Inventum ST307WZA zwart, wit - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum ST307WZA zwart, wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hp 27-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voor een half duppie op de allereerste rang!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST307WZA zwart, wit

Algemene score

10,0
Na lange tijd was reparatie van de oude stofzuiger oneconomischer en zochten we de spreekwoordelijke speld in de hooiberg! Die speld hebben we kunnen vinden nadat hij/zij/het met zeer bescheiden geluid al ons oude hooi figuurlijk wegzoog, alsmede de mentale stofnesten op zolder.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • zacht geluid

Minpunten

  • had hem eerder willen kunnen kopen?
  • de illusie dat ik eerst verder moest kijken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Mulder 25-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

5,0
Ik heb dit product gekocht omdat ik nu eindelijk eens een goeie stofzuiger wou hebben die goede zuigkracht heeft. De goeie reviews hebben me overtuigd. Helaas valt het heel erg tegen. Je kunt de zuigkracht regelen maar de knop moet vol open anders zuigt hij amper. Zeker als je beesten hebt is dat niet handig.

Pluspunten

  • Licht gewicht
  • Mooi design

Minpunten

  • Slechte zuigkracht

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

n**r@g**l.com 18-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST307WZA zwart, wit

Algemene score

10,0
Een hele goede stofzuiger voor 100€. Hij heeft lekker grote wielen dus rijdt moeiteloos achter je aan, hij maakt weinig lawaai én heeft zo'n lang snoer dat je niet steeds moet stoppen.

Pluspunten

  • lang snoer
  • stil
  • grote wielen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

y**f@t**s.nl 01-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST307WZA zwart, wit

Algemene score

10,0
ik vind het een geweldige stofzuiger. maakt weinig geluid en werkt naar behoren. de prijs is goed en het design is mooi.

Pluspunten

  • lang snoer
  • geen kabaal

Minpunten

  • n.v.t
  • n.v.t

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

s**s@x**l.nl 08-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger van Inventum

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST307WZA zwart, wit

Algemene score

9,0
Prima stofzuiger voor een schappelijke prijs. Veel zuigkracht en diverse handige hulpmiddelen. Ik was toe aan een nieuwe stofzuiger en liep bij toeval tegen deze aan. Bevalt tot nu toe prima.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel zuigkracht
  • Handige hulpmiddelen
  • Makkelijk oprolbaar snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

j**7@h**l.com 21-11-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stevige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST307WZA zwart, wit

Algemene score

7,0
De zuigkracht is stevig. Je kan gelukkig zelf instellen hoe hard je het wilt. Als ik hem op de hardste laat staan dan zuigt mijn laminaat vast.
Ik vind hem nog vrij hard kwa geluid. Maar het is wel een fijne stofzuiger. Is wel vrij zwaar maar dat voorkomt dat hij omvalt tijdens het draaien als je aan het stofzuigen bent. .

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Lang snoer

Minpunten

  • Vrij zwaar

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Ulysses Ricardo 13-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige, compacte en stille stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST307WZA zwart, wit

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding, compact doch krachtig, handige features, zoals het in en uitschakelen met de handgreep. Kortom een fijne stofzuiger die doet wat het moet doen. Zeker een aanrader

Pluspunten

  • compact
  • sterk
  • stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

s**s@g**l.com 13-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De complete stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST307WZA zwart, wit

Algemene score

10,0
Een superfijne stofzuiger voor een goede prijs. De verstelbare zuigkracht en de lange snoer zijn echt fijn. Mijn parkietjes zijn superblij omdat hij zo stil is. Het is een zeer goed handelbare stofzuiger omdat het een lichtgewicht is. Dit is echt een aanrader voor iedereen die een goede en complete stofzuiger wil.

Pluspunten

  • goede zuigkracht
  • lange snoer
  • lichtgewicht
  • stil
  • mooie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**7@h**l.com 03-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST307WZA zwart, wit

Algemene score

9,0
Goede zuigkracht en fijn dat je via het handvat de stofzuiger kan bedienen. Ik loop fluitend door het huis met deze stoffer

Pluspunten

  • Bediening op het handvat
  • Meerdere hulpstukken.

Minpunten

  • Stofzuiger wat zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

LenaP 25-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg goede elegante stofzuiger voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST307WZA zwart, wit

Algemene score

10,0
Beste stofzuiger ooit! Veel accessoires en goede zuigkracht met opbergvak en instellen van de zuigsterkte en een goede HEPA-filter. Je krijgt erg veel voor weinig geld. Weegt ook niet veel en is compact dus gemakkelijk de trap op te dragen, en je geraakt er ver mee dankzij de lange draad. Heel tevreden mee.

Pluspunten

  • compact
  • elegant model
  • veel accessoires
  • parketborstel extra
  • HEPA 14 filter ideaal tegen hooikoorts

Minpunten

  • geen voor zover ik weet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Samantha 14-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum ST307WZA zwart, wit

Algemene score

9,0
Zuigt hard, maar maakt niet veel lawaai. De stofzuiger is lekker stabiel en valt niet bij iedere draai steeds om. Met een snoer van 12 meter kun je het hele huis door, zonder dat je van stopcontact naar stopcontact hoeft. De bijgeleverde opzetkoppen werken ook goed.

Pluspunten

  • geen lawaai
  • lang snoer

Minpunten

  • door de witte kleur zie je iedere kras

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berend 13-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht en stil

Geschreven voor: Inventum ST307WZA zwart, wit

Algemene score

8,0
Fijne stofzuiger. Handzaam, krachtig en stil. Heb snel last van huisstofmijt en het filter houdt voldoende tegen.
Je krijgt veel opzetstukken mee. Én als bonus: mooie velgen

Pluspunten

  • Krachtig
  • Stil
  • Veel opzetstukken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer