Bosch BGL8POW2 zwart - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 43 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGL8POW2 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Toelie 21-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Wat een krachtige stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8POW2 zwart

Algemene score

8,0
Zelfs op de laagste stand lukt het om zand op te zuigen, wat tussen de randen van het parket zit.
Onze jongens en alle vriendjes houden van buiten spelen (voornamelijk in de zandbak!!) en voor deze test hebben ze extra zand mee naar binnen gebracht. En natuurlijk per ongeluk met de koekjes lopen kruimelen. Voor de Bosch gelukkig geen probleem!
De stofzuiger rolt makkelijk achter je aan, rijdt makkelijk over zijn eigen snoer heen (wat bij mijn vorige stofzuiger altijd een probleem was). De Bosch heeft een lang snoer, dus steeds van stopcontact wisselen is niet nodig. Soms rolt het snoer zich vanzelf op tijdens het stofzuigen.
De gemotoriseerde Turboborstel maakt je vloerkleed supergoed schoon, echter je moet wel wat kracht zetten. Met een gewone vloerstuk lukt het ook gewoon goed.
Met de zachte kleine borstel kan je je meubels gemakkelijk van stof ontdoen. Het opbergen van de kleine opzetstukken kan aan de stang, persoonlijk berg ik ze liever in de stofzuiger op, helaas is hier geen ruimte voor.
Al met al is dit een stoere stofzuiger die niet bang is voor een goed stuk schoonmaakwerk.

Pluspunten

  • Erg goed in schoonmaakwerk
  • Lang snoer
  • Erg wendbaar

Minpunten

  • Kleine opzetstukken kunnen niet in het apparaat
  • Snoer rolt soms vanzelf in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

EG 01-05-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heeft een sterke zuigkracht, licht in gewicht.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8POW2 zwart

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden met mijn bosch stofzuiger. Sterke zuigkracht. Heeft twee mondstukken. 1 schakelt automatisch om van laminaat naar tapijt of andersom (harde vloer-zachte vloer). Een minpuntje is het geluid. Maakt veel lawaai. Licht in gebruik, 15 meter lang snoer. Een aanrader.

Pluspunten

  • Licht
  • Twee kopstukken
  • 15 meter snoer
  • Sterke zuigkracht

Minpunten

  • Veel lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Anja 02-04-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8POW2 zwart

Algemene score

9,0
Kende deze al,wilde juist dezelfde,heel fijn apparaat, niet te zwaar, wendbaar en betaalbaar!! Verschillende hulpstukken erbij...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Stofzuiger met stofzak 08-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger met stofzak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8POW2 zwart

Algemene score

9,0
Stofzuiger voldoet aan verwachtingen. Instelbare zuigkracht, handige meegeleverde hulpstukken. Mooi design. En na registratie garantie van 10 jaar op de motor.

Pluspunten

  • instelbare zuigkracht
  • lang snoer
  • mooi design
  • handige hulpstukken

Minpunten

  • korte slang
  • aan/afkoppelen hulpstukken verloopt stroef

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Betekop 17-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger met minpuntjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8POW2 zwart

Algemene score

7,0
Stofzuiger nu 3 weken in bezit en de volgende min puntjes:
- slang is aan de korte kant, waardoor je de stofzuiger steeds moet optillen als je op hoogte moet zijn
- ondanks het dunne snoer rijdt de stofzuiger er niet overheen, waardoor je hem steeds moet optillen.Persoonlijk had ik liever aan de voorzijde 1 wiel gezien i.p.v. 2 en daarnaast rubberen wieltjes i.p.v. plastic, dit had de problemen opgelost
- loskoppelen van het handvat het de zuigbuis gaat erg lastig
- opbergvak in de stofzuiger i.p.v. op de buis voor de hulpstukken was ook praktischer en mooier geweest
Pluspunten:
- 10 jaar garantie op de motor. Mijn vorige Philips Power Pro zonder zak begaf de motor het reeds na 3 jaar.
- voldoende zuigkracht op harde ondergrond en ook op tapijt. Bijgeleverde andere voeten voor harde ondergrond alsmede voor tapijt werken erg goed. De voet voor tapijt is erg groot en vrij lomp, maar doet wel zijn werk.
- vrij lichte stofzuiger
- lang snoer, waardoor je niet steeds van stopcontact moet wisselen
- filters uitwasbaar

Pluspunten

  • snoerlengte
  • filter uitwasbaar
  • zuigkracht
  • voor elke ondergrond goede zuigmond aanwezig
  • vrij lichte stofzuiger

Minpunten

  • lengte slang
  • rijdt niet over snoer
  • loskoppelen handvat van de zuigbuis lastig
  • wielen van plastic i.p.v. rubber
  • 2 voorwielen i.p.v. 1

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

van der Linden 03-02-2021
  • Product gekocht

Bosch BGL8POW2 zwart

Geschreven voor: Bosch BGL8POW2 zwart

Algemene score

5,0
Stofzuiger is best prima. Voor mij is het voor het eerst dat ik een Bosch heb gekocht, maar ik merk toch dat ik bepaalde intrumenten en opties mis. Heb 30 jaar Miele stofzuiger gehad. Mis het schuifje wat op Miele handvat zit ( om de vacum te doorbreken, badmat zwabbert nu mee als ik hem stofzuig) en ik mis de andere vormen extra borsteltjes. De zuigkop(pen) zijn dikker dan Miele, zit steeds klem aan onderkant van bepaalde meubels. Al wat kleine beschadigingen opgelopen, en je komt niet overal dan goed bij en moet stang loskoppelen.
Wat wel prettig is, is dat het wel qua geluid fijn is.
Het lange snoer is handig, maar als je even op snoer staat, slikt de machine deze meteen weer in.....
Verder denk ik wel als je nooit eerder een Miele hebt gehad, dan is het echt een prima stofzuiger.
Het blijft moeilijk, niks is perfect!

Pluspunten

  • Lange snoer
  • Stil qua geluid
  • Filter, zweeft veel minder stof in huis

Minpunten

  • Dikke zuigkoppen
  • Geen schuifje op handvat
  • Kleinere stofzuigerzak
  • Geen praktische extra borsteltjes

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SamanthaMiftari 30-12-2020
  • Product getest

Goede aanschaf! Zuigkracht en mogelijkheden zijn echt super.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8POW2 zwart

Algemene score

9,0
Stofzuiger mogen testen via The Insiders, en uiteindelijk ook gehouden/gekocht. Stofzuiger is echt top, super zuigkracht en ook zo fijn zo'n lang snoer. Hoef nu maar 1 keer wisselen om het hele huis te doen. Roterende zuigmond is echt super op plekken waar je tapijt hebt liggen. Het kost geen moeite meer om alles goed schoon te krijgen. Fijne handgreep en makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Roterende zuigmond
  • Handgreep

Minpunten

  • Geluid bij gebruik roterende zuigmond op tapijt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nrghart 07-11-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht, wendbaar en licht in gewicht

Geschreven voor: Bosch BGL8POW2 zwart

Algemene score

9,0
Heb het apparaat nu een paar maanden in gebruik en het bevalt ons uitstekend. Wendbaar en licht in gewicht, snoer heeft een goede lengte en is goed inrolbaar. Errst getwijfeld of we een zakloze stofzuiger zonder snoer zouden kopen, maar dit heeft toch onze voorkeur. Hulpstukken ruimschoots aanwezig en voldoen aan het gebruik. De perfecte stofzuiger bestaat niet, dus deze krijgt van ons een 9.

Pluspunten

  • Licht in gewicht
  • Wendbaar
  • Goede zuigkracht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

De Jonge 04-11-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

krachtig stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8POW2 zwart

Algemene score

8,0
goede stofzuiger, krachtig en goed ergonomisch. Ik heb hem getest en ben er tevreden mee, ik heb allergieën en met deze stofzuiger heb ik minder last.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Michael 04-11-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stille stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8POW2 zwart

Algemene score

8,0
Deze stofzuiger is een stuk stiller en zuiniger dan mijn vorige bosch stofzuiger. De stofzuigermond was wel even wennen.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Groot bereik
  • Lang snoer

Minpunten

  • Hangende zuigmond is wennen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirgni 02-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8POW2 zwart

Algemene score

10,0
Het is een super krachtige stofzuiger die ik iedereen zou aanraden. Met deze stofzuiger heb ik ook echt het idee dat ik gezogen heb.

Pluspunten

  • 15 meter snoer
  • Soepele wieltjes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

van der Linden 16-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastic

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8POW2 zwart

Algemene score

9,0
De stofzuiger is zeer makkelijk in gebruik en zeer wendbaar Ook extra makkelijk door het langere snoer. Zeker een aanbeveling.

Pluspunten

  • Snoer
  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 13-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8POW2 zwart

Algemene score

8,0
Fijn dat er verschillende zuigmonden bij zitten. Lastig om eraf te halen, zal wel met nieuwheid te maken hebben. Wordt gebruikt in huis met honden en katten, doet wat het moet doen.

Pluspunten

  • Lange snoer
  • Verschillende zuigmonden

Minpunten

  • Kracht zetten bij verwisselen zuigmonden
  • Niet echt compact

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

rian 11-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8POW2 zwart

Algemene score

10,0
stofzuiger met prima zuigkracht is wendbaar en heeft fijne borstels voor verschillende doeleinden lange snoer die makkelijk oprolt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Basten 11-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

sterke zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8POW2 zwart

Algemene score

7,0
Gekocht om zijn zuigkracht. Een sterke zuigkracht heeft hij zeker, wel moet ik zeker wennen aan de snoer deze is lang maar rolt uit zichzelf op wat niet handig is. Ook mis ik de kleine onderdelen in de stofzuiger zitten nu bevestigd aan de steel en vallen er wel eens af. Parket borstel is wel goed en de extra grote en sterke rollerende voet zuigt goed maar is mega slecht te verwijderen van de steel. Het handvat aan de slang is wel heel fijn. de aan uit knop zit op gelijke hoogte met de traptrede tijdens het zuigen van de trap gaat hij dus iedere keer uit.

Pluspunten

  • sterkte zuigkracht
  • fijne parket borstel
  • fijn dat extra handvat aan slang

Minpunten

  • zelf oprolbare snoer
  • knop op gelijke hoogte met traptrede
  • losse onderdelen niet ingewerkt in stofzuiger

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 09-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en netjes afgewerkte stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8POW2 zwart

Algemene score

9,0
Mooie stofzuiger die goed zuigt het handvat valt goed in de hand waardoor je makkelijk de stofzuiger kan bewegen de verschillende zuigmonden is ook makkelijk vooral voor het tapijt is de roterende borstel een uitkomst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 06-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne compacte stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8POW2 zwart

Algemene score

6,0
Op zich een fijne stofzuiger, mooi compact. Echter wel wat minpuntjes
- slang is te kort, waardoor je het apparaat moet optillen om hoger ergens bij te kunnen
- snoer rolt zichzelf op tijdens het stofzuigen
- apparaat kan niet over zijn eigen snoer heen rijden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Miezzel 06-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Tevreden

Geschreven voor: Bosch BGL8POW2 zwart

Algemene score

7,0
Deze stofzuiger na lang twijfelen uitgeprobeerd. Ik had zelf namelijk nog een oude 2000w stofzuiger die alles zonder probleem opzoog dus ik was bang dat de stofzuigers van tegenwoordig dat allemaal niet zouden kunnen aangezien er geen 2000w stofzuigers meer te krijgen zijn. Dus... toch maar voor een nieuwe gegaan en ik moet zeggen, ik ben blij verrast! Deze Bosch is heerlijk licht (fijn als je 'm naar boven moet sjouwen) en maakt niet heel veel herrie. Er zitten 3 verschillende mondstukken bij voor de vloer/tapijt en 3 verschillende voor andere oppervlakten (meubels, planken, plafonds enz.) Er zit dus altijd wat bij voor je. Het smalle mondstuk voor harde vloeren is ideaal, die kan namelijk onder hele smalle openingen door. Voorheen moest ik bijvoorbeeld het hele ledikantje van de muur halen om de vloer er onder te kunnen stofzuigen, nu kan ik er gewoon onderdoor.
De 12 (!) meter lange snoer is ook super! Niet meer wisselen van stopcontact maar gewoon lekker door zuigen (waar een vrouw al niet blij van wordt). De stofzuiger zelf rolt ook heel makkelijk óver het snoer heen als die in de weg ligt. Verder is het fijn dat de slang flexibel is en de stofzak is lekker groot, nadeel is wel dat de stofzakken wat prijzig zijn maar er zijn ook merkloze alternatieven. Wat ik ook een gekke keus vind is dat die extra meubelmondstukjes met een houder aan de buis geklikt kan worden (ipv ín de stofzuiger) waardoor je helemaal niet meer onder meubels door kunt zuigen. Ik bewaar ze dus maar los in de kast. Na 2x gebruiken is de turbovoet bij mij al kapot. Hopelijk kan Bosch me helpen met vervanging, ik heb het onderdeel opgestuurd en ben nog in afwachting van oplossing.

Pluspunten

  • lange snoer
  • licht gewicht

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

ProPower BGL8POW2 Vacuum Cleaner 02-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Excellent product with high performance

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8POW2 zwart

Algemene score

10,0
This product is highly recommended. It has high performance and power. Superb cleaning, multiple connecting devices to clean different type of areas.

Pluspunten

  • High performance
  • High power
  • Multiple connecting devices for different surface
  • Easy to use

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim Vis 26-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Review Bosch stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8POW2 zwart

Algemene score

8,0
We hebben deze stofzuiger nu ongeveer 4 weken in gebruik en zijn over het algemeen positief over de prestaties. De stofzuiger is lekker licht en wendbaar en met het lange snoer van 15 meter komen we in alle hoekjes van ons huis. Door zijn lichte gewicht neem je hem ook makkelijk mee te trap op. Onze vorige stofzuiger was een zak loze stofzuiger welke een stuk zwaarder is en veel meer lawaai maakt. De zuig kracht is gelijkwaardig. De pro animal roterende borstel heeft bij ons op de laminaat vloer niet heel veel voordelen en maakt door de ronddraaiende beweging veel extra geluid. Bij het zuigen op vloerbedekking met kleine haartjes gaat het wel een stuk sneller. Ik heb dit getest in de kattenbak van de auto. Wel vinden we het lastig dat de accessoires geen vaste plek hebben en aan de stang moeten hangen. Ook beschadigt de lak van de stofzuiger vrij snel.

Pluspunten

  • • Zuigkracht
  • • Zuigkracht
  • • Gewicht
  • • Snoerlengte

Minpunten

  • • Beschadigingen
  • • Accessoires

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews