Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch BSGL5319 AQPA

8,6 Lees 66 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 66 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mamadeetje 04-08-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,0
Heb de stofzuiger pas een maand of 2 maar ben tot nu toe zeer tevreden.
Fijn apparaat, hoop hier jaren plezier van te hebben.
Is redelijk geruisloos, zeer krachtig, ziet er mooi uit.
Het lange snoer is zeer fijn!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Plug 27-06-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop, dit motiveert om wat vaker te stofzuigen met als resultaat dat mijn huis er weer stofvrij uitziet, vrouwlief ook weer blij !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

winatas 24-06-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,5
fijne stofzuiger met lang snoer en vier wielen wat het gebruiksgemak bevordert. stofzuiger zuigt goed. enige nadeel is dat de stofzuiger wat zwaar is om de trap op te tillen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

patricia de groot 20-06-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

10,0
mooie stofzuiger makkelijk in gebruik stuurt goed
zuigd goed werkt perfekt aanrader voor iedereen
als deze stuk is dan koop ik de zelfde terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Zahir 19-06-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,7
Een super praktisch apparaat. Door de lange uitschuifstang geen kromme rug meer. Wendbaar en licht in het gebruik en prima zuigkracht, ook de randjes en kieren in de vloer worden goed schoon. En hij maakt weinig lawaai, dus ook te gebruiken als de kinderen al in bed liggen. wij zijn zeer tevreden met onze aankoop!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erik-ie 18-06-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Vorige stofzuiger kapot gegaan en met spoed (3-persoons huishouden + 2 katten) een goede nieuwe nodig. Na achten nog naar Mediamarkt gegaan. We zochten naar een goede degelijke, niet al te dure stofzuiger met, vooral de vrouw des huizes, lang snoer en van een naar ons idee goed merk. Na enig overleg kwamen we al gauw uit op deze stofzuiger. De cassiere was er ook enthousiast over en stofzuigt zelfs haar katten ermee.

Direct gebruikt: rijdt super soepel en kunnen de hele begane grond ermee over. De behuizing en stofzuigerslang zijn van erg goede degelijke kwaliteit. Het apparaat maakt ook veel minder kabaal dan de oude. Tot nog toe totaal geen spijt van deze aankoop en -en de cassiere had gelijk- is een aanrader te noemen. Top!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stoffer001 08-06-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,5
Onze katten zijn normaal gesproken als de dood voor stofzuigers (omdat het gewoon normaal is dat ze herrie maken!)

Onze nieuwe stofzuiger is stiller dan onze koelkast!

Prachtig ding. Heel blij met deze aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nina26 08-06-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

6,8
Deze stofzuiger levert prima zuigprestaties met de parketborstel die licht en wendbaar is op een houten vloer. De prestaties van de tapijtborstel laten wat mij betreft te wensen over. Deze is zwaar in de bediening en zuigt minder effectief dan mijn oude stofzuiger (een Miele). Ik moet hem op maximaal zetten om de rommeltjes van het kleed te krijgen en dat terwijl hij pas enkele weken oud is. De toevoeging van de hulpstukken in het apparaat zelf vind ik handig. De uitvoering ziet er zo hier en daar kwetsbaar uit.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Johanmargreth 06-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Prima stofzuiger. Prijs / kwaliteit verhouding uitstekend. Zeer lang snoer, maakt geen herrie, is makkelijk te hanteren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AImhoff 03-06-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Lekker licht om te verplaatsen, stil, fijne slang om vast te houden (geweven flexibel) en de stofzuiger rijdt soepel over het parket

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GHSchipper 02-06-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Zeer goed. Lichte stofzuiger. Erg wendbaar door middel van zwenkwieltjes. Ideaal is de lange actieradius.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bosch stofzuiger 02-06-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Genoeg mogelijkheden en een fijne stofzuiger. Vooral het lage geluidsniveau is zeer prettig. Beweegt makkelijk achter je aan tijdens het stofzuigen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

keytimmerman 02-06-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Prima stofzuiger!
zuigt sterk, een prima lang snoer, geruisarm en mooi in vormgeving. Een aanrader onder de stofzuigers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dik 1975 01-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
lekker klein
heeft een groot actieradius
en geluidsvriendelijk
geweldig apparaat waar we veel plezier aan zullen beleven
prijs kwaliteit perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klara de Boer 01-06-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,0
Leuk stofzuigertje.. Je tilt hem makkelijk op, is lekker wendbaar en doet het prima.
Prijs/kwaliteit verhouding goed!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

HesePietje 31-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Mooie stofzuiger ziet er strak uit en zuigt als een dolle.
Ik ben er erg blij mee, de kleur is ook briljant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nils13 31-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Eerste een ander type gekocht maar terug gestuurd.
Dit type heeft een slang die veel sterker en duurzamer is.
Daarnaast is hij een stuk stiller dan ik had verwacht.

Prima stofzuiger kan hem aanbevelen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Berkenboompje 29-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Goedemiddag,

Het is fijn om met de stofzuiger te werken,
ik hoop dat ik er betere resultaten mee heb in de toekomst dan mijn vriezer.

Vriendelijke groeten,
Digna van Mourik-Griffioen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis0705 26-05-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Goede stofzuiger en mooie vormgeving van het product. Extra lang snoer werkt prettig. Het oprolmechanisme voor het snoer kan beter.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nico1945 26-05-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,3
nu 2 maanden in het bezit kan er niets negatiefs over zeggen hij doet wat hij moet doen en heel fijn met lang snoer echt een zegen en de duurzaamheid als hij net zolang mee gaat als mij andere bosch producte ben ik zeer tevrede

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews