Philips PowerPro Compact FC9323 - Reviews

Specificaties
Model stofzuiger
slede
Vermogen
750 watt
Energielabel
B
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 25 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

3,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Slecht
  • Slecht
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Famke44 08-05-2017

Dit is een miskoop!

Algemene score

2,0
Met deze stofzuiger zuig ik nog geen mier op!
Heus de stang zit niet verstopt. De filters zijn schoon. De
opvangbak is leeg.
Het is van begin tot eind een ergernis.
Weet hier geen raad mee.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Helena79 15-04-2017

Weinig zuigkracht, kort snoer

Algemene score

2,0
De kwaliteit van de stofzuiger valt mij erg tegen. Er gaat heel snel stof rondom de ventilator zitten waardoor de zuigkracht afneemt. De ventilator is enigszins afgeschermd van de afvalbak, maar blijkbaar is er nog te veel ruimte aan de bovenkant waardoor het stof aan kan trekken. Hierdoor kan ik niet één keer fatsoenlijk stofzuigen zonder dat ik de ventilator weer stofvrij moet maken. Ook het filter aan de achterkant raakt vrij snel vol wat ten koste gaat van de zuigkracht.
Verder bestaat de handleiding alleen uit afbeeldingen. Persoonlijk had ik een (korte) geschreven toelichting wel erg prettig gevonden.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Josina 22-03-2017

ik kangeen juiste filter vinden v.d.Philips PowerPro Compact

Algemene score

4,0
Ik heb deze van mijn moeder filters zaten er niet meer bij Bij onderdelen zaak kreeg ik de verkeerde filter(complete kit) aangeboden best duur en dan ook niet de juiste. Jammer dat dit dan zo moeilijk te verkrijgen is als de stofzuiger al weer wat ouder is.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

HermanM 29-01-2017

Problemen met zuigkracht

Algemene score

4,0
De stofzuiger heet powerpro maar de zuigkracht valt tegen. Handleiding FC9323/08 bestaat alleen uit plaatjes, tekst met uitleg was welkom geweest bij reiniging van filter. Bestaat dat nu uit twee delen/ zijn er twee aparte filters ?
Bij mij zit er alleen dat blauwe in met schuimrubber ! Is dat andere (hepa?) niet erbij geleverd ? Helaas is de garantie voorbij (gekocht 11-2-2015 .
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Toon 06-01-2017 Product paar weken in bezit

Weinig zuigkracht

Algemene score

3,0
Weinig zuigkracht en stofreservoir lastig leeg te maken. Als je niet goed oplet valt het stof er weer uit.

Pluspunten

  • Klein
  • Geen stofzuigerzak

Minpunten

  • Weinig zuigkracht

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

wen82 03-12-2016

Niet tevreden

Algemene score

2,0
Deze stofzuiger heeft absoluut geen zuigkracht.
Ik wordt er gek van.
Voor mij nooit deze stofzuiger meer
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Marjo17 07-09-2016

Zeer slechte zuigkracht

Algemene score

2,0
Deze stofzuiger ongeveer. Een maand geleden aangeschaft maar hij bevalt ons totaal niet!!! Zeer slechte zuigkracht, zuig nog geen kattebrokje op....
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

skippy1 01-09-2016

Zeer goed

Algemene score

10,0
Altijd met mindere goed merken gedaan.
Nu Philips gekozen omdat de prijs kwaliteit verhouding zeer goed was en was mijn oude stofzuiger beu.

Ik wist niet wat mijn vloer en vloerkleden overkwam!
De vloer bedekking lichte helemaal op en wat een stof zat er nog in.

Vind stofzuigen nu leuk want je ziet de resultaat zowel op de vloer in kleden en wat er in de handige opvang bak zit.

Ga nog een kopen voor de boven verdieping!!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

rebras 18-03-2016

een super stofzuiger

Algemene score

10,0
ik was er eerst niet zo voor een stofzuigen zonder stof zak maar we zijn zeer tevreden .
Ook de lange steel is een uitkomst zonder meer een aan rader.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Esko 22-12-2015

Klein en wendbaar, maar stofbak is snel vol

Algemene score

6,0
In eerste instantie was ik enthousiast. Vind alleen dat de stofbak snel verstopt zit. Zuig je iets groters op, dan moet je dit uit het filter halen om verder te kunnen werken. Zuigkracht is dus goed bij lege bak.
Kleine borstels moet je er los bijkopen.
Bij het legen vd bak komt veel stof vrij.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Anoniem 01-12-2015

Klein maar fijn

Algemene score

8,0
Ik heb deze stofzuiger nu een maand, en nog altijd zeer tevreden.

Het dingetje heeft een goede zuigkracht, niet al te veel geluid, en geen gedoe met stofzuigerzakken. De wieletjes aan het voetstuk zorgen ervoor dat het erg makkelijk glijdt over de vloer. Door het kleine formaat is ie ook makkelijk op te bergen

Het enige wat er op aan te merken valt is de snoerlengte. Die mag net een half metertje langer.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Sluf 08-11-2015

Prima product met een te kort snoer

Algemene score

8,0
het snoer is iets te kort en de opvangbak had is te transparant waardoor alle inhoud vh opgezogenen ziet.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Miemie 22-10-2015

Prima stofzuiger, handig in gebruik

Algemene score

8,0
Heerlijk dat ik nu geen stofzuiger zakken meer hoef te kopen, stofzuiger gaat nu ook niet ruiken met het haar van 2 honden.
Alleen jammer dat er geen assesoires bijzaten, zoals een klein borsteltje etc.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

joke16 17-09-2015

prima stofzuiger

Algemene score

10,0
het is een prima stofzuiger zuigt heel goed alleen wel jammer dat er geen hulpstukken meer bij zitten zoals een klein voetje en dergelijke
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

KC36 08-09-2015

Prima stofzuiger voor een goede prijs

Algemene score

10,0
Erg fijne stofzuiger!

Goede zuigkracht, goed design en door de verschillende opzetstukjes prima te gebruiken voor verschillende doeleinden.

Denk ook aan: bank, trap, auto etc.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Piet2317 13-08-2015

Mooi handzaam apparaat

Algemene score

8,0
Dat gedoe met stofzakken die elke keer weer vol zitten is van de baan. Als je heel even de gebruiksaanwijzing leest zie je hoe snel je het stofreservoir kunt legen. Het snoer rolt automatisch op en dat is handig. Al met al een goede prijs kwaliteitsverhouding.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Bardaladjo 18-07-2015

Zeer goede stofzuiger

Algemene score

8,0
Deze compacte stofzuiger beviel ons na een maand zo goed, dat we er nog eentje voor boven hebben bijgekocht, dus dat zegt genoeg.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Martina85 23-06-2015

Stofzuiger

Algemene score

10,0
Fijne stofzuiger zeker met de turboborstel ideaal met huisdieren. Goede sterke zuigkracht, geen stofzuiger zakken meer nodig. De stofopvangunit goed schoon te houden. wij zijn er blij mee.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

littleberry 20-06-2015

geweldig

Algemene score

10,0
In een woord super. Hij doet wat hij moet doen makkelijk leeghalen en zuigt alles op wat je maar op wil zuigen perfect alleen geen water natuurlijk
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Franklin 24-05-2015

Uitstekend stofzuiger

Algemene score

10,0
Vaccuum cleaning made fun. An excellent piece of electronic. .I am absolutely delightful and satisfied with it. I just bought one again as a gift to my friend. I strongly recommend this product to you looking for a vaccuum cleaner.5 stars without doubt
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Toon meer reviews