Bosch BGL8310 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robert Webbe 13-08-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer krachtige en stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is de eerste stofzuiger in mijn level waarbij ik het vermogen niet altijd op maximaal heb staan. Als die wel maximaal zuigt dan trekt die bijna vacuüm met de vloer. Vijftig procent vermogen is ruim voldoende om mijn laminaatvloer schoon te krijgen. De stofzuiger is dan heel erg stil. In het begin moest ik er even aan wennen, het gaat zo zachtjes dat je begint te twijfelen of dat dat wel kan. Maar het resultaat is prima!

De stootranden erom heen zijn ook veel beter dan mijn vorige stofzuigers, door de zachte rand gaat dat nu heel zachtjes. De stofzuiger volgt ook mee makkelijk dankzij de 4 zwenkwieltjes en het 12 meter lange snoer.

Pluspunten

  • Enorme zuigkracht
  • Zeer stil
  • Volgt goed tijdens zuigen
  • Zachte stoot randen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia & Paul van Oers 10-08-2016 Product paar dagen in bezit

lang snoer en dus groot bereik,weinig db veel zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
apparaat heeft een lekker lang snoer en dus groot bereik en hoge zuigkracht. wij zijn er blij mee ! hadden veel eerder afscheid moeten nemen van het oude apparaat :-)

Pluspunten

  • zuigkracht
  • bereik
  • weinig db

Minpunten

  • rode kleur (dus geen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wendy 19-04-2016 Product paar weken in bezit

Mooie stofzuiger, prettig in gebruik

Algemene score

8,3
Deze stofzuiger hebben wij nu 2 weken in gebruik. Hij voelt en ziet er stevig uit. Hij zuigt ontzettend hard, gelukkig is de kracht in te stellen. Op gladde vloeren doet hij het erg goed, op vloerkleden zuigt hij eigenlijk iets te hard, zelfs op de zachtste stand. De kleden verschuiven er vaak van.
Hij stuurt goed, het lange snoer is erg fijn en de verstelbare steel werkt ook prettig.

Prijs-kwaliteitverhouding is wat ons betreft prima in orde.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JJ 19-03-2016 Product paar weken in bezit

Hele fijne stofzuiger van Bosch

Algemene score

8,0
Veel zuigkracht bij laag vermogen. Weinig geluid!
Lekker lang snoer, hele benedenverdieping op één stopcontact.
Iets groter/zwaarder dan we gewend waren.
Fijne wendbare stofzuiger die degelijk aanvoelt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martine 04-01-2017 Product paar maanden in bezit

Goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie design stofzuiger met handige airbumpers. De zuigkracht is uitstekend. De radius van 15 meter is bijzonder praktisch, zelden meer de stekker verwisselen.

Pluspunten

  • Elektronisch verstelbare zuigkracht
  • airbumpers
  • snoerlengte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

KlaasG 03-01-2017 Product paar weken in bezit

Makkelijk in gebruik, voldoet aan verwachtingen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Degelijke kwaliteit voor een goede prijs. Makkelijk om mee te werken. Goede reikwijdte, lange steel, voldoende inhoud afvalzak. Voldoende vermogen en toch stil.
Tip voor fabrikant, klanten laten kiezen voor welke zuigmond ze willen gaan. In ons geval hebben we alleen de parketzuiger nodig. De bijgeleverde is daardoor overbodig.
Prima apparaat!

Pluspunten

  • wendbaar
  • stil
  • reikwijdte
  • inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sandra 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

goede zuigkracht, gebruikersvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Bosch BGL8310 is een fijne stofzuiger, zuigt prettig, handzaam in gebruik. Handig vind ik het snoer dat vanzelf meegeeft, geen gedoe met lange snoeren die in de weg zitten, en de extra borstels die op de slang bevestigd kunnen worden, waardoor je ze makkelijk bij de hand hebt.

Pluspunten

  • lang snoer dat vanzelf in-en uitrolt
  • extra borstels bij de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mr. T 27-12-2016 Product paar weken in bezit

lekker lang snoer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
makkelijk te hanteren stofzuiger met lekker lang snoer en goede borstel die over de grond rijdt, waardoor minder belastend voor je rug

Pluspunten

  • goede borstel
  • lang snoer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

marjan 23-12-2016 Product paar dagen in bezit

lekker lang snoer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lang snoer en handvat aan de stang.
Met extra accesoires en grote stofzak.
Maakt zeer weinig geluid en is mooi compact.

Pluspunten

  • lang snoer
  • handvat aan de stang
  • grote stofzak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Gerard Schukkink 14-12-2016 Product paar dagen in bezit

Handige Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een prachtig apparaat en lekker licht en daardoor goed hanteerbaar.
Mooi lang snoer zodat je een grote ruimte in een keer kunt zuigen.
Prima zuigkracht en daarnaast ook nog eens erg zuinig in gebruik.

Pluspunten

  • Mooi design.
  • weinig lawaai.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben van Kesteren 14-12-2016 Product paar dagen in bezit

Wat een zuigkracht!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Afstand doen van de oude jarenlang vertrouwde stofzuiger was wel even moeilijk. Maar gisteren bij de eerste rondgang met deze nieuwe Bosch is het verdriet omgeslagen in uitbundige vreugde. Wat een verschil! Heerlijk hoe zich over de vloer beweegt, met het lange snoer kan ik overal komen en hij is bijna geruisloos.
Ik ben enthousiast!

Pluspunten

  • extra lang snoet
  • grote zuigkracht
  • energiezuinig
  • wendbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Monique 12-12-2016 Product paar weken in bezit

Dat was even schrikken!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie, compacte en makkelijk te bedienen stofzuiger die, dat was even schrikken, echt goed zuigt en de prijs zeker waard is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nmgn1963 04-12-2016 Product paar weken in bezit

Ook voor het oog een prima keuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zuigt perfect, hoef niet eens volledig vermogen te gebruiken anders trekt hij het zeil uit mijn keuken. Mooi dessing, erg rustig en wendbaar.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Dessing
  • Lang snoer
  • Lange telescoopsteel
  • Prijs

Minpunten

  • Zuigsteel iet te fors

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stanley 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastische stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn oude stofzuiger was aan vervanging toe. Na wat onderzoek op internet bij deze stofzuiger van Boch aangekomen. Hij is erg stil en makkelijk wendbaar door de kleine wieltjes. Ook een zeer goede zuigkracht ik hoef het nooit op max te zetten. Tevens heeft de stofzuiger een stootrand wat het beschermt tegen bijv. meubels. Kortom een aanrader

Pluspunten

  • Makkelijk wendbaar
  • Goede zuigkracht
  • Fijn in gebruik dankzij de handgreep
  • Maakt weinig geluid
  • Een bereik van 15 meter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Akdogan 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

geen geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik was verbaasd van de zuigkracht op minimaal en het geluid dat amper te horen is. Ook hoef ik nu niet iedere keer de snoer te verplaatsen. Goede keuze geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Riemslag 17-08-2016 Product paar dagen in bezit

Stofzuigen met de Bosch een genot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Bosch BGL 8310, is de perfecte stofzuiger.
Met de actie radius van 15 meter snoer, de optimale zuigkracht die instelbaar is voor alle soorten ondergronden.
Een perfecte aankoop.

Pluspunten

  • Grote actie radius
  • Perfecte zuigkracht
  • Stille motor

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frankderuig 05-08-2016 Product paar weken in bezit

Kwaliteit stofzuiger

Algemene score

8,0
Het apparaat werkt werkelijk ongelofelijk goed. Vrijwel perfect. Zeker het daadwerkelijke stofzuigen is super. Enige aanpassingen zijn wellicht mogelijk maar dat zou gaan om marginale verbeteringen.in 1 woord: top-product!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maaike 05-08-2016 Product paar weken in bezit

Super fijne stofzuiger!

Algemene score

9,0
De Bosch is erg wendbaar, het lange snoer is de beste uitvinding ooit, echt ideaal! De zuigkracht is meer dan aanwezig, ik moet soms zelf de zuigkracht op een iets lager niveau zetten. Daarnaast vind ik de Bosch erg licht, voor als je bijvoorbeeld de trap wilt stofzuigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinze Bottema 04-08-2016 Product paar dagen in bezit

Het komt niet alleen uit de lengte......

Algemene score

7,5
Ook 15 meter van het stopcontact nog steeds een handzame, krachtige en stille machine. Je hoort nauwelijks of hij aan staat!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Martin 24-07-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch BGL8310

Algemene score

8,8
Goed functionerende stofzuiger met lang snoer. Grote zuigkracht met mat laag energielabel. Door de 4 zwenkwielen en de rubber stootrand is de stofzuiger zeer wendbaar en houdt de meubels vrij van beschadigingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews