Bosch BGL6HYG2 wit - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 52 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGL6HYG2 wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lotte 01-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

8,0
De stofzuiger is handig in gebruik. Het is prettig dat je de stofzuiger met de knop op het handvat aan/uit kan zetten. Zuigkracht is prima. De stofzuiger is wendbaar en door het lange snoer kom je in alle hoeken zonder iedere keer het snoer in een ander stopcontact te moeten pluggen.
Het nadeel is dat de slang lang is in de kortste stand, dus neemt wel wat ruimte in in de kast.

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Lang snoer
  • Wendbaar

Minpunten

  • Groot om op te ruimen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Claudia breuer 29-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

10,0
Ik ben heel tevreden met de stofzuiger heb hem net gekocht en meteen uitprobeerd met vriendelijke groetjes c breuer

Pluspunten

  • Ik geeft 10 punten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Kadé 25-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne bediening op de steel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

9,0
Zuigkracht zeer goed op parket met speciale borstel en zuigt ook uitstekend op vloerbedekking. Al met al zo als ik het nu in eerste instantie kan beoordelen een zeer goede koop.

Pluspunten

  • goede zuigkracht op vlakke ondergrond en tapijt
  • fijne bediening via de steel
  • weinig geluid
  • handig formaat
  • veel accesoires

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 24-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zelfs mijn puberdochter wil nu stofzuigen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

8,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat eigenlijk alles in huis van Bosch is.. 10 jaar garantie op de motor, kom hier nog maar es ergens om! Het product is goed hanteerbaar, en erg functioneel

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Fijne greep

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk K 22-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke zuigkracht 10 jaar moter garantie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

9,0
Andere stofzuiger van A merk begaf de motor het na vijf jaar, toen een Bosch gedaan net als alle andere apparatuur.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Afstandbediening op de steel

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A.Stik-Snijder 18-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mijn mooie stofzuiger.

Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

9,0
Ik ben 84 en kan zelf niet meer stofzuigen. Maar alleen al het kijken, hoe mijn hulp deze stofzuiger gebruikt doet me veel plezier. In al die jaren heb ik heel veel stofzuigers gehad. Ik begon met een tweedehandse met heel veel lawaai, totdat mijn zoontje van drie er water in opzoog. Later kauwde de hond het hele snoer aan stukjes van een nieuwe. Gelukkig zat de stekker niet in het stopcontakt. Maar zo'n mooie als deze heb ik nooit gehad. Bedankt ook namens mijn hulp.

Pluspunten

  • kleur
  • gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agnes 16-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

10,0
Deze nieuwe stofzuiger is heel handig in gebruik. Het geluid is prima, de stang speciaal voor lange mensen, erg fijn!. Het ingebouwde borsteltje is een uitkomst.
Wel is het aan/ uit knopje op een wat onhandige plaats, als ik de stang vasthoud kom ik wel eens per ongeluk op het knopje en gaat de stofzuiger uit.
De zuigkracht is ook in stille modus erg goed. En geen nare luchtjes uit de zak.
Ik ben zeer tevreden!!

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Geluid
  • Compactheid
  • Wendbaarheid
  • Lang snoer

Minpunten

  • De Aan/uit knopjes op de stang

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch stofzuiger 14-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch proHygienic stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

10,0
Wat een geweldige stofzuiger. Echt een aanrader voor iedereen. Als stofzuigen je hobby niet is, moet je deze kopen, dan zuig je al fluitend je hele huis schoon!

Pluspunten

  • Bijna geruisloos
  • Lekker veel power

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

PvdKar 30-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch stofzuiger bgl 6 hyg2

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

9,0
Zeer goede stofzuiger, makkelijk in gebruik via aan uit knop op t handvat
En ook harder zachter qua volume

Pluspunten

  • Aan uit knop op handvat
  • Volume harder zachter regelbaar handvat
  • Lang snoer
  • Goede zwenkwielen
  • Veel extra's

Minpunten

  • Hulp stukken passen nergens in. Moet apart
  • Geen boekje
  • Er mist n filter
  • In de stofzuiger, filter vervangen erg broos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Deneer 30-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger serie 6

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

10,0
Het uitpakken was al een feestje. Alles klopt volgens de bijgevoegde handleiding. Instructies zijn duidelijk en het in elkaar zetten is simpel. Het extra lange netsnoer en de lange telescoop buis is praktisch in het gebruik. De infrarood bediening op het handvat werkt perfect. Ook de zuigkracht is top en dat bij een zeer laag geluid. Ook is het apparaat licht en dus gemakkelijk te manoeuvreren.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Lengte netsnoer
  • db erg prettig

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sol 16-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

10,0
Ik heb deze stofzuiger echt net aangeschaft en vandaag uitgeprobeerd. Wat een heerlijke stofzuiger. Je kan hem via de steel harder en zachter zetten. Aan en uit. Scheelt veel bukwerk. Steel is makkelijk uit te schuiven. Kortom een echte aanrader👌

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronald 11-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

opnieuw een prachtig ontwerp van Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

9,0
Ik koop heel vaak producten van Bosch; zowel witgoed als gereedschap omdat altijd het ontwerp goed doordacht is (ergonomisch!) en de prijs absoluut concurerend. Eigenlijk ook nooit storing gehad, van welk apparaat dan ook. Onze vorige stofzuiger was ook van Bosch (de Free-e), ook fantastisch apparaat die ik helaas zelf heb gemold:(, maar erg blij met deze nieuwe

Pluspunten

  • mooi design
  • handige remote bediening op de slang

Minpunten

  • geen idee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dineke 14-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima stofzuiger!

Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

9,0
Fijne stofzuiger; super handige bediening op het handvat. Handvat ligt fijn in de hand. Goede zuigkracht; veel hulp/zuigmonden en een snelle snoer opruimer!
En het ziet er ook nog mooi uit; onze kleindochter vindt vooral de verlichting mooi!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Monique 09-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne lichte stofzuiger!

Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

10,0
Wat een fijne lichte stofzuiger die makkelijk met je mee beweegt! Lekker lang snoer.. Goede zuigkracht en ideaal dat je de zuigkracht kan regelen op het ergonomische handvat. Ook kun je de stofzuiger aan/uit doen op het handvat.. Heel handig!

Pluspunten

  • goede zuigkracht
  • handig en ergonomisch handvat
  • beweegt makkelijk met je mee
  • lichte machine
  • lang snoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petra 06-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht, vooral op gladde vloer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

8,0
een goede merknaam en prijs was doorslaggevend. Daarbij geluidsniveau en zuigkracht was belangrijk. Voldoet hier zeker aan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Weckje 06-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Lange steel met bediening erop is top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

9,0
Hele fijne stofzuiger met veel extra opzetstukken zodat je overal kan komen met de stofzuiger. Doet het goed op zowel harde als zachte ondergrond. Erg fijn dat de steel lang is, en de bediening op de steel zit. Klein nadeeltje vind ik dat er geen knop zit om het snoer terug te trekken, daardoor is dit soms een beetje moeizaam.

Pluspunten

  • Lange steel
  • Alle ondergronden
  • Veel hulpstukken
  • Bediening op de steel.

Minpunten

  • Snoer terugtrekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Evert 03-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

9,0
Goeie stofzuiger, niet te veel lawaai, grote zuigkracht, goed/prettig in gebruik, fijn lang snoer. De stofzuiger ziet er ook nog eens mooi uit.

Pluspunten

  • Grote zuigkracht
  • Lang snoer
  • Handige handgreep
  • Goed in te stellen lengte van de buis

Minpunten

  • Je moet er mee werken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjanveeninga 02-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie bediening goede uitstraling

Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

9,0
Mooie uitziende stofzuiger en de bediening is super motor is mooi stil en hij werkt perfect beste aankoop

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j.van Asten 29-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer goede zuigkracht en stillere moter

Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

10,0
deze stofzuiger heeft een regelbare zuigkracht,een stillere moter met 10 jaar garantie op de moter.
tevens voor dierenbezitters zuigt beter de haren op.ben zeer tevreden,zal iedereen aanraden,dit produkt te kopen.

Pluspunten

  • licht gewicht
  • goede zuigkracht
  • een berijk van 13 meter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 25-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Dit product zuigt.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL6HYG2 wit

Algemene score

8,0
Je leest het goed, dit product zuigt. Als geen ander!
Na het overlijden van onze vorige stofzuiger tijd voor een nieuwe en met 8 katten en 2 honden, moet het apparaat wel wat kunnen.

Nu is de stofzuiger voorzien van afstandsbediening in het handvat en dat is met 2 kinderen naar al die dieren echt de beste uitvinding sinds gesneden brood!

Hoewel ik de eerste keer niet zo onder de indruk was door het geluid van de stofzuiger, is de zuigkracht zo sterk dat ik er een kleine auto mee aan kan zuigen via de uitlaat. Wat een beest!

De steel is van zichzelf al perfect voor lange mensen ( 198cm), met het meubel opzetstuk komt er nog eens een 30cm bij. Absoluut slim en goed over nagedacht.

Is er dan nog wat aan te merken? Jawel, onder de voet van de stofzuiger zit een rubberen flapje, deze duwt wat grovere vuiltjes vaak voor zich uit in plaats van het op te zuigen. Daarnaar is het oprol mechanische van het snoer zo sterk dat je al snel de stofzuiger op tilt als je meer snoer nodig hebt. Wel is het snoer zo lang dat we ermee tot op zolder kunnen komen vanuit de woonkamer.

Pluspunten

  • Zuigkracht en geluidsniveau
  • Gewicht en wendbaarheid
  • Steel en snoer lengte
  • Standaard accessoires
  • Afstandsbediening in handvat

Minpunten

  • Rubberen flapje in de voet
  • Machine is te licht voor het oprol mechanische

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews