Braun MultiQuick 9 MQ9027X - Reviews

Best Reviewed 3 keer dec 2020 Braun MultiQuick 9 MQ9027X
Best Reviewed - december 2020
Specificaties
Vermogen
1000 watt
Inhoud mengbeker
0,6 liter
Fabrikant kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 199 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MultiQuick 9 MQ9027X op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

koelkik 31-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

7,0
Zojuist de soep fijngemalen. Is erg stil en werkt zonder de normale "zuigende werking" die ik bij mijn vorige staafmixer had.

Pluspunten

  • Stil
  • Design

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Nao 23-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet wat ie moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

8,0
Fijne staafmixer. Ligt lekker in de hand en is krachtig. Hij gaat eenvoudig door bevroren producten heen. Alleen de hakfunctie gebruikt, dus ik weet niet hoe goed de klopper werkt.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Krachtig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

KiBu 23-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

9,0
Een krachtige staafmixer. Een fijne, complete huis-tuin-en-keuken set. Wij gebruiken hem voornamelijk voor het mixen/pureren van verse soepen.

Pluspunten

  • krachtig
  • compleet

Minpunten

  • kleine keukenmachine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JJ 17-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

MQ9027X

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

6,0
So far we really like it! Very fast and easy to clean up. This is a good middle line product. We really like the adjustable speed controlled using your hand.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Angie 17-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stevige, solide en krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

9,0
Geweldige en solide staafmixer, de meeste onderdelen zijn van metaal en ze zullen niet breken, het is zeer krachtig tot 1000W, aanbevolen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandy Honders 15-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi stabiel apparaat

Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

9,0
Het is een mooi stabiel en degelijk maar toch handzaam apparaat, die het werk uitstekend doet. Het pureren van aardappelen bijvoorbeeld is in no time gedaan. Verder heb ik de andere accessoires nog niet uitgeprobeerd. Het is echte Duitse degelijkheid in een mooie slanke verschijning. En makkelijk schoon te maken. Hier ga ik nog veel plezier aan beleven. Echt top!

Pluspunten

  • Is veilig en handzaam
  • Sterke mixer en ziet er mooi uit.

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 14-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ligt lekker in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

8,0
Degelijke vol vermogen staafmixer die we veel kunnen gaan gebruiken. Net nieuw dus we hebben nog weinig plussen en minnen, maar: hij ligt lekker in de hand en toe nu toe heeft hij alles gedaan wat we wilden. Na bestelling via de website supersnel in goede verpakking geleverd op de afgesproken tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Y.kooijman 09-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun multi quick top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

9,0
Stevig solide apparaat, voor weinig geld, multifunctioneel voor huishoudelijk maar zeker ook voor professioneel gebruik. Top product!

Pluspunten

  • Stevig en veel mogelijkheden
  • Snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hanneke 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

super fijne staafmixer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

10,0
Heel fijne staafmixer, sterke motor en ook nog eens voordelig mede door de cashback. goede prijs kwaliteit verhouding. Je hakt noten en harde kazen met gemak aan stukjes . heel blij mee! Ik had een goedkopere en had altijd het idee dat het niet veel zou uitmaken maar niets is minder waar. echt een super ding! Ik kreeg een deel voor mijn verjaardag en he er echt geen spijt van dat ik iets heb bijgelegd waardoor ik deze nu in huis heb!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Margaux Geeroms 06-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer krachtige staafmixer!

Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

10,0
Ik ben heel tevreden van deze staafmixer. Ik ben zelf chef dus voor mij is het belangrijk dat keukentoestellen duurzaam zijn maar ook krachtig. En dat is deze staafmixer zeker. Hij komt bovendien met verschillende accessoires, waardoor je ook kan hakken en pureren en kloppen. Ik zou deze staafmixer aan iedereen aanraden!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Ligt goed in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 05-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

9,0
Krachtige staafmixer van prima kwaliteit. Tevens zijn er genoeg accessoires aanwezig. Dit maakt het product compleet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M 05-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne staafmixer

Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

10,0
Op aanraden gekocht als verjaardagscadeau, helemaal top en een hele blije jarige. Deze is beter dan de andere staafmixers tot nu toe..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angie 02-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stevige, solide en krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

10,0
Dit is een geweldige staafmixer, zeer krachtig (1000W). De gebruikte materialen zijn erg goed, de basis is van metaal en niet van plastic zoals bij andere merken. Harde etenswaren zoals amandelen en noten kunnen binnen enkele seconden worden geplet en het design is ook geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond 29-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en stil in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

8,0
Fijne staafmixer met extra accessoires. Pureert en maalt alles tot het gewenste resultaat. Ook de hardere ingrediënten zijn geen probleem.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Korte stekker

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Edwin 28-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat. Een aanwinst voor in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

10,0
De machine doet het boven verwachting zeer goed. Het is een ideale toevoeging voor in de keuken.
Hakken, opkloppen, het is in een handomdraai gedaan.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Krachtig

Minpunten

  • Nog niet ontdekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lars 24-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een staafmixer met hakmolen ter vervanginging van mijn oude mixer. De MQ9027X is een van de krachtigere staafmixers beschikbaar.

Pluspunten

  • Meerdere opzetstukken
  • Krachtig
  • Goede beveiliging

Minpunten

  • Bijgeleverd hakmolentje is erg klein

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anouk 21-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

10,0
Top staafmixer met superhandige extra accessoires. De hakmolen is erg handig om kruiden mee fijn te malen en de maatbeker bijv. voor een snelle smoothie.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Krachtige staafmixer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boertjes 17-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

8,0
Goed product, werkt heel fijn en ligt fijn in de hand. Even wennen aan kinderslot, maar dat went snel.

Reageer

Mitzi van der Heijden 16-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte krachtpatser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

9,0
Deze compacte set heb ik gekocht om met name zelfgemaakte soep te pureren. Dit doet hij dan ook zonder moeite en met een prachtig resultaat.
Het is fijn dat de losse onderdelen in de vaatwasser mogen. (behalve het handstuk)
Tevens neemt deze set weinig ruimte in in mijn keukenkast.
Ik raad alle soepliefhebbers deze staafmixer aan. Je zult er geen spijt van krijgen.

Pluspunten

  • Zeer krachtige motor
  • Kan in de vaatwasser

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lina 15-12-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Hoge watt super krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

10,0
Braun is mijn optiek het beste merk voor mixers. Dit is een zeer krachtig model en inmiddels mijn 2de Braunmixer.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Hoge watt

Minpunten

  • Geen
  • Snel uitverkocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews