Bosch BGB6X330 grijs - Reviews

  • Best Reviewed 2 keer mrt 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 47 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGB6X330 grijs op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Erik 20-06-2022

Klein handig apparaat

Geschreven voor: Bosch BGB6X330 grijs

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze machine zuigt naar behoren en is licht en doordat de wielen onder de machine zitten maak je ook geen strepen op muren
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Matilda 31-05-2022

Prima stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGB6X330 grijs

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima stofzuiger , goeie werkkracht , en ook vele optie wat ik vooral fijn vind is dat je de stofzuiger door ook via de bovenkant bij de stang kan aandoen en harder en zachter kan zetten
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ronnie 08-05-2022

Geweldig produkt en superhandig

Geschreven voor: Bosch BGB6X330 grijs

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een gewelidg en superhandige stofzuiger. Afstandsbediening op de handgreep om allerlei verschillende zuigkrachten in te stellen. ! stopkontakt maar nodig voor de enorme lengte kabel. Enorm wendbaar en superlicht in gebruik...p.s. de turbostand is voor sommige tapijten TE STERK....haha. Hij oogt ook heel mooi...
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

c**m@h**l.com 05-05-2022
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Wij hebben alles van Bosch in huis. Het zijn betrouwbare apparaten. Goede kwaliteit en lange levensduur

Reageer

j**1@g**l.com 01-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6X330 grijs

Algemene score

8,0
'werkt goed mooi ontwerp ideaal met de slang en toebehoren erg handig

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

j**1@g**l.com 28-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een fijne stofzuiger met bediening in de pistoolgreep.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6X330 grijs

Algemene score

9,0
Mooi ontwerp, de bediening in de pistoolgreep van de aan/uit knop en zuigkracht is geweldig en heel praktisch.
Zuigkracht is goed en snoerlengte voldoende.
De stofzuiger is compact en licht.

Pluspunten

  • Bediening
  • Licht
  • Compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bevalt goed! 27-04-2022

Fijne stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGB6X330 grijs

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Stofzuiger zuigt goed en het bedieningspaneel werkt erg prettig. Wij gebruiken hem voor een laminaat vloer, hier is de stofzuiger uitermate geschikt voor.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

bart.laura.schoenmakers@gmail.com 26-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede krachtige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6X330 grijs

Algemene score

10,0
Heel fijne krachtige stofzuiger handig in gebruik stofzuigt goed een echte aan rader

Pluspunten

  • Stofzuigt goed
  • Is krachtig
  • Ook ideaal met huisdieren

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ingeborg 25-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product, voor dat geld zéker!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6X330 grijs

Algemene score

9,0
We hebben voor deze stofzuiger gekozen omdat deze aantrekkelijk is geprijsd, een hoog vermogen heeft en een vrij lang snoer. En nog een leuke kleur ook!

Pluspunten

  • Licht
  • Lang snoer
  • Goede zuigkracht
  • Aanzetten bij het handvat

Minpunten

  • Snoer moeilijk uit te trekken (lichte stofzuiger)
  • Standby knop soms per ongeluk aangeraakt

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

j**1@g**l.com 21-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne lichte en compacte stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6X330 grijs

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger is compact en licht en heeft een goed zuigvermogen.
Een eigentijds ontwerp en de snoerlengte is prima.
Ik ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Licht
  • Compact
  • Snoerlengte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob S 20-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch altijd goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6X330 grijs

Algemene score

10,0
Super stofzuiger, echt een kwalitatief product ziet er mooi uit zuigt geweldig .
En een mooie actie van Bosch zeker geen spijt van deze aankoop .

Pluspunten

  • Regelbare zuigkracht
  • Bedieningsknoppen op de handgreep

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**a@h**l.com 19-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6X330 grijs

Algemene score

9,0
Fijne stofzuiger, makkelijk in gebruik. Heel handig in gebruik met het borstel

Pluspunten

  • HAndig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

a**o@a**n.nl 15-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6X330 grijs

Algemene score

9,0
Goed prijs/kwaliteitverhouding. Mooie remote control mogelijkheid voor aan en uitzetten. Verder heel compleet, goede zuigkracht en een zeer lang snoer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

i**t@y**o.com 14-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6X330 grijs

Algemene score

8,0
Het is een hele fijne stofzuiger en comfortabel.
Goede kwaliteit voor een goede prijs.
Fantastic.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stofzuiger 09-04-2022

Kwaliteit voor aanschafprijs

Geschreven voor: Bosch BGB6X330 grijs

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Stofzuigen loop licht, bereikbaarheid is groot en geluid zacht
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

dilaraa68@live.nl 02-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6X330 grijs

Algemene score

8,0
Hele goeie en fijne merk! Ik heb bijna alles van Bosch zoals keuken spullen, wasmachine, droger etc. Ik gebruik het al jaren en ben er echt tevreden over de producten wat jullie maken en vooral het merk. En sinds kort gebruik ik nu de Bosch stofzuiger en hij is geweldig! De kracht van de stofzuiger en het systeem dat je op pauze kunt zetten dat is allemaal geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w**9@g**l.com 30-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top stofzuiger een echte aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6X330 grijs

Algemene score

10,0
Ik ben bij de mediamarkt geweest, en na een heel prettig gesprek met de verkoper en de eisen die ik stelde aan de stofzuiger is deze als beste eruit gekomen. Het snoer is heerlijk lang, hij is erg stil met stofzuigen en de stang is goed uit te schuiven.

Pluspunten

  • Rustig van geluid met stofzuigen
  • Stevig gemaakt

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 28-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6X330 grijs

Algemene score

10,0
Wat een super stofzuiger, de stofzuiger is stil er zit verlichting in de aan/uit schakelaar en dat maakt het super cool.
Stofzuiger is voor lange mensen bedoeld dus dat is echt ideaal.
Snelheid regel je met de controlunit op de handvat.

Pluspunten

  • Lang
  • Stil
  • Luxe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deschoonmaker 28-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6X330 grijs

Algemene score

10,0
De Bosch stofzuiger gekocht ter vervanging. De zuigkracht is enorm, de stofzuiger zelf is niet zwaar en doet wat het moet doen. Jammer dat er geen extra onderdelen en stofzuigerzakken bij zitten voor de prijs die wij hebben betaald

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Yolly 18-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGB6X330 grijs

Algemene score

10,0
Geweldige stofzuiger sterke zuigkracht en makkelijk te regelen met de afstandsbediening in de slang heel erg stil en handige zwenkwielen super mooie en goede stofzuiger ben er heel blij mee had een andere bosch die zeker 25 jaar oud is maar nog steeds niet stuk maar toch wel aan vervanging toe was

Pluspunten

  • Perfecte zuigkracht
  • Stil
  • Mooi en degelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews