Braun MultiQuick 9 MQ9027X - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 204 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MultiQuick 9 MQ9027X op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

koelkik 31-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

7,0
Zojuist de soep fijngemalen. Is erg stil en werkt zonder de normale "zuigende werking" die ik bij mijn vorige staafmixer had.

Pluspunten

  • Stil
  • Design

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Melanie 10-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi luxe design, sterk vermogen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

8,0
De staafmixer ziet er niet alleen heel mooi uit, maar doet ook goed zijn werk. Pureert soepjes in een handomdraai. Met de blender hak je snel je groenten en kan je ook makkelijk en snel bijvoorbeeld een boemboe maken.

Pluspunten

  • Mooi en sterk design
  • Sterk vermogen

Minpunten

  • Nog geen losse accessoires te verkrijgen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

QueenAnnabelle 09-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

7,0
Fijne staafmixer, goed in gebruik. Vind alleen de hakmolen wat aan de kleine kant. Verder werkt hij heel goed en fijn dat alles in de vaatwasmachine kan.

Pluspunten

  • Stevig apparaat
  • Kan in de afwasmachine

Minpunten

  • Duur
  • Kleine hakmolen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

CB 30-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multiquick 9

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht voor mijn Valentijn die veel bakt en pizza's maakt, met de mini hakker kan hij snel de garnituren bereiden. Tevens de blender met mixer is een ideale combinatie.

Pluspunten

  • Compleet
  • Mini hakker
  • Start beveiliging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yasmine 28-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg fijne blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

10,0
Wat een goed product! Je voelt de kwaliteit. Hij is zwaar en voelt goed en stevig aan. Ik vind vergeleken met de kracht dat het een stil apparaat is.

Pluspunten

  • Vergrendeling
  • Krachtig

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hester 24-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke en ktachtige staafmixer

Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

8,0
Ik heb de staafmixer en toebehoren nog niet zo lang, Dus ik weet nog niet hoe hij het gaat houden. Uitgezocht op vermogen, omdat we vaak ook wat hardere dingen willen fijnmaken. De video door coolblue waarbij een avocado pit gepureerd werd, gaf de doorslag. Nu hopen dat deze staafmixer aan onze vraag voldoet. Op dit moment goede indruk gemaakt, het lampje bovenop helpt oververhitting te voorkomen. Vooralsnog heb ik goede hoop.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Nao 23-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet wat ie moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

8,0
Fijne staafmixer. Ligt lekker in de hand en is krachtig. Hij gaat eenvoudig door bevroren producten heen. Alleen de hakfunctie gebruikt, dus ik weet niet hoe goed de klopper werkt.

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Krachtig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

KiBu 23-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

9,0
Een krachtige staafmixer. Een fijne, complete huis-tuin-en-keuken set. Wij gebruiken hem voornamelijk voor het mixen/pureren van verse soepen.

Pluspunten

  • krachtig
  • compleet

Minpunten

  • kleine keukenmachine

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JJ 17-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

MQ9027X

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

6,0
So far we really like it! Very fast and easy to clean up. This is a good middle line product. We really like the adjustable speed controlled using your hand.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Angie 17-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stevige, solide en krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

9,0
Geweldige en solide staafmixer, de meeste onderdelen zijn van metaal en ze zullen niet breken, het is zeer krachtig tot 1000W, aanbevolen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandy Honders 15-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi stabiel apparaat

Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

9,0
Het is een mooi stabiel en degelijk maar toch handzaam apparaat, die het werk uitstekend doet. Het pureren van aardappelen bijvoorbeeld is in no time gedaan. Verder heb ik de andere accessoires nog niet uitgeprobeerd. Het is echte Duitse degelijkheid in een mooie slanke verschijning. En makkelijk schoon te maken. Hier ga ik nog veel plezier aan beleven. Echt top!

Pluspunten

  • Is veilig en handzaam
  • Sterke mixer en ziet er mooi uit.

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 14-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ligt lekker in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

8,0
Degelijke vol vermogen staafmixer die we veel kunnen gaan gebruiken. Net nieuw dus we hebben nog weinig plussen en minnen, maar: hij ligt lekker in de hand en toe nu toe heeft hij alles gedaan wat we wilden. Na bestelling via de website supersnel in goede verpakking geleverd op de afgesproken tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Y.kooijman 09-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun multi quick top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

9,0
Stevig solide apparaat, voor weinig geld, multifunctioneel voor huishoudelijk maar zeker ook voor professioneel gebruik. Top product!

Pluspunten

  • Stevig en veel mogelijkheden
  • Snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hanneke 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

super fijne staafmixer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

10,0
Heel fijne staafmixer, sterke motor en ook nog eens voordelig mede door de cashback. goede prijs kwaliteit verhouding. Je hakt noten en harde kazen met gemak aan stukjes . heel blij mee! Ik had een goedkopere en had altijd het idee dat het niet veel zou uitmaken maar niets is minder waar. echt een super ding! Ik kreeg een deel voor mijn verjaardag en he er echt geen spijt van dat ik iets heb bijgelegd waardoor ik deze nu in huis heb!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Margaux Geeroms 06-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer krachtige staafmixer!

Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

10,0
Ik ben heel tevreden van deze staafmixer. Ik ben zelf chef dus voor mij is het belangrijk dat keukentoestellen duurzaam zijn maar ook krachtig. En dat is deze staafmixer zeker. Hij komt bovendien met verschillende accessoires, waardoor je ook kan hakken en pureren en kloppen. Ik zou deze staafmixer aan iedereen aanraden!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Ligt goed in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 05-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

9,0
Krachtige staafmixer van prima kwaliteit. Tevens zijn er genoeg accessoires aanwezig. Dit maakt het product compleet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M 05-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne staafmixer

Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

10,0
Op aanraden gekocht als verjaardagscadeau, helemaal top en een hele blije jarige. Deze is beter dan de andere staafmixers tot nu toe..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angie 02-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stevige, solide en krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

10,0
Dit is een geweldige staafmixer, zeer krachtig (1000W). De gebruikte materialen zijn erg goed, de basis is van metaal en niet van plastic zoals bij andere merken. Harde etenswaren zoals amandelen en noten kunnen binnen enkele seconden worden geplet en het design is ook geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond 29-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en stil in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

8,0
Fijne staafmixer met extra accessoires. Pureert en maalt alles tot het gewenste resultaat. Ook de hardere ingrediënten zijn geen probleem.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Korte stekker

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Edwin 28-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat. Een aanwinst voor in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ9027X

Algemene score

10,0
De machine doet het boven verwachting zeer goed. Het is een ideale toevoeging voor in de keuken.
Hakken, opkloppen, het is in een handomdraai gedaan.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Krachtig

Minpunten

  • Nog niet ontdekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews