Bosch BGB6X330 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGB6X330 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tini 26-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote zuigkracht en toch stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6X330

Algemene score

9,0
Net gekocht, maar het valt direct hoe stil deze zuiger is terwijl de zuigkracht erg goed is. De bedieningsknoppen op de handgreep zijn erg handig. Erg prettig is ook hoe de slede achter je aan komt met de 4 zwenkwielen.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • erg stil
  • licht en wendbaar

Minpunten

  • mis de spleetzuigmond en meubelzuigmond

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Porsn 20-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch stofzuiger serie 6 - grijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6X330

Algemene score

10,0
Super mooi om te zien
Alle extra mondstukken aanwezig
Geen overmatige geluid
Nee, super blij met de nieuwe Bosch

Pluspunten

  • Alle xtra mond/voetstukken
  • in delen stang/mondstukken af te koppelen
  • aan en uit zetten via handvat
  • beweegt soepel

Minpunten

  • niet 1 extra stofzak in de doos
  • opstarten bij het aandoen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 14-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Luxe uitstraling en heerlijk behendig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6X330

Algemene score

10,0
Stofzuiger ziet er luxe uit met knopjes op de handgreep, heeft 12 meter snoer waardoor je niet steeds de stelker in een ander stopcontact hoeft te doen. En heeft een goede zuigkracht, 1x er overheen en het vuil is weg! Ik raad dit product zeker aan.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Luxe uitstraling
  • Borsteltje die al verwerkt zit in de stang
  • Normaal geluidsniveau

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W. van der Brug 13-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gewicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6X330

Algemene score

9,0
Bevalt super, handig met stang verlegging en borstel voor het afzuigen meubilair van stof. Ook door het lichte gewicht makkelijk mee te nemen naar hogere etages.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helma 12-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact & comfortabel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6X330

Algemene score

9,0
Compacte stofzuiger met mooi design maar ook zeker comfortabel in gebruik! Prettig in gebruik met handvat en hier te bedienen. Ook ideaal is dat je in een handomdraai het kleine mondstuk op de steel kan gebruiken, perfect voor plinten en stof langs het plafond.

Pluspunten

  • Compact
  • Ergonomisch

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mirjam 10-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6X330

Algemene score

10,0
Hele fijne stofzuiger! Heel licht in gewicht dus makkelijk om de trap te stofzuigen. Ook heel fijn is het lange snoer waarmee ik de hele beneden verdieping kan stofzuigen op 1 stopcontact!

Pluspunten

  • Licht
  • Stil
  • Lange snoer

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric bosch 05-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooie moderne stille bosch stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6X330

Algemene score

10,0
Wilde eindelijk eens een goeie stofzuiger, altijd die goedkope merken stofzuiger met dure zakken , dacht bij mij zelf ik heet bosch van achternaam ,laat ik nu maar een bosch nemen ,wie weet doet die naam mij eer aan

Pluspunten

  • Stil
  • Lange snoer
  • MODERN
  • Mooie prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddie 29-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6X330

Algemene score

8,0
Zeer krachtige maar ook stille stofzuiger mooie vorm en natuurlijk snelle service van de mediamarkt
We hadden eerst ook al een Bosh stofzuiger en 10 jaar naar tevredenheid gebruikt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erwin 14-03-2021

Top stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGB6X330

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne en gebruiksvriendelijke stofzuiger met een groot bereik
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Dennis H 11-03-2021

Goede stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGB6X330

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne stofzuiger met genoeg kracht en lang snoer. Handig is de bediening op de steel. Ook een pluspunt vinden wij dat de steel uitschuifbaar is waarbij met gemak het plafond en de jaloezien gedaan kunnen worden. Prima stofzuiger voor een prima prijs.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 04-12-2020

Prima stofzuiger op basis van 1 week bezit

Geschreven voor: Bosch BGB6X330

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze stofzuiger is prettig in het gebruik door de bediening op de slang, erg handig is de extra turbo knop. Het lange snoer werkt prettig en de bijbehorende borstels werken zoals je verwacht. Het enige jammere is dat je geen attributen in de stofzuiger kan opruimen.
Lange termijn als filters, duurzaamheid, vervangen stofzuigerzakken etc. Kan nog geen uitspraak gedaan worden, maar obv de merkervaring verwacht ik dat dit allemaal zeer in orde is.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

R. V. 07-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte stofzuiger!

Geschreven voor: Bosch BGB6X330

Algemene score

10,0
Onlangs deze Bosch-stofzuiger gekocht en bevalt zeer goed. Goede zuigkracht, redelijk stil, eenvoudige handbediening, meubelstukken op de steel aanwezig Kortom een prima apparaat!

Pluspunten

  • Redelijk stil
  • Handbediening op steel aanwezig
  • Rolt makkelijk mee
  • Meubelzuiger op steel aanwezig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke 04-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch serie 6 stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6X330

Algemene score

10,0
Helemaal happy met de wielen zo gaat de stofzuiger waar ik heen wil. Sterke zuigkracht makelijk te hanteren

Pluspunten

  • Zwenkwieltjes
  • Apparte zuigmonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara 29-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super in gebruik!

Geschreven voor: Bosch BGB6X330

Algemene score

10,0
Omdat ik een nekhernia heb gehad en momenteel nog een tennis- en golfarm heb zocht ik een krachtige stofzuiger die toch licht en makkelijk werkt. Ook heb ik een houten balk plafond wat ik graag regelmatig stofzuig, dat lukt me zelfs goed! En met m'n linkerarm terwijl ik rechts ben. Echt heel tevreden ben ik

Pluspunten

  • makkelijk wendbaar
  • licht in gebruik
  • erg fijn de bediening op de steel
  • super dat het kleine borsteltje aan de steel zit

Minpunten

  • je moet nog steeds zelf stofzuigen :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Douwe 24-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Extra langsnoer Stil, en licht

Geschreven voor: Bosch BGB6X330

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger gekocht om stille motor lange garantie en extra langsnoer.
Zuigt als de beste en je kunt door het traploze instellen van de buizen kunnen zo wel lange of kleine mensen zonder rugklachten gebruiken. Kortom een aanrader

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Lengte snoer
  • Stille motor

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van ons 18-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6X330

Algemene score

10,0
Fijne stofzuiger, maakt het karwei bijna leuk :). Goed lang snoer waardoor ik op de 100m2 nog maar 1 x de stekker hoef te verplaatsen. Ben er erg blij mee

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Past netjes in de kast
  • Niet veel herrie
  • 3 Meegeleverde borstels

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bosch 6 serie stofzuiger 05-09-2020

Super stofzuiger van Bosch

Geschreven voor: Bosch BGB6X330

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een mooi design stofzuiger die ook nog een super werkt. Krachtig maar toch stil. En 9 meter snoer
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Linda 31-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht, handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6X330

Algemene score

9,0
We wilden een niet te zware, krachtig zuigende niet al te dure stofzuiger. We kwamen hier op uit. Ik vind 'm ideaal. Hij is wendbaar, makkelijk mee de trap op te nemen en de steel is heel fijn in gebruik. Ook de digitale bedoening op de steel is super handig. De borstelfunctie op de slang zelf is ideaal. Geen losse onderdelen meer. De snoer is lekker lang. Ben er tot u toe heel blij mee.

Pluspunten

  • Licht in gebruik
  • Goede zuigkracht
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer