Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch BCH6ATH18 zwart

Vergelijkbare producten

Philips PowerPro Aqua FC6405 zwart, blauw

Philips PowerPro Aqua FC6405 zwart, blauw
3,0 (1)
Bekijk alle Stofzuigers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 47 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BCH6ATH18 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

lgn390 11-03-2016
  • Product kwartaal in bezit

Ideaal apparaat!

Geschreven voor: Bosch BCH6ATH18 zwart

Algemene score

9,3
Via een hele leuke winactie van Kieskeurig.nl heb ik deze stofzuiger gekregen. Wat een geweldig apparaat.
Ik gebruik 'm alleen voor de bovenverdieping. Ideaal!

Lichtgewicht, snoerloos, zakloos en een mooi design. Je zet 'm in een hoekje neer en pakt 'm als je wilt stofzuigen. De knop verzetten en je kan aan de slag. De borsteltjes in de zuigmond nemen alles mee, hij werkt eigenlijk beter dan mijn dure stofzuiger van beneden.
Schoonmaken van de stofzuiger zelf is heel eenvoudig, de stofbak klik je heel makkelijk uit en die gooi je leeg. De borsteltjes aan de zuigmond kun je ook eenvoudig schoonmaken door het hulpstuk los te klikken. Geen gedoe met snoeren en het sjouwen van je zware stofzuiger. Echt perfect.

Een klein minpuntje; als de stofbak te vol is stopt de Bosch met stofzuigen. Dat is prima, maar ik merk dat hij vaak al heel snel stop terwijl er nog maar weinig in de opvangbak zit. Kwestie van wennen misschien?

Ik ben er in ieder geval blij mee. Zou willen dat ik dit apparaat eerder in huis had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Robertine 07-04-2016

Persoonlijk vind ik dat ook het minpunt van dit toestel.
Bosch .... Oplossing?
Verder ideaal !!

Reageer

Nathalie 05-03-2016
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

6,2
Erg handig vind ik het feit dat ik de stofzuiger erg snel even kan gebruiken. De zuigkracht is erg goed want ik heb 2 honden en alle haren goed weggezogen. Wat ik heel erg slecht vind is dat de voet na 4 maand gebruik erg krast. Ik weet niet of dit de wieltjes zijn of door de rubberstrip die dunner is geworden maar mijn vloer is in elk geval erg beschadigd. Eer ik in de gaten had dat dit door de stofzuiger kwam , was het al te laat en zijn er overal vale plekken op mijn vloer met krassen. Ik hoop dat Bosch hier een oplossing voor weet want ik durf hem nu niet meer gebruiken....

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Slecht
sonja 09-08-2016

Ik heb precies hetzelfde,krast aan alle kanten,is prima stofzuiger maar heb die van boven maar weer beneden gezet,omdat er nu overal krassen zitten op de vloer,en een nieuwe stofzuigmond deel is al 68,00 ,beetje prijzig ,wieltjes zijn niet los verkrijgbaar,helaas.

Reageer

JD 25-10-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

4,3
Ik heb deze stofzuiger nu 4 weken. Ik vind hem zwaar en log. De zuigmond past niet onder kasten en bedden en zuigt de kanten alleen goed op de hoogste zuigkracht, en dan is de accu heel snel leeg.
De zuigmond krast op de vloer, ik heb een andere borstel besteld, maar die past niet. Gelukkig kon ik die weer terug sturen.
Ik heb spijt van deze (dure) aankoop.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Faye 19-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Wat een geweldige stofzuiger! Zo makkelijk in gebruik, geen probleem met snoeren die te kort zijn en het opbergen neemt weinig ruimte in beslag. Zuigkracht valt me 100% mee. Ik las over de steelstofzuigers dat ze niet een normale stofzuiger kunnen vervangen maar deze zeker wel. Ben erg blij met deze aankoop.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ergo 15-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Geweldig makkelijk om stof te zuigen zonder snoer en bak die achter je aan rijdt (en overal aan vast blijft hangen), echt een uitkomst deze steelstofzuiger. Makkelijk met één hand te bedienen. Het apparaat klinkt als een veredelde kruimeldief, maar heeft genoeg zuigkracht om de hopen hondenhaar van de vloer te krijgen. Over de duurzaamheid van het product valt nu nog weinig te zeggen. Even optillen om een kleedje te zuigen is wel wat zwaar wanneer dit meerdere keren moet, maar wel prettig dat de borstel dan niet omgezet hoeft zoals bij een normale stofzuiger. Vriendelijke prijs vergeleken met de grote concurrent.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Mr Vacuum 03-04-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Mooi design. Duidelijke handleiding. In paar minuten in elkaar gezet. Binnen 6 uur gebruiksklaar. Snoerloos en toch krachtige motor. Ideaal.
Of de stofzuiger duurzaam is moet nog blijken.Kan overal worden neergezet.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S001 11-10-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,7
Minpunt is dat er geen uitneembare kruimeldief in zit. De doorzichtige afvalbak lijkt rommelig als de stofzuiger in het zicht staat.
Goede zuigkracht en niet lawaaiig.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

RNE 30-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Ideaal apparaat!

Geschreven voor: Bosch BCH6ATH18 zwart

Algemene score

8,7
Perfect, degelijk apparaat. Geen gezeul meer en meer dan genoeg zuigkracht. Hij komt alleen niet helemaal onder de bank of de kast, dus wel even een veger in de buurt houden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Amsterdams Studentenhuis 21-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Amsterdams Studentenhuis

Geschreven voor: Bosch BCH6ATH18 zwart

Algemene score

7,5
Dit Amsterdams Studentenhuis had een stofzuigertje nodig. Maar vanwege kleine kamers mocht deze niet te groot zijn. We kwamen al snel uit op de BCH6ATH18. Naast dat deze draadloze steelstofzuiger slank van model is, is het handig dat er geen zak in hoeft. Tevens doet de BCH6ATH18 niet onder aan zuigkracht ten opzicht van gewone sledestofzuigers. € 50-, cashback gaf de doorslag voor deze aankoop. Onze vloer was nog nooit zo schoon.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ken 24-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Erg tevreden!

Geschreven voor: Bosch BCH6ATH18 zwart

Algemene score

8,8
Voor zover ik hem nu heb ben ik erg tevreden. Ik had genoeg van snoeren en een ding achter me aan trekken. Dit werkt nu echt perfect. Accu duur is goed, afhankelijk van je huis grootte en de gebruiksstand kun je er 2 keer mee zuigen. Gewoon aan de lader na gebruik.

Ik mis alleen een ophangbeugel, dit was echt super geweest.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dopey1 23-05-2016
  • Product paar weken in bezit

Stofzuigen wordt een eitje

Geschreven voor: Bosch BCH6ATH18 zwart

Algemene score

9,0
Nooit gedacht dat ik ooit nog eens enthousiast zou worden van een stofzuiger. Ik had zo'n gruwelijke hekel aan stofzuigen! Het gezeul met zo'n log zwaar onhandig apparaat, snoeren die altijd ergens achter blijven hangen of te kort zijn en een onhandige slang. Mijn bloeddruk steeg als ik moest stofzuigen. Op een gegeven moment liep ik met de kruimeldief omdat ik de stofzuiger niet meer wilde pakken, maar daar kreeg ik weer pijn in mijn rug en nek van. Dus in het belang van mijn gezondheid ben ik op zoek gegaan naar een betere oplossing. De verhalen en reviews op internet over de Bosch Athlet zijn bijna uitsluitend enthousiast. Ik ben daarop geen uitzondering. Het is even wennen met het manoeuvreren van de Athlet maar dat went heel snel. De Athlet staat onopvallend in een hoek en ik pak hem bijna dagelijks om even snel te stofzuigen. Ik heb een kleine woning waardoor ik tot nu toe maar 1 keer per week hoef op te laden. De zuigkracht is fenomenaal. Het spijt me heel erg, maar ik kan alleen maar enthousiast zijn. Mijn bloeddruk is gedaald sinds ik de Bosch Athlet heb. Dit had ik veel eerder moeten doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 13-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig apparaat

Geschreven voor: Bosch BCH6ATH18 zwart

Algemene score

8,0
Zeer krachtige stofzuiger op batterij vergelijkbaar met electrische stofzuiger.Handig in gebruik en makkelijk op te bergen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Elisabeth 29-10-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Heb de Bosch nu twee weken in huis en hij bevalt prima. Accu gaat een week mee (gebuik 'm ongeveer 3 keer per week en snel tussendoor). Je komt makkelijk overal bij door de beweeglijkheid van de stofzuiger. Zuigkracht is goed; op gladde vloeren heb je genoeg aan stand 2. Zuigkracht doet niet onder voor een gemiddelde stofzuiger met snoer. Zeer zeker een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. A. Wanschers 07-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Tot op heden voldoet hij aan al mijn wensen. Ideaal!!
Hij is makkelijk op te bergen en te hanteren. Ook de accu laat zich vlot opladen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han19561960 25-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Heb sinds kort een snoerloze steelstofzuiger, hij doet wat zuigkracht zeker niet onder voor een 2400 Watt normale stofzuiger, makkelijk in gebruik, rechtop in een hoekje neer te zetten zonder steun, gemakkelijk zuigen door beweegbare voet, mooie ormgeving, geen stoflaken nodig.
Met andere woorden alleen maar pluspunten tot nu toe.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Annoeska 24-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Een geweldige steelstofzuiger, handzaam wendbaar en een fenomenale zuigkracht. Mede door de borstel in de voet blijft er dan ook niets achter. Jaren eerder aan moeten schaffen.
Het was een cadeau aan mijn vrouw, nou ik kan niet meer stuk!
Gerard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stoef 22-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Fijn mooi gemakkelijk apparaat stofzuigen is nu van stoffig getransformeerd naar leuk en hip. Bij aanvang van het gebruik is het blauw knipperende accu lampje wat verwarrend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harold 1967 19-06-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,2
We hebben altijd de "normale" stofzuiger gehad en dit deed me aan vroeger denken toen ze log en stug waren. Ondanks dat ik sceptisch was, is me deze stofzuiger 100% meegevallen en het doet het zeer goed zonder stofzak en zuigt uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriana 59 19-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
een fijne stofzuiger, gemakkelijk in gebruik en niet te zwaar, met een flinke zuigkracht.
kon met gemak mijn hele huis zuigen zonder dat ik tussentijds moest opladen en daarna was die nog niet helemaal leeg

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

4613Naam1985 19-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Stofzuiger een paar dagen binnen, en nog geen seconde spijt gehad. Makkelijk in gebruik, werkt bijna net zo goed als een traditionele stofzuiger. Echte aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews