Bosch BCS81EXC wit

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Stofzuigers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 42 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BCS81EXC wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Roeland Heruer 03-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker stil en zeer krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS81EXC wit

Algemene score

10,0
Deze steel stofzuiger was ik helemaal niet van plan aan te schaffen, ik kwam voor een Dyson. Maar al gouw in de winkel (BCC) merkte wij dat de Bosch veel praktischer was en de doorslag gaf eigenlijk wel dat de Bosch een aan en uitschakelaar had waardoor je geen kramp krijgt in je vinger. Echt super. Hij is lekker licht en handzaam. en de zuigkracht deed niet onder aan de Dyson.
En je kan zelf de accu bepalen als je wil. de accu is los en verkrijgbaar tot 5 ampère. En hij past ook op alle andere machines van Bosch. Goed over na gedacht.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • bedieningsschakelaar
  • losse accu
  • wendbaar en licht
  • flexibele spleetzuiger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Waldo 23-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superhandig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS81EXC wit

Algemene score

9,0
Ik heb de Bosch Unlimited nog maar net maar ben er erg tevreden over. Eerst was ik wel sceptisch, kan deze draadloze stofzuiger wel mijn oude stofzuiger met snoer vervangen. Uiteindelijk toen verleden week deze de geest gaf, toch besloten om de Bosch BSC81EXC aan te schaffen. Wel de 8 serie en niet de 6, vanwege de net iets langere duur van de batterij en de All Floor Highpower borstel ivm de verschillende vloeroppervlaktes.

Nu ik hem een paar dagen gebruik, wil ik niet meer terug. Wat en gemak met stofzuigen, krachtig genoeg om de woonkamer, keuken en slaapkamers in één keer goed te zuigen. Maar vooral het gemak waarmee je hem heel snel even pakt om net dat gedeelte in huis te zuigen wat op dat moment vies is. Zoals 's ochtends als ik de boterhammen heb gemaakt en er wat broodkruimels op de grond liggen. Van voorheen 1 a 2x in de week het hele huis stofzuigen, wat altijd een klus is maar toch gedaan moest worden. Zuig ik nu elke dag even een stukje en hou het op die manier veel beter bij in minder tijd!

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • batterij gaat lang mee
  • batterij past op andere bosch gereedschap
  • ruim voldoende zuigkracht
  • Turbostand geeft echt een boost

Minpunten

  • stofzuigervoet met borstel net te hoog
  • buis met telescoopfunctie mist

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dinie Pijpe-van Veen 02-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch steelstofzuiger BCS 81EXC fantastische stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS81EXC wit

Algemene score

9,0
Wat een gemak zo’n snoerloze stofzuiger en daarnaast ook vrij stil en niet zwaar. Ook nu moeiteloos onder kasten en tv meubel te zuigen. Groot voordeel is dat hij ook als kruimeldief te gebruiken is en tevens probleemloos plaatsing van hulpstukken. Ik ben enorm tevreden en heb hem al geprezen bij familie en vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Veld 01-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Handige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS81EXC wit

Algemene score

8,0
Het maakt nog wel redelijk wat geluid maar is stiller dan mijn vorige stofzuiger met snoer en zak.
De stofzuiger is makkelijk te pakken en je maakt hem ook makkelijk schoon/leeg. Naar mijn idee zou het nog geluid zachter kunnen maar overall is het een prima aankoop geweest.

Pluspunten

  • Zuigt uitstekend
  • hulpstukken zijn erg handig
  • Accu werkt prima en lang genoeg

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Meuwke 26-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi dessign

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS81EXC wit

Algemene score

9,0
Mooie vormgeving, rustig, zuigt goed, in turbo stand gaat de accu niet lang mee. Nu met een speciale actie een extra accu of 50 euro .

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • rustig
  • mooie vormgeving
  • zuigt goed

Minpunten

  • Korte zuigtijd in turbostand

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Juan 17-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie en degelijke draadloze stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS81EXC wit

Algemene score

9,0
Een echte mooie EN oerdegelijke stofzuiger. Wij hebben ook een Dyson maar die is toch een stuk minder wat betreft robuustheid (materiaal gebruik) en vermogen. De Dyson is meer plastic en de Bosch heeft zelfs ijzeren buizen. Is ook gelijk een complete set met alle hulpstukken die ik nodig heb.
Gebruik hem veel voor het stofzuigen van hondenharen uit onze vloerbedekking. Wij hebben een chow-chow en die geeft nog veel haren :).
Nog een groot voordeel is het kunnen gebruiken van een losse accu waardoor je als je er 2 hebt dat je dan niet zonder stroom komt te staan als je natuurlijk de 2de accu opgeladen hebt liggen.

Pluspunten

  • robuust door stevige materialen
  • accu vermogen
  • compleet met alle hulpstukken
  • losse accu dus met 2 accu's nooit zonder stroom
  • hij ziet er mooi uit en netjes afgewerkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. Meuwissen. 14-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snoer en zak loze stofzuiger.

Geschreven voor: Bosch BCS81EXC wit

Algemene score

9,0
Mooi design, zuigt goed, maakt weinig lawaai. Ik twijfelde voor de aankoop nog over de kwaliteit, echter het apparaat is en voelt ook stabiel aan. Ligt lekker in de hand tijdens het zuigen.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Zuigt goed

Minpunten

  • Korte zuigtijd in turbostand
  • Het goed reinigen vergt enige tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ivo 13-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS81EXC wit

Algemene score

9,0
Je herkent het vast, het draad van je stofzuiger wil niet goed oprollen, de veer is zwak geworden. Steeds een ander stopcontact zoeken en als je naar de bovenverdieping 'moet', moet je dat zware ding met je meezeulen. Ook wij hadden deze 'problemen'.
Maar nu we een aantal weken de steelstofzuiger van Bosch gebruiken willen we eigenlijk niet anders, dit hadden we eerder moeten doen. Geen gezeur meer met snoer, je pakt m sneller om even de iets op te zuigen en hij maakt relatief weinig geluid. Daarnaast hangt de stofzuiger in de kast en neemt voor ons minder ruimte in beslag. De accuduur is voor ons huis prima, zeker op de normale stand. Ook de auto is makkelijk schoon te zuigen, want je transformeert m zo tot een kruimeldief. Daarnaast kan ik de accu uitwisselen met de schroefboormachine van Bosch, ideaal! Al met al is dit een Topapparaat, kan het alleen maar aanraden.

Pluspunten

  • draadloos
  • accuduur
  • licht van gewicht
  • zuigt goed

Minpunten

  • stofzuig nu meer dan voorheen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 03-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS81EXC wit

Algemene score

8,0
Na een tijdje te hebben georiënteerd hebben we deze Bosch gekocht.
Het is de eerste steelstofzuiger die we hebben.
Gewicht, geluid en zuigkracht zijn zeer goed.
Bevalt boven verwachting!

Pluspunten

  • Goede zuigkracht
  • Veel mondstukken
  • Vrij weinig geluid

Minpunten

  • Opladen duurt lang
  • Geen goede indicatie van accupercentage

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

K.J. 20-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS81EXC wit

Algemene score

9,0
Deze stofzuiger heeft een prima zuigkracht en is heerlijk stil t.o.v. concurrenten. Uitvoering voelt heel degelijk aan en is toch niet te zwaar.

Pluspunten

  • Gewicht
  • Accuduur
  • Zuigkracht

Minpunten

  • Niet goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M 15-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bose unlimited 8 serie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS81EXC wit

Algemene score

8,0
Top apparaat!
Geen gedoe meer met een stekker
Zuigkracht is top en super flexibel in de hand.
Mooi design en licht in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton Klijs 03-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Steelstofzuiger Bosch BCS81EXC:

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS81EXC wit

Algemene score

9,0
Na eerst voor een goedkopere te hebben gekozen met veel problemen toch de Bosch gekocht.
Ontzettend handig vanwege het lage gewicht en de grote zuigkracht en ook nog een uitstekende batterij welke een lange gebruiksduur geeft.
had ik eerder moeten kopen !!

Pluspunten

  • Laag gewicht
  • sterke zuigkracht
  • ergonomisch in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 02-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger BCS81EXC

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS81EXC wit

Algemene score

8,0
Vrij lichte stofzuiger die op stand 1 al zijn vuil opzuigt. Als je de stofzuiger hoort denk je dat hij het niet gaat redden, maar toch wel. Op stand 2 zuigt het apparaat harder en zuigt ie op tapijt bijna vacuüm. Goed dus. Ik heb het apparaat nog te kort om een goede review te geven.
Als de batterij vol is kan ik de gehele beneden verdieping en de 1e verdieping zuigen. Het lampje begint dan wel op de 1e verdieping te knipperen en gaat dan op oranje, maar het lukt de stofzuiger wel.

Pluspunten

  • Ligt apparaat
  • Zuigkracht voldoende
  • Kruimeldief

Minpunten

  • Batterij gaat wel snel op oranje
  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cindy 19-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tijdswinst!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS81EXC wit

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden over deze stofzuiger. Nooit meer van stopcontacten wisselen, en geen zware stofzuiger die je mee moet slepen. Nu ben ik veel sneller klaar en je houdt het ook makkelijker bij. Ideaal dus! Gekozen voor de korting i.p.v. de extra accu, die gaan we waarschijnlijk toch niet gebruiken want de stofzuiger zit in de wandhouder aan de oplader. Is dus altijd klaar voor gebruik.

Pluspunten

  • Snel klaar
  • Bewegingsvrijheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Eric 31-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS81EXC wit

Algemene score

8,0
Ik heb deze stofzuiger net in bezit maar had hem veel eerder moeten kopen, Wat een gemak.
Zuigkracht op turbo erg goed voor harde vloeren. Zeer wendbare zuigmond.Hij is alleen een beetje zwaarder dan ik had verwacht maar is tot nu toe geen probleem.Legen van stof bak is ook erg makkelijk

Pluspunten

  • hoge zuigkracht
  • uitwisselbare accu
  • wendbaarheid
  • maak niet zo veel geluid

Minpunten

  • is wat zwaarder

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Clasine 14-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS81EXC wit

Algemene score

10,0
Super en zeer correct geholpen door de medewerker van BCC Oosterhout ik zou de volgen de keer zeker weer hier iets gaan kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Stroet 30-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ligt goed in de hand

Geschreven voor: Bosch BCS81EXC wit

Algemene score

9,0
Prijs-kwaliteitsverhouding is is goed, ik heb het met andere merken vergeleken en deze kwam er het beste uit.

Pluspunten

  • Ziet er goed uit
  • ligt goed in de hand
  • accu van andere producten ook te gebruiken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

F 22-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer wendbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS81EXC wit

Algemene score

9,0
Zeer wendbare stofzuiger met goede zuigkracht. Erg tevreden over de aankoop en het geld waard. Daarnaast ook een mooie look.

Pluspunten

  • Zeer wendbaar
  • Mooi design
  • Goede zuigkracht
  • Mooi en handig ophang en oplaad systeem

Minpunten

  • Kan niet recht blijven staan

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rembrand 22-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zuigt TOP

Geschreven voor: Bosch BCS81EXC wit

Algemene score

10,0
De Bosch 8 is TOP, was sceptisch, maar ben helemaal verkocht, geen grote logge stofzuiger voor mij. Zeker aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annie 11-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne krachtige stofzuiger!

Geschreven voor: Bosch BCS81EXC wit

Algemene score

9,0
Wij waren op zoek naar een steelstofzuiger die we dagelijks even snel erbij pakken ipv steeds de "normale" stofzuiger. Gezin van 2 kinderen zorgt voor enige kruimels.

Ontzettend tevreden met de zuigkracht, kwaliteit en prijsverhouding. Hij zal niet volledig de taak van de stofzuiger overnemen, maar wordt optimaal gebruikt.
Tevens ook heel handig voor stof wegzuigen van plinten, trap. Zwaar tillen is voorbij.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Prijs/kwalitieit verhouding is goed
  • Mooi design
  • Volledig huis mee stof gezogen.
  • Accu werkt zoals beloofd.

Minpunten

  • Zwaartekracht zit boven in.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews