Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Nilfisk GM 80

8,2 Lees 10 reviews

Vergelijkbare producten

Rowenta Sledestofzuiger Compact Power Cyclonic RO3731

Rowenta Sledestofzuiger Compact Power Cyclonic RO3731

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kekdnl 09-01-2011
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,5
Na vele jaren getob met diverse mooie design Dyson stofzuigers zonder stofzuigerzak wilde wij een echte goede STOF zuiger kopen. Wij hebben een hond(en) in een groot huis en hebben kantoor aan huis. We zochten een stille en robuuste stofzuiger die ook echt doet wat men in de winkel beloofd. Deze Nilfisk is stoer en zuigt geweldig. Hij is stil in het gebruik heeft een lang snoer en de dure stofzuigerzakken gaan super lang. Er komt bijna geen geur van de stofzuiger vandaan. De onderdelen zaten helaas los maar....die onderdelen oplossing hebben we van de Dyson gepikt en op de slang van de Nilfisk geplaatst en dat past : ).
Wij zijn zeer tevreden misschien wat duurder maar zeeer duurzaam.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MHT 31-07-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Nilfisk

Algemene score

10,0
Wij hebben in 1978 een Nilfisk stofzuiger gekocht (tonnetje) en na 40 jaar mag hij met pension nou gedeeltelijk hij gaat naar de schuur om daar dienst te doen en wij kopen een nieuwe GM 80

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joep071 06-08-2013
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,0
naar heel veel gedoe met verschillende merken rade mijn schoonmoeder nilfisk aan zij hebben deze uitvoering al jaren hij is wel prijzig maar erg robuust en een erg lang snoeren ik vind hem erg krachtig het enige wat jammer is dat je geen hulpstukken er in kan op bergen van de stofzuiger

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MN66 03-10-2012
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,2
4 Jaar geleden mezelf getracteerd op een degelijke stofzuiger, dacht ik. Na vier jaar stevig gebruik ben ik helemaal Nilfisk af. Ok: stofzak is groot, maar ik ben gelijk na aankoop teruggeweest voor een nieuw wielonderstel..Deze is nu al weer een half jaar kapot, want eenzelfde nieuw onderstel kopen is 99 euro( zoud e derde zijn) Een betere kost 199 euro. MMM meer dan de helft van de aanschafprijs.
Vandaag is de aansluiting van de slang op het koppelstuk aan de slang opengescheurd. Het schuifknopje op dit koppelstuk is allang met tape afgeplakt. Tijdens het zuigen vanochtend ging een keer of drie de hele motor uit: de stekker op het apparaat maakte ff geen contact. Vastschroeven had geen zin: allemaal lam. Vormgeving bepaalt duurzaamheid dus beiden een 1! Dat is de kwaliteit van een moderne Nilfisk.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht
Slecht

Reageer

jesseverhoef 02-05-2012
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

9,2
je ik ben als kind opgegroeid met het merk nilfisk en deze uitvoering ik heb helaas na 40 jaar dienst een nieuwe moeten kopen ik ben er heel erg tevreden over de zuig kwaliteit de stofzuiger is geruislozer en heeft een langer snoer het enige nadeel is dat je de hulpstukken niet op kan bergen in de stofzuiger verder is er een goede service van uit nilfisk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

janus2 05-11-2006
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,8
Na 25 jaar heeft ons oud beestje het begeven
nu maar weer dezelfde gekocht. Alle hulpstukken kunnen dus ook weer gebruikt
worden. De nieuwe heeft meer zuigkracht een nog langer snoer en is ook nog
geruislozer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Wijnja 22-12-2003
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,2
Machtig ding. Maar let op: Geen oprolsnoer, geen stofzakvol-indicator, geen
opbergvak voor de hulpstukken. Maar wel: Prachtig robuust 60er jaren
design-apparaat. Zuigt als de beste o.a. door zijn verticale opbouw en grote
stofzak. Al met al: doet wat ie doen moet, is erg mooi en gaat volgens mij
nooit weer kapot.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter182 26-11-2003
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,5
Wij hebben destijds een nilfisk GS90 gekocht om dat ze zo duuraam zouden zijn.
Niets blijkt wat het is. De eerste motor was kapot na 3 jaar huishoudelijk
gebruik. Nu 9 jaar later heeft de tweede moter de geest gegeven.
Toch maar eens naar de ingewanden gekeken en het is de motor niet maar de
schoepen van de ventilator( zeer goedkoop spul)welke loskomen en zich overal
doorgeen boren. De onderdelen zijn niet los verkrijgbaar, dus een nieuwe moter
= 150€ (te veel). volgens een technieker van nilfisk zijn er honderden op
gelijkaardige wijze kapot gegaan. Hij noemde het wegwerpmotoren

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Slecht

Reageer

monique 13-08-2002
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,2
dit is mijn tweede nilfisk, ik heb nu al 29 jaar nilfisk gebruikt en vind het
werkelijk de topper onder de stofzuiger, een minpunt is ; ik heb nu een rubber
slang en deze gaat nu al wat stuk bij het metalen bochtstuk, dit had ik niet
verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

O. ten Broek 08-08-2002
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,5
De machine is absoluut onverwoestbaar - de mijne is 52 jaar oud (type G70).
Alle onderdelen zijn nog prima te krijgen. Zuigkracht is niet bijzonder, toch
maakt hij goed schoon. Veel accessoires. Weinig geluid. Hij valt gauw om door
zijn topzware ontwerp.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer