Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens VS06C100

8,3 Lees 95 reviews

Vergelijkbare producten

Rowenta X-TREM POWER 4A+ Stofzuiger met zak - XL 4,5 L RO6883

Rowenta X-TREM POWER 4A+ Stofzuiger met zak - XL 4,5 L RO6883
Bekijk alle Stofzuigers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 95 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bonefanatic 30-03-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Geweldig wendbaar, het is een echte lichtgewicht, heeft een goede zuigkracht op mijn vloer. want overal ligt laminaat zowel beneden als op de slaapverdieping .Zelfs de schoonmaakster was erg enthousiast
Geschreven voor: Siemens VS06C100

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jansam 21-11-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,8
De duurzaamheid is iets lager omdat van de 2 velouren stripjes op het brede zuigmondstuk er een helemaal was weggesleten na 5 maanden. We hebben een nieuw mondstuk gekregen van Mediamarkt.
Geschreven voor: Siemens VS06C100

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

roosje27 30-03-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
ik heb hem net nieuw maar kan zeggen wat een fijne stofzuiger.
heel erg licht in gebruik en hele goeie zuigkracht ik ben er heel blij mee is een aanrader voor iedereen

top siemens
Geschreven voor: Siemens VS06C100

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Harrie Kaft 28-03-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Na aanleiding van de beoordeling van anderen stofzuiger aangeschaft ter vervanging van onze oude.
Model is lekker compact, makkelijk in elkaar te zetten en snel klaar voor het eerste gebruik.

Zuigkracht is super, zuig kop ietwat aan de kleine kant.
relatief weinig geluid in vergelijking met onze oude (high-end philips ) van 9 jaar oud.
gewicht is ook een stuk beter te hanteren.

er zit een terugtrek stekker in ipv een met een knop even kijken hoe dat bevalt.

Nadeel tot nu toe: Als we hem openmaken springt de zak (nog leeg ) omhoog. Stofzuiger sluit hierna niet meer zonder eerst de zak met de hand weer op zijn plek te vouwen.

Wat ook tegenviel is dat hij geleverd wordt met maar 1 zak.

Duurzaamheid nog niet kunnen beoordelen uiteraard.
Geschreven voor: Siemens VS06C100

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gruisje 12-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Een wendbare stofzuiger die een goede zuigkracht heeft, beperkt geluid en ook mooi en klein vormgegeven is.
Geschreven voor: Siemens VS06C100

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jansam 03-08-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,5
Hele fijne zuiger. Lengte kabel was langer dan onze oude. Goede afstelling zuigkracht mogelijk. Wij zijn zeer tevreden tot nu toe.
Vormgeving OK. Moet zuigen en niet alleen maar mooi zijn.
Geschreven voor: Siemens VS06C100

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

prieckaerts 27-06-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,2
Stevige, lichte en zeer wendbare stofzuiger, die goed zuigt.
Ik ben er zeer tevreden over.
Zeker gezien de prijs is dit een aanrader.
Geschreven voor: Siemens VS06C100

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

anne roos 13-04-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Mooi ligt in gewicht ,super handig, niet zo'n log sleur app. Lekker snel klaar. Was wel prettig geweest dat er een aantal extra nieuwe stofzakken bij de stofzuiger incl. zaten.
Geschreven voor: Siemens VS06C100

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sezen 04-04-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Ik heb de stofzuiger nu iets langer de twee weken. Ik ben erg tevreden over het gebruik. Hij is erg licht, waardoor je hem makkelijk kan verplaatsen en opbergen. Hij heeft een gat aan de onderkant waar je dan stang in kan schuiven, waardoor je hem netjes kan wegruimen. De stand kan je zo hard of zacht zetten als je wilt en er staan icoontjes naast de knop. Op deze manier kan je zien hoe hard je hem moet zetten als je bijvoorbeeld je tapijt of je parket gaat stofzuigen, erg handig! De stofzuiger maakt ook weinig geluid, erg plezant! Tot slot ziet hij er strak uit met de donkerblauwe kleur die hij heeft.
Geschreven voor: Siemens VS06C100

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Simone_0000 29-03-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,0
Doet wat ie moet doen nl. stofzuigen. Niet zo veel zuigkracht op het laminaat maar hopelijk gaat dat beter met een parketborstel. Op vloerkleden gaat het beter.
Geschreven voor: Siemens VS06C100

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

lonnekedewit 28-03-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,3
De zuigkracht van deze stofzuiger is goed. De stofzuiger is licht van gewicht.
De reikwijdte is groot.
Geschreven voor: Siemens VS06C100

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Ad van de Luijt 23-03-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Lang naar gezocht een stofzuiger stille motor zodat ons konijn ook niet meer in de stres schiet van de herrie. Erg praktisch is het grote bereik. Door het extra lange snoer kan ik nu eindelijk de trap in een keer stofzuizgen.
Geschreven voor: Siemens VS06C100

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

hilfe 09-03-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Opeens kan het dus wel. Slechts een gering vermogen, maar zuigen als een beer.
Fijn en licht apparaat met als enig minpunt tot nu toe een irritante fluit/pieptoon. Jammer, want doet afbreuk aan het geringe geluid.
Geschreven voor: Siemens VS06C100

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chris Lans 23-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handig op de trap en het snoer van 7 meter is ook top.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer handzaam is deze stofzuiger, na een paar keer te hebben gebruikt al dik tevreden. Ik ben er blij mee dus een goede koop.

Pluspunten

  • Het gewicht.

Minpunten

  • De klep openmaken voor de stofzak gaat wel zwaar.
Geschreven voor: Siemens VS06C100

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marloes 04-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede stofzuiger voor betaalbare prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijne stofzuiger met flinke zuigkracht. Licht in gewicht en daardoor makkelijk ik gebruik, ook wanneer de stofzuiger opgetild moet worden. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding!

Pluspunten

  • Flinke zuigkracht
  • Licht in gewicht
  • Klein van formaat, makkelijk op te bergen
Geschreven voor: Siemens VS06C100

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

PeterFranken1975 04-08-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Prima stofzuiger, zeker voor het geld. Zuigt beter dan onze oude met 2300W! Lekker licht en compact.
Geschreven voor: Siemens VS06C100

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jansam 15-04-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Hij stofzuigt net zo goed (met 700Watt tegen 1400watt)als onze 18 jaar oude Bosch stofzuiger (waar ook heel tevreden over waren). Zuigt textiel net zo makkelijk als laminaat- of parketvloer. Normaal geluidsnivo (althans niet storend). Handzaam. 3 draaiwielen waardoor hij nog al eens een ander kant uit gaat. Dus opletten.
Geschreven voor: Siemens VS06C100

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

robboomsma 05-04-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Super stofzuiger. Ik heb er twee. Eentje voor beneden en één voor boven. Lekker compact. Zuigt goed. Snoer kan beter. Hier moet je even aan trekken en dan trekt de stofzuiger het snoer naar binnen. Een eerdere had een drukknop. Had de indruk dat dat toch iets beter werkte. Vandaar de iets lagere waardering voor gebruiksgemak.
Geschreven voor: Siemens VS06C100

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans Damen 31-03-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Geweldige stofzuiger vooral de zwenkwielen zijn zeer praktisch.Ook de "reikwijdte" is uitstekend!
De vorige stofzuiger was ook een Siemens voor ons nooit geen andere meer.
Geschreven voor: Siemens VS06C100

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

gebruikerstofzuigersiemens 31-03-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

7,5
handig apparaat in het gebruik, compacte machine zonder poespas en voor een mooie prijs. Nu bijna een maand in bezit, dus duurzaamheid nog niet bekend.
Geschreven voor: Siemens VS06C100

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews