Bosch BGL8310 - Reviews

8,5 Lees 34 reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 33 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marie 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

Robuust stevige stofzuiger met een heerlijk lang snoer

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

10,0
Super fijner stof zuiger goed stevig matriaal en een heerlijk lang snoer
En goed wendbaar en ziet er Kok nog eens mooie uit
Ik Ben er super blij mee
Ik heb een goede aankoop gedaan voor een prima prijs
Super

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Lange stevige buis

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Nmgn1963 04-12-2016 Product paar weken in bezit

Ook voor het oog een prima keuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zuigt perfect, hoef niet eens volledig vermogen te gebruiken anders trekt hij het zeil uit mijn keuken. Mooi dessing, erg rustig en wendbaar.

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Dessing
  • Lang snoer
  • Lange telescoopsteel
  • Prijs

Minpunten

  • Zuigsteel iet te fors

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Stanley 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastische stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn oude stofzuiger was aan vervanging toe. Na wat onderzoek op internet bij deze stofzuiger van Boch aangekomen. Hij is erg stil en makkelijk wendbaar door de kleine wieltjes. Ook een zeer goede zuigkracht ik hoef het nooit op max te zetten. Tevens heeft de stofzuiger een stootrand wat het beschermt tegen bijv. meubels. Kortom een aanrader

Pluspunten

  • Makkelijk wendbaar
  • Goede zuigkracht
  • Fijn in gebruik dankzij de handgreep
  • Maakt weinig geluid
  • Een bereik van 15 meter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
S. Akdogan 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

geen geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik was verbaasd van de zuigkracht op minimaal en het geluid dat amper te horen is. Ook hoef ik nu niet iedere keer de snoer te verplaatsen. Goede keuze geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hans Riemslag 17-08-2016 Product paar dagen in bezit

Stofzuigen met de Bosch een genot

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Bosch BGL 8310, is de perfecte stofzuiger.
Met de actie radius van 15 meter snoer, de optimale zuigkracht die instelbaar is voor alle soorten ondergronden.
Een perfecte aankoop.

Pluspunten

  • Grote actie radius
  • Perfecte zuigkracht
  • Stille motor

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Robert Webbe 13-08-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer krachtige en stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is de eerste stofzuiger in mijn level waarbij ik het vermogen niet altijd op maximaal heb staan. Als die wel maximaal zuigt dan trekt die bijna vacuüm met de vloer. Vijftig procent vermogen is ruim voldoende om mijn laminaatvloer schoon te krijgen. De stofzuiger is dan heel erg stil. In het begin moest ik er even aan wennen, het gaat zo zachtjes dat je begint te twijfelen of dat dat wel kan. Maar het resultaat is prima!

De stootranden erom heen zijn ook veel beter dan mijn vorige stofzuigers, door de zachte rand gaat dat nu heel zachtjes. De stofzuiger volgt ook mee makkelijk dankzij de 4 zwenkwieltjes en het 12 meter lange snoer.

Pluspunten

  • Enorme zuigkracht
  • Zeer stil
  • Volgt goed tijdens zuigen
  • Zachte stoot randen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Sylvia & Paul van Oers 10-08-2016 Product paar dagen in bezit

lang snoer en dus groot bereik,weinig db veel zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
apparaat heeft een lekker lang snoer en dus groot bereik en hoge zuigkracht. wij zijn er blij mee ! hadden veel eerder afscheid moeten nemen van het oude apparaat :-)

Pluspunten

  • zuigkracht
  • bereik
  • weinig db

Minpunten

  • rode kleur (dus geen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
frankderuig 05-08-2016 Product paar weken in bezit

Kwaliteit stofzuiger

Algemene score

8,0
Het apparaat werkt werkelijk ongelofelijk goed. Vrijwel perfect. Zeker het daadwerkelijke stofzuigen is super. Enige aanpassingen zijn wellicht mogelijk maar dat zou gaan om marginale verbeteringen.in 1 woord: top-product!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Maaike 05-08-2016 Product paar weken in bezit

Super fijne stofzuiger!

Algemene score

9,0
De Bosch is erg wendbaar, het lange snoer is de beste uitvinding ooit, echt ideaal! De zuigkracht is meer dan aanwezig, ik moet soms zelf de zuigkracht op een iets lager niveau zetten. Daarnaast vind ik de Bosch erg licht, voor als je bijvoorbeeld de trap wilt stofzuigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rinze Bottema 04-08-2016 Product paar dagen in bezit

Het komt niet alleen uit de lengte......

Algemene score

7,5
Ook 15 meter van het stopcontact nog steeds een handzame, krachtige en stille machine. Je hoort nauwelijks of hij aan staat!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Martin 24-07-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch BGL8310

Algemene score

8,8
Goed functionerende stofzuiger met lang snoer. Grote zuigkracht met mat laag energielabel. Door de 4 zwenkwielen en de rubber stootrand is de stofzuiger zeer wendbaar en houdt de meubels vrij van beschadigingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Wendy 19-04-2016 Product paar weken in bezit

Mooie stofzuiger, prettig in gebruik

Algemene score

8,3
Deze stofzuiger hebben wij nu 2 weken in gebruik. Hij voelt en ziet er stevig uit. Hij zuigt ontzettend hard, gelukkig is de kracht in te stellen. Op gladde vloeren doet hij het erg goed, op vloerkleden zuigt hij eigenlijk iets te hard, zelfs op de zachtste stand. De kleden verschuiven er vaak van.
Hij stuurt goed, het lange snoer is erg fijn en de verstelbare steel werkt ook prettig.

Prijs-kwaliteitverhouding is wat ons betreft prima in orde.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Bart 11-04-2016 Product paar dagen in bezit

Prima zuiger

Algemene score

8,8
Mooie robuuste zuiger.
Erg stil en veel zuigkracht.
Echt waar voor je geld,lange zuigstang en maar liefs 15 meter bereik!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Willeke 23-03-2016 Product paar weken in bezit

Fijne stofzuiger

Algemene score

8,0
fijne stofzuiger, erg handzaam. het handmatig instellen van zuigkracht ook positief, doordat ik verschillende ondergrond in huis heb. Snoer had ik liever terug zien gaan met knop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Bosch in genius 23-03-2016 Product paar weken in bezit

Wereld stofzuiger

Algemene score

8,0
Met deze stofzuiger is het gewoon een feest om mee te werken. Door het extra handvat kan je makkelijk en soepel alles stofzuigen. Het lange snoer is extra handig, je kan door heel je woonkamer zonder te wisselen van stopcontact. En zuigt goed vooral hondenharen op kleedjes.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
JJ 19-03-2016 Product paar weken in bezit

Hele fijne stofzuiger van Bosch

Algemene score

8,0
Veel zuigkracht bij laag vermogen. Weinig geluid!
Lekker lang snoer, hele benedenverdieping op één stopcontact.
Iets groter/zwaarder dan we gewend waren.
Fijne wendbare stofzuiger die degelijk aanvoelt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
louise 15-03-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch 8310

Algemene score

8,5
goede zuigkracht, zelfs eerder te hard dan te zacht, overtreft mijn verwachtingen. Voldoende accesoires, makkelijk dat er zo´n grote stofzak in zit. Tot nu toe ben ik erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Brants 10-03-2016 Product paar dagen in bezit

bosch BGL8310

Algemene score

9,0
een uitstekende stozuiger voor een goede prijs. speciaal het lange snoer en de zuigstang bevallen goed. Zuigkracht voldoende.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Dhr smetsers 05-03-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Bijzonder nette en goed werkende stofzuiger met veel zuigkracht .
Bovendien heeft deze stofzuiger een snoer van 15 meter en daar word mijn vrouw vrolijk van.
Voor deze prijs kan je geen beter stofzuiger kopen .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Arie 04-03-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Een enorme krachtpatser deze Bosch 8310i!
Een A-status voor gebruiksgemak (superlang snoer, prima zuigkracht en grote wendbaarheid) tegen een scherpe prijs. Een aanwinst in ons huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews