Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Electrolux ZB3012

8,5 Lees 14 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H.A.K. 23-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Door de steel veel handiger dan een traditionele kruimeldief,
ook een makkelijk oplaadstation. Een super apparaat.

Rita

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.A.K. 01-12-2014
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Super handig toestel, geweldig apparaat! Heel gebruiksvriendelijk. Je hoeft je niet te bukken. Het is heel makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Tas 11-11-2014
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,8
De mogelijkheden zijn legio en het gebruiksgemak is goed. Je kunt er gemakkelijk overal mee terecht, zowel op trappen als onder kasten en bedden. De vormgeving is goed en de duurzaamheid is na nog geen drie maanden gebruik nog niet zo goed te beoordelen, vandaar een lager cijfer hiervoor.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Zeegoe 10-11-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,5
Ik heb de Ergorapido nu enige tijd in mijn bezit en ben er zeer tevreden over. De stofzuiger is gemakkelijk in gebruik, licht en wendbaar. Per keer kan ik er,op de laagste stand,ca. 60 m2 mee zuigen. Ik neem hem ook vaak even mee in de auto om op ons kantoor te stofzuigen.
Voor de trap en kruimels op de bank gebruik ik de kruimeldief.
Kortom een echte aanrader dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

.Hilde15. 16-10-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Goede zuigkracht, gemakkelijk in gebruik zonder snoer, en neemt erg weinig plek in beslag. Wij zijn heel blij met deze stofzuiger.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

brandvanrijn 27-09-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Niet verwacht dat een 'kruimeldief' de stofzuiger zou kunnen vervangen. Niets in minder waar. Werkt super goed, en ligt fijn in de hand, en nooit meer last van een snoer!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

djfred 27-09-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Had niet verwacht dat deze steelstofzuiger zo goed zou zijn.
Heb totaal geen spijt van mijn aankoop!
Het is een echte aanrader.
Hoekjes en randen totaal geen probleem en ziet er ook nog eens gestroomlijnd uit!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

hkansjes 11-09-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Totaal geen spijt van deze aankoop. Goeie zuigkracht, werkt makkelijk zelfs op vloerbedekking zuigt hij prima. Makkelijk dat je de kruimeldief er los uit kan halen en zo kan gebruiken zelfs met een hulpstuk er nog bij.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

aentactofix 10-09-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Het is een genot om met deze krachtige stofzuiger te werken.
De combinatie van kruimeldief en steelstofzuiger is erg handig.
De verlichting op de zuigmond komt goed van pas in de donkere hoekjes. Ik ben erg tevreden over deze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geelgroen 10-09-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
We hebben de stofzuiger pas, maar zijn erg enthousiast over de mogelijkheden. Dat je een deel kunt afkoppelen en als kruimeldief kunt gebruiken is ideaal voor bijv. trap en auto.
Zuigkracht is prima. We hopen lang van dit apparaat plezier te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sonke 09-09-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Wij hebben deze stofzuiger pas in gebruik en deze bevalt prima zeer compact en handig in gebruik wij gaan hem ook in de caravan gebruiken dit omdat de kruimeldief zeer makkelijk te gebruiken is wij denken zelf dat wij een goede koop gedaan hebben met de aanschaf van deze stofzuiger in ons gezin

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

miek48 08-09-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Een must have voor gezinnen! Laat jonge kinderen maar lekker een boterham met hagelslag eten. De kruimels zuig je daarna snel en eenvoudig weer op met deze stofzuiger. Je gebruikt hem veel meer als een gewone stofzuiger.

Eenvoudig in gebruik en om schoon te houden. Goede zuigkracht, ik had hem al veel eerder moeten aanschaffen.
Ben er heel blij mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

gezin6 08-09-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,2
Ideaal om de ontbijtkruimels mee weg te halen!
Gedurende de dag pak je 'em steeds vaker...hij is gemakkelijk in gebruik, de kinderen vinden het leuk om zo te helpen!
Hij neemt erg weinig plek in beslag, dus er is overal wel plaats voor hem.
Ook vanwege de prijs hebben we voor deze gekozen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Onvoldoende
gezin6 08-09-2014

Nog even n snelle toevoeging op hierboven...we hebben hem pas 2 dagen, dus over de duurzaamheid kan ik nog niks zeggen-vandaar de 5 op dit onderdeel.

Reageer

Fruitschaal 06-09-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Fijne stofzuiger,handig in gebruik zelfs mijn man vind het nu leuk om te stofzuigen,handig ,en voor de trap gebruik je de kruimeldief,super mooie kleur,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer