Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 58 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGL8SIL5 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk 29-07-2022

Snel en goed

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een uitstekende stofzuiger voor een goede prijs
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jacco 20-06-2022

goede stofzuiger, maar snoerhaspel te gevoelig

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 wit

Algemene score

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima krachtige stofzuiger, doet wat hij moet doen! Voornamelijk gekocht vanwege het lange snoer (15m), maar dit bleek ook het gevoelige punt van deze stofzuiger. Binnen een jaar kapot en omdat ik eerst zelf had geprobeerd het snoer te repareren, viel het buiten de garantie. Erg zonde van zo'n dure stofzuiger. Ik zou deze stofzuiger daarom niet aanraden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Cee Gee 12-06-2022

groot en krachtig

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] fijne, krachtige stofzuiger met grote capaciteit. het handvat aan de buis is lekker ergonomisch zodat je soepel je huis kunt schoonmaken. Het is best een groot apparaat, dus ben je klein behuisd, kijk dan naar de andere modellen uit de serie die iets kleiner zijn (en vast net zo goed). tot slot: de slang zit statisch in het apparaat vastgeklikt. Dit in tegenstelling tot een eerdere versie, waarin de slang volledig kon roteren. geen idee waarom dit is aangepast, het werkt allemaal goed, maar de eerdere bevestiging leek me beter voor het apparaat. Al met al een woeste zuigkracht en daar koop je m uiteindelijk voor.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Wilma 17-05-2022

Stofzuiger Bosch

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 wit

Algemene score

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het apparaat zuigt goed, maar ik vind het achteraf niet gemakkelijk dat de zuigkracht niet aan het handvat te regelen is. Ik moet nogal eens switchen van vloeroppervlak en dus van zuiginstelling in mijn huis.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bosch bgl8sil/5 18 14-05-2022

10

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fantastische stofzuiger lekker stil en een stevige zuigkracht
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

anita 29-04-2022

Stofzuiger bgl8sil5

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] het is een fantastiche stofzuiger en zeer geluidsarm
zeer tevreden mee.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

h**7@y**o.com 28-04-2022
  • Product gekocht

heel goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 wit

Algemene score

10,0
ik heb een stofzuiger gekocht en het was heel goed product ,ik ben echt blij met het nieuwe stofzuiger van Bosch

Reageer

m**t@h**l.nl 26-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 wit

Algemene score

9,0
Supermooie en geluidsarme stofzuiger.
Tevreden met mijn aankoop.
Cashback binnen 1 dag op mn rekening.
Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b**e@l**e.nl 25-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 wit

Algemene score

9,0
Het handvat op de stang is echt super fijn voor je rug. De automatische funtie werkt ook echt top hijnpast zich meteen aan aan het oppervlak wat je stofzuigt. Ook het geluid niveau is erg prettig. Had al een andere bosch maar dit is echt een behoorlijk verschil echt een aanrader.

Pluspunten

  • Fijn geluids niveau
  • Handig handvat op de stang
  • Auto functie werkt goed.
  • Niet zwaar
  • Erg wendbaar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

h**1@g**l.com 25-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie krachtige stofzuiger met lang snoer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 wit

Algemene score

9,0
Altijd Bosch gehad, nu weer deze mooie stofzuiger met kracht en lang snoer!

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Krachtige motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heideroosjes 20-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 wit

Algemene score

9,0
Een goede krachtige stofzuiger, fijn lang snoer. Gelukkig zitten de hulpstukken niet onder een deksel, zodat je geen last meer hebt van kleppen die open gaan op de trap, wij hebben er inmiddels 2, 1 voor boven en een voor beneden. Wij bevelen deze zeker aan.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Lang snoer
  • Geen kleppen die open gaan
  • Gemakkelijk schoon te houden

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bruce 20-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De beste stofzuiger ooit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 wit

Algemene score

10,0
De 2e keer dat ik hem koop..de 1e moest ik achterlaten bij mijn ex. Nu genoeg gespaard en heb er zelf 1. Ik wil nooit geen andere meer..zuigtabletten ontzettend goed en een snoer van 15m!

Pluspunten

  • Zuigtabletten ontzettend gied
  • 15m snoer

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tessel 19-04-2022

Maakt helaas meer geluid dan zijn voorganger

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 wit

Algemene score

4,0
Wij hadden al ruim 4 jaar ervaring met de bosch silent pro stofzuiger op ons kantoor. Hij viel op om zijn stilte en toch heel goed zuigen. Helaas is deze nieuwe moderne bosch niet zo stil als zijn 4 jaar oudere voorganger, in onze oren zelfs een stuk luider. Dat valt een beetje tegen gezien de prijs van de stofzuiger. Verder qua zuigkracht geen klagen!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Robert 17-04-2022

Zeer fijne stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze stofzuiger is een echte aanrader. De steel is telescopisch, makkelijk in lengte te verstellen en door de handige greep goed te hanteren. De flexibele slang geeft veel vrijheid. De motor is krachtig en zorgt oor veel stofzuigcomfort. De lengte van het snoer maakt dat je niet continu van stopcontact hoeft te wisselen. Kortom een topproduct!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

d**n@h**l.com 17-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 wit

Algemene score

10,0
Zeer goede stofzuiger. Wendbaar en goede zuigkracht. Fijn in een gebruik door het handvat aan de steel.

Pluspunten

  • Handvat
  • Zuigkracht
  • Lange snoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stoffig 12-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 wit

Algemene score

10,0
Fantastisch stofzuiger!! En zo stil!! Spijt dat ik een jaar geleden een ........ stofzuiger heb gekocht. BOSCH NR1

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Stil
  • Automatisch regelaar voor zuigkracht
  • Cashback 30 euro

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een tevreden gebruiker 12-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 wit

Algemene score

9,0
Wat een TOP-stofzuiger! Erg blij met het lange snoer en de enorme zuigkracht. De 9 in plaats van een 10 is omdat de zuigkracht zo groot is op vloerbedekking dat je moeite moet doen op de zuigmond ter verplaatsen maar dit is een teken dat hij goed werkt.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Lang snoer
  • Goede accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Reimerink 11-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stil met lange steel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 wit

Algemene score

9,0
Wij hebben meerdere stofzuigers getest in de winkel, deze kwam voor ons het beste uit de test. Super stil, wieltjes rollen perfect op verschillende oppervlaktes en vooral de lange steel is ons in de smaak gevallen. Wij zijn namelijk allemaal 180cm plus. ;)

Pluspunten

  • Stil
  • Goed rollende wieltjes
  • Lange steel

Minpunten

  • Geen knop voor het in rollen van het snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

aatalex 09-04-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Vlakke vloer prima maar met tapijt kijk uit!

Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 wit

Algemene score

3,0
Prima op vlakke vloer, tapijt absoluut geen aanrader. Net een vacuümzuigen!

Pluspunten

  • Lange Snoer
  • Uitschuifbare stang
  • Stil apparaat

Minpunten

  • zuigkracht
  • zuigt vacuum op tapijt (harde / auto stand)
  • Zuigt niet op tapijt (zachte stand)
  • Haren worden niet goed opgezogen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
Voldoende

Reageer

JL 05-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGL8SIL5 wit

Algemene score

9,0
De stofzuiger voldoet op alle fronten aan mijn verwachtingen, stil, hoge zuigkracht en met het lange snoer heel praktisch in gebruik. Aanrader!

Pluspunten

  • stil
  • hoge zuigkracht
  • lang snoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews