Siemens VS06C100 - Reviews

8,3 Lees 93 reviews
Specificaties
Vermogen
750 watt
Energielabel
C
Draadloos
Nee
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 93 reviews

8,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jansam 21-11-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,8
De duurzaamheid is iets lager omdat van de 2 velouren stripjes op het brede zuigmondstuk er een helemaal was weggesleten na 5 maanden. We hebben een nieuw mondstuk gekregen van Mediamarkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
PeterFranken1975 04-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Prima stofzuiger, zeker voor het geld. Zuigt beter dan onze oude met 2300W! Lekker licht en compact.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
jansam 03-08-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,5
Hele fijne zuiger. Lengte kabel was langer dan onze oude. Goede afstelling zuigkracht mogelijk. Wij zijn zeer tevreden tot nu toe.
Vormgeving OK. Moet zuigen en niet alleen maar mooi zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
prieckaerts 27-06-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
Stevige, lichte en zeer wendbare stofzuiger, die goed zuigt.
Ik ben er zeer tevreden over.
Zeker gezien de prijs is dit een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
jansam 15-04-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Hij stofzuigt net zo goed (met 700Watt tegen 1400watt)als onze 18 jaar oude Bosch stofzuiger (waar ook heel tevreden over waren). Zuigt textiel net zo makkelijk als laminaat- of parketvloer. Normaal geluidsnivo (althans niet storend). Handzaam. 3 draaiwielen waardoor hij nog al eens een ander kant uit gaat. Dus opletten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
anne roos 13-04-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Mooi ligt in gewicht ,super handig, niet zo'n log sleur app. Lekker snel klaar. Was wel prettig geweest dat er een aantal extra nieuwe stofzakken bij de stofzuiger incl. zaten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
robboomsma 05-04-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Super stofzuiger. Ik heb er twee. Eentje voor beneden en één voor boven. Lekker compact. Zuigt goed. Snoer kan beter. Hier moet je even aan trekken en dan trekt de stofzuiger het snoer naar binnen. Een eerdere had een drukknop. Had de indruk dat dat toch iets beter werkte. Vandaar de iets lagere waardering voor gebruiksgemak.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Sezen 04-04-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Ik heb de stofzuiger nu iets langer de twee weken. Ik ben erg tevreden over het gebruik. Hij is erg licht, waardoor je hem makkelijk kan verplaatsen en opbergen. Hij heeft een gat aan de onderkant waar je dan stang in kan schuiven, waardoor je hem netjes kan wegruimen. De stand kan je zo hard of zacht zetten als je wilt en er staan icoontjes naast de knop. Op deze manier kan je zien hoe hard je hem moet zetten als je bijvoorbeeld je tapijt of je parket gaat stofzuigen, erg handig! De stofzuiger maakt ook weinig geluid, erg plezant! Tot slot ziet hij er strak uit met de donkerblauwe kleur die hij heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Ans Damen 31-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Geweldige stofzuiger vooral de zwenkwielen zijn zeer praktisch.Ook de "reikwijdte" is uitstekend!
De vorige stofzuiger was ook een Siemens voor ons nooit geen andere meer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
gebruikerstofzuigersiemens 31-03-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,5
handig apparaat in het gebruik, compacte machine zonder poespas en voor een mooie prijs. Nu bijna een maand in bezit, dus duurzaamheid nog niet bekend.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Bonefanatic 30-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Geweldig wendbaar, het is een echte lichtgewicht, heeft een goede zuigkracht op mijn vloer. want overal ligt laminaat zowel beneden als op de slaapverdieping .Zelfs de schoonmaakster was erg enthousiast

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
roosje27 30-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
ik heb hem net nieuw maar kan zeggen wat een fijne stofzuiger.
heel erg licht in gebruik en hele goeie zuigkracht ik ben er heel blij mee is een aanrader voor iedereen

top siemens

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Simone_0000 29-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,0
Doet wat ie moet doen nl. stofzuigen. Niet zo veel zuigkracht op het laminaat maar hopelijk gaat dat beter met een parketborstel. Op vloerkleden gaat het beter.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
overblijfjuf 28-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
De stofzuiger ziet er mooi uit.
Hij heeft een goede prijs kwaliteit verhouding.
Lang snoer.
Goede stofzuiger voor boven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
lonnekedewit 28-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,3
De zuigkracht van deze stofzuiger is goed. De stofzuiger is licht van gewicht.
De reikwijdte is groot.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Harrie Kaft 28-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Na aanleiding van de beoordeling van anderen stofzuiger aangeschaft ter vervanging van onze oude.
Model is lekker compact, makkelijk in elkaar te zetten en snel klaar voor het eerste gebruik.

Zuigkracht is super, zuig kop ietwat aan de kleine kant.
relatief weinig geluid in vergelijking met onze oude (high-end philips ) van 9 jaar oud.
gewicht is ook een stuk beter te hanteren.

er zit een terugtrek stekker in ipv een met een knop even kijken hoe dat bevalt.

Nadeel tot nu toe: Als we hem openmaken springt de zak (nog leeg ) omhoog. Stofzuiger sluit hierna niet meer zonder eerst de zak met de hand weer op zijn plek te vouwen.

Wat ook tegenviel is dat hij geleverd wordt met maar 1 zak.

Duurzaamheid nog niet kunnen beoordelen uiteraard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Dirkje55 25-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Degelijke stofzuiger van een betrouwbaar merk.
Voelt stevig en solide aan. Goede zuigkracht bij
gering motor geluid.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Hans 1983 24-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
De Siemens stofzuiger is behendig en heeft een goed gebruiksgemak, ook door de grootte van het apparaat. Wij hebben het apparaat nog maar enkele dagen in huis en zijn zeer tevreden over onze aangekochte stofzuiger (VS06C100).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
beterpeter 23-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Erg goede stofzuiger. Ik verbaas mij er over dat er zoveel zuigkracht uit relatief weinig vermogen gehaald kan worden. Hij is ook erg stil.

Heb hem nu een paar dagen in bezit en heb er al aardig wat mee mogen zuigen (ben druk bezig in mijn nieuwe huis dingen op te knappen. Hier komt veel stof en zooi bij vrij).

Ik vind het ook erg prettig dat hij goed wendbaar is en dat het snoer lang is. Verder is de buis lang genoeg om normaal te kunnen zuigen zonder last te krijgen van de rug. Kan rechtop blijven staan.

De extra hulpstukken zijn tevens gemakkelijk te pakken zonder de stofzuiger open te moeten maken (aan de achterkant hebben ze een uitsparing gemaakt in de klep waardoor deze gemakkelijk toegang krijgen)

Verder is de actie van Siemens met de stofzakken of parket borstel ook wel handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Ad van de Luijt 23-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Lang naar gezocht een stofzuiger stille motor zodat ons konijn ook niet meer in de stres schiet van de herrie. Erg praktisch is het grote bereik. Door het extra lange snoer kan ik nu eindelijk de trap in een keer stofzuizgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Toon meer reviews