Siemens VS07G1666 zwart, blauw - Reviews

Specificaties
Vermogen
1600 watt
Stofopvang
stofzak
Type/soort
stofzuiger
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 39 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens VS07G1666 zwart, blauw op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Onvoldoende
  • Voldoende
  • Slecht

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hopeloos 10-10-2017
  • Product paar weken in bezit

siemens stofzuiger waardeloos

Geschreven voor: Siemens VS07G1666 zwart, blauw

Algemene score

1,0
nooit geen siemens meer, t ding valt beetje bij beetje uit elkaar om het zo maar eens te beschrijven eerst een wieltje hoppa krassen op mijn zeil, dan breekt t stofzak houdertjes af, dan gaat de slang kapot zuigkracht neemt af en tot overmaat van ramp een stank en pats steekvlam. fijn als je maar een uitkering hebt, pfffff waardeloze stofzuiger, nooit meer

Pluspunten

  • geen
  • geen

Minpunten

  • alles
  • alles

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Jack 16-01-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,2
Op de dag dat we een nieuwe stofzuiger gaan kopen, schrijf ik deze review. Wat een ongelooflijk waardeloos product. En wat een ongelooflijke miskleun van de Con$umentenbond. Dit is met afstand één van de slechtste producten die wij ooit hebben gekocht. De slang en pijp begaven het al vrij snel. De slang is inderdaad te kort zoals al velen hier schreven. De klep is ook al afgebroken en daardoor liggen de accessoires nu constant door de kamer heen. Hij gaat bij het oud vuil en er komt een nieuwe. Uiteraard gaan we daarbij niet af op een test van de Con$umentenbond.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Snah61 02-02-2014
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

2,8
Inderdaad ik zie ook veel negatieve reacties.
Bij mij ging de slijtage iets langzamer maar precies zoals alle andere reviews, aansluiting slang en wieltjes onderdelenklep.
Omdat ik handig ben zelf eerst onderdelen gerepareerd maar nu is het echt voorbij met het apparaat. Heel erg bijzonder dat de stofzuiger nog steeds in de verkoop is. Met Siemens verwacht je toch een doordachte en kwalitatieve stofzuiger te hebben. Wel goed dat Siemens aangeeft dat je de stofzuiger kunt opsturen.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

tegelen42 26-09-2013
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,2
Waardeloos apparaat dat na een paar jaar compleet vol gebreken zit. Stang houdt niet meer aan de slang (plastic rommel) Schuif om stang langer te maken werkt niet meer.Snoerautomaat werkt half. Ik mag van een apparaat wel jaren plezier verwachten toch, en dan bedoel ik 5-6 of wel 7 jaar. Niks dus, nog geen 4 jaar oud en versleten. 1 tip aan de fabrikant: krab eens achter je oren na al de slechte reviews. Voor mij nooit meer dit merk stofzuiger.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

dramando 31-12-2012
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

2,8
Best getest..al een paar jaar geleden...daar kocht ik hem dan ook op.
Maar sorry wat een waardeloos ding!!
Na een een half jaar schoof de telescoop stang continue in elkaar tijdens het stofzuigen...paar maanden later liet de borstel zich niet meer inklappen. Tijdens het stofzuigen tig maal gehad dat het snoer de stofzuiger inrolde. ik heb een tegelvloer, maar de wieltje vlogen om de haverklap eronderuit. 1 maand geleden brak het voorste wieltje af. Zn zuigkracht?..ja die was heel goed, tot eerste kerstdag...toen deed de stofzuiger dus helemaal niets meer. Oorzaak?..geen idee...maar hij doet niks meer. Via internet de Philips FC9153 besteld. de reviews over deze stofzuiger zijn wel heel goed en zie ook behoorlijk wat verschillen. Ik hoop dat deze wat langer als 3 jaar mee gaat;-)

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Rian69 10-11-2012
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

3,0
Als beste getest wel een enorme tegenvaller! Al vrij snel viel de slang uit de steel, dus als je stofzuigt moet je hem heel goed vasthouden. Vervolgens valt de klep waar de hulpstukken achter zitten steeds open, en tot overmaat van ramp is er nu een wieltje doorgesleten. Dit wieltje draaide op een dun plastic hol buisje. We zijn toch altijd voorzichtige gebruikers, zuigen één keer per week, kopen goede spullen, willen er wel geld aan uitgeven, maar deze stofzuiger is wel erg snel afgeschreven ondanks dat hij als beste getest is. Nog steeds wordt hij verkocht als beste getest. Wij hebben besloten NOOIT meer een Siemens stofzuiger te kopen.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Bicare60 09-07-2012
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

5,0
Heb helaas niet deze reviews gelezen, voordat we 'm aanschaften. Qua zuigen is hij prima tot nu toe (heb 'm 2 weken), maar wat een ellende met die korte slang. Ik ben vrij lang voor een vrouw (1.80m) en dat ding slaat steeds tegen mijn hielen. Even wat spinrag van het plafond zuigen resulteert in een stofzuiger hangend op kniehoogte. De stang tot maximale lengte uitschuiven, wat bij mijn lengte qua houding prettiger is, is geen optie door die korte slang. Kortom, ben je langer dan 1.60m niet doen!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Hubujur 29-06-2012
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

5,0
Echt zo'n stofzuiger waarvan je je afvraagt of de 'designer' ooit zelf wel eens stofzuigt: Wat 'n rotding:
De slang is veel te kort (iets meer dan 'n meter?), dat is mijn grootste ergernis.
Bovendien is ie zwaar (snap niet dat medegebruikers hem 'licht' vinden)
Alles is 'zwaar', zo ook de zuigmond.
De wieltjes zijn veel te klein zodat de lange draad ('t enige goeie!)
niet gepasseerd kan worden, de draad wordt telkens meegesleurd.
Kortom:
Spijt als haren op mijn hoofd (nog best wel veel) dat ik op het rapport van de Consumentenbond ben afgegaan en dit ding heb gekocht.
Ik verwacht dat ik hem een dezer dagen van grote ergernis
op de grond kapot beuk!
Ik ga Siemens zelf ook nog mijn 'gebruikservaringen' bezorgen.
Dit is gewoon een erg slechte stofzuiger qua gebruiksgemak!
H. Jurgers

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
Onvoldoende
wimvb63 01-07-2012

Hallo, heel vervelend dat je deze stofzuiger hebt aangeschaft. Ik heb deze stofzuiger destijds ook gekocht. Wat een slechte stofzuiger. Helaas haalt Siemens deze slechte stofzuiger niet uit de handel ondanks de vele klachten. Ik zou maar eens naar de reviews kijken van de Philips FC9153. Dit is een klasse stofzuiger en doet wat een stofzuiger moet doen met veel gebruiksgemak.

Reageer

APostma3 01-04-2012
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,5
De eerste onderdelen waren al snel kapot. Zo was de koppeling tussen slang en stang al snel (na 1 jaar) versleten zodat de stang voortdurend losvalt. Ook de beschermkap rond die sluiting is kapot, houdt niet meer en bungelt nu los langs de stang.
Omdat de slang geen scharnierende koppeling heeft op de stofzuiger, trekt je de stofzuiger snel om als je eraan trekt.
Bij het minste of geringste tikje tegen de slag rolt het oprolmechanisme zich op en komt het snoer strak te staan. Erg irritant. Overigens heeft het oprolmechanisme inmiddels de pijp aan Maarten gegeven.
Inmiddels is ook het tweede zwenkwieltje versleten.
Het verdient aanbeveling dat de Consumentenbond op dergelijke gebruiksaspecten beter test. Ook al kwam de stofzuiger goed uit de test en hebben we ons daarbij laten leiden bij de aankoop, al snel bleek dat de stofzuiger niet aan de verwachtingen voldeed.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Slecht
Officiele reactie Siemens 03-04-2012

Geachte gebruiker,

Wij adviseren u de Siemens stofzuiger met een kopie aankoop nota en een begeleidend schrijven op te sturen naar :

BSH huishoudapparaten b.v. Afdeling kleinhuishoud reparatie
Antwoordnummer 106
4000 VB Tiel

Met vriendelijke groet,
Sebastiaan Germans
Product adviseur Siemens.

Officiele reactie Siemens 03-04-2012

Geachte gebruiker,

Wij adviseren u de Siemens stofzuiger met een kopie aankoop nota en een begeleidend schrijven op te sturen naar :

BSH huishoudapparaten Afdeling kleinhuishoud reparatie
Antwoordnummer 106
4000 VB Tiel

Met vriendelijke groet,
Sebastiaan Germans.
Product adviseur Siemens

Reageer

H. Bakema 30-03-2012
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,0
Het stofzuigen zelf gaat prima, maar qua duurzaamheid is hij echt veel slechter dan je van Siemens zou verwachten. De stang viel uit de slang. Een nieuw koppelstuk besteld, maar na een aantal maanden het zelfde euvel. Alle wieltjes zijn afgebroken, waardoor de stofzuigers nu krassen maakt op de vloer: dus eigenlijk niet meer te gebruiken. Geen goede keus dus!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

klien78 12-03-2012
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,8
Je zou denken, Siemens, dat zit wel goed... Echter zet de pleisters maar klaar... De telescopische stang van de stofzuiger schuift bij de minste of geringste weerstand al in, waardoor er al menig vingervelletje tot bloedens toe tussen is gekomen. wanneer je even niet door hebt dat je iets te ver bij het stopcontact vandaan bent of het snoer ergens achter klemt, begint het zichzelf vanzelf weer in te rollen. Hoogst irritant.
Hij rijdt niet soepel, de borstel voor laminaat is zo hard, dat je hem net zo goed niet kunt gebruiken. Het enige voordeel is dat je de zuigkracht kunt regelen, maar na ca. anderhalf jaar zijn we dit ding echt spuugzat, echt een bron van frustratie. Hij doet het nog, maar toch gaan we een nieuw kopen om van deze ellende af te zijn.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

tommy651 07-02-2012
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,8
zoals vele deze stofzuiger gekocht vanwege de test van de consumentenbond. tot nu toe geen spijt. hij is stil, klein, licht en makkelijk op te bergen. de vergrendeling van de slang aan de stang werkt handig.
de stofzak is groot. minder handig zijn de kleine wieltjes waardoor deze achter de slang blijven hangen. handig is dat de wieltjes allemaal zwenkbaar zijn waardoor de stofzuiger makkelijk om een obstakel heen gaat. de snoer is lekker lang maar rolt te makkelijk weer in. de slang had iets langer gemogen. maar daar staat tegenover dat de zuiger weinig weegt waardoor je hem makkelijk even optilt om er toch bij te kunnen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Wimvb63 21-01-2012
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

3,8
Zucht, stofzuiger moet nu voor de 3e keer in reparatie. De 1e keer begaf de aan/uit knop het. Kosten Eur 50,00. Terug uit de 1e raparatie doet hij helemaal niets meer en er is een wieltje zoekgeraakt.
Weer in reparatie voor 3 weken. Nu 2 dagen geleden werkt de aan/uit knop weer niet. We gaan hem wederom wegbrengen, maar voelen ons echt teleurgesteld. Er is maar een klein positief puntje aan de stofzuiger en dat is dat hij weinig geluid maakt. En ... nu maakt hj dus helemaal geen geluid meer. We gaan de Mediamarkt vragen om een passend voorstel....

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

maarten897 02-10-2011
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,5
Eerst waren wij heel positief over deze stofzuiger: Vrij stil, goede zuigkracht. Het duurde echter niet lang voor de wieltjes een eigen wil kregen en de stofzuiger alleen schuin achter je aan wilt. De knop waarmee je de zuigkracht regelt is gammel en zit snel los. Nu, na bijna 4 jaar, doet het hele ding het niet meer. Wat een ongelooflijke miskoop.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

johanfct 13-08-2011
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

3,0
waardeloze stofzuiger..... afgegaan op oordeel consumentenbond, dat doe ik dus nooit meer.
Lawaaiig, zuigt slecht, slecht wendbaar (valt om), de stangen vallen steeds uit elkaar: klemconstructie waardeloos. Oprolmechanisme van het snoer hapert om de haverklap, kortom grote afknapper.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

omealfred 10-07-2011
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,2
een verschikking. Op advies van de consumentenbond er van uitgegaan dat dit een goede stofzuiger is. Hij zuigt stof en is stil. dat zijn de pluspunten. vanaf dag 1 schoof de stang steeds in onder het stofzuigen. Heel vervelend. Nieuwe stang besteld en die heeft t iets meer dan een jaar uitgehouden. Toen kreeg deze ook dezelfde problemen. Nu anderhalfond jaar oud, houdt ie er helemaal mee op. Ik kan niet meer afgaan op testen van de consumentenbond

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Slecht

Reageer

MMeuleman 09-06-2011
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,8
Dit valt me zwaar tegen van een product van Siemens.
De slang is veel te kort waardoor je veel te vaak de stofzuiger naar je toe moet halen. Dit gaat dan vervolgens weer heel lastig doordat de wieltjes heel klein zijn waardoor ze achter het snoer blijven hangen. Gevolg: de stofzuiger botst overal tegenaan.
Het snoer rolt heel makkelijk 'per ongeluk' in waardoor je met een strakstaand snoer zit. Bij gebruik van de hulpstukken is het lawaai overweldigend.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

puntmuts 27-12-2010
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,0
Positief:
Stille stofzuiger
Zuigt prima bij laminaat en Novilon
Lang snoer
Parketborstel
Negatief:
Te licht en daardoor valt het apparaat om
Snoerapparaat moet je blokkeren met bijvoorbeeld een knijper om spontaan oprollen te voorkomen, als je wilt oprollen is de veer nogal slap en is iedere weerstand teveel
Kwaliteit lijkt zeer matig, al veel beschadigingen en voelt fragiel aan, stang schuift in bij enige druk.

Consumentenbond heeft met de goede beoordeling van dit apparaat de plank behoorlijk misgeslagen.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

nietgoed 21-12-2010
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,8
Wat een ellende
Ook wij op advies van consumentenbond gekocht.
Iets meer dan jaar oud
Snoer rolt niet meer op.
Zitten alleen 2 schroefjes aan handvat dus hoe je bij rolautomaat komt ???
Wieltjes niet erg goed

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Anne199999 16-09-2010
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

2,0
Wij hebben deze stofzuiger gekocht omdat hij als goed getest was in de Consumentengids.Helaas hebben wij ntot nu toe alleen maar mankementen met deze stofzuiger.Hij is 2x opgestuurd omdat de wielen afbreken.Tijdens het stofzuigen valt telkens de stang van het slanggedeelte af.Kortom spijt als haren op mijn hoofd van deze aankoop.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Toon meer reviews