Braun MultiQuick 9 MQ9027X - Reviews

Best Reviewed sep 2019 Braun MultiQuick 9 MQ9027X
Best Reviewed - september 2019
Specificaties
Vermogen
1000 watt
Inhoud mengbeker
0,6 liter
Fabrikant kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 163 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MultiQuick 9 MQ9027X op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

koelkik 31-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

7,0
Zojuist de soep fijngemalen. Is erg stil en werkt zonder de normale "zuigende werking" die ik bij mijn vorige staafmixer had.

Pluspunten

  • Stil
  • Design

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wendy 14-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

10,0
Wij hebben deze staafmixer gekocht omdat de oude mixer stuk was. De staafmixer werkt goed en ligt prettig in de hand. Hij voldoet aan onze verwachtingen.

Pluspunten

  • hoog vermogen
  • opzettenstukken makkelijk erop en eraf te halen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MLB 02-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

7,0
Apparaat net in huis, ziet er degelijk uit met handige hulpstukken. De tijd zal leren of-ie doet wat-ie belooft :)

Pluspunten

  • Degelijk
  • Handige hulpstukken
  • Snelheidsregeling

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Wouter 30-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig Apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

7,0
Prima apparaat, vervangt voor mij ook de keukenmachine. Staafmixer is robuust vormgegeven en werkt soepel! Helaas ontbreekt de maatbeker in mijn set!

Pluspunten

  • Solide
  • krachtig

Minpunten

  • klein mixbakje (350ml)
  • missende maatbeker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zwet 30-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

8,0
We zochten een staafmixer voor vervanging van de oude met maar 1 stand en 200 watt. Dit is een goed alternatief, veel vermogen en genoeg hulpstukken. Gevoeligheid van de knop is wennen maar wel prettig

Pluspunten

  • Veel vermogen

Minpunten

  • Kinderslot slaat snel aan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dion G 23-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

7,0
Ik ben enorm tevreden met de aankoop van dit product. Enigszins aan de prijzige kant, maar het is te merken dat de kwaliteit veel hoger is dan vergelijkbare producten. Zelf gebruik ik de set dagelijks, en ik ben vooral verrast dat de verschillende aankoppelstukken zo makkelijk schoon te maken zijn. Topproduct, en zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Schoonmaken is makkelijk

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ergul 20-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed te gebruiken apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

8,0
Heerlijk simpel apparaat, die wonderen kan verrichten. Niet al te veel toeters en bellen, neemt niet veel ruimte in beslag in de keukenkast.

Pluspunten

  • Weinig keukenruimte in beslag
  • Prijs, aankoop verhouding

Minpunten

  • De chopper is iets aan ee kleine kant

Review criteria:

Goed

Reageer

Gsa Brenninkmeijer 07-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote vermogen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

4,0
Het is een mooie staafmixer, makkelijk in gebruik met hoge vermogen. Het is een betrouwbaar merk. Ik heb nu ook al een Braun mixer

Pluspunten

  • Hoge vermogen

Minpunten

  • Kleine mengbak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom 06-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruikersvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

8,0
Onze 24 jaar oude staafmixer had het begeven en wij zochten weer een gebruikersvriendelijke en degelijke staafmixer. Na het lezen van de reviews kwamen wij uit op deze Braun. Apparaat ligt goed in de hand en in snelheid fijn regelbaar en komt solide over.

Pluspunten

  • degelijk
  • soepel in snelheid regelbaar
  • meerdere mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Garindan1975 05-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige staafmixer die alles kan!!!

Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

9,0
Met deze staafmixer wordt koken écht weer een stuk leuker. De machine mixt bijna alles met gemak en het schoonmaken is ook een fluitje van een cent. Super aankoop!!

Pluspunten

  • Krachtig
  • stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 04-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SUPER krachtige STAAFMIXER

Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

9,0
Direct na aankoop getest en mijn verwondering is groot!!! Werkt onder alle omstandigheden super goed en door de speciale gevoelige bedieningsknop zeer fijn in gebruik.

Pluspunten

  • krachtpatser
  • design
  • kan zeer schoon werken

Minpunten

  • Werkbeker / container had iets groter gemogen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dede 94 03-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

10,0
Ideaal voor te mixen super handig in de keuken allebenodigheden zijn erbij en werken perfect zeker een aanrader

Pluspunten

  • makkelijk
  • stil

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N 03-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontworpen staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

9,0
Gekocht vanwege het vermogen, hoe hij in de hand ligt, het active blade technologie. Daarnaast makkelijk de snelheid aan te passen met 1 hand.

Pluspunten

  • Goed ontworpen
  • Krachtig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jim 02-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

10,0
Om kracht, blenderkop en prijs/ kwaliteit verhouding door cash back regeling. Directe leverbaarheid.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteitverhouding
  • Kracht

Minpunten

  • Hoeveel invulwerk voor cashback

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 30-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn ding voor baby hapjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

8,0
Ziet er stevig uit en mooi uit. Heb het apparaat nu net 1 dag dus nog weinig kunnen proberen of hij ook echt goed werkt

Pluspunten

  • Mooi
  • Stevig

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Astrid 20-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een nieuw staafmixer. Deze heeft een groot vermogen met veel mogelijkheden. Voelt duurzaam aan. Ligt goed in de hand. Ook fijn dat er een hakmolen bij zit.

Pluspunten

  • krachtig
  • makkelijk in gebruik
  • mooi design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daantjuh 19-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kleur ook

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

8,0
Groot vermogen met veel mogelijkheden. Mooie kleur en ligt fijn in de hand. Oude was maar een zwakke motor en ging snel kapot. Nu hopelijk meer geluk.

Pluspunten

  • Kleur
  • Ligging in de hand

Minpunten

  • Geen idee
  • Moet ik nog ontdekken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rebecca 19-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

very powerful, easy to use

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

9,0
I bought this hand blender last week and I am happy with it. I use it to make soups and to chop herbs. It is quick and easy. The motor is very powerful. I just regret that for such a price, the container is so small (about half a liter, I cannot make soup in it). Second problem: when I washed it in the dishwasher (only the metallic part), it got a little bit rusted.

Pluspunten

  • Very powerful
  • Easy to use
  • Nice look

Minpunten

  • Container a little small
  • Got a bit rusted in the dishwasher

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rreichert 17-04-2020
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

9,0
Beste allround staafmixer qua prijs - kwaliteit verhouding; daarnaast is er ook sprake van een mooi en duurzaam design

Pluspunten

  • slagroom kloppen
  • Pureren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gala 17-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

MultiQuick 9 krijgt een 10

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

10,0
Dit product maakt zijn belofte waar. Hij is krachtig, knoeit niet en is gemakkelijk in het gebruik. Ik had hem eigenlijk veel eerder aan moeten schaffen. Wat ik wel graag zou zien is dat de losse delen ook als accessoire aangeschaft zouden kunnen worden. Misschien zelfs wel dat je je eigen pakket zou kunnen samenstellen.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Knoeit niet
  • Gemakkelijk

Minpunten

  • Bijgeleverde beker heeft snel krassen
  • Extra beker zou fijn zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews