Bosch BGS5ALL1 - Reviews

Specificaties
Vermogen
700 watt
Stofopvang
zakloos
Energieklasse
A energieklasse

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 207 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeroen 13-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Ja en Nee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ja en Nee, het is fraai vormgegeven stofzuiger die er gelikt uitziet, enige nadeel vind ik de grootte deze is toch vrij fors ten opzichte van onze vorige zakloze stofzuiger. De zuigkracht is goed en zelfs op tapijt (laagpolig) ging het beter dan verwacht, nadeel vind ik de bijgeleverde koppen, deze draaien niet fijn waardoor je niet in de kleinste hoekjes komt. Ander nadeel vind ik de parketkop, deze is gewoon nutteloos door de stand van de borstels. Gelukkig paste mijn oude laminaatkop van Samsung op de stang en daarbij nam de zuigkracht aanzienlijk toe en was het gemak om in de kleine hoekjes te komen weer terug. Jullie hebben een goede opvangbak alleen jammer dat je je handen vies moet maken om deze goed te kunnen legen of om het filter schoon te maken, en het is even wennen aan het systeem. Ik denk dat dit makkelijker had gekund. Snoer is lekker lang. De stang is een verademing voor mijn rug, deze is lekker lang. Het rijden met de stofzuiger is even wennen maar lekker soepel.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht op tapijt \ parket
  • Zuigkracht instelbaar
  • Lange stang
  • HEPA filter
  • Lang snoer

Minpunten

  • Forse stofzuiger
  • Koppen zijn niet fijn voor de kleine hoekjes
  • Parket kop werkt slecht
  • Vieze handen bij opvangbak legen \ reinigen
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL1

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bosch BGS5ALL1 29-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Hij is inderdaad heel stil

Algemene score

7,8
als je hem aanzet denk je dat hij niet goed zuigt omdat hij zo stil is. Na een "proefrondje" door het huis zat er echter al gelijk een flinke klont hondenhaar en fijn zand in het reservoir. zuigkracht dus oké, het zelfreinigende filter is een leuke feature en het leeggooien van de bak een peulenschil. wat ik ook prettig vind is dat alle filteronderdelen gewoon onder de kraan schoongemaakt kunnen worden.
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL1

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 13-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Waardeloze stofzuiger

Algemene score

1,0
Dit is de slechtste stofzuiger die we ooit aangeschaft hebben. Ondanks het regelmatig handmatig reinigen van de filters (volgens de handleiding) houdt het apparaat er elke minuut mee op voor de automatische zelfclean. Stofzuigen wordt daardoor een ergeniswekkende en tijdrovende ervaring. Ook de voet valt regelmatig spontaan van de steel af. We hadden beter verwacht van Bosch, zeker gezien de hoge aanschafprijs!

Pluspunten

  • Stille stofzuiger

Minpunten

  • Automatische zelfcleanfunctie
  • Voet valt er soms spontaan af
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL1

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Marcel B 13-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Pas op voor filters, bij gebruik gaan (te) snel stuk.

Algemene score

1,0
Na 1,5 jaar gebruik ging bij ons iedere 2 minuten het zogenaamde zelfclean systeem aan. Bleken de filters ondanks het regelmatig reinigen conform voorschrift verstopt te zijn. Is onder garantie vervangen. Net 3 maanden later weer hetzelfde euvel en weer verstopt. Nu kreeg ik van Bosch te horen dat ik de filters toch maar niet met water en 24 uur droogtijd moest reinigen wat overigens wel zo in de voorschrift staat. Daar kunnen ze namelijk van verstopt raken !!!? Geadviseerd wordt om dit nu met lucht onder hoge druk te doen (hoe?). Omdat de filters al een keer vervangen zijn is er nu geen garantie aanspraak meer. Kosten minimaal Euro 75,-
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL1

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

Ferry 11-02-2018

Waardeloze stofzuiger voor zoveel geld !!!!

Algemene score

2,0
Eerste keer viel de zuigmond er gewoon af( wel voor garantie vergoed gekregen na zeer lang aandringen). Slang nu al gescheurd na +/-3 jaar. En voor de rest een zeer onhandige handgreep om bijv. de trap te zuigen met de stang eraf.
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL1
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bosch relaxx 08-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We wilden af van de stofzuigerzakken. Makkelijk te reinigen. Niet zo'n zware moter, daardoor zacht geluid.

Pluspunten

  • makkelijk reinigen
  • goed stofafvang systeem
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL1

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jaap visser 06-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

uitstekende stofzuiger zijn er blij mee

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen voor zijn zuigkracht en stof klop functie
veel stofzuigers getest en deze kwam voor ons het beste naar voren
Het is qua gewicht net echt een lichte stof zuiger maar is wel erg stabiel
Nu een paar weken in gebruik
Prijs en kwaliteit zijn goed op elkaar afgestemt

Pluspunten

  • Zuigkracht uitstekend de beste die wij getest hebn
  • Energie verbruik beter dan vroeger
  • stabiel
  • geen stofzuigerzak nodig
  • Maakt weinig herrie

Minpunten

  • wat aan de zware kant
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL1

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nynke 03-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

het geruisloze beest

Algemene score

9,0
Het beest volgt mij geruisloos, het doet wat ik wil. De kamer en de hal bereikt hij in een keer. En ik zie wat hij zuigt. Ondertussen staat de radio aan en swingen wij verder.

Pluspunten

  • lang snoer
  • weinig geluid
  • goede zuigkracht

Minpunten

  • houder voor toebehoren laat makkelijk los
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL1

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Chris de Jong 01-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede stofzuiger voor elk huishouden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze Bosch BGS5ALL1 is een prima stofzuiger voor een goede prijs. Goede zuigkracht en erg makkelijk schoon te maken. Door de self clean functie hoef je niet teveel bij het vieze filter. Ook is deze stofzuiger erg stil en maakt zijn reputatie waar. Lekker lang snoer en rolt zich makkelijk weer op. Ook worden er genoeg hulpstukken bij geleverd om stofzuigen tot een succes te maken.

Pluspunten

  • Stil
  • Lang snoer
  • Hoge Zuigkracht
  • Makkelijk schoon te maken
  • Goed voor hondenharen
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL1

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

anja 31-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijne stofzuiger , met lang snoer , zuigt super ,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
fijne stofzuiger , dit model gekocht omdat er geen binnenzak in hoeft en om zijn lange snoer
het model is handzaam met de juiste hulpstukken erbij

Pluspunten

  • lang snoer
  • geen stofzak nodig
  • vele hulpstukken
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL1

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Veenstra 30-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ZakloE stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eindelijk een goed zuigende stille stofzuiger , die aan practisch al onze wensen voldoet, o.a. Zelfreinigende filter, schone uitstoot.

Pluspunten

  • Super stil
  • Enorme zuigkracht

Minpunten

  • Zwaar
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL1

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas 21-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stille krachtige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Bosch BSGS5 ALL1 aangeschaft direct de dag erop geleverd. Helaas bleek stofzuiger niet te werken en werd deze de volgende dag al vervangen voor een andere door Vodelca. Prima service. De stofzuiger werkt prima en is stil en zuigt krachtig.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Stil
  • Geld terug actie bosch €50,-
  • Bediening
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL1

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mpurad 18-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Alsof hij het niet doet

Algemene score

9,0
Het is dat je de afvalbak moet legen anders zou je denken hij doet het niet. Hij is zo stil. Hij zuigt alles op met geen enkele moeite. Het enige wat ik tot nu toe kan bedenken is dat hij vrij groot is en zwaar. Ik raad hem iedereen aan.

Pluspunten

  • Stilte
  • Optimale zuigkraht

Minpunten

  • Groot
  • zwaar
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL1

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

herrewijnen 11-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

monster van een stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
wat een mooi ding.Wel groot maar vind het een stoer ding. Maakt weinig herrie, mijn moeder had hem nodig voor al dat katten haar.Nou dat zag je wel. Handige leeg bak. Zo groot als een emmer! Nee prima ding.Ga er zelf ook 1 kopen

Pluspunten

  • mooi om te zien
  • doet zijn werk prima

Minpunten

  • slang is wat minder,beetje dik en stug
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 05-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Superstille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze stofzuiger is echt heel stil. Zo stil dat je denkt daar zit nauwelijks zuigkracht in. Maar niets is minder waar, hij heeft enorme zuigkracht.

Hij is is goed wendbaar, het snoer rolt makkelijk op zonder knop.

Minpunten zijn dat de lengte van het snoer iets te kort is en dat de slang wat stug is.

Pluspunten

  • Erg stil
  • Goed wendbaar
  • Prettig handvat
  • Veel zuigkracht

Minpunten

  • Snoer iets te kort
  • Stugge slang
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL1

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

S.A.P. Willems 03-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stille en krachtige stofzuiger

Algemene score

8,0
Stofzuiger die doet wat die moet doen, en is daarbij ook nog lekker stil
Filters vervangen is niet meer nodig, met het handige selfclean systeem hoef je daar niet naar om te kijken
Handig zijn ook de 4 zwenkwieltjes die eronder zitten waardoor deze niet snel zal omkiepen

Pluspunten

  • zuigkracht
  • 4 zwenkwieltjes
  • lekker stil
  • geen filters vervangen

Minpunten

  • alleen droge vloeren dus geen natte vloeren
  • prijs maar filters hoeven niet te worden vervangen
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL1

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvd 09-06-2017
  • Product paar maanden in bezit

Mooie..stofzuiger

Algemene score

5,0
Veel te zwaar met stofzuigen ..geen goede borstels erbij..en een nieuwe borstel kost 65e bij Bosch....zelfs..mijn man kon er niet mee zuigen.

Pluspunten

  • Goede Zuigkracht

Minpunten

  • Zuigt heel erg zwaar.. geen goede borstels
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL1

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Hans Jetten 06-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Meer dan dat, beter zuigen met MINDER watt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Lang gezocht nu gevonden, van een oude naar een nieuwe en wat zuigt dat kreng, wij hadden nooit gedacht of mogen dromen dat deze energie zuinige apparaten zo'n resultaat hebben, zeer tevreden dus !!!

Pluspunten

  • Geen zakken meer
  • Minder lawaai
  • Langerer zuigsteel
  • Recht op werken dus
  • 2 honden, haren geen probleem

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michael 21-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Super stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Stil, goed, sterk. Alles klopt aan deze stofzuiger. De honden reageren niet, de haren worden goed opgezogen. Makkelijk leeg te maken. De zwenkwieltjes zorgen ervoor dat mijn stofzuiger eindelijk niet meer omvalt. Zeker aan te raden, ook met harige huisdieren. Zeker ook met de aparte hulpstukjes kun je overal in en tussen komen.

Pluspunten

  • Stil
  • sterk
  • makkelijk schoon te maken
  • Ideaal met zwenkwieltjes
  • goede hulpstukken

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TS 17-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Zeer stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer goede stofzuiger. Instelbare zuigkracht en zeer stil wat geluid betreft. Zuigt goed op zowel harde vloer als op tapijt. Rijdt ook goed achter je aan en het opvangreservoir is makkelijk te legen.
Ook zeer geschikt voor lange mensen door instelbare telescoopsteel.

Pluspunten

  • Goede instelbare zuigkracht
  • Telescoopsteel is heel lang (instelbaar)
  • Erg stil wat geluid betreft.
Geschreven voor: Bosch BGS5ALL1

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews