Dyson Omni-glide blauw, grijs, rood - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 34 reviews die zijn achtergelaten voor de Dyson Omni-glide blauw, grijs, rood op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

k**t@g**l.com 16-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Handig, zo draadloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Omni-glide blauw, grijs, rood

Algemene score

7,0
Eindelijk een nieuwe stofzuiger, weg met dat piepend en stinkend oude ding. Onze nieuwe Dyson is draadloos en wat een gemak is dat! Hij heeft een mooi design, echt wat je van een Dyson verwacht. Waarom zou een stofzuiger niet mooi mogen zijn, toch? Er zitten een heel deel handige accessoires in en zelfs een kitje met gereedschap op hem aan de muur te monteren. In gebruik vinden we hem echter minder tegemoet komen aan onze verwachtingen. De batterij zit bovenaan in het handvat wat hem erg zwaar maakt. Ik zelf heb een zwakke pols waardoor het stofzuigen eigenlijk niet erg aangenaam is. Daarenboven werkt hij eigenlijk enkel krachtig genoeg wanneer je hem op de Maximum stand zet. Hij is op zijn standaard knop niet krachtig genoeg om zwaarder vuil op te nemen. Aangezien wij hem voor de bovenverdieping gebruiken en onze hond daar niet kan komen is dat geen probleem. Als 2e stofzuiger is deze Dyson Omni-glide dus zeker wel perfect. We konden het niet laten om alle hulpstukken al eens te testen. We zijn vooral fan van het mondje voor in de auto. Snel, handig en met dit hulpstuk lijkt de zuigkracht veel beter te zijn. Lijkt wel een goed krachtige kruimeldief op deze manier. Indien je wat zwaarder vuil wil opnemen van de vloer, met de grote borstel, moet hij op max staan en moet je er meerdere keren over heen gaan. Wanneer we hem op max moeten gebruiken gaat hij natuurlijk minder lang mee. Ik krijg er net 1 verdieping mee gedaan. Wat bij ons ongeveer 80m2 betreft. Mijn vriend vergeet ook steeds de batterij op te laden. Het is dus wel zeker aangeraden om het oplaadstation aan de muur vast te maken zodat je hem gemakkelijk daarin kan plaatsen. Kortom; fijne stofzuiger als 2e toestel voor eventueel de bovenverdieping of voor de wagen. Wij zelf gaan toch op zoek naar een lichtere in de hand en eentje die wat krachtiger is.

Pluspunten

  • Draadloos
  • Veel hulpstukken
  • mooi design

Minpunten

  • vrij zwaar in de hand
  • batterijduur

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Masoka 16-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handig om in huis te hebben

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Omni-glide blauw, grijs, rood

Algemene score

7,0
Ik heb dit product kunnen testen gedurende 1 maand. Door zijn licht gewicht en flexibele kop kan hij werkelijk alle vuil verwijderen. Na het koken even snel met de Dyson door de keuken en alles is weer netjes.
Het enige nadeel vind ik dat hondenhaar moeilijk te verwijderen is uit het opvangbakje

Pluspunten

  • Licht

Minpunten

  • Dierenhaar moeilijk te verwijderen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

InsiderTim 12-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige wendbare stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Omni-glide blauw, grijs, rood

Algemene score

9,0
Het lichte gewicht van de stofzuiger maakt dat deze handig is om te gebruiken. De handige kopstukken zorgen ervoor dat de stofzuiger veelzijdig gebruikt kan worden. Met de krachtige motor en 2 zuigstanden kan ik gemakkelijk en efficient stofzuigen.

Pluspunten

  • licht gewicht
  • krachtige motor
  • handige kopstukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eefje V 12-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Dyson Omni-Glide - the real deal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Omni-glide blauw, grijs, rood

Algemene score

9,0
Dit was mijn eerste Dyson, mijn eerste steelstofzuiger en mijn eerste draadloze stofzuiger. A lot of firsts dus. Maar ik ben verkocht! Ik koos voor de Omni-Glide omdat de beweeglijkheid ervan me enorm aansprak. Je geraakt in alle hoeken en kantjes, kan supernet langs boordjes glijden. Dat glijden is niet overdreven. Door de zachte haren zweef je over de vloer. Je hebt een excellent bereik. Je hoeft je geen zorgen te maken, de stofzuigermond blijft ook wanneer je onder het bed of tafel gaat, mooi vlak tegen de grond. Dat heb je met een klassieke stofzuiger niet. Ik spreek uit ervaring. Daarnaast neemt de Omni-Glide zelfs het fijnste stof op en krijg je bijgevolg een heel proper resultaat. Wat enorm belangrijk voor mij is. Alles wordt verzameld in een handig reservoir dat je vlot kunt leeg maken. Het kliksysteem was nieuw voor mij maar de handleiding hielp me in 2-3 stappen hoe het moest. Praktisch! Het toestel weegt niet teveel - daar had ik wat schrik voor - en ligt goed in de hand. De borstels / zuigmond reinigen eenvoudig en snel, met een druk op de knop haal je de borstels eruit waardoor een grondige reiniging mogelijk wordt. Ook opbergen is een makkie. De autonomie wanneer volledig opgeladen is oké. Had van mij net iets langer gemogen. Al bij al een schitterende ervaring. Ik experimenteer er voort mee!
Lees minder

Pluspunten

  • Beweeglijkheid
  • Licht gewicht
  • Makkelijk te reinigen
  • Draadloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w**s@g**l.com 12-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een nieuwe huisgenoot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Omni-glide blauw, grijs, rood

Algemene score

9,0
De Dyson is een klein en licht toestel dat gebruiksklaar in de doos zit. Hij is makkelijk opbergbaar. Door zijn compactheid verliest hij wat gebruikscomfort voor grotere mensen, de steel zou iets langer of uitrekbaar mogen zijn.

Wanneer we de Dyson een eerste maal aanzetten maakt hij meer geluid dan verwacht. Ook is er soms een hoge pieptoon die wat stoort. De Dyson is super wendbaar, hierdoor voelt het poetsen een beetje aan als een videogame. Het toestel is heel makkelijk om te gebruiken, er zijn slechts 2 knoppen, de aan-uit knop en een knop voor extra zuigkracht. Doordat knoppen zo klein zijn en in het design verwerkt zitten, zet je hem wel makkelijk per ongeluk uit tijdens het stofzuigen.

De opzetstukjes vinden we erg handig, de lange steel met smal stuk voor de plinten en kieren en het borsteltje voor fragiele ondergronden zijn makkelijk demonteerbaar. Het opzetstuk voor zachte oppervlakken is ideaal voor onze zetel, waarin onze katten zich thuis voelen. Het kattenhaar is nog nooit zo makkelijk van de zetel verdwenen. Een nadeel van dit opzetstukje is wel dat langere haren snel vast raken in de borstels. Gelukkig kan je het stuk snel uit elkaar halen en de haren eruit plukken.

Voor normaal gebruik, in niet te vuile omstandigheden, vinden wij het toestel heel makkelijk om snel eventjes te stofzuigen. Wij hebben heel veel trappen in huis, daarvoor is de Dyson Omni-Glide ideaal omdat hij heel draagbaar is, wendbaar en makkelijk om te vormen naar een handstofzuiger. Het overvloedig aanwezige kattenhaar neemt hij snel op. Het draadloze aspect is zo een verademing en voelt bij ons al als de standaard aan. Geen geknoei meer met te korte draden en stekkers. Het opvangreservoir is klein en moet bij elke gebruiksbeurt wel minstens 1x leeggemaakt worden. Gelukkig gaat dit heel vlot, met enkele bewegingen. De Dyson biedt ongeveer 20 minuten zuigtijd, wat op zich genoeg is, maar je mag zeker niet vergeten om hem na elke gebruiksbeurt opnieuw op te laden. Wij nemen de Dyson Omni-Glide al gauw even vast om wat kattenhaar op te poetsen en zijn al snel heel het huis aan het kuisen zonder dat we er erg in hebben. We zouden de stofzuiger zeker aanraden als aanvulling op de gewone stofzuiger, en moeten zelfs toegeven dat de Dyson de enige is die we gebruiken sinds we hem in huis hebben.

Pluspunten

  • licht & wendbaar
  • ideaal voor bij huisdieren

Minpunten

  • vrij lawaaierig
  • batterijduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m**1@g**l.com 12-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Koning van de harde vloer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Omni-glide blauw, grijs, rood

Algemene score

8,0
Om te beginnen is de Dyson Omniglide de koning van de harde vloeren. Door zowel het snoerloze aspect als de 360° zuigmond is er niet echt een plaats in huis waar deze stofzuiger niet aankan. De stofzuiger is gemaakt voor (redelijk) kleine huizen/ appartementen waar je met 1 batterij (zo'n 20m) alles mee kan stofzuigen op de normale stand. Hoe goed de Omniglide is op harde vloeren, hoe hard hij tegenvalt op matten (wat ook geadverteerd is). De opzetstukken zijn zeer handig, maar niet gemakkelijk te bewaren. Zoals bij elke dyson van deze soort zal je ook op tijd de assen van de zuigmond moeten schoonmaken door haren te verwijderen etc. De Dyson Omniglide spreekt een beperkt publiek aan met zijn speciale vorm en aanleg voor harde vloeren maar dat is niet altijd iets slecht.

Reageer

Nikki94 10-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prettig, veelzijdig product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Omni-glide blauw, grijs, rood

Algemene score

8,0
Waarom hebben we niet eerder een Dyson stofzuiger genomen? Wat een verademing! Het snoerloze karakter zorgt ervoor dat de stofzuiger sneller wordt gepakt en veel gebruiksvriendelijker is. De accutijd is niet lang, maar voor een klein huishouden zoals dat van ons prima. Het geluid van de Dyson is niet hard, wat bij ons erg gewaardeerd wordt. Evenals de ongelovelijke wendbaarheid van de stofzuiger. Nooit meer stoelen wegschuiven!
Als ik verbeterpunten zou moeten noemen zou het zijn dat er geen ophangsysteem is zoals bij de hogere dyson modellen. Nu mis ik het opbergen van de verschillende handige zuigmondjes/opzetstukken. Daarnaast vindt ik het jammer dat bij het losklikken van de stang, het stofreservoir soms al openklikt.

Pluspunten

  • Licht
  • Wendbaar
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Geen opberging voor opzetstukken
  • Reservoir klikt soms open bij losklikken stang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joep Moens 10-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

vegen met een stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Omni-glide blauw, grijs, rood

Algemene score

9,0
heel gemakkelijk licht en aangenaam, op parket is de dubbele parketborstel een zegen. Het parket voelt gewoon aangenamer aan na stofzuigen. En daarnaast heb je echt het gevoel dat je gewoon aan het borstelen/vegen bent doordat je overal zo gemakkelijk aankan. Alleen ben je ook aan het stofzuigen. Ideaal voor een korte, dagelijkse sweep!

Pluspunten

  • licht
  • wendbaar

Minpunten

  • licht stof komt moeilijker uit reservoir

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelleve 10-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne stofzuiger om even snel te pakken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Omni-glide blauw, grijs, rood

Algemene score

8,0
Sinds een paar weken gebruik ik de Dyson Omni-glide en wat een verademing is het! Met twee katten en een dreumes in huis liggen er altijd wel haren of kruimels door de kamer en met de Dyson Omni-Glide is dat zo opgelost. Hij is makkelijk en licht in gebruik en ik pak ‘m veel sneller dan onze oude stofzuiger.

De accu laadt snel op en doordat de Omni-glide geen snoer heeft kun je makkelijk van de ene naar de andere kamer. Het stofreservoir is wat aan de kleine kant maar is makkelijk leeg te maken. De bijgeleverde opzetstukken zorgen ervoor dat je ‘m ook kunt gebruiken als kruimeldief.

Wel heb ik het idee dat 'ie niet heel fijn is voor zachter oppervlakken zoals een mat of kleed. Zand wordt goed opgezogen maar haren niet. Misschien lijkt het zo doordat de borstels niet meedraaien.

Sinds ik deze stofzuiger gebruik heb ik mijn oude niet meer aangeraakt. Zeker een aanrader als stofzuiger voor erbij.

Pluspunten

  • licht
  • makkelijk in gebruik
  • Accu laadt snel op
  • Veel opties qua opzetstukken

Minpunten

  • niet ideaal voor zachte oppervlakken
  • stofreservoir is wat klein

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

liesje 09-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fantastisch product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Omni-glide blauw, grijs, rood

Algemene score

9,0
Ik heb het product nu ongeveer een maand in gebruik, en gebruik het dagelijks als tweede stofzuiger. Ik heb 2 katten in huis en hij stofzuigt hun haren perfect op. Compact en handig in gebruik. makkelijk om te bouwen naar bijvoorbeeld een kruimeldief. Het ongewone handvat went snel.
Een minpuntje vind ik dat alle toebehoren er los bijzitten en dus moeilijk opgeborgen kunnen worden.

Pluspunten

  • compact
  • werkt perfect bij dierenhaar

Minpunten

  • gebruik als 2de stofzuiger
  • toebehoren moeilijk op te bergen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Clin 06-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Omni-glide blauw, grijs, rood

Algemene score

9,0
Ik was opzoek naar een mooie lichtgewicht steelstofzuiger. Deze stofzuiger heeft aan mijn verwachtingen voldaan! Het is een hele fijne stofzuiger die licht is, soepel beweegt, makkelijk onder de bank gaat, prima zuigkracht heeft en er ook nog eens mooi uitziet! Doordat het apparaat licht is pak je deze makkelijk even, de stofzuiger pakken is zo veel leuker!

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Zuigkracht
  • Design

Minpunten

  • Kleine opvangbak
  • Kleinere accuduur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GrietG 06-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeer flexibel en krachtig toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Omni-glide blauw, grijs, rood

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger is uitermate krachtig om zo klein te zijn en met de twee borstel die in tegenovergestelde richting draaien zuigt hij echt alles op! Hij is ook zeer flexibel, de kop draait heel vlot en je kan echt overal onder, heel handig! Enige kleine nadeel is misschien dat er niet echt een handvat is en dat de batterij bovenaan zit, dit is bevorderlijk voor de flexibiliteit maar daardoor ligt deze stofzuiger niet altijd zo goed in de hand en voelt hij wel zwaar. Maar ik ben er super tevreden van en zou hem zeker aanraden als extra stofzuiger in huis voor dagelijks gebruik zonder gedoe met kabels en stekkers!

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Flexibiliteit
  • Geen kabel/stopcontact

Minpunten

  • Ligt zwaar in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rardijns 06-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Compact toestel, inzetbaar voor verschillende doeleinden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Omni-glide blauw, grijs, rood

Algemene score

8,0
Goed wendbare machine, raakt vlot overal bij en zuigt alles in 1 keer op. Daardoor is de gebruiksduur van 20 minuten geen enkel probleem. Wij gebruiken hem als 2de stofzuiger op ons verdiep. Enig nadeel dat we ondertussen hebben ondervonden is de lengte van het toestel, voor een langere persoon is deze te kort.

Pluspunten

  • Wendbaarheid
  • Ideaal als 2de stofzuiger

Minpunten

  • Lengte van het toestel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

nko 05-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Omni-glide blauw, grijs, rood

Algemene score

9,0
De Dyson Omni-glide is een echte aanrader! Wij hebben deze stofzuiger nu een kleine maand in gebruik en wij zijn erg enthousiast. Ons huis is nog nooit zo schoon geweest en stofzuigen is nu echt leuk geworden. Doordat de stofzuiger draadloos is pak je hem veel sneller en deze Dyson Omni-glide maakt veel beter schoon dan onze vorige stofzuiger. De verschillende handige opzetstukken helpen hier ook aan mee. Het ophangsysteem van de oplader is ook ideaal en neemt weinig ruimte in beslag. Wij zijn erg te spreken over deze stofzuiger en raden deze dan ook zeker aan!

Pluspunten

  • Compact
  • flexibel
  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Iris 04-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Ik ben fan!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Omni-glide blauw, grijs, rood

Algemene score

8,0
Ik ben fan van de Omni-glide. Ik heb andere Dyson stofzuigers van vrienden geprobeerd, het stofzuigen ging soms wat stroef. Maar deze Omni-glide glijdt ontzettend soepel over de vloer. Stofzuigen is zo een veel makkelijker en leuker klusje geworden. Mijn vloer is merkbaar schoner geworden sindsdien de Dyson in huis is. We hebben 2 katten waardoor er vaak kattengrind / kattenharen op de vloer ligt. Je pakt gemakkelijk de Dyson en haalt het weg. Ook de aan en uit-knop is top. Bij andere Dyson modellen moet je de aan-knop continu ingedrukt houden. Er zijn een paar kleine dingen waardoor ik uiteindelijk 1 ster minder geef. De Dyson had van mij net iets langer gemogen, soms loop ik wat voorover gebogen. Daarnaast leegt het reservoir niet altijd gemakkelijk, het stof blijft nog zitten en moet je vervolgens met de hand eruit halen. Ook had van mij de batterijduur langer gemogen. Voor het appartement waarin ik nu woon is het prima. Maar mocht ik groter gaan wonen is 20 minuten toch aan de korte kant.

Pluspunten

  • Makkelijke glide
  • Flexibel

Minpunten

  • Korte stang
  • Korte batterij

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yoni 03-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Echt een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Omni-glide blauw, grijs, rood

Algemene score

10,0
Na al in het bezit te zijn van de Dyson V10, vind ik de Omni glide echt een toevoeging voor in huis.
Hij is kleiner, compacter en licht om bijvoorbeeld de trap te stofzuigen. Doordat de kop zeer wendbaar is zuigt hij echt alles op en kan je gemakkelijk onder meubels stofzuigen.
Mocht je een klein huis hebben zou ik eerder kiezen voor de Omni Glide dan de `normale` Dyson uitvoeringen.
Ideaal ook de aan knop die je niet ingedrukt hoeft te houden.
Minpuntje de opvangbank voor stof is vrij klein waardoor je eigenlijk hem er altijd af moet halen met legen.

Pluspunten

  • Klein en handzaam
  • wendbaar

Minpunten

  • kleine opvangbak
  • batterijduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nilou 03-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Dyson Omni-glide zweeft over de vloer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Omni-glide blauw, grijs, rood

Algemene score

10,0
Wij zijn zeer tevreden met de Dyson Omni-glide. Je kan iedere hoek meepakken, en je kan heel makkelijk een draai maken. De harde vloeren borstel is zuigt moeiteloos vuil. Ook maakt het weinig geluid, en gaat de batterij lekker lang mee. We hadden dit veel eerder moeten aanschaffen en zijn zeer tevreden.

Pluspunten

  • Batterij gaat lang mee
  • Pakt alle hoeken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anonymous 03-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Ideale (extra) stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Omni-glide blauw, grijs, rood

Algemene score

9,0
De Dyson OmniGlide is de ideale (extra) stofzuiger. Na het eten snel even de kruimels op de grond wegzuigen, tussen 2 grondige poetsbeurten wat stof of vuil in de keuken weghalen, kruimels na een vieruurtje uit de zetel halen (handig te gebruiken als kruimeldief), even onder de zetel (zonder deze te moeten verzetten!). Superhandig toestel! Een absolute aanrader wat ons betreft!

Pluspunten

  • Kan makkelijk op lastige plaatsen komen
  • Snoerloos, dus snel en gemakkelijk te gebruiken
  • Krachtig! Haalt echt wel al het vuil weg

Minpunten

  • Voor grote mensen misschien iets te korte steel
  • Als kruimeldief nogal zwaar in de hand
  • Geen handige opberging voor de hulpstukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kriscje 03-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handig klein ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Omni-glide blauw, grijs, rood

Algemene score

9,0
Heel handige stofzuiger om zoals ik op de bovenverdieping te gebruiken. Hij weegt bijna niets, draait rond elke poot en kan helemaal plat. Het laadstation neemt amper plaats in zodat je hem in tegenstelling tot zijn grotere vriend echt wel overal kan hangen. Het nadeel van dit kleine model is dan weer wel dat het vuil reservoir heel snel vol zit en het ook moeilijker is om het volledig te ledigen vooral als er haren in vast zitten. Het zou misschien handiger zijn als het reservoir in de lengte wat langer was en er een speciaal hulpstuk zou bestaan waarmee je in het reservoir kan om het laatste vuil eruit te halen. Dit is echter een klein minpuntje en de voordelen zijn zoveel groter.

Pluspunten

  • Klein
  • Wendbaar
  • Lichtgewicht

Minpunten

  • Te klein stofreservoir

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessicadegoei 02-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Hele fijne lichtgewicht stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Dyson Omni-glide blauw, grijs, rood

Algemene score

8,0
Wat een verademing de omniglide van dyson. Makkelijk te gebruiken in de normale functie maar zeker ook met alle hulpstukken. Alle onderdelen die je kunt openen of kunt wisselen hebben een duidelijke rode knop. Een echt pluspunt zodat je niet bij de eerste keren gebruik moet uitvogelen hoe wie wat waar. Een goede zuigkracht op de normale stand en met de turbo knop zuigt alles nog gemakkelijker op. In principe is de normale zuigkracht al voldoende voor een normale stofzuig ronde. Een goede acceptabele accuduur en de oplaadtijd valt ook enorm mee. Kortom, zeer tevreden met mijn omniglide

Pluspunten

  • Zeer wendbaar
  • Goede zuigkracht
  • Goed gebruiksgemak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews