ook mis ik opzet borstel voor zuigen van bijvoorbeeld bureau etc.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

MeriekeJohanna 08-05-2015

prima zuigkracht

Algemene score

6,0
snoer 5 meter is 2 meter tekort.
Luidruchtig,maak veel kabaal en is geen pretje om aan te horen.
Miskoop van het jaar.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

spokie 25-02-2015

prima stofzuiger

Algemene score

8,0
Zeer handige stofzuiger gemak in gebruik kabellengte prima en kan gemakkelig onder de bank etc zuigen zeer tevreden aanrader!!!!!!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Heidi1S 14-10-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,0
Ik testte de FC8325/09 (Is een versie met een bijgeleverde parketborstel)
Prima stofzuiger voor zo'n klein formaat! Pluspunten: zeer licht (dus makkelijk in traphal), handig opberghaakje voor stofzuigerbuis, grote stofzak....maar op 3 weken tijd kan je uiteraard niet uittesten of de zuigkracht ook behouden blijft als zak halfvol is, compact in omvang. Minpunten: geen handgreep bovenaan om de stofzuiger makkelijk te verplaatsen, kort snoer, opzetstukjes kunnen niet opgeborgen worden in het toestel, regelklepje in de slang schuift (te) gemakkelijk open, parketborstel ligt niet helemaal plat als de zuigbuis rechtop gehouden wordt maar dat is bij dit type dus geen probleem ;-)
Prima prijs-kwaliteit. Perfect voor kleine oppervlakten

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer