Braun MultiQuick 9 MQ9027X - Reviews

Best Reviewed sep 2019 Braun MultiQuick 9 MQ9027X
Best Reviewed - september 2019
Specificaties
Vermogen
1000 watt
Inhoud mengbeker
0,6 liter
Fabrikant kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 80 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MultiQuick 9 MQ9027X op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

nvt 10-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

9,0
Komt goed en degelijk over, even wennen aan de bediening (bijv telkens aanzetten als je de knop even los hebt gelaten). Maar met 2 jonge kinderen ook wel een veilig idee dat je niet zomaar op de knop kan drukken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michael 09-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

8,0
Tot nu toe alleen de mixer gebruikt uit de set. Dit is een hele verbetering t.o.v. oude mixer. Hij heeft een sterke motor en het meeveren zorgt dat je overal makkelijk door heen komt, omdat de messen hierdoor makkelijker naar de bodem bewegen. Daarnaast spettert hij niet. Ik moest wel wennen aan 1 knop voor de verschillende snelheden en het hakbakje is wat aan de kleine kant. Tot nu toe heel tevreden met mijn aankoop.

Pluspunten

  • Mixt makkelijk harde producten
  • Sterke motor

Minpunten

  • 1 knop voor alle snelheden
  • klein hakbakje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 05-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun MQ9027

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

7,0
Voelt lekker stevig aan en de eerste keer werkte het als een zonnetje. Hopelijk hebben we er nog HEEEEEL lang plezier van

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 04-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel vermogen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

9,0
Het is een fijn product. Het heeft veel vermogen, werkt goed, niet teveel lawaai en daarnaast ook weinig spetters.

Pluspunten

  • Veel vermogen
  • Mooi design
  • Ligt goed in de hand

Minpunten

  • Je moet steeds ontgrendelen
  • Je kunt de draaisnelheid niet vastzetten.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ruth 04-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

9,0
Degelijke staafmixer. Gemakkelijk in gebruik. Onderdelen zijn gemakkelijk schoon te maken. Met veiligheidsknop

Pluspunten

  • veiligheidsknop
  • gemakkelijk schoon te maken

Minpunten

  • traploze bediening is even wennen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marieke 03-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

8,0
Deze Braun kan een heleboel door alle bijgeleverde accessoires. De 1000 Watt motor is voor mij echt een verademing na jaren gepruts van een handblender van 300 Watt.
Enige puntjes van kritiek zijn het wat korte snoer en dat er niets is bijgeleverd om de accessoires in op te bergen.

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Veel bijgeleverde accessoires
  • Mooie vormgeving
  • Stil

Minpunten

  • Kort snoer
  • Niets meegeleverd om accessoires in op te bergen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Visser 03-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig apparaat met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

9,0
Heb deze staafmixer gekocht om cadeau te geven aan mijn dochter. Heb zelf nl al een Braun staafmixer van ruim 30 jaar oud die nog steeds goed functioneert. Hoop dat mijn dochter er minstens zo lang plezier van heeft.

Pluspunten

  • Stevig model
  • Veel mogelijkkheden
  • Meeste delen kunnen in vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. van der Borgh 02-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastich gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

8,0
Een grote verbetering ten opzichte van onze oude staafmixer. Mooi ontwerp, handig in gebruik, goed beveiligd zodat kinderen hem niet gemakkelijk kunnen bedienen en goede accessoires. Al met al, een top product!!

Pluspunten

  • Beveiliging voor kinderen
  • Zeer krachtig
  • Mooie accessoires

Minpunten

  • Redelijk zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kaeso 01-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterkte staafmixer met goede functionele accessoires

Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

9,0
Wij hebben deze staafmixer gekozen vanwege de krachtige motor, traploze bediening en fijne accessoires. De staafmixer voldoet aan onze hoge verwachtingen en levert mooie resultaten.

Pluspunten

  • traploze bediening
  • Krachtige motor
  • Accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Raisa 31-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

5,0
Het is een goed product, gemakkelijk te gebruiken en van goede kwaliteit. gemakkelijk schoon te maken. het is efficiënter tijdens het koken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wilma 29-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

8,0
goede reviews op internet, krachtig apparaat, mooi, , makkelijk te bedienen, handig kinderslot, mooie actie met de cashback

Pluspunten

  • reviews

Minpunten

  • ingewikkelde cashback

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Corne 28-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Gezien de 1000W motor hakt het alles moeiteloos fijn. Wordt dagelijks zonder problemen gebruikt. Ook bijgeleverde accessoires bevallen goed zoals de hakmolen.

Pluspunten

  • power
  • vele accessoires die te koop zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mulder 26-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat!

Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

9,0
Ik wilde gewoon een goede staafmixer, gezien de reviews en testen kwam deze als beste uit de bus. Daarnaast staat Braun voor kwaliteit en dat blijkt ook wel de staafmixer ligt prima in de hand.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renate949 26-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed mooi en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

9,0
wat is die kractig , ben er super blij mee, heb nog niet alles geprobeerd maar met malen en met de slagroom is die super goed en maak niet zo veel herrie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Theo 25-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

8,0
Nog niet zo lang in bezit. De staafmixer is van degelijk materiaal. Bijbehoren zijn van deels van plastic. Beveiliging op ongewenst aanzetten. Ik vertrouw op Braun. Mijn eerste staafmixer van Braun doet het na 20 jaar nog, maar het hakken gaat wat moeizamer.

Pluspunten

  • Degelijkheid
  • Toebehoren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans de Boer 24-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede mixer met nuttige toebehoren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

9,0
Werkt zoals het zou moeten, krachtige motor die snel door aardappelen en harde noten gaat. De extra tools zorgen ervoor dat je eigenlijk alles gaan mixen of smoothen met deze machine. De werking is eenvoudig en duidelijk. T.o.v. onze vorige staafmixer is dit een grote verbetering.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Sterke snijbladen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jim 22-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top ding!

Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

10,0
Multifunctioneel, handzaam en krachtig. Kortom precies wat ik je hiervan verwacht. Ik raad dit product aan.

Pluspunten

  • Handzaam
  • Krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jdevries 20-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer krachtige solide staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

9,0
Top of the line staafmixer. Erg krachtig en ergonomisch. Nadeel: lastig om kinderblokering steeds te moeten uitschakelen.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Solide

Minpunten

  • Kinderslot onhandig bij gebruik
  • Relatief groot en zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Angy 20-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

krachtige moter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

8,0
krachtige motor, mooi design, handig in gebruik en schoonmaken. Heel tevreden over deze aankoop. een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lam 19-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mr.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

8,0
It's a great product for my kitchen. Purchased this product for our anniversary and my partner loves it.

Pluspunten

  • new technology
  • nice design

Minpunten

  • a bit heavy
  • pricey

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews