Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch BSGL5310

8,3 Lees 13 reviews

Vergelijkbare producten

Bosch BSGL53192 AQPA

Model stofzuiger
slede
Vermogen
700 watt
Energielabel
A
Bosch BSGL53192 AQPA
6,5 (3)

Miele Complete C3 XXL EcoLine - SGSG1

Vermogen
800 watt
Energielabel
A
Nat en/of droog
droog
Miele Complete C3 XXL EcoLine - SGSG1

Miele Blizzard CX1 Red EcoLine

Vermogen
800 watt
Energielabel
A
Draadloos
Nee
Miele Blizzard CX1  Red EcoLine
8,5 (4)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mobbie 19-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
het is een mooie stille stofzuige met goede zwenkwielen. De Bosch Free e is redelijk stil en krachtig en heeft een lange slang.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bloemeke83 22-06-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,5
Het schuiven van de stofzuigerstang werkt erg prettig. Ook is de stofzuiger ligt en wendbaar. Dit samen met het extra lange snoer maakt het een ideale stofzuiger.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sven vd Vlies 22-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Sinds dag 1 al blij mee. Apparaat is makkelijk te installeren en qua geluidsoverlast vind ik het mee vallen. De extra hulpstukken voor de bank en kieren zijn ideaal. En met de 4 wieltjes `onder` de stofzuiger geen geduw en getrek meer, ook door het zeer lange snoer. Oftewel, weer een tevreden klant !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joran 22-10-2015

waardeloos

Algemene score

2,0
Ik heb deze stofzuiger een half jaar in bezit en ben er zeer ontevreden over. Je bent klaar met stofzuigen en je kijkt de kamer in, om je vervolgens af te vragen of je echt op al die plekken niet hebt gezogen. Overal ligt nog zand en steentjes. Met name dat soort vuil wordt gewoon niet opgezogen. Wel als je de zuigmond verwijderd, maar ja, je wilt doorwerken. Ik vind dit product een belediging voor Bosch en voor het de stofzuiger.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Truus 06-07-2015

Veel kracht voor een compacte stofzuiger!

Algemene score

10,0
De verschillende zuigkrachten die je kan instellen.
Jammer dat er geen extra mondstuk erbij is inbegrepen.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

CT215 09-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Licht in gewicht, zeer laag geluidsniveau, goede zuigkracht, degelijk apparaat. Erg blij met deze aankoop! Ook heel fijn dat hij energiezuinig is.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

M.Koldemeule 05-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Ons vorige model (geheel gelijkwaardig) beviel ons zo goed, dat we zonder nadenken het zelfde type hebben besteld. En super handige machine met lang en flexibel snoer waarmee onze praktijkruimte in mum van tijd weer schoon is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RapsOdy 03-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
Stofzuiger net ontvangen. Keuze gemaakt obv prijs/prestatie verhouding, waarbij met name het lange snoer doorslaggevend was. Vormgeving had moderner kunnen zijn.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

tammy30 29-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Voldoende zuigkracht ook voor een hoogpolig vloerkleed.
vergeleken met onze oude stofzuiger is deze een stuk aangenamer als het gaat om geluid.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

debbie hoekman 27-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Ruim bereik, laag in volume, voldoende zuigkracht en rolt lekker mee. Mooi strak uiterlijk en meerdere hulpmiddelen aanwezig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mirjam29 26-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
Eerste indruk. Lichte stofzuiger, krachtige zuigkracht, stil. Slim en praktisch opbergvak voor de extra opzetstukken. Draait en rijd heel licht tijdens het stofzuigen, erg fijn is het zeer lange snoer. Ik mis een handvat voor snel optillen en het opzetstuk voor de harde vloer, maar deze laatste kan zo bijgekocht worden. Draaiknop voor verstellen zuigkracht is handig, kleine kinderen zien het vooral als een leuk speeltje :s

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

S-L.B. 17-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Mooi en makkelijk te gebruiken stofzuiger, goede zuigkracht, lang snoer, waardoor het hele huis te bereiken is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjan4 09-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Mooi stofzuiger vanwege zijn vormgeving. Praktisch in gebruik.En voor prijs/kwaliteit zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer